Ima li gdje da se prodaje polovni original desni far (ili auto u djelove) od Renault Clio 3 2011g. ristajling model.
Evo kako izgleda lijevi:
![]()
Vujacic je gen. zast.
TAKUMI
Ima li gdje da se prodaje polovni original desni far (ili auto u djelove) od Renault Clio 3 2011g. ristajling model.
Evo kako izgleda lijevi:
![]()
Teshko bih ti oprostio da si me zeznuo za to 200m...
Sent from tapatalk
#fakenews
"U područnom odjeljenju Poreske uprave za Podgoricu u ponedjeljak je, po nalogu načelnice Stanislave Martinović, postavljeno obavještenje u kojem se od obveznika kao neophodno traži da angažuju vještake za procjenu motornog vozila koje žele da prevedu na sebe, da bi na osnovu te procjene platili porez na promet od pet posto..."
http://www.vijesti.me/vijesti/poresk...e-treba-885688
Zna li neko nesto vise o ovome? Ko placa vjestaka?
nije problem ko ga placa i koliko (placas ga ti) ali su dali posao trojici ljudi koji ionako nemaju kad za nos da se ufate i sad ti treba njega da zoves da se trazite dje je i kad moze dovedes mu auto on ga pogleda i rece e toliko je. znaci prvo, bas nikad za nikad, vremenski i tehnicki neizvodljivo ali eto..kao nasa posla.
mada win win sa obije strane, sem za državu, das mu 50e procijeniti ga nize, ustedit 200 i cao.... svi srecni
f6
Vidim pad vrijednosti auta.
TAKUMI
Hvala na info
Nazalost, nemaju ni oni
Last edited by Novica; 28-04-16 at 12:38.
Zna li neko po kojem zakonu je obavezna medjunarodna vozacka dozvola ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Čuh od više ljudi da se e1 papir više ne izdaje? Nego da se mora platiti carina?! A trebam auto sad da uvezem pa me zanima?!
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Nek izvadi u auto-moto zuti karton (punomocje za upravljanje tudjim vozilom u inostranstvu) i niko ga ne moze zaustavit
Treba mu saobracajna, vlasnik, i 30tak eura cini mi se...
Naravno, sve to mora danas...
Ako ima kupoprodajni mozda mu nece trazit prisustvo vlasnika, nek zobne i pita
Hvala na informaciji!
Evo i nastavka price za nekoga ko bude u slicnoj situaciji...
Receno mu je da sa kupoprodajnim ugovorom ne moze da izvadi dozvolu za upravljanje tudjim vozilom u inostranstvu vec da u tom slucaju mora i vlasnik da bude prisutan. A opcija da se i bez vlasnika izvadi taj DTV je moguca jedino ukoliko se ima ugovor sastavljen kod notara ili ukoliko ima ovlascenje iz suda...
Manouche, ne plaćaj te gluposti, punomoćje za inostranstvo i međunarodnu vozačku dozvolu. To ti ni jedan policajac ne traži, ni ovde ni u inostranstvo. Ako te neko bude pitao za to međunarodno punomoćje i ne pusti te da izađeš iz CG, ti me pljuni slobodno. I dosta je više gluposti bacanja para za NVO Automoto društvo i slično. To je nevladina organizacija, koja je sama izmislila te gluposti međunarodnu vozačku dozvolu i međunarodnu punomoć. Sve ti prosto da je to jeftino, nego deru narod.
Poslato sa Huawei P8 lite
A posebno za srb
f6
Info iz prve ruke vezano za punomocja i ovlascenja. Za Srbiju nije potreban zuti karton, samo punomocje koje je ovjereno kod notara (tipsko punomocje skinuto sa autodilera). Za inostranstvo je potreban zuti karton(vadi se u Auto Moto i kosta 25e), ukoliko se auto ne vodi na vas ili nekog od vasih saputnika. Meni su na granicni prelaz Kelebija trazili, ali bio sam pripremljen.
Dje u PG da podjem da mi izravnjaju kocione diskove treba da mijenjam pakne pa da i to odradim
Iskljucivo kod Rajka Ivanovica u Masline, 069025550.
TAKUMI
Ja sam prije 5 dana išao za SRB sa autom koje nije na moje ime. Ništa mi tražio niko nije (sem obavezno na granicu moraš imat vozačku, saobraćajnu i ličnu kartu. Za druge putnike Lična Karta a za đecu izvod iz matične knjige. To je ono od papira što moraš imat za SRB. Ne bacaj pare na dozvole, punomoćja i slično kupo đeci nešto lijepo za to što bi bacio pare na gluposti.
Pozdrav
Hvala svima na savjetima... On se jedino zbog djece ufrcio da ga ne driblaju dje pa rekoh da provjerim sa iskusnijima ☺
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks