A fino rekoh da ne odgovaraš meni...

Boga pišem malim slovom čisto radi izraza stava. Ne brini, nisam ni očekivao da pretpostaviš tako nešto. Naziv knjige, makar ona bila i Biblija, priše se velikim slovom. I Plejboj se piše velikim slovom, pa ne znači da ću da se molim njegovom sadržaju. Mada, neka sisna sa kožnim čizmama i bičem možda i jeste vrijedna da joj se pomolim, ali to je u potpuno drugom kontekstu.

Inače, cijela istorija religije ukazuje da se ona nikad nije širila na silu. Pa ni danas to ne radi. Baš...

Što se tiče neinformisanosti o tvom podržavanju država koje ubijaju ateiste, tu bježanja nema. Za razliku od knjige koju pokušavaš da protumačiš, za tvoje riječi se zna tačan autor. Nema bježanja. Usput, ti to negiraš sve ono što piše u tvojoj knjizi?

Na kraju, lijepo je što si tako ponosan na sebe. Mislim, pojma nemam na šta si ponosan, ali je lijepo.

Vidiš, ja mislio da ateisti ne vjeruju u boga, nisam znao da je to izraz kojim se označavaju ljudi koji ne vjeruju ni u šta. Mišljah da su nihilisti tome najbliži, ali eto. Ko bi reko da se od tebe ima šta naučit. Oh, wait...

Da ti ja kažem ša bi tek bilo da imaš vremena? Samo još istoga.