Ja te macka skroz razumijem, i podrzavam te da nastavis da furas tako. Ja se ne nalazim u tvojim propovijedima, ali samo naprijed. I naravno da nisi glup. Samo ljudi imaju drugaciju percepciju tvoje pameti. Ne razumiju te. Ne znaju. Ne znaju da ti znas. ZNAS. I sta su onda oni, stado, ovce? Inferiorni. Ali ih je vise. Kako se boriti? Ubij se. To ti je moj savjet![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
I što veliš Ego, Milovan te isproziva, je li moguće to.
E pa ti nisi dostojan da mu puneš u knorpf zajedno sa tvojim hundaijem, daskama koje voziš u njega i kompjuterima, raspitaj se malo koliko je on podijelio u dobrotvorne svrhe, djela a ne riječi o veliki vjerniče.
Mozda si ti kvarni samo ljubomoran na njegova dostignuca, smeta ti sto jedan vjernik moze biti toliko inteligentniji od recimo tebe.
Razmisli o tome..
kvarni, rade..
Je li naš Bog Jedan, ili nije.. m?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Tačno ti je to remark, samo što sve što si rekao si rekao o sebi.
Vidiš samo prošle godine moja porodica donirala je preko 2 miliona dolara za osnivanje škole i pored toga za druge stvari. Samo ja ne idem okolo i ne pričam o tome. To zna Onaj koji Sve zna meni je to dovoljno.
Last edited by Ego_and_his_own; 03-04-16 at 23:33.
Dobro, javi se kad opet budeš imao potrebu.
To nije bio monolog već odgovor na prozivku između ostalog kako vozim bijesno auto, misleći vjerovatno na Landover koji vozi moja zena (a i ja kad idem u planine).
Ti ni neznaš o čemu pričaš. Kao ni oni što su me napadali tamo uključujući milovana i vukmana čejovića i ostala kompanija.
Last edited by Ego_and_his_own; 04-04-16 at 00:22.
Šta se krije kvarni iza te promocije?
Ti znaš da ja ne živim tamo, nijesam podijelio žiro racun (jel paypal) da mi uplaćujete za moju virtuelnu crkvu. Nisam ama ništa od vas tražio bez da se okupite oko jedne riječi zajedničke.
Možeš li mi objasniti te tvoje ocjene? Jesam ja sebe ođe pohvalio kako sam svojom silom sve to postigao ili sam Bogu hvalu dao?
Jel moja miška to sve učinjela ili sam ja samo jedan momak iz bastona, siroče bez oca, koga je Bog pogledao i pomogao, da ni ja sam neznam zašto?
Ne rekoh li ja svima vama što sam naučio i na šta me je Bog uputio, jesam li vam sakrio što?
Da ja sam takav ja bi ćutao nebi se ni okrenuo put tamo, ali sam ja stio sa vama mojim sunarodnicima i krvlju brackom da podijelim da se spasite vi koji ste vjeru izgubili, i vi koji verujete je učvrstite i da bi se nadali se dobru od Boga svoga dobro jedni drugima čineći.
A vi verujete djavolu poganom i svakome zlu da valja među vama, kako ste se obmanuli i cijenu ćete sigurno toga platiti ako ne pameti ne prizovete.
Ali ne vi nećete da priznate da ste pogriješili, kako ste krenuli sebe da potpuno upropastite.
Pa upropastite kad vam je suđeno da ste tvrdoglavi i kamena srca.
Samo znaj ti i svi vi sto ne vjerujete, Bog će zaštititi onoga koji se u njega uzda, njega će spasiti.
A vi ćete saznati dje će vas vaša nevjera povesti.
Ja znam da Boga ima, i prekršio sam svaku meru ođe nameću ći vam to pred nos.
Neću više.
Last edited by Ego_and_his_own; 04-04-16 at 00:46.
Ti da je nikad nisi ni imao nebi ni znao što nemaš.
Neće on još među svece.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Koga su sve postavili za svece taman bi mogao
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks