Page 99 of 121 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109 ... LastLast
Results 2,451 to 2,475 of 3013

Thread: Naš Bog je jedan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa nam kazes posle da samo Boga hvalis? Ja vidim sve obratno. I da ne pominjem onaj post o reziseru i o ljudima sa kojima si radio i kako ti se svi "klanjaju", kazem ti super ti stoji nik. I sad ces nam izbacit' kako mi ljubomorni onaaaaj ovaaaaaj. A jesmo, svi ti zavidimo na uspijeh, ljubomorni smo i zato kad pricamo o "nevidljivim humanoidom sa oblaka" (kako bi rekao @Rakun) svi pojma nemamo. Tako da si ti u pravu, sto se svega tice, kralj si i zbog toga mi nismo dostojni tvog "nebeskog" odgovora na postavljena pitanja. I to bi bilo to. I ovaaaj...
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Morao sam na fizikalnu terapiju Pa nisam stigao da mu odgovorim za video. Jedino sto je bilo vezano za Gaula u ovom videu je ta jedna recenica iz Kurana. Ostalo je sve vezano za diskusiju koja se vofila na drugom portalu i nema direktne veze.

ta recenica govori upravo integritetu i samokontroli koji covjek- vjernik treba da posjeduje. Da ne dozvoljava da losa osjecanja zamagljuju njegov sud.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Necu te pitati zasto fenix ne boj se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    Morao sam na fizikalnu terapiju Pa nisam stigao da mu odgovorim za video. Jedino sto je bilo vezano za Gaula u ovom videu je ta jedna recenica iz Kurana. Ostalo je sve vezano za diskusiju koja se vofila na drugom portalu i nema direktne veze.

ta recenica govori upravo integritetu i samokontroli koji covjek- vjernik treba da posjeduje. Da ne dozvoljava da losa osjecanja zamagljuju njegov sud.
    aaaa TOOOO, qq izvini ispadoh glupa. nista onda ignorisi moje komentare, izvinjavam se.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Quote Originally Posted by Phénix View Post
    Pa nam kazes posle da samo Boga hvalis? Ja vidim sve obratno. I da ne pominjem onaj post o reziseru i o ljudima sa kojima si radio i kako ti se svi "klanjaju", kazem ti super ti stoji nik. I sad ces nam izbacit' kako mi ljubomorni onaaaaj ovaaaaaj. A jesmo, svi ti zavidimo na uspijeh, ljubomorni smo i zato kad pricamo o "nevidljivim humanoidom sa oblaka" (kako bi rekao @Rakun) svi pojma nemamo. Tako da si ti u pravu, sto se svega tice, kralj si i zbog toga mi nismo dostojni tvog "nebeskog" odgovora na postavljena pitanja. I to bi bilo to. I ovaaaj...
    Ti vidish sta hocesh i nemash nikakvi problem da ne stojish u istini.

ostalo je... plod te tvoje potrebe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Necu te pitati zasto fenix ne boj se.
    Ne bojim se, cuvam se i Bog ce me cuvat'. Mada ako se cuvam, zasto bi me on cuvao? ovaaaaj....ups

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ti vidish sta hocesh i nemash nikakvi problem da ne stojish u istini.

ostalo je... plod te tvoje potrebe.
    ali...ovaaaj ... ja zelim da STOJIM U ISTINI! Kako to da izvedem? daj postavi mi neki klip da me uputi u istinitom stojanju.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

To morash ti sama da vidish sto te nagoni da pricash neistinu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u pravu si. hvala na odgovoru.

Thanks Thanks Given 
    668
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Vidji ga kako se naduo. Kako ovo vrijeme prolece. Ostarasmo

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Jedino sto je bilo vezano za Gaula u ovom videu je ta jedna recenica iz Kurana. Ostalo je sve vezano za diskusiju koja se vofila na drugom portalu i nema direktne veze.
    S obzirom na tvoje prethodno hvalisanje (dva puta si CV postavio, par puta pricao o svom poznavanju programskih jezika sto nikakve veze sa nijednom temom na ovom dijelu foruma nema, jednom davno si cak rekao da si izabran, pa hvalisanje sa onom kompanijom koja je nagrade nekakve dobila, upoznavanje rezisera itd.) treba li neko da povjeruje da si klip zbog jedne recenice postavio? Zasto nisi napisao samo tu jednu recenicu iz Kurana?
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Evo ga patoloski lazov Vanja zvani "the man". (a to cojeka vidjelo nije u nasem domacem smislu).

E ovo je ono od cega svaki covjek treba da se plasi za sebe.

Dodju odje, pricaju kako sam nepismen, glup, aivan, duduk, budala, fundamentalista,... (zaboravio sam bilo je tu i mnogo tezih rijeci, ove sam zapamtio jer su simapticni).

I ja im recem kako sam glup druze kad znam toliko stvari, oni mi se sprdaju. Pa vidjite sa pocetka ove teme koliko su me puta prozivali da pokazem to.

I kad sam pokazao, gledaj sta pricaju.

Show!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

O kakvom drugom portalu govoriš? -koji.

Kakav režiser, o čemu se radi?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ma spomenuo sam kako sam upoznao poznatog rezisera odje u holivudu, nakon sto sam rekao da sam mislio film da snimim o ovome o cemu sam pricao odje. Kad sam vidio sto je radio sve ove blockbustere i da je radio neke religiozne filmove uvidio sam tu potencijal i mogucnost, potpuno prirodno.

Neznam sto im je to posebno zapalo za oko, mozda su se prepali da stvarno ne napravim neki dobar film

ma pusti ih...
    Last edited by Ego_and_his_own; 22-09-15 at 22:04.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Evo ga patoloski lazov Vanja zvani "the man". (a to cojeka vidjelo nije u nasem domacem smislu).

E ovo je ono od cega svaki covjek treba da se plasi za sebe.

Dodju odje, pricaju kako sam nepismen, glup, aivan, duduk, budala, fundamentalista,... (zaboravio sam bilo je tu i mnogo tezih rijeci, ove sam zapamtio jer su simapticni).

I ja im recem kako sam glup druze kad znam toliko stvari, oni mi se sprdaju. Pa vidjite sa pocetka ove teme koliko su me puta prozivali da pokazem to.

I kad sam pokazao, gledaj sta pricaju.

Show!
    Znas mnogo manje nego sto mislis da znas. Kao i svi ljudi. Samo sto normalan covjek to zna. Pa mu ne pada na pamet da se hvali. A ti bi sebe da predstavis ovdje kao nekakvog prosvijetljenog mudraca koji postavlja CV. Madre de dios santissima. Kakve iluzije o superioritetu. Jos kad bi mogao malo tog znanja da pokazes kad treba bilo bi lijepo. A tek kad udjemo u razumijevanje onoga sto znas i sto mislis da znas, tek tu shou nastaje. Takvih kao ti je pun svijet.

Svaki put kad se hvalis polazis od jedne veoma ruzne pretpostavke koja samo potvrdjuje ono sto tvoji kriticari misle o tebi. Jer da bi radio takve stvari moras da podjes od pretpostavke da si bolji od nas i da mi nemamo cime da se pohvalimo. Ne pada ti na pamet da jednostavno nismo toliko primitivni da pisemo hvalospjeve o sebi.

Ti si u svom umu stvorio iluziju (kao i obicno) da si postigao neki veliki uspjeh i da posjedujes veliko znanje cisto na osnovu toga sto nama ne pada na pamet da se takvim stvarim hvalimo. Ti niti znas sta mi radimo niti koliko znamo niti sta imamo. Ali si vrlo samopouzdan da si bolji od nas. To si jos davno potvrdio izjavama da si izabran od boga valjda ili ko ce ti ga znat cega. Ne znas ni sam u sta vjerujes. Pa ako si bolji, umjesto sto se hvalis stvarima koje su samo tebi vazne i koje nikakve veze nemaju sa forumom, pocni da odgovaras malo na pitanja koja su ti postavljena pa mozda ljudi nece imati tako nisko misljenje o tebi. Ne mozes da dokazes koliko znas postavljanjem CV-a. To je kukavicki potez covjeka koji nema odgovor na postavljeno pitanje, iz istih razloga kao i sundjer. Povrijedjeni ponos i sujeta.

Neznam sto im je to posebno zapalo za oko, mozda su se prepali da stvarno ne napravim neki dobar film
    Ne boj se, niko se prepao nije. Ali eto da ne pricam za druge, makar ja nisam. Stavise, sjecam se dobro da sam hvalio tvoje fotografije i rekao sam da imas dobro fotografsko oko. I ne pada mi na pamet da sudim o tome da li bi mogao ili ne da napravis dobar film. Zato molim te, skalaj sa tim mentalitetom zrtve.
    Last edited by VanjaTheMan; 22-09-15 at 22:23.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Nije znat malo vishe od neznalice, veliki znalac. Privid je to odje vrlo relativan.
    Hello? Earth? Anyone here?

Vanja ti se tripujesh. Daj malo to slikanje mene u svojoj glavi priblizi rijeci koje govorim e gubimo signal.

... Hello? Earth? Anyone? Dje ste odleceli?

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Vanja ti se tripujesh. Daj malo to slikanje mene u svojoj glavi priblizi rijeci koje govorim e gubimo signal.
    Mislis ovako?
    Njima se sigurno sve ovo njihovo ponasanje reflektuje u zivotu, u to nema sumnje.
    A ti nisi covjek uopste i nikakvu osobinu ljudsku nemash bez mozda fizicki oblik za obmanu onih koji neznaju ko si.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Tako brate. Istinu pravo pred oci.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Tako brate. Istinu pravo pred oci.
    Istina, kazes? OK. Argumentovano objasni kakvo je to ponasanje i kako se reflektuje u nasem zivotu. I naravno dokazi da nemam nijednu ljudsku osobinu. I naravno, sta ti znaci ovo "za obmanu onih koji ne znaju ko si"? Ko sam ako nisam covjek?

Ne pokusavaj nista drugo da kazes i da se izvlacis. Rekao si da su ove stvari istina. Ako ne lazes ne bi trebalo da ti bude problem da das direktan, logican i argumentovan odgovor.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Gaule, onaj video je sa drugog portala(necu ga spominjat nit reklamirat) dje me je tad jedan Milovan optuzio, onako kako to nevjernici znaju najbolje, da sam raskalsni bogatun koji vozi auto od 100.000$ i da sam ja njima doshao tamo da im pricam nesto...

A ja sam mu pokazao da mene ne zanima show off te vrste no da je meni kompjuter 2 put (sad 3 put) skuplji od auta.

A vidish taj covjek nikad nije imao problem da se politicki i moralno priblizi ljudima koji jesu takvi show off-ovi..

Ali ok je to... tece moraca i dalje... ko i dokazi njihove uspjesnosti u rezonovanju i politickoj afirmaciji svojih ideja.

Sad mi je i milo sto ne nadjoh konsenzus tamo kad vidjeh poslije neke druge od njih kakvi su ljudi.

Naivan sam ja Gaule, srcem idem. pa i u drace.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Gaule, onaj video je sa drugog portala(necu ga spominjat nit reklamirat) dje me je tad jedan Milovan optuzio, onako kako to nevjernici znaju najbolje, da sam raskalsni bogatun koji vozi auto od 100.000$ i da sam ja njima doshao tamo da im pricam nesto...

A ja sam mu pokazao da mene ne zanima show off te vrste no da je meni kompjuter 2 put (sad 3 put) skuplji od auta.

A vidish taj covjek nikad nije imao problem da se politicki i moralno priblizi ljudima koji jesu takvi show off-ovi..

Ali ok je to... tece moraca i dalje... ko i dokazi njihove uspjesnosti u rezonovanju i politickoj afirmaciji svojih ideja.

Sad mi je i milo sto ne nadjoh konsenzus tamo kad vidjeh poslije neke druge od njih kakvi su ljudi.

Ego, što bi se pravdao za to što si postigao, izgradio neku karijeru i zaradio novac.

Čovječe, tvoja muka i tvoja dobit.

Ne kapiram takav način razmišljanja, bar ne u ovakvim formatima komunikacije, pa i tematskim.

No, svak sebe nosi svuđe.

Nema ništa loše u tome.

A za drugi portal te pitah, baš da ga ofiraš
    Last edited by gaul; 22-09-15 at 22:56.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

A nije to zbog toga, vec upravo zbog one recenice koju rekoh. Meni prigovaraju a sami su u tome u cemu mi prigovaraju.

Uletio sam tamo dje se samo mrznja sije, protiv srba, protiv crnogoraca, protiv muslimana, protiv ama svakog zivog.

grupisanje u nekakve tabore, jedno protiv drugih, kao za svoju naciju i narod, a zabolje ih zadnja rupa na svirali za to vec je nesto iza toga sto njih interesuje.

I zato ne zamjeram nikome ja odje sto misle da sam neiskren i da imam neku zadnju namjeru. kad si okruzen sa time sa svake strane ne cudim se ja nicemu.

Samo to nikako nije dobro... to sprecava svako moguce dobro da se desi medju ljudima.

Mora postojati nesto zasta se ljudi mogu drzati, oko cega se mogu okupiti da im je zajednicko. Laz moze bit zajednicka ali se niko za nju nemoze drzati.

No nije ni bitno pokusao da ti objasnim ono sto bi jedino stvarno moga razumjet kad bi procitao te diskusije (a ja ni neznam dje je to sad a nije ni bitno).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Uletio sam tamo dje se samo mrznja sije, protiv srba, protiv crnogoraca, protiv muslimana, protiv ama svakog zivog.

grupisanje u nekakve tabore, jedno protiv drugih, kao za svoju naciju i narod, a zabolje ih zadnja rupa na svirali za to vec je nesto iza toga sto njih interesuje.
    Kad te primitivac povuče na svoj nivo - ima da te utuče na iskustvo.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Rijetko na balkanu

Page 99 of 121 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)