ja sam svake godine počinjala oko 15.februara da pijem pressing a ove godine nijesam još osjetila probleme, osim kijanja malo prije tri četiri dana...jesam li se gadno zeznula znaću za desetak dana![]()
Nisi ... Ja pijem tablete evo 2 nedjelje![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
ja sam svake godine počinjala oko 15.februara da pijem pressing a ove godine nijesam još osjetila probleme, osim kijanja malo prije tri četiri dana...jesam li se gadno zeznula znaću za desetak dana![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
2016. godina, ovo jos postoji...
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
a ima i ovi sujevjerni salju i smaraju. Ja sve to odmah deletnem i dosad bi tri puta umrla da je to tačno![]()
Ma "alergija" na patike lijepljenje...
e ako cu odgovarat... pa me pljuju posle sto se cudim ljudima u godinama
nothing comes from violence and nothing ever could
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
jes, ali ti si onda alergičan na ambroziju i jesenje biljke, malo korova, travu...a mi "polenovci" oćemo dumremo sad pa do maja![]()
Svasta sam uzimao, zadnjih nekoliko godina me spasava avamys sprej
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja sam prošle godine koristila i sad ću da ga uzmem...a što piješ? Pressing? I koliko dugo?
Alergican na sve vrste polena, drveta, trave itd a najosjetljuviji na korov.
Pa sad koristim presing ili cetirizin alvogen da promjenim . Mada me još nije počelo da me drma.
A blokator inekcije počnem krajem maja jer onda ne mogu vise disati.
Kapi me ne drže po 20 minuta, onda sam nervozan itd.
A jače napade počinje da me svrbi uho,grlo,nos pa pluća.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nista drugo mi nije pomagalo, ni presing, ni aerius, kapi i sprejeva nekih mali milion,svasta sam nesto i alternativno probao i slucajno prije nekoliko godina probah avamys -spasio me, drugo nista ne uzimam samo to ujutro i nekako prebrodim ovaj period, bude kijavice i svraba ociju ali podnosljivoprije toga sam od alergije znao po 20-30 puta zaredom da kinem, bukvalno iziritiram nepca i grlo do krvi!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sramota je što je po' Sirije proputovalo od Vardara do Triglava, a ja nijesam.
Sell the Vatican, Feed the World!
Nervira me ova Zvončica, guši moju slobodu govora. Supermenu čuj mene ombudsmanu ću te prijaviti!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
6 dana u nedelji. I onda nedeljom kad mogu da spavam u 7 sam budan. Pas mater.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
--------------------------
Do Not Disturb.
Kad nazdravljam s nekim i ne pogleda me u oci, ali nikad ne kazem U OCI SE GLEDA, jer me i to nerviraDD
Quid pro quo
Kad neko ima uvucene zube.
Kad neko pri srijetanju/upoznavanju daje tzv "mrtvu ribu" tj mlitavu ruku.
A nije to kao pizda brate bratenego ga boli k, neće da se rukuje pa ono kao ae preko k..
A mene tako nervira kad mi neka djevojka stisne ruku...a jesi li ti nježno biće ili terminator
Ako nece da se rukuje neka je i ne pruza u***** mu se u vr' nje. Sto se djevojaka tice po$eti me na onaj vic kad dodje djevojka sa $evera kod tasta u kucu i za vrijeme rucka dize se da pije vode i dok sipa vode tast joj prozbori "nemoj snajo zavrcat tu slavinu jako ka prosli put e cemo pocrkat od zedji"![]()
Kad neko ide zamnom u stopu.
Ovo bi vise bilo za temu "sta mrzite (trenutno)" ali ne znam ima li je...
![]()
Do Not Disturb.
Aooo, srebrna ribica. Ne pominji mi je, dvije godine me O JADU CRNOM zabavljala.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks