rani pocetak proljeca i po 5tekstova svaki dan kako da se makne celulit...
Znam za slucaj kod kruznog kod Dalija dje je ista ta situacija bila. Naleti lik na komsiju i uz osmjeh mu pokaze rukom da predje pjesacki, ovaj tu ne, nee necu ti ja put prelazit, drz ne daj, guze se obojica tu i na kraj ovaj s kolima prodje i zaustavi ga policajac na izlaz iz kruznog ka za put Delte uz obrazlozenje da nije propustio pjesaka :lolblue:
rani pocetak proljeca i po 5tekstova svaki dan kako da se makne celulit...
f6
Abhahahahah
Juče ovaj drug vozi i ae kao da se glupira malo..kaže sad ćemo da stajemo na pješački
I kad vidi da djevojke/žene oće da predju, stane im bukvalno na pješački, ne prije njega dje treba..i one zaobilaze auto, smješkaju se..
Posle 3-4 puta to vidio policajac, zaustavlja nas, kaže šta radiš to? -pa jesam li stao na pješački? Poče da se smije ludačkipolicajac se nasmija i kaže ae piči i ubuduće da staješ prije pješačkog
on krenuo da ide i posle 2-3m staje, spušta prozor i govori čika policajcu -evo sam stao prije pješačkog, mogu li sad da vozim? A pješački udaljen 50m ...uvijek ludnica sa njim i policajcima, to mi je zanimljivo skroz
![]()
Nalecece ti taj drug nedje na Raka Kornjachu kad bude u patrolu, pa ce primati inavlidu do kraja zivota
One Ring to Rule them all...
ili na onoga harmonikasa,sto ne prasta ni clanovima uze familije.
Praštaju, praštaju svi![]()
Neki iz dobre volje a neki zato što tako moraju![]()
Ovaj ti je preko dana uklese,pa ti uvece na uvo svira. Kralj,ne yebe zivu silu...
O kom gradu pričaš?
cuo sam isto nedje za slucaj dje je saobracajac zaustavio sopstvenog oca i pise mu kaznu "u ime zakona,ja moram da vam napisem kaznu"
kad je dosa doma s posla,otvara mu otac vrata i veli mu "u ime zakona mrs odavde da ti ne yebem mater"
Kad kasirke počnu da besjede o akcijskim proizvodima, dok se red na kasi gomila..ka' da nemaju đe drugo da promovišu proizvode sa skoro pa isteklim rokovima
Od njih su mi samo gore one zgubidne osobe koje to zanima...
Sell the Vatican, Feed the World!
Nervira me kad se dopisujem s nekim i taj neko ne odvaja posle znaka interpunkcije
Quid pro quo
Nervira me sto svako malo procuras, majka ubila dijete, vozač zgazio dijete i sve neke bolestine.
A da bi se sto bolje prodali ili čitali novinari pišu u sitne detalje.
Pa sve bi to zapalio bez griže savjesti
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
i mene kad gledam umrli.me pa vidim neko mlad otisao.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ljudi ne bi bilo para da ih kroji cojekvarijabilni troskovi ooooooooj
Tu es mon héro!
Kad vidim odraslo celjade da nosi patike na lijepljenje.
Neka su najskuplje i najnovije,automatski dobijam utisak da se radi o osobi sa posebnim potrebama.
e da, i ove cipele sto zene manito nose.
To na zeni izgleda prosto odvratno.
![]()
Last edited by DJuzla; 05-03-16 at 21:32.
I one pape, kako su bljak
saučešća... i svi ti nepotrebni običaji.
nothing comes from violence and nothing ever could
^
znaci alergija...
Na sta? Jel to polen vec poceo? Ja sam ugašen u maj i jun. Oči ka da sam napušen 24/7, a tek kijanje uzas uz ono gadno grebanje u grlo.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks