Letovi za USA, su mozda najbitniji razlog, zato je Etihad kupio Air Srbiju.
Viza za USA nije problem, 100 eura, 3 godine. za UK je problem dao sam 200 eura za pola godine. ***** im materina
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Letovi za USA, su mozda najbitniji razlog, zato je Etihad kupio Air Srbiju.
Pa ja fino napisah "tj. naci". EVo koliko kupujem i trazim karte, uvijek preko SS nadjem po 20-30€ jeftinije nego na sajtovima aviokompanija pa mi nije ajsno kako to. Redovno do Beograda za MneAirlines i Jat preko SkyScannera nadjem povratnu za 85€, na sajt bude 100 npr. Do Bostona sam nasao kartu 450€, a na sajtu kompanije 550€. Meni je to neobicno vazda bilo.
Ja ne cuh da je iko dobio ispod 3? A da ima sve papire uredno i nazovimo sredstva obezbedjenja.
Drug student, sa 5 iljada fiktivnih na racun, i potvrdom sa faxa da mora bit tu 2 godine je dobio na 3.
Drugarica zaposlena u bzvz firmu sa 500 eura, podstanar, na 3 god..
Je li problem izvaditi studentsku vizu (master studije) za Austriju, zna li ko?
ima li dje u blizini aerodroma neki free parking da se ne placa 6e dnevno onim lopuzama?![]()
Viza kosta 160$, i od skoro se uplacuje direktno u ambasadu (Prije je bilo u nlb banku)
Istina je da ti daju vizu na 3 godine, ali na aerodromu ti kazu koliko mozes da se zadrzis u komadu, to najcesce bude 6 mjeseci.
Sto se dobijanja vize tice, nema nekih specijalnih pravila, imam u porodici slucajeve dje je jedan imao sve uslove da dobije vizu (trazio je samo 10 dana boravka) - odbijen, s druge strane jedan koji bas i nema dobre uslove dobio lagano na tri godine.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Kad smo kod viza kako sam se razocarao u Novozelandsko imigraciono... Online aplikacija im radi 5min pa ne radi 2h, turisticka viza kosta 165$(100eur) i treba do mjesec dana da se dobije. Plus se pasos postom salje za london o svom trosku da fizicki unesu vizu...
Danas sam bio 78 u redu na telefon, cekao sam sat i bio 65... Smorio sam se kao pasce
One Ring to Rule them all...
Veoma ohrabrujuca su mi ova obavjestenja prilikom apliciranja za vizu SAD:
Međutim, čak iako imate sva navedena dokumenta ne znači da ste kvalifikovani za vizu.
Imajte u vidu da samo dobijanje vize ne garantuje da će vam biti dozvoljen ulazak u SAD. Službenici na graničnom prelazu će donijeti konačnu odluku da li i koliko dugo možete boraviti u SAD.
Upravo to
Viza ≠ boravišna dozvola.
Viza = dozvoljen ulazak u drzavu.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
sta rekosmo za ovaj parking kod aerodroma... dje ostavljate auto i da li uopste idete autom... bus? taxi?
Ako si iz PG, jeftinije ti je taksijem do aerodroma, nego da plaćaš parking.
Pa ljudi niko i ne misli da ostaje da radi tamo ako dobije na 3 god, vec da udje dva tri puta ako ima para, obidje istocnu i zapadnu i zavrsi posa.
Za koliko se moze naci karte do Njujorka ili Cikaga za jun mjesec,otprilike?
U zavisnosti koliko si fleksibilan tj. Koliko aerodroma bi da promijenis.
One Ring to Rule them all...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks