http://www.b92.net/biz/vesti/region....nav_id=1085095
N1: Lufthanza i Kroacija erlajns protiv Er Srbije
Zagreb -- Lufthansa i Kroacija erlajns pokrenule su postupak protiv kompanije Er Srbija zbog tzv. transfernih letova, kaže Siniša Hajdaš Dončić.
To su carter letovi, a ne low cost, znaci cijene ce bit 300+ eura minimum. Iz tivta ljeti se moze lecet carterima po cijeloj evropi, samo sto su to prejake cijene.
http://www.b92.net/biz/vesti/region....nav_id=1085095
N1: Lufthanza i Kroacija erlajns protiv Er Srbije
Zagreb -- Lufthansa i Kroacija erlajns pokrenule su postupak protiv kompanije Er Srbija zbog tzv. transfernih letova, kaže Siniša Hajdaš Dončić.
Da li je neko kupovao karte preko Tripste i/ili Travelgenia?
TT
Kupovali su ljudi i uglavnom nema problema. Ali kada se dese donji si.
Ako je let otkazan dosta ljudi ima problem da dobiju novce natrag jer se karta kupuje preko posrednika, ponekad sistem ne obradi itd.
Ako sam nesto naucio to je da karte bukiram direkt preko kompanijinog sajta
One Ring to Rule them all...
Za Krakow - 21 april polazak - 25 aprl povratak, tada moram bit tamo
Ne mogu nista povoljno nac, jedino airserbia za 190 iz beograda sto je neisplativo...pomoc? Vala bilo kakav prevoz ako nema avion..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Najjeftinija moguća varijanta ti je voz PG-BG-Budimpešta i onda Orangeways bus do Krakova. Nešto ispod 100 eura ispada (oba smjera), ukoliko bude promotivnih za voz (a uglavnom ih ima).
Samo što je tako putovati meni oder i definitivno nije za svakog.
Ryan leti iz Brisela za Krakov, pa možeš provjeriti poklapaju li ti se datumi.
In vino veritas
u svakom slucaju bolje otici i za Varsavu pa odatle imas letove za 5-10e...a ako ne nije ti daleko pa mozes nekim prevozom bus ili voz
sta ono rekosmo za vizu za Maroko...Mora se ici u Bg ili se moze slati?
Moras ici za BG. Izguglaj mail ambasade i zakazi termin i zavrseno ti je za dan sve.
Trebace ti potvrda o radu ili studiranju ili izvjestaj sa bankovnog racuna. Rezervacija avio karte.
Rezervacija smjestaja. Ja sam rezervisao samo za odlazak i dolazak izmedju nijesam dirao. Slika kao za pasos. Fotokopija pasosa.
P.S.
Postaraj se da imas 2400 dinara kod sebe jer je najbliza mjenacnica 30min hoda...
P.P.S.
Napravices sebi uslugu ako ne budes isao u Kasablanku, Rabat ili Tangier. Gledaj da podjes u Chefchaouen, Essaouiru i Ouarzazate.
Pored Marakecha i Fesa naravno
Ako hoces u pustinju nemoj ici u Merzugu jer je prepuna turista i prepreskupe su ture nego pogledaj na jug da odes u Chigagu ili Zagoru. Manja su mjesta ali su jeftina i imas pustinju bez 5000 stogodisnjih francuza.
Last edited by Gandalf_White; 22-01-16 at 12:10.
Hvala momci. Gledam za voz i bus, ne mogu to predugo je mnogo se vremena gubi. Avion dakle. Gadne li konekcije.
Blek ako mozes biti fleksibilniji sa datumima pa ostati 2 dana duze u briselu ili krakovu... Ispada te oko 110eur povratna
Podgorica-Brisel-Krakov
Pa skoro mi na isto dodje, moram platiti smještaj za te 2 dana neđe. Hranu...Eto jedino da vidim Gent ili Varsavu pošto sam Brisel i Briz cekirao. Ovako PG-BG-Krakov za 200. To si preko skyscanner nasao, koja su vremena? Ne izbaca mi tu opciju?
Dešava se stalnoDa ima ko da ide kolima to bi dobro bilo al dje nac nekoga za Krakov..
![]()
Alitalia ima neku akciju sad do 7. februara (period kupovine), povratna Podgorica - Rim 127€!
@Black
Beograd - Varshava 100eur povratna, vise nego povoljno.
Sad provalih Varshava - Krakov 43eur povratna... I to je dzabe
Ako hoces da ustedis uzmes nocni bus PG - BG i veseli me boze...
Za 180eur sve zajedno povratna do Krakova... Vjeruj mi nije to lose ni malo
Last edited by Gandalf_White; 23-01-16 at 07:44.
Evo iz Beograda imas taman za te datume kompletan aranzman sa dva nocenja za 65 eura
http://www.aquatravel.rs/evropski-gr...akov-2-nocenja
Oce li mi neko objasnit na koju foru je jeftinije kupiti karte, tj. naci preko SkyScannera nego na sajtove avio kompanija?
Ja koliko znam ne mogu se karte kupiti na skyscanner - on je samo pretrazivac koji te vodi do drugih sajtova dje mozes kupiti karte.
Normalno,daje opciju dje je ta karta najjeftinija-nekad je to sajt kompanije,nekad razni travel agents sajtovi tipa ebookers,airtickets itd
“Od juna ćemo krenuti sa letovima i Beograd će biti jedini grad u regionu koji će letjeti za Sjevernu Ameriku i to je veoma važna poruka za sve u smislu da će Beograd biti centar regiona i za promociju Srbije i Beograda. To je kruna tri godine konsolidacije ‘Air Serbije’ “
Izvor: http://www.bankar.me/2016/01/24/od-j...da-u-new-york/
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Dobili su dozvolu prije nove godine... Nju jork i Chikago. A sad moraju da uloze grdilo miliona u bezbijednost prije juna. Ali vrijedjece sigurno.
Srbi rade odlican posao, ne kao ovi nasi bravi
Eto nade da vidim USA:-)
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Eh jos kad bi nam ukinuli vize za USA..![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks