Meni je Elementary totalno kul serija, posebno sad kad se pojavio Šerlokov otac
Meni je Elementary totalno kul serija, posebno sad kad se pojavio Šerlokov otac
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Chudi me da jos niko nije pomenuo Making a Murderer...Stize mi danas dojava. Ovaj...dojaja.
Nisam gledala ali zvuci zanimljivo, dokumentar po malo?
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Dokumentar ucijelo![]()
Meni je mnogo bolji The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst http://www.imdb.com/title/tt4299972/?ref_=nv_sr_1
Шерлок рулз.
Koliko ce bit epizoda Šerloka? 5 a?
Postoji li još neko, sem mene, da mu nije legla Đesika Đons?
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Само вама двојици значи
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Šerlok se meni ne dopada. Prosto mi ta priča nije legla u modernom ambijentu. Probao sam i ovu Gnusnu nevjestu da pogledam, obzirom da se vraća u prošlost, ali trt. Osim toga, glumac koji igra Šerloka je pravi gadni naduvenko.
Šerlok i jeste naduvenko koji ponižava sve oko sebe "Elementarno dragi Wotsone"
Ponavljaš onu priču da je Šerlok u Ričijevim filmovima prikazan kao mudovište koje se dobro bije. Šerlok je u knjigama mudovište tako da kad ljudi hejtuju Ričijevog Šerloka oni u stvari hejtuju originalnog dojlovog Šerloka
Last edited by Rakun; 08-01-16 at 16:42.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Kako neko moze da prati seriju Serlok. Sami naziv pokazuje da to mora biti naduvenko gluma, smece.
Ko rece da je bolji elementary od serloka?????
Podgorica Podgoricanima!
Невезано за ББЦ серију,модеран или класичан детективски ТВ-наратив,на свијету постоје два типа људи:једни који сматрају да је Шерлок Холмс најбољи приватни детектив евер и други који држе да је Поаро "д оне".
Легенда каже да први воле експериментисање у сексу док су други више за мисионарску позу.
Svako zna da je Derek najbolji!
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ko ponavlja dečko, pričam o Kumberbaču il kako se već zove. Ne pričamo o hrvatima, već o makedoncima.
Jer nisam spominjao Roberta Daunija Džuniora, ali eto kad smo ga se već dofatili - izuzetno mi je dobro leglo kako je iznio lik Šerloka. Prosto mu stoji ta arogancija, što se ne može reći za ovog naduvanog gmizavca od Kumbera.
I da, Šerlok nije "naduvenko", al ajd sad ko će to tebi da objasni..
Kad sam vidjeo "Serloka" da bjezi od Srba, i jos veli Srbi su taj nekakvi missing link, smucio mi se za sva vremena. Inace je Humberbarc jedno lice propagandistickih filmova i serija, tipa one glumice iz Bones (shecam se epizode kad fataju nekakvog hriscanskog fundamentalistu, i to u jeku napada islamskih terorista sirom svijeta). Cim vidim takve gadosti bataljujem serije/filmove osim ako ce da mi plate da to gledam. Isto tako, Walking dead, okruzen derpeima, cim sam vidjeo dva topla brata kako se zvalave, batalio sam.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ja ne znam sta da vam kazem bez da ostavim ovo ovdje i lagano izadjem dok se pojedini isplacu od srece: http://time.com/4172506/deadwood-movie-hbo/
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Da znaš da sam danas kad sam to pročitao, zamalo zaplakao. cocksucker!
![]()
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Bookmarks