The Knick bas mracno finale, pitanje je i oce li se nastavljati serija nakon ove druge sezone.Nekako su likovi ostavljeni tako se moze lagano smatrati i krajem serije.Ako se nekim slucajem nastavi to ce vjerovatno biti skroz nove uloge i glumci.
Kad se već dotakosmo SyFy TV produkcije nova serija "Childhood's End" je sasvim OK
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Vratili su se Galageri ako je kome promaklo, raznosi serija kao i uvijek.
Poceo billions,dobro zasad.
Nocas se konacno vraca Serlok
Podgorica Podgoricanima!
Odlican je novi Sherlock.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Koje su vam tri najbolje serije iz 2015-te, redosledom?!
1. Mr. Robot
2. Game of Thrones
3. Quantico mozda...
1. Kingdom
2. Banshee
3. Blindspot...mozda
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Daredevil vam nije medju 3?
Ao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Better Call Saul
Mr. Robot
Narcos
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Sherlockov specijal (SPOJLERI)
Ispada da je ovo bila samo filler epizoda do sledece sezone koja ce biti tek za godinu dana jer je na kraju ispalo da je sve to bio samo Sherlockov narkomanski trip (normalno da nije moglo biti stvarno sa skroz istim likovima u sadasnjosti koji su postojali 1895. i upoznavanje Sherlocka i Watsona pod istim okolnostima) i da je ceo taj slucaj neveste bio izmisljen kako bi Sherlock provalio kako je Moriarty preziveo samoubistvo i na kraju zakljucio da nije i da je stvarno mrtav ali da je isplanirao jos neke zajebancije posle smrti. Malo je razocaravajuce da je sat i po vremena bilo posveceno teoretisanju kako je Moriarty preziveo da bi na kraju ispalo "Of course he is dead, he blew his own brains out, no one survives that" epizoda je svejedno drzala paznju i imala sve sto i treba da ima epizoda Sherlocka. Ali sledece godine bi bolje bilo da se vrate na kvalitet iz prve dve sezone.
Takodje Srbi opet pomenuti "paranoia - sounds Serbian"
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Quantico, ocaj gluma, makar ja takav osjecaj imam. A ono sa teroristima mi je po malo kao Homeland samo sto je odje raspali FBI i ono non stop velicanje USA od kojega mi se povraca. Jedino sto je vrijedno gledati je zbog Alex Parish, lutka.
Uh, Elementary. Prvu epizodu sam prezivio ali drugu nisam mogao da odgledam do kraja. Serija je toliko tipicno americka u najgorem mogucem smislu.
Nije ni BBC Sherlock bez mana. Ali makar su ispostovali likove. Modernizovali su ih na interesantan nacin a sustina je ostala netaknuta. I bez obzira na to koliko znaju da pretjeraju serija je i dalje odlicna. Zabavna od pocetka do kraja.
Last edited by VanjaTheMan; 05-01-16 at 17:08.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks