Ahahahaha.... Znači i dalje postoje ljudi koji vjeruju u ljubav do kraja života.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
ahaahahhahaah tebi niko nikad da da odgovor :mrgreen:
nothing comes from violence and nothing ever could
ka da sam gubav.
Sa drugima nemam iskustva ali do sada sta mi je trebalo radio sam kod ovih majica.me i svaki put extra to odrade i donesu na adresu![]()
Mogu li zasarafit saraf kroz.dvije ploce od ivrice 2x2cm? Ima u kips MATrIx skuplja 5 eura
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/di...-hdmi-3423211/
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Ama meni treba nesto sto ce drito sa fleske da ucita, da ne spajam komp sa TV i slicno... Ne bih da kupujem DVD sa USB portom jer malo koji cita sve formate pa razmisljam o opcijama...
Jedna od opcija je kupovina Android TV box-a sa USB portom.
Da li na forumu ima neka teme u vezi fixne telefonije (Telecom)? Ne mogu da nađem, a prijeko mi je potreban savjet.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Nema, al je tema o extra tv-u najposjecenija, pa ce ti najprije tamo neko odgovoriti...
Sent from tapatalk
#fakenews
Povremeno ih bude na prodaju ovdje na forumu, a Aliexpress je uvijek dobra varijanta.
Npr:
http://www.aliexpress.com/item/Vensm...362275981.html
Last edited by Dasho; 11-12-15 at 19:22. Reason: Dodat link
Gledaj da ima sto vise RAM memorije, po mogucnosti 2GB. Inace, moras imat neki uredjaj, koji radi na struju/bateriju: mobilni, tablet, ovaj tv box, lap top, jer mislim da hdmi nema napajanje, neka me ispravi neko ko zna.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Najprije cu uzeti nesto ovakvo... Ova sparavica cita sve formate je li tako? MP4 i slicno...
Na njega možeš instalirati iste aplikacije kao na android mobilni telefon. Sve što možeš pustiti na telefonu možeš i na njemu.
A zasto ne Chromecast?
Traži varijantu da pusti sadržaj sa USB-a na TV, ne sa telefona.
Može da se strimuje sa PC-a, koriste se ekstenzije za Chrome browser.
Titlovi rade uz pomoć nekih ekstenzija (Plex, Videostream), uz pomoć defaultne (Google Cast) ne rade.
Informacija je iz druge ruke jer ne koristim Chromecast.
Valja li uzet ovaj samsung core prime ve preko t-mobile-a na 24 rate 7.90€?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Uzmi ga pa da podijelim svoje muke s tobom
Telefon kada je zakljucan gubi svaku komunikaciju sa internetom. Jednostavno neki bug koji se ne moze otkloniti.
Ne znam za 3g/4g, ali za wifi testirano sigurno, i kada je telefon zakljucan ne stizu poruke ni na viber, ni whatsapp, ni fb...ni mailovi, nista...![]()
Who let the dogs out
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks