a što je dušebrižnici, da neće država propas'...?
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Te žene koje su bile kod kuće su možda dale više od glave koja je zaradjivala.Ali ok,lakše ih je okarakterisat kao onaj lijeni soj koji čačka nos u fotelju dok djeca glibava trče i lome po kući.(ne kažem da toga nema ali...)
U najzatucanije vrijeme moj otac i majka su oboje radili i čuvala je nas dvije mladje starija sestra.Nije bilo svejedno da kao nemirno dijete naletim na stakla pa se posječem i dodjem kući krvava a sestra neiskusna od izbezumljenosti mi ubaci nogu u punu kofu vode.Majke nema.Bili smo prepušteni sebi kad njih nije bilo pa tatu i dan danas boli kad bi došao sa posla pa vidio kako pokušavamo složeni jorgan da podignemo visoko na ormar.Majku još više.Sigurno najbogatija sjećanja imam kad je majka imala odmore tokom Novogodisnjih praznika pa s nama je,u kuću toplo, plete neki džemper i priča sa nama.
Daleko od toga da želim da kažem da žena danas treba da sjedi kući i plete nego eto nekako se sjećam kao dijete pa više mi je značilo to kad je bila sa nama nego što je i ona morala da radi.Danas u moderno vrijeme žena zna da kaže "odoh da radim da se maknem iz kuće i odmorim od ove djece,neću da se zapuštam" ali rijedje "Moram raditi i ja, nemamo,teško je sa jednom platom".
Nije tema al ajd....
Послато са GT-I9070
"Tiha voda brijeg roni..."
Gdje na pivo veceras?
Dje mogu kupit vazdusnu pusku?
U lovac imaju samo nekakve plastificirane a te mi se ne svidjaju a beretta je zatvorena valjda...
Pomagajte treba mi za 10ti !!!
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Ima li dje da vidim na netu sta ima u ponudi kod njega?
Aj posalji mi br na pm
Zna li iko dje se sad nalazi privatna ordinacija Kaludjerovic? Konkretno zbog alergo testa. Mozda neko ima br tel
Kaludjer tacka kom.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Gdje se mogu kupiti dobri preklopni nozevi?
Moze li mi neko objasniti gdje se nalazi ovaj karting centar (ako moze preko google maps)? Do 10 radi? I treba li jos nesto da znam prije nego sto se uputim tamo? Planiram u petak uvece da odem. Moze i na PM.
I can't explain and I won't even try
ko trenutno najkvalitetnije radi print na majicama? majica.me?
Ljudi, imam dobar televizor koji nema USB port... Ima HDMI, SKART portove... Postoji li neki uredjajcic koji ulazi u HDMI a sa druge strane ima USB port da bih ga mogao koristiti? Najvise mi treba zbog filmova i slicno, da se ne cimam sa narezivanjem CD a i ne kupuje mi se DVD sa USB portom jer malo koji cita sve formate...
Valja li sto ova akumulatorska srafilica VERTO u OKOV 20 eura? 14.4v 1.2ah ???
Ili ova MATRIX u kips?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Last edited by Mindcircus; 10-12-15 at 15:52.
Hellblazer...
Je li udata forumasica Boginja?
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Udovica.
Crna.
Nemoj javno, postoji inbox..
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ok, brate posla sam ti u inbox, udovica je.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks