Nalozise zastavu NATO-a na CT.
![]()
1. Crna Gora treba čvršće stati uz Zapad (EU,SAD i NATO) bez obzira na moguće posljedice toga
2. Crna Gora treba prekinuti dosadašnji pravac i držati se Rusije, bez obzira na posljedice toga
3. Crna Gora treba odustati od svrstavanja uz bilo koju stranu, bez obzira na posljedice toga
4. Pogoršanje odnosa Zapada i Rusije se neće desiti, tako da sve ovo trebamo zanemariti
5. Teško se cijepam kao ličnost u ovom traumatičnom opredjeljivanju/ ne znam
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Nalozise zastavu NATO-a na CT.
![]()
treba u svaki grad postavit po jednu pa da se kladimo dje ce najduze izdrzat'
Eo se Gevara pofalio.E ako razumijem cojeka koji ima dijete doma i 30 godina u prkno dje ide i pali zastave po Cetinju.Kakve tinejdzerske akcije.
Једино што је глупље од постављања те заставе је ово паљење.
Сад ће поново да приведу Чмарка, сви медији ће преносити, и имамо наредних 2 дана испирање мозга око заставе, расправе ботова на порталу Вијести, шероваће по друштвеним мрежама и проруским медијима из Србије...какво узалудно трошење енергије на глупости и на оно што је неминовно.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Nek downloaduje neko video, da imamo kad ga skinu...Dobru kaznu zabiberit i da smo zdravo...
Sent from tapatalk
#fakenews
hahahahhahha opet neprikosnoveni opozicionar i buntovnik cuda cini.
Oce li ga ko sad primijetiti?
Evo vec mi puna pocetna cetnika i srpske sparte i cuda....
Last edited by .Bole; 06-12-15 at 23:53.
Podgorica Podgoricanima!
Masja piroman
Last edited by chucknorris; 07-12-15 at 00:08.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
šta se kvalifikuje pod "međunarodnom organizacijom"?! I udruženje azijskih ljubitelja murava je isto međunarodna organizacija![]()
She is only here to annoy herself!
Nema veze ljudi sa tim kolika je kazna. Nikakve. Je li ovo argument? Zapaliti? Mozda da krenemo svi da palimo sto nam ne odgovara? Ja mnim da bi dosta stvari nalozili....mozda da krenemo i sa ljudima? Sto ima veze?
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Dje nema adekvatnog odgovora drzave tu nema ni drzave. Odavno se prastaju slicni ekcesi pa se zato i čmarkovi mudate...
A inače kad se ta sva 'mudatost' pokaže paljenjem zastave..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Slika i prilika akademskog gradjanina u CG.
I sad neka mene neko objasni kako osoba koja pali bilo koju zastavu moze da ima kredibilitet i da neko stane iza njega.
Paliti neciju zastavu pa to bila i zastava koja ne zastupa tvoje principe je najveci varvarski cin.
Nekad razmisljam jel su ljudi iz CG ikad presli neolitsko doba.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Kao sto sam rekao nevazno jel to zastava NATO-a ili neke druge medjunarodne organizacije ili drzave.
To nije cin koji prilici izvrsnom direktoru jedne NVO.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Paljenje zastave je dosta plitkoumno a jos je plitkoumnije ako radis to po necijem nalogu.. Ovo moze imati efekat samo na one koji umjesto mozga imaju hepo kocku kad se NATO pomene. U svakom slucaju, primitivizam, dekadencija i moralno posrnuce paliti bilo ciju zastavu pa i zastavu NATO-a.
On i njegova vesela druzina dobijaju grantove da bi bio protiv NATO-a ako se zavrsi ta prica onda ce morati da nadje pravi posao a dje ce mu bolja reklama od ovog cina da se sponzorima dokaze da mu vrijedi jos malo sipati novca.A da je idiot jes jer ovo ni srednjoskolci ne bi radili a ne odrasli ljudi koji sebe nazivaju intelektualcima.
Last edited by goldfinger; 08-12-15 at 17:16.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ponekad se covjek zapita sta vi u stvari zelite. Hipoteticka situacija, dajte hipoteticke odgovore. Izadje se na izbore po starom zakonu. DPS dobije u koaliciji. Na ulice izadje 35 000 ljudi i trazi smjenu. DPS kaze da nece, jer su prema glasovima na izborima osvojili vlast.
U tom slucaju ja mislim ____________(popuniti ostatak)
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Momak je suva intelegencija prosjecnog opozicionara.
Jos uvijek nije prerastao srednjoskolse doskocice i forice... Kako dalje sa ovakvim predstavnicima opozicionih ideja... Uzas... Nikad se nece nista promjenit odje...
Last edited by Crka; 08-12-15 at 19:26.
Dobro...ali sam se ipak slatko nasmijao...bas jesam
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Pokusavam nesto da napisem ozbiljno i podrzim Crku ali ne mogu od smijeha. Mozda sjutra...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks