Kvarni, daj opet onaj GIF
što ste se pomamili, niko vas ne ćera da imate đecu, nema potrebe da se pravdate.
Mada, nebi bilo loše da bačite pogled gore na Poll.
Da, sa zadovoljstvom!
Ne, ne želim, moja sloboda nema cijenu!
Da, ali samo ako se steknu uslovi!
Nijesam razmišljao o tome, ali možda jednog dana...
Ne zasad... ali ko zna, možda promijenim mišljenje....
Ne pada mi na pamet, djeca su dosadna!
Želim jer se to očekuje od mene!
Ne razmišljam o tome uopšte!
Bih i želim, ali kako?! Kriza, muka...
Nijedna opcija mi ne odgovara....
Kvarni, daj opet onaj GIF
što ste se pomamili, niko vas ne ćera da imate đecu, nema potrebe da se pravdate.
Mada, nebi bilo loše da bačite pogled gore na Poll.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Inače je anketa mjerodavna ka' one na Budućnost Crne Gore te ne glasaju DPS, a ovi ubjedljivo dobiju...
Sell the Vatican, Feed the World!
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Kako su ovi bez đece agresivni što je ovo haha, valjda bi roditelji trebalo da budu takvi, nervozni, neispavani, debeli, prljavi, i ne popamtih koje sve još atribute im podijeliste :-)
Thread escalated quickly![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Poenta svega je da LAŽU! Ništa drugo. I sebe i druge. Ljubav prema djetetu je predivan osjećaj, al obaveze koje dijete donosi je sve samo ne predivno.
Ko god ima dijete nikad više dok je živ ne legne i ne budi se bez malo straha i nemira, jer to je ogromna odgovornost. Ja volim svoju slobodu, pa makar to bilo i izležavanje cijeli dan, a toga nikad nema. Opet, ja mogu postati otac, al vi nikad više nećete biti bezbrižni momci.
Nikad nisam čuo muškarca da žali što nema djecu. Jesam jedino žene. Muškarca čujem da žali što se nije oženio. Al tonu njih sam čuo koji su mi se žalili da nemaju nit života nit slobode.
Hvala Bogu što je glasanje takvo. Jednostavno uvijek treba biti 80% roditelja i 20% nas koji to nismo.
Ali ne osporavajte da nam je dobro. Jer jeste, sami smo birali. Većina vas nije, nego su vas neželjene trudnoće snašle i naćerale. I sad je muka priznat da ste u qrcu. Zato, malo manje licemjerja.
Last edited by γνῶθι σεαυτόν; 07-11-15 at 14:33.
Nisi nista od toga, ali jesi lijena. A mlada.
Lijena da ispod svih uloga pronadjes onu svoju "staru" kumu koja ti treba. Jer Ona je i dalje - Tu.
Lijena da joj Das. Ljubav. I Sebe.
I to je Ok. Sasvim.
Svi razlicito rezonujemo, svako ima pravo da sa svojim vremenom cini sto ga je volja, ali da u tome ne ugrozava slobodu drugoga.
Ja se sa kumom gledam oko nove godine, i ove godine jer je bila na porodiljskom cesce u mjesec dana pred povratak na posao. Nije joj pravo bilo sto mora nazad, a radila je od 5tog mjeseca bebinog, i svaki susret je bio "nase malo nervno" jer je shvatila da je dosta drugarica vise "ne razumije"...
Pustila bih je da mi sve saspe u brk, jer me ne dotice, a dok sam je gledala u njene plave oci - vidjela sam i dalje onu malu plavokosu sa kojom sam porasla, verala se po drvecu, krala mandarine, jela rafaelo iz "Mogrena" na tisu da se omrsimo iako je Badnji dan, skakale sa bazena i barke na glavu, gurale se na ringispilu da uhvatimo plisanog silvestera....i dalje je bila Tu. I bi mi drago. Sto dise, sto je dobro i sto smo svaka na svoj nacin prosle i dosle tu dje smo. Sa oziljcima.
Zagrli kumu. I bilo koju drugu slicnu. Cijenice. Nazvace.
Najlakse je uporedjivati, osudjivati i odustati. Treba Voljeti...
Mislim da je do kume ne do djece... ima neke druge prioritete i ne razumijem zašto se ljutiš na nju? Iskreno, koliko ona tebe ne razumije, ti nju još više ne razumiješ! Da želi da nasamo s tobom popije kafu, našla bi vremena, a znam provjereno, ako si joj zamjerila što dijete vodi sa sobom, takla si je đe nijesi trebala...
Nevezano sa tvojom zamjerkom drugarici, ili neko gore pomenu da čovjek s djecom nema više vremena da ode na kampovanje, na ljetovanje sa društvom isl....možda neki od njih ne žele sa vama na kampovanje?
Potpuno otkačeno, ali djeluje kao da se osjećate odbačeno?
Nemate razloga, jer je logičan slijed dogadjaja upravo takav... Imam sestru koja ima sad već mnogo godina i nema porodicu, oduvijek imamo naš ritual, barem jednom nedeljno idemo da šetamo cijelo popodne i ništa me toliko ne nervira nego kad se nađemo stalno je ONA opterećena da nijesam neke druge obaveze zanemarila, ako me muz zovne da pita dje mu je jakna (siromah me zovnut ne smije) ili đeca da pitaju da li je ono na šporetu može da se pojede, odmah kreće lavina "jaoooj a nijesmo trebale šetati, možda im trebaš kod kuće, jaoj, da te nijesam poremetila, a baš mi je krivo..." ali IZAVETA me đevojka! Ne mogu da joj objasnim da nijesam ROB no da ako mi klipne mogu što mi nam padne!
Eto otprilike, ljudi bez djece misle da smo njihovi (dječiji) robovi, neosnovano naravno, ima nas svakavih, ali realno, to je do osobe...i ima sigurno roditelja koji ne mogu da podnesu teret obaveza, svejedno, njima bi i bez djece sve bilo teretno, to je "kako se ko rodi"
pa eto opisaše nas takve! Ni družit se ne umiejmo, ni radit, izgleda da provod sa djecom bez drugova i nije neki provod...oni misle![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ja sam zabezeknut. Ko me poznaje, zna da smo zabezeknutost i ja na Vi. Al trenutno idemo ruku pod ruku, zahvaljujuci ovom threadu.
I nisam zidar, ali eto
To je ta gorčina o kojoj pričam, koja ispliva na vidjelo, kada se ubode u centar :mrgreen:
Hvala na potvrdi mojih stavova. Sviđa mi se što ti znaš da će nama sve biti teretno, hahahah, jesmo svi mi takvi ili to kroz sestru gledaš?Ili je to generalizovanje neargumentovana odbrana/napad
Nego, kad si već vidovita, ja predlažem loto ili možda kladionicu?
Last edited by γνῶθι σεαυτόν; 07-11-15 at 15:02.
Jel moguce da vjerujes u sve ovo sto pises![]()
Tu es mon héro!
Pitam se, kada bi poništili sve neželjene trudnoće koje su se omakle, koliko bi oženjenih/roditelja bilo među muškarcima danas?
Hm. Ne mnogo.
I nisam zidar, ali eto
Kad vam dođe ekipa sa religije, sve će vas otjerati sa livade -.-
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks