Ima Mijo jos jednu Mecku-oldtajmera... PG LSCG1...
Ima Mijo jos jednu Mecku-oldtajmera... PG LSCG1...
Opet malo smijeha na ranu zoru.
1. Izjava radunovica , izmedju ostalog kako je bilo 30.000ljudi
2. Clanak preuzet sa blica o suzavcima. Nisu ga ispaljivali policajci pod uglon dobrim, to je jedna zamjerka. Drugo je upozorenje da se ispaljuje sa 100m a ovi to tumace kao 100m daleko od mase ( pored njih) tipa 100ljudi je na jedno mjesto a ti ispalis 100m desno od njih, da im sto ne bude hahahah naravno onda legendarni komentari koristis otrov miloooooo
E da, pogledajte naslovnu vijesti, bukvlano nista o protestima proslij ili nekim buducim
f6
Vijest me ne iznenadjuje, kad sam vidio snimak dolaska u kancelarije UP ko da je u kafanu stigao.
Jos je samo falilo da se sprda sa narodom da zaokruzimo ovu farsu
"Direktor policije koji se nakon snimka na kojem se vidi zvjersko prebijanje Mija Martinovića od ogromnog broja policajaca, čiji je on rukovodilac, nije zastidio, nije zamislio, nije pokušao da kaže da ga brine takav snimak i da će makar provjeriti o čemu se radi, nego je imao potrebu da se smješka u kontinuitetu, dok mu nisam skrenula pažnju da bi mu bolje bilo da se ne smije, zaslužuje prezir. Zaslužuje i smjenu i procesuiranje pred pravosudnim organima kao najodgovorniji u komandnom lancu policije za „mučenje, nečovječan i ponižavajući tretman, neprimjerenu upotrebu sile, prekoračenje ovlašćenja, grubu povredu ličnog dostojanstva građana”, jer js sve te aktivnosti unaprijed ocijenio kao zakonito i časno postupanje policije", istakla je Jonica.
Dobro su se ovi opozicionari zakačili za Mijovo prebijanje koji i nije imao veze sa njihovim protestima valjda je on lokalni celebrity pa vele da malo profitiraju nešto nisam primjetio da potenciraju obične ljude koji su evenutalno dobili po leđima.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Na Facebooku se pojavio novi događaj najavljen za 31. oktobar pod imenom “miran skup podrške brutalno pretučenim građanima Crne Gore”.
a moze da skupe za banane i domacicu da im ponesu. gojku obavezno nesto
f6
Meni je ovo prebijanje autogol države i policije. I da se složimo da su demostranti pokušali da nedemokratskim metodama skinu vlast, rekacija države treba da je u okvirima demokratskog. Dakle bez razuzdanosti i nekontrolisanosti u reakciji. Ako država ovako reaguje pa zašto bih i ja sledeći put reagovao demokratski a ne rušilački kad sama država daje primjer da je to u redu. Kod pravih država se ovakvo ponašanja demonstranata ne guši sirovom silom i prebijanjima bez obzira na njihovo ponašanje. Daje se loš primjer.
Ja da mi neko takne porodicu ubio bih ali je država ta koja takvo ponašanje treba da spriječi bez obzira na trenutne emocije i opravdanost. I lakše je to državi uraditi jer iza države stoji više ljudi pa je reakcija razumnija. Ovdje nije bilo razumne reakcije pa me stoga vodi zaključku da je iza naše države stoji jedan čovjek koji reaguje kao i svaki uplašen čovjek. Sve ovo znači da mi i nismo prava država već vladavina jednog uplašenog pojedinca. Svaka zvijer i skoro svaki čovjek reaguju isto kad su ugroženi. Silom.
Sent from my GSXR1000 @ 299
Last edited by Caesar; 27-10-15 at 08:53.
γνῶθι σαὐτόν
mnogo dobro receno..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ja ne znam što su ljudi iznenađeni rekacijom policije.Njena reakcija je bila jednako ocekivana kao što i nije očekivano da će protesti biti mirni.Prethodni protest nisu reagovali ali su zato za ovaj čitavu proteklu nedelju rukovodioci policije najavljivali šta će se desiti i kako će postupiti ako i jedna kamen krene pud njih.
I bilo je što je najavljeno da će da bude.Jel bilo prebijanja?Jeste.Jel to neko iznenađenje kad se protesti otmu kontroli onih koji ih organizuju šta se onda dešava?Meni nije.
Čim su počeli da se daju razni ultimatumi sa govornice znalo se đe to vodi i svako ko je malo promislio a došao mirno da protestvuje znao je da mu ga je đavo izio ako ostane.Zato su i bili oni snimci dje grupe protestanata odlaze kad se krenulo pud skupštine.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Vi još o ovome tupite?
Najbolje bi bilo da se policija ukine i da radi svako šta mu se hoće.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
ne bre nego policajci kad su batinjali ili bacali suzavac treba prvo da se izvinu kazu cek ide suzavac zatvorite okice, izvinite jos jednom, cek evo mi cemo ga bacit malo dalje da ne bude vama nista. pa vi dodjite opet. DA UDJE SRBIJADA BARSKA U SKUPSTINU da vide oni nesto, da se slikaju na vrata. e ma nemoj.
ili npr bije se neduzni narod koji je eto slucajno u fantome dosao na proteste, umjesto policajac da ide i kaze cek da vidim, a ti nisi, cek ti a nisi ni ti ti si miran, a izvini...
f6
Pripadnike SAJ-a ne obučavaju da biju goloruk narod koji ne pruža otpor, vezane i stare. Što pojedinci specijalci JESU radili za vrijeme akcije "Orlov let". E sad jesu li svi odgovarali, i da li je neko nezasluženo popio (zatvorsku) kaznu, to ne znam. Ali je sve dobro što su u toj akciji uradili bilo "kontaminirano" ispadima pojedinaca. Svakako treba presložit kosti svim onim koji pružaju aktivan otpor, u antiterorističkim akcijama sigurno nemaš vremena da sa takvim komuniciraš na lijep način. Ali nije profesionalno i ljudski šutirat starce i vezane ljude.
Zaeban jeste lebac, ali ti značka i grb ne daju za pravo da u bilo kom momentu budeš iznad zakona koji sprovodiš. Isto važi za incidente od subote veče, i bilo bi dobro da se takve stvari procesuiraju i izguraju do kraja kako bi se sprala ljaga sa SAJ-a i države. Iako znam da se tako nešto skoro sigurno neće desiti i da će sve te slučajeve pojesti vrijeme..
Mislim da je dosta vise jedno te isto. Niti je novo receno niti ima smisla. Sto je bilo sa Mijom vise treba staviti tacku. Policija za sva prekoracenja treba da odgovara. Tacka. Protestanti i njihovi huskaci naravno da trebaju da odgovaraju. Tacka. Ajmo sad dalje...da se ne vrtimo u krug.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks