Page 271 of 373 FirstFirst ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... LastLast
Results 6,751 to 6,775 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by karamazov View Post
    "SVI SMO MI MIJO"
    jeste kur.c, vozite li S klasu...?
    Sad jesu. SAJ iznivelisao socijalne razlike

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Ima Mijo jos jednu Mecku-oldtajmera... PG LSCG1...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Šta vozi Milo?

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by vokoun View Post
    Šta vozi Milo?
    Mašinu od 650 hiljada konja, već 27 godina. 3 generalke je radio, ali zalud. Treba mu puno za održavanje, diže kredite da bi je servisirao i držao u voznom stanju. Mislim da razmišlja o prodaji.

Sent from my D5503 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,761
    Thanked in
    1,585 Posts

Opet malo smijeha na ranu zoru.
    1. Izjava radunovica , izmedju ostalog kako je bilo 30.000ljudi
    2. Clanak preuzet sa blica o suzavcima. Nisu ga ispaljivali policajci pod uglon dobrim, to je jedna zamjerka. Drugo je upozorenje da se ispaljuje sa 100m a ovi to tumace kao 100m daleko od mase ( pored njih) tipa 100ljudi je na jedno mjesto a ti ispalis 100m desno od njih, da im sto ne bude hahahah naravno onda legendarni komentari koristis otrov miloooooo

E da, pogledajte naslovnu vijesti, bukvlano nista o protestima proslij ili nekim buducim
    f6

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Sad ce paznja preusmjeriti na pojedinacne slucajeve a nece se fokusirati na sustinu.. iz razloga da prikriju svoje namjere drzavnog puca. ali to nece tako proci.
    Trebas da onu svoju poruku ponovno stavis svako jutro pred pocetak rasprave.
    Dajem ti rep u ovom komentaru, jer "must spread some reputation around bofore giving it to McS again"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bijeli Rolls-Royce ima tablice PG LSCG1

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    Mijo je dobacao sve i svasta na racun "gospodara",u svakom trenutku svog zivota,u zadnji xx godina.
    On je jednostavno bio meta koja ce doci na odstrijel,prije ili kasnije.
    Mislio sam da bar toliko znate,da ne moram govoriti to.
    E pa onda je ok sve ovo. Idemo dalje..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Vijest me ne iznenadjuje, kad sam vidio snimak dolaska u kancelarije UP ko da je u kafanu stigao.
    Jos je samo falilo da se sprda sa narodom da zaokruzimo ovu farsu
    "Direktor policije koji se nakon snimka na kojem se vidi zvjersko prebijanje Mija Martinovića od ogromnog broja policajaca, čiji je on rukovodilac, nije zastidio, nije zamislio, nije pokušao da kaže da ga brine takav snimak i da će makar provjeriti o čemu se radi, nego je imao potrebu da se smješka u kontinuitetu, dok mu nisam skrenula pažnju da bi mu bolje bilo da se ne smije, zaslužuje prezir. Zaslužuje i smjenu i procesuiranje pred pravosudnim organima kao najodgovorniji u komandnom lancu policije za „mučenje, nečovječan i ponižavajući tretman, neprimjerenu upotrebu sile, prekoračenje ovlašćenja, grubu povredu ličnog dostojanstva građana”, jer js sve te aktivnosti unaprijed ocijenio kao zakonito i časno postupanje policije", istakla je Jonica.

Thanks Thanks Given 
    246
    Thanks Thanks Received 
    1,830
    Thanked in
    924 Posts

Dobro su se ovi opozicionari zakačili za Mijovo prebijanje koji i nije imao veze sa njihovim protestima valjda je on lokalni celebrity pa vele da malo profitiraju nešto nisam primjetio da potenciraju obične ljude koji su evenutalno dobili po leđima.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Najveća ti je greška što si se vratila iz države koja je članica NATO-a? Joj, joj, joj! Kakvo razočaranje
    I ne samo članica, no praktično lider kad su sve ove vojne intervencije u pitanju.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Vijest me ne iznenadjuje, kad sam vidio snimak dolaska u kancelarije UP ko da je u kafanu stigao.
    Jos je samo falilo da se sprda sa narodom da zaokruzimo ovu farsu
    [/FONT][/COLOR]
    Vjerovatno zna kakvu su drogu dali ovim policajcima pa se smije kako su napali da biju auto
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Na Facebooku se pojavio novi događaj najavljen za 31. oktobar pod imenom “miran skup podrške brutalno pretučenim građanima Crne Gore”.

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,761
    Thanked in
    1,585 Posts

a moze da skupe za banane i domacicu da im ponesu. gojku obavezno nesto
    f6

Thanks Thanks Given 
    246
    Thanks Thanks Received 
    1,830
    Thanked in
    924 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Na Facebooku se pojavio novi događaj najavljen za 31. oktobar pod imenom “miran skup podrške brutalno pretučenim građanima Crne Gore”.

Vazda su ta fejsbuk okupljanja privlacila veliki broj gradjana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Vazda su ta fejsbuk okupljanja privlacila veliki broj gradjana
    FB junaci, mudraci, znalci.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JungleBoy View Post
    Kad se gadjaju visi ciljevi, mora biti kolateralne stete.

Poenta citave price o batinanju !!!
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    3,026
    Thanked in
    1,269 Posts

Meni je ovo prebijanje autogol države i policije. I da se složimo da su demostranti pokušali da nedemokratskim metodama skinu vlast, rekacija države treba da je u okvirima demokratskog. Dakle bez razuzdanosti i nekontrolisanosti u reakciji. Ako država ovako reaguje pa zašto bih i ja sledeći put reagovao demokratski a ne rušilački kad sama država daje primjer da je to u redu. Kod pravih država se ovakvo ponašanja demonstranata ne guši sirovom silom i prebijanjima bez obzira na njihovo ponašanje. Daje se loš primjer.

Ja da mi neko takne porodicu ubio bih ali je država ta koja takvo ponašanje treba da spriječi bez obzira na trenutne emocije i opravdanost. I lakše je to državi uraditi jer iza države stoji više ljudi pa je reakcija razumnija. Ovdje nije bilo razumne reakcije pa me stoga vodi zaključku da je iza naše države stoji jedan čovjek koji reaguje kao i svaki uplašen čovjek. Sve ovo znači da mi i nismo prava država već vladavina jednog uplašenog pojedinca. Svaka zvijer i skoro svaki čovjek reaguju isto kad su ugroženi. Silom.

Sent from my GSXR1000 @ 299
    Last edited by Caesar; 27-10-15 at 08:53.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

mnogo dobro receno..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    246
    Thanks Thanks Received 
    1,830
    Thanked in
    924 Posts

Ja ne znam što su ljudi iznenađeni rekacijom policije.Njena reakcija je bila jednako ocekivana kao što i nije očekivano da će protesti biti mirni.Prethodni protest nisu reagovali ali su zato za ovaj čitavu proteklu nedelju rukovodioci policije najavljivali šta će se desiti i kako će postupiti ako i jedna kamen krene pud njih.
    I bilo je što je najavljeno da će da bude.Jel bilo prebijanja?Jeste.Jel to neko iznenađenje kad se protesti otmu kontroli onih koji ih organizuju šta se onda dešava?Meni nije.
    Čim su počeli da se daju razni ultimatumi sa govornice znalo se đe to vodi i svako ko je malo promislio a došao mirno da protestvuje znao je da mu ga je đavo izio ako ostane.Zato su i bili oni snimci dje grupe protestanata odlaze kad se krenulo pud skupštine.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Vi još o ovome tupite?

Najbolje bi bilo da se policija ukine i da radi svako šta mu se hoće.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,761
    Thanked in
    1,585 Posts

ne bre nego policajci kad su batinjali ili bacali suzavac treba prvo da se izvinu kazu cek ide suzavac zatvorite okice, izvinite jos jednom, cek evo mi cemo ga bacit malo dalje da ne bude vama nista. pa vi dodjite opet. DA UDJE SRBIJADA BARSKA U SKUPSTINU da vide oni nesto, da se slikaju na vrata. e ma nemoj.

ili npr bije se neduzni narod koji je eto slucajno u fantome dosao na proteste, umjesto policajac da ide i kaze cek da vidim, a ti nisi, cek ti a nisi ni ti ti si miran, a izvini...
    f6

Thanks Thanks Given 
    9,706
    Thanks Thanks Received 
    6,017
    Thanked in
    2,295 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    http://rtcg.me/vijesti/politika/1078...ti-u-nato.html

Izdvojicu samo prvi pasus iz ove izjave koji je kljucan a ostalo necu komentarisati.

Dakle ovo je jedan od rezultata sekuritizacije. Poruke koje pristizu visokim zvanicnicima Evrope I NATO iz Crne Gore ovih dana jasno ih "pritiskaju" da "moraju" pozvati CG u NATO I da moraju da obeshrabre I onemoguce bilo kakvu mogucnost dalje eskalacije sukoba, obojenih antiNATO, pod uslovom da EVROPI ne odgovara destabilizacija Balkana, u sta svi vjerujemo.

Poruka koja je stigla jeste da je Crna Gora spremna da ugusi bilo kakvu pobunu sto pokazuje stabilni osnov za poslusnost CG u buducnosti I da su snage bezbijednosti dostigle trazeni nivo policijsko- vojne gotovosti sto se prezentovalo vrlo jakim odgovorom koji se iznjedrio iz tolerancije I demokratije I nuznog odgovora na rusilacke napade demonstranata.

Nijesam pristalica nedemokratskih I manipulativnih sredstava za sprovodjenje politickih ciljeva ali ne mogu biti neiskren I reci kao pristalica NATO clanstva, da mi nije drago sto se sve svelo na "obicni" protest I sto ce isti, zahvaljujuci izmanipulisanom narodu (na sta sam vise puta upozoravao), pribliziti Crnu Goru NATO-u.

Ranije sam pomenuo da ocekujem vrlo brzo ankete koje ce podici podrsku paktu kao I vladi I onda mozemo I zvanicno da zakljucimo da je onaj narod izigran I upotrijebljen tj da je direktno pomogao onoj strani protiv koje se bori da ostvari svoje ciljeve.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    Kad im na to skreneš pažnju prije nego što se išta desi, proglase te DPS botom... No ajde nije ni to najgore, već nakon što se izdešava sve kako je najavljeno, ponovo nastavljaju po starom...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    U "Orlovom letu" je bilo prekoračenja ovlašćenja i petorica pripadnika SAJ-a osuđena su na po 3 mjeseca zatvora. Jedan od njih mi je poznanik. Samo su radili što im je naređeno i za šta ih spremaju. I dan danas dobija prijetnje od zaebanih Albanaca iz SAD-a da će mu se kad tad osvetiti. Zaeban je to lebac
    Pripadnike SAJ-a ne obučavaju da biju goloruk narod koji ne pruža otpor, vezane i stare. Što pojedinci specijalci JESU radili za vrijeme akcije "Orlov let". E sad jesu li svi odgovarali, i da li je neko nezasluženo popio (zatvorsku) kaznu, to ne znam. Ali je sve dobro što su u toj akciji uradili bilo "kontaminirano" ispadima pojedinaca. Svakako treba presložit kosti svim onim koji pružaju aktivan otpor, u antiterorističkim akcijama sigurno nemaš vremena da sa takvim komuniciraš na lijep način. Ali nije profesionalno i ljudski šutirat starce i vezane ljude.

Zaeban jeste lebac, ali ti značka i grb ne daju za pravo da u bilo kom momentu budeš iznad zakona koji sprovodiš. Isto važi za incidente od subote veče, i bilo bi dobro da se takve stvari procesuiraju i izguraju do kraja kako bi se sprala ljaga sa SAJ-a i države. Iako znam da se tako nešto skoro sigurno neće desiti i da će sve te slučajeve pojesti vrijeme..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mislim da je dosta vise jedno te isto. Niti je novo receno niti ima smisla. Sto je bilo sa Mijom vise treba staviti tacku. Policija za sva prekoracenja treba da odgovara. Tacka. Protestanti i njihovi huskaci naravno da trebaju da odgovaraju. Tacka. Ajmo sad dalje...da se ne vrtimo u krug.

Page 271 of 373 FirstFirst ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)