Može DF-u biti kraj, ali niko iz opozicije(pročitaj saopštenje URA-Demos-Demokrate) neće da izađe na sledeće izbore ukoliko se prije izbora ne formira prelazna Vlada koja bi stvorila uslove za fer izbore.
Evo ovako EL Re, tvoja predviđanja o DF-u (da li je ovo njegov kraj ili novo rađanje); da li ima smisla govoriti danas (posle svega šta se izdešavalo) o tehničkoj vladi?
Da li su konačno svedeni na statistički dio Manda i ostali militanti?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Može DF-u biti kraj, ali niko iz opozicije(pročitaj saopštenje URA-Demos-Demokrate) neće da izađe na sledeće izbore ukoliko se prije izbora ne formira prelazna Vlada koja bi stvorila uslove za fer izbore.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Za sve dobro sto urade treba im dati medalju ili bonus.
Za krsenje zakona otpustanje ili zatvor.
Te dvije stvari nikakve veze nemaju jedna sa drugom.
Posebno ovaj slucaj, gdje 15 policajaca mlati po covjeku i kolima, tesko moze biti opisan kao "izolovan slucaj".
Sto se tice plate, ako im je mala za rizikovanje glave neka idu kuci. Ropstvo je ukinuto prije 200 godina.
Rece mi drug jutros,da je haos bio isto oko delte i duvanskog da je uvatila policija neku grupicu i rastavila ih totalno.Dosta njih nije ni isilo u urgetni,sto potvrdjuje prica GA da ima dosta tesko povrijedjenih koji nece od straha da prijave prekoracenje niti da idu u medicinsku ustanovu..
Podgorica Podgoricanima!
#fakenews
Kad bi pogledali situaciju običnog čovjeka koji je prisustvovao protestima koji su najavljivani kao mirni da bi izrazio nezadovoljstvo prema degeneričnom stanju u društvu onda je ostanak kući bio sasvim realna opcija !!! Taj mirni protestan ( osim ukoliko nije bio pod dejstvom alkohola ili neke psihofizičke supstance što bi mu cijelu situaciju " umirilo " ) je u jednom trenutku bio zatrpan suzavcem i u pokušaju da se udalji sa mjesta protesta vrlo lako je mogao doći u poziciju da bude kamenovan ( sigurno je bio kamenovan ako je krenuo preko mosta ka bloku 5 ) a ako je naletio na dzip SAJ onda je mogao da osjeti kako to izgleda kad ga bije 20 policajaca ( postoje razni snimci ) bez želje da ga uhapsi što je bio na protest ( što bi u tom trenutku vjerovatno bila idealna varijanata ) !!! U takvim uslovima dje neki igraju pozorišnu predstavu ( sa dobro plaćenim ulogama ) najbolje je ne izlagati sebe nepotrebnim prebijanjima !!! Sama oranizacija opozicije dje ne postoji koordinacija medju članovima nego je sve na dobrovoljnoj osnovi sigurno neće promijenit vlast ni na izborima a da ne pričamo o protestima !!! Brzo je doći to vrijeme da se sistem sam od sebe uruši ali treba još malo sačekat![]()
deuscroix
Oce oce brzo, to se 25 godina pricha... Sam od sebe nece pasti sigurno, a josh manje ako pokushavaju da ga obore vojvoda i medo...
Sent from tapatalk
#fakenews
Medo cisto sumnjam da ce dps padati narednih par godina,mozda ce da bude prestrukturiranja,ali da ih zamijeni neko cisto sumnjam.Previse su oni dobar sistem napravili sebi...Ostale partije su vrlo slabe
Podgorica Podgoricanima!
http://www.vijesti.me/vijesti/zekovi...inovica-857467
Doslo je do prekoracenja,ali ce odgovarati moja baba izgleda..
http://www.vijesti.me/vijesti/tuzioc...inovica-857432
http://www.vijesti.me/vijesti/oni-pr...-nogama-857446
Last edited by .Bole; 26-10-15 at 12:03.
Podgorica Podgoricanima!
sami malo razmislite, ne kupite sve sto procitate u vijesti i sa one grupe na facebook. shvatite da kad je situacija kriticna, ka sto je bila prekjuce. nema kad policija da pita dje si bio, sto si cinio, kako je, sto ti rade doma, kako ide fax, treniras li i slicno... nemaju kad. isto ka kad se dese nemiri na utakmicu. nema tu nisam ja, ja sam sjedio, nego onaj sa fantomkom. ako si u kriticnoj masi, vrlo je moguce da ces ni kriv ni duzan nastradat.
She is only here to annoy herself!
O kakvom stresu pricate momci kad oni zive za te situacije.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Martinovic je,ako je tacno sto pominju pojedini-prolazak kroz kordon,bahato ponasanje tokom zaustavljanja itd,zasluzio mozda cotek lisice i betonjer na 24/48 sati.
Nista vise.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Izlupao se bitrate.Sad ja kao doktor treba da iskasapim malo pacijenta jer mi je tako doslo,a makse...
Podgorica Podgoricanima!
I pendrek cak koji da je popio, ako je zasluzio naravno, cisto ka vaspitnu, ali ovo krvnicko batinjanje nema opravdanja kao sto vec rekoh i nadam se da ce pocinioci biti sankcionisani u rekordnom roku.
@Bole, sta ti nije jasno? Jesam li opravda mozda ovu torturu nad coekom? NE! Jesam li osudio? Jesam! Pricam samo da ne generalizujete stvari i nije svaki posa' posa'. Ima manje stresnih i masu vise stresnih. I jesa vala, zive za to da izadju i kroje narod, ne avetajte obraza vi...
Last edited by BiTrAtE; 26-10-15 at 12:26.
Da, smo sto su kriticne mase bile sastavljene od jedne dvije osobe. Mlatili su narod kruzeci dzipovima po gradu i to na vrlo velikoj povrsini. Obrati paznju da su pokrili teren od stadiona, pa starom magistralom do city hotela pa preko mosta pored sportskog do hrama, i odatle preko milenijuma do stadiona.
I ocigledno mlatili koga stignu. To je sve sem policijska akcija. Vecina se nece ni javiti jer znaju da ce ko i svaki put kod prekoracenja da napisu nesto i posalju te kod sudije.
To su odlike policijskih drzava, ne nikakve demokratije. Jednostavno nema opravdanja.
Znas li kako se ovo zavrsava. Sledeci put ce neko u kolima da pogazi te policajce jer zna sta ga ceka ako stane. Pa vi dobro razmislite treba li da ovo podrzavate, nezavisno od razloga
Dosta puta su pokazali da zive,nemoj nas cerati da vadimo kolko su puta prebijali ljude....Sjeti se samo kako su pokupili jednog prije par godina na sred bulevar izlupali i rekli da je greskom bilo...I ako im je stresno neka se micu onda,treba li to da bude opravdanje,nikako,to bas mrzim kad kazu,pa bila je takva atmosfera,los dan,svi ih napadaju.Oni su tu za narod a ne da lupaju neduzne i savladane ljude i njihovu imovinu.NEMA OPRAVDANJA ovo,nikavog
Podgorica Podgoricanima!
Krvoloci pušteni s' lanca. Sve ih identifikovat (što je teško) razdijelit otkaze i krivično gonit.
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ako je to napravio sto vele da jeste fino u maricu s njim pa nek odlezi malo, ali batinanje + lomljenje auta?? Okle njima pravo da se penju na auto i da pendrecima (ili sta su koristilli) lome sofersajbnu farove i da lupaju limariju? Jos postoji snimak... Ako to nije prekoracenje ovlascenja onda nije bilo prekoracenja....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks