Page 248 of 373 FirstFirst ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... LastLast
Results 6,176 to 6,200 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Ovaj dogadjaj sa Mijom Martinovicem nam je pojasnio mnogo toga.
    Najvise pojedine forumase koji nemaju ni mrvu razumijevanja i saosjecanja nad sudbinom covjeka u sestoj deceniji zivota koji je bio borac za suverenu i nezavisnu Crnu Goru prije nego sto se dobar dio tih pandura koji su ga bili i rodio a krvnicki su ga mlatili njih dvadesetina.
    Najjace od svega sto su mu oni auto polomili a to niko ovdje ne pominje.
    To jasno kazuje da su ljudi apologete i branitelji rezima dakle samo to,nisu oni nikakvi ni Crnogorci niti suverenisti ili legalisti ne.
    To su rezimlije i kraj svake price.
    Slomise covjeka i auto 20 gorila i ljudi se ovdje solidarisu sa njima,sramota.
    Dje mi zivimo ali neka,sami smo zakuvali ovo pa nam ga neka.
    Jest tragedija zbog koje svi pocinioci trebaju odgovarati.
    Ali ne trebas taj stvarno pojedinacni slucaj usporedjivati s pokusajem drzavnog udara.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Oni lome njemu auto ejj uniformisani ljudi koji primaju platu od toga istoga covjeka kojega su prebili.
    Ja sam samo u filmovima gledao da policija ovo radi,bilo je svacega i do sada ali da covjeka prebijaju 20 pandura i jos pride da mu polome auto to sam mislio da ce ostati samo na filmu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@kurogane svaka cast.
    Kakva sramota. Covjeka je tu bilo pola ljudi jer znaju da je CRNOGORAC,a oni takve mrze sli pod uniformom cute i trpe.
    Sad bih izasao na ulicu da se bijem sa njima majku im ***** placenicku
    1908.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Default Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Jest tragedija zbog koje svi pocinioci trebaju odgovarati.
    Ali ne trebas taj stvarno pojedinacni slucaj usporedjivati s pokusajem drzavnog udara.
    Pokusaj drzavnog udara od strana 100 debila
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Za ovo postoji logicno opravdanje. Policija ne zna da li oni bjeze da bi otisli kucama ili da bi se regrupisali i pokusali da nasrnu ponovo. Protest nije razbijen dok nema sumnje u to da nece bit novih pokusaja u narednim satima.
    "Opravdanje" nije riječ koju tražiš. Policija ne mora znati ništa da bi građanin imao prava koja su mu Ustavom garantovana. Posao policije nije razbijanje protesta, nego održavanje reda i mira i privođenje uzurpatora toga reda i mira. Neka hipotetička, idealna policija bi privela tih 20, 50, 100 uzurpatora i protest bi bio nastavljen. Protest sam po sebi nema nikakve veze sa neredima, osim što spomenuti uzurpatori imaju utočište u masi. Zato se masa razbija, a ne zato što 95% protestanata ima ikakve veze sa tim huliganima, jer realno nema.

Policija se može pohvaliti ako je spriječila smrtne slučajeve, paljenje zgrada ili neku ozbiljnu eskalaciju sukoba. Koliko su ovi homo sapiensi mogli "ugroziti državu" i koliko su policajci u tom smislu "heroji", ostavljam drugima, a ja bih bio zadovoljan i aplaudirao ako bih vidio u ovih 15ak dana pred sudom ljude koji su pravili i izazivali nerede, inače mi nije bitno jesu li ubačeni elementi ili ne.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Meni krici ovog Martinovica ne izlaze iz glave. Neka mi je jeza cijelo jutro...

Ta nemoc da se odbranis... Kad te krvnicki gaze... Da ovo nije snimano rekli bi da je bio naoruzan i da su primijenili razloznu silu

Ovim je vlast prepala narod za svake buduce proteste.

Bukvalno sa ovim sledeci put ce izaci samo najmladji i najmilitantniji. Umjereni narod, penzioneri, radnici, domacice nece. Jer znaju da ovo moze biti scenario za bilo koje sledece. Nece niko da prodje kao Mijo Martinovic, niti da jede suzavac.

Nema puno diktatura koje su smijenjene na miran nacin ili demokratskim izborima.

Chaushesku, Janukovich, Milosevic...
    Last edited by Gandalf_White; 25-10-15 at 15:13.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Ja cu ti nac sad 100 puta gorih batinjanja demonstranata nego ovo sinoc...je li bolje da ti bace suzavac i rasceraju ili da te biju palicama? Ovo za martinovica je izolovan slucaj i zaista je uzasno sto se desilo i prekomjerna je bila upotreba sile ( samo ne znamo jos sto je prethodilo tome).

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post

Ta nemoc da se odbranis... Kad te krvnicki gaze... Da ovo nije snimano rekli bi da je bio naoruzan i da su primijenili razloznu silu
    On je bio sa dva prijatelja u autu. Da li su i njih tako pretukli? Ako nisu, zašto nisu, zašto su samo njega? Zašto nema snimka da se zaletio u policiju, i da li se zaista zaletio u policiju?

Ne bih ja trčao sa zaključcima.

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,819
    Thanked in
    918 Posts

Znas kako obzirom da je bivsi bokser ne znam dje sam citao da se u tom slucaju i njegove ruke racunaju kao oruzje .U svakom slucaju daleko da opravdavam ovaj postupak Mija poznajem dugo vremena znam da nije konfliktna licnost i nadam se da ce se ovo oko njegovog slucaja izvesti na cistinu i oni koju su evenutalno prekoracili svoja ovlascenja odgovarati.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Ja cu ti nac sad 100 puta gorih batinjanja demonstranata nego ovo sinoc...je li bolje da ti bace suzavac i rasceraju ili da te biju palicama? Ovo za martinovica je izolovan slucaj i zaista je uzasno sto se desilo i prekomjerna je bila upotreba sile ( samo ne znamo jos sto je prethodilo tome).

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
    Ха ха ха изолован случај. Млатили два момка код редакције Вијести снимак сам већ поставио, па убили Бога у Мија. Па илазили из кола и ударали људе који бјеже или пролазе.

Thanks Thanks Given 
    458
    Thanks Thanks Received 
    379
    Thanked in
    232 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Kako niodkuda? Pa nije panorama snimak pa da se vidi citav bulevar. Posli dje su posli po kamenje, baklje, koktele i onda krenuli.
    Direktor policije kaze da kamion organizatora bio pun kamenja, motika itd. To je valjda onaj kamion iza mjesta gdje su govorili. Ako je tacno nema onda govora o ubacenim elementima i sl. stvarima. Razlog zasto mislim da je tacno je sto se motike, palice lako primjete, tesko se sakriju, a ako organizatori zele mirne proteste takvima bi rekli da odloze ta sredstva.

Ne vjerujem da su bez razloga napali Mija, ali stvarno je uzasno gledati kako ga biju, mislim da su u tom slucaju prekoracili ovlascenja.
    Last edited by the_lady_marianna; 25-10-15 at 15:27.
    Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
    Okreni na igru!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by the_lady_marianna View Post
    Direktor policije kaze da kamion organizatora bio pun kamenja, motika itd. To je valjda onaj kamion iza mjesta gdje su govorili. Ako je tacno nema onda govora o ubacenim elementima i sl. stvarima. Razlog zasto mislim da je tacno je sto se motike, palice lako primjete, tesko se sakriju, a ako organizatori zele mirne proteste takvima bi rekli da odloze.ta sredstva.

Ne vjerujem da su bez razloga napali Mija, ali stvarno je uzasno gledati kako ga biju, mislim da su jedino u tom slucaju prekoracili ovlascenja.
    Na kamionu su bili novinari i niko ni jednu sliku toga nije napravio
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Da se zaletioo na policiju mislim da su obicne gluposti...postojao bi snimak sigurno jer nema sto nije zabiljezeno..

Ali ovakva tortura je nevidjena i nikako ama bas nikako se ne moze opravdati...Sve da je izvadio mitraljez na njih pa ga ne bi ovako tukli..oborili bi ga,savladali i vodi u maricu...a koliko njihov bezobrazluk ide daleko oni su covjeka odrali od batina na sred ulicee i nagrdili muu auto (sto je autoo kriv???to jos ne gledah nidje)...znaci oni se nisu mogli strpjeti da povedu covjeka u maricu i tamo ga oderu od batina nego su ga tukli a sred ulice...a mozete misliti sto onda tek ovamo rade...stoka neizvljena,cast izuzecima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Alo sta god da je uradio ovaj covjek,nije ovo zasluzio. Krici ovoga covjeka od 50+ godina su nesto sto nijednog normalnog covjeka u Crnoj Gori ne moze ostaviti ravnodusnim. Vjerujte da je uradio nesto strasno,odmah bi oni izasli sa 200 dokaza i obavjestenja.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Kamion je stojao kod novinara pored ograde
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Na kamionu su bili novinari i niko ni jednu sliku toga nije napravio
    Ovdje je bilo svega bez objektivnog izvještavanja, vjeruj mi da sam više informacija saznao od naroda sa foruma i recimo GA, a svi ostali izvještavaju u skladu sa svojim političkim opredjeljenjem.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Ima dvije varijante ako je uletio u policiju opravdano su ga izprangijali
    sprdaš li se to? možda im je rekao nisam ja no je auto samo pa su onda izudarali i auto?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Upravo sam pogledao video snimak na kom grupa policajaca prebija ovog Martinovića, dok druga grupa policajaca demolira njegov auto. Najblaže rečeno, šokiran sam. Je li ovo srednji vijek, 40 udaraca bičem za kaznu? Policajac treba da je čestit čovjek, da štiti Ustavom garantovana prava svih građana bez obzira na njihov politički izbor. Ovi protestanti, bez obzira šta bilo ko mislio o njima, su građani ove države i protestovali su jer im Ustav i Zakoni to dozvoljavaju. Ali na ovom snimku ja ne vidim ni jednog čestitog čovjeka. Bez obzira na to šta je bio motiv što su čovjeka ovako zaustavili, izvukli iz vozila i isprebijali, za ovo ne postoji opravdanje. Ako je Martinović skrivio nešto protiv naših Zakona i države, postoji procedura po kojoj će da plati za to što je uradio. A ovo nije način. Treba li da nosimo oružje po ulicama i da od policije branimo svoja građanska prava? Da živimo u bojazni da bi nam policajac mogao nanijeti teške povrede ili uništiti imovinu zbog svoje samovolje, ma nebitno, iz bilo kog razloga? Kad će ljudi shvatiti da smo mi država, a ne bilo koja vlast? Da je vlast tu zbog nas a ne obrnuto?

Ako u ovoj državi ima i malo građanskog bića, ovaj postupak ovih uniformisanih huligana neće proći!
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    144
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    20 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Meni je interesantnije kako ih sami protestanti nisu zaustavili (tu grupicu) niti organizatori protesta, ovo sam i sinoć pitao pa me niko ne udostoji realnog odgovora. Ubačeni elementi, možda, ali odgovotnost je svakako i na strani ovih koji su im dopustili da se kreću kroz masu, uz sve predhodne pozive opozicije da oni sami neće tolerisati ove sa fantomkama.
    Pomenuh ja ranije, kad se krenulo sa trga sa skupstine, momak sa fantomkom je provorcirao kordon policije lociran u sporednoj ulici, kretao prema njima i divljao. Poceli ljudi iz mase da mu prilaze da ga obuzdavaju i dozovu pameti, on se otima, vice i jos agresivniji postaje. Vjerujem da je bilo jos slicnih situacija, a naravno niko od obicnih ljudi nece da rizikuje neki dublji sukob sa takvim idiotima. E sad, zasto za takve organizator nema organizovane redare ili policija ljude u civilu meni nikako ne moze biti jasno. Cak je bilo i neko obracanje sa bine, da se skinu fantomke/kapuljace sa glave.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Ali snimak đe biju Mija Martinovića, nadređeni pokušava da obuzda životinje ali ga ne je** ni 2%

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ове приче о државном удару су смијешне, јер да је неко то хтио неби само 10,20 момака рушило ограду него много много више.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Ču opravdano su ga isprangijali. Možda nije vezao pojas, ako nije opravdano su ga isprangijali, beale.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

https://www.youtube.com/embed/C1e340IC4U0

Evo probijanje ograde iz drugog ugla, dje se vidi da nije baš da samo sa fantomkama to rade. Jel onaj sa srpskom zastavom ubačeni elemenat. I dje he krenuo kukavac
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Znas kako obzirom da je bivsi bokser ne znam dje sam citao da se u tom slucaju i njegove ruke racunaju kao oruzje.
    To jes kad bi bio on sam protiv dva goloruka gimnazijalca, ali ne i protiv 15 policajaca pod punom opremom.

Quote Originally Posted by laciale View Post
    ..samo ne znamo jos sto je prethodilo tome.
    Što je bilo 5 min prije toga je relevantno koliko i što je bilo prije 20 godina. Čovjek koji nije nikakva prijetnja nikome ima pravo da ne bude isprebijan od strane države, štogod da je prethodilo.

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,819
    Thanked in
    918 Posts

Quote Originally Posted by GrobarPodgorica View Post
    Ове приче о државном удару су смијешне, јер да је неко то хтио неби само 10,20 момака рушило ограду него много много више.
    Neki put je i to dovoljno da se pokrene masa problem je sto masa nije imala vodje jer su vodje protesta zecevi koji su se nadali da ce narod za njih da obavi prljavi posao.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Page 248 of 373 FirstFirst ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)