Page 247 of 373 FirstFirst ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... LastLast
Results 6,151 to 6,175 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,820
    Thanked in
    919 Posts

Mozemo mi pricati ubaceni elementi jesu ili nisu vidjecemo hoce li ko biti uhapsen a ond ace se lako povezati ciji su.Ako su postojali ubaceni elementi onda su oni bili u direktnoj saradnji s organizatorima protesta.Radunovic koji kaze kako vise nece da odgovaraju za protest ciji su oni organizatori je cist poziv masi ili pojedincima iz mase da krenu na skupstinu.e sad ko je tu sa kim u kombinaciji mozemo samo da nagadjamo ali previse slucajnosti i previse ocigledan razvoj dogadjaja za svakog ko je pratio desavanja proteklih mjesec dana.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ajde molim te objasni mi kako bi izveo ti hapsenje grupe od 20 ljudi full puni kamenica koji rašuju sa 3-4 strane ne malim krsima no bubuljima 4-5 policajaca?! Jedino sto su mogli je da se ovako sabiju i da Boga mole da pojacanje dodje sto prije...Kad je doslo pojacanje ovi su krenuli da bjeze a policija da ih fata. E sad zamislite policajca pod 30kg opreme sa stitom kako fata ovu bagru od po 30kg sa krevetom!
    Pa rekao sam da ih je nemoguce skoro uhapsiti,ali izgleda da su morali nekoga privesti,da ne dolaze praznih ruku.Jer citam izjave prakticno su ljude u dalmatinskoj ispred kuca kupili u pidzama i papucama...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Ja bi se zakleo da je code word bila rečenica : Krivokapić se ne javlja,mi vise ne snosimo nikakvu odgovornost za demonstrante. A minut prije toga mu je receno da će Krivokapić brzo biti tu.

Samo mozemo da nagadjamo sada i da spajamo kockice kako to kome odgovara.

Ali dozvoli da kazem svim skepticima.

Sa 10 momaka sinoc mogao se lagano izazvati rat. Sa samo 10 momaka.

LJUDI MOJI... Otpora nije bilo, milicija ih je razbila za manje od 10 sekundi jebbote zivot. Daj logike...

Ne napada se skupstina kamenom ni sa grupom "huligana" sa kapuljacama....
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    6,194
    Thanks Thanks Received 
    13,767
    Thanked in
    5,220 Posts

Ako ovo posmatramo ladne glave, nepristrasno i bez ikakvih podjela, jasno je kome su odgovarali neredi...

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    To je nejasno nikad se ne hapse ljudi sa fantomkama,jer se izgleda ne mogu stici.Nego se hapse ljudi koji mirno koracaju ulicama bez fantomkama...
    Stvarno mislis da nakon divljanja oni i dalje setaju s fantomkama na glavama, s molotovljevim koktelom u jednoj ruci i s odstampanim projektom od Stevana Moljevica u drugoj?

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

To ja svima pricam jbt,10 sekundi ispred skupstine i na bulevar nidje nikoga,niko nista ne radi,svi bjeze po gradu,osim ove grupice od njih 20 koji u izolovanim djelovima dje ima 3-4 policajaca lome kontejnere,dok ne dodje policija...
    Podignuta atmosfera oko protesta,narod se digao kolko tolko,i sad je to ubijeno do srzi...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Stvarno mislis da nakon divljanja oni i dalje setaju u fantomkama na glavama, s molotovljevim koktelom u jednoj ruci i s odstampanim projektom od Stevana Moljevica u drugoj?
    Naravno da ne ali sa onakvim vozilima i onolikom policijom mogli su barem dio uhapsiti...ili barem pratiti i indentifikovati
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post

LJUDI MOJI... Otpora nije bilo, milicija ih je razbila za manje od 10 sekundi jebbote zivot. Daj logike...

Meni je interesantnije kako ih sami protestanti nisu zaustavili (tu grupicu) niti organizatori protesta, ovo sam i sinoć pitao pa me niko ne udostoji realnog odgovora. Ubačeni elementi, možda, ali odgovotnost je svakako i na strani ovih koji su im dopustili da se kreću kroz masu, uz sve predhodne pozive opozicije da oni sami neće tolerisati ove sa fantomkama.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Nisu sve tamo bili rušilački faktori da se razumijemo. Moj dobar drug je bio tamo ali je rekao na prvi vid nasilja ja odoh kući.
    Ako ćemo slagati kockice , DF upozorava svo vrijeme da se ne pojave ljudi sa maskama i oni se pojave. I to prošli kroz masu i niko ih ne zaustavi a prije toga bio zivi zid oko policajaca.
    DF je samo ovu opciju imao da pokuša da se izvuče iz pozicije u koju su se doveli. Druge opcije im nije bilo, ostalo je sve ne prelaženje cenzusa
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    To je nejasno nikad se ne hapse ljudi sa fantomkama,jer se izgleda ne mogu stici.Nego se hapse ljudi koji mirno koracaju ulicama bez fantomkama...
    Samo ti ponovno pogledaj snimak kamenjanja ofisa PINK-a.
    Takve se osobe obicno hapse uz pomoc informatora te nakon brojnih rewind-ova svih snimaka.
    Last edited by A+A; 25-10-15 at 14:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ajde molim te objasni mi kako bi izveo ti hapsenje grupe od 20 ljudi full puni kamenica koji rašuju sa 3-4 strane ne malim krsima no bubuljima 4-5 policajaca?! Jedino sto su mogli je da se ovako sabiju i da Boga mole da pojacanje dodje sto prije...Kad je doslo pojacanje ovi su krenuli da bjeze a policija da ih fata. E sad zamislite policajca pod 30kg opreme sa stitom kako fata ovu bagru od po 30kg sa krevetom!
    Upravo je ovo ono sto pricam, i zasto je ovo policijska brutalnost. Policija sa svim onim oklopom je nepokretna i nije ni predvidjena da trci za izgrednicima nego da nastupa u kordonu. Koga oni premlacuju, narod koji se krece polako i stane na poziv policije. I onda te neko odvoji od zivota. Super

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,115
    Thanked in
    2,318 Posts

Свакоме је јасно шта је синоћ покушано испред скупштине...држати онакве говоре а очекивати да маса не реагује на то је превише наивно.

Једино ми је жао Мија, и Држава сад мора да покаже одлучност да истражи што се десило.Мислим да је у питању бахатост са обије стране у врло незгодном моменту.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

https://www.facebook.com/SlobodaTrazi.Me?fref=ts
    Vidjeh da ima ovdje nekih novih snimaka sukoba,i vidi se da je bilo upotrebe gumenih metaka...I dalje tvrde svi da su ovi gazili hamerom ljude
    Ali najjaci post je da se andrija mandic sakrio u kristal kao i ostali ljudi,jes on je jedini izgleda pretekao prije svih...
    A onda post necemo da komuniciramo sa milom i rankom vise,kao kad izbacis nekog iz prijatelja na fb
    I post kao slag na torti objavljeni brojevi Ranka Krivokapica i Raska Konjevica da bi narod im slao poruke i budio ih uvece
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Za mene su do daljnjeg svi funkcioneri DF i svi koji pristaju da ih oni predvode 'ubaceni elementi'. Koji mozak moze vise povjerovati u njihove price? Prvo pozivas na sukobe, pa kad do njih dodje kazes da si mislio figurativno a da su sukobe izazvali ubaceni elementi!? Pa ko je ovdje normalan vise?

Jedini koji imaju legitimitet pricati o svemu su DEMOS, Demokrate, URA i SNP. Potpuna je jasna svako podozrenje koje imaju prednji prema svakoj akciji DF jer su u pitanju neuracunljive osobe spremne da izigraju sve zarad vlastite promocije. Cist primjer politickih egzibicionista.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Meni je interesantnije kako ih sami protestanti nisu zaustavili (tu grupicu) niti organizatori protesta, ovo sam i sinoć pitao pa me niko ne udostoji realnog odgovora. Ubačeni elementi, možda, ali odgovotnost je svakako i na strani ovih koji su im dopustili da se kreću kroz masu, uz sve predhodne pozive opozicije da oni sami neće tolerisati ove sa fantomkama.
    Vrati se samo na ovaj klip od prije sto sam izbacio. I pogledaj kako se niodkuda pojavljuje 10 momaka sa palicama, koji odma skacu na ogradu. Haos nastaje i oni nestaju u oblaku suzavca.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pametnome dosta...Tako to rade oni koji u politiku nijesu zalutali...

-------------------------------------------------------------------

Ambasada SAD: Tražiti potpunu istragu svih incidenata

"Američka ambasada snažno osuđuje nasilje ispoljeno tokom protesta 24. oktobra uveče koje je dovelo do povreda policajaca, novinara i demonstranata. Osuđujemo, takođe, oštećenje imovine, uključujući imovinu albanske ambasade", saopšteno je iz ambasade SAD u Podgorici.

Iz ambasade su kazali da bi brzo trebalo "tražiti potpunu istragu svih incidenata, u skladu sa utvrđenim zakonima i postupcima".

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Vrati se samo na ovaj klip od prije sto sam izbacio. I pogledaj kako se niodkuda pojavljuje 10 momaka sa palicama, koji odma skacu na ogradu. Haos nastaje i oni nestaju u oblaku suzavca.
    a njima se otvara prakticno put do ograde,isti ljudi bice bacili koktel i baklju odma krenuli na ogradu obavili i nestali prije nego je policija opkolila sve
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    890
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Ovaj dogadjaj sa Mijom Martinovicem nam je pojasnio mnogo toga.
    Najvise pojedine forumase koji nemaju ni mrvu razumijevanja i saosjecanja nad sudbinom covjeka u sestoj deceniji zivota koji je bio borac za suverenu i nezavisnu Crnu Goru prije nego sto se dobar dio tih pandura koji su ga bili i rodio a krvnicki su ga mlatili njih dvadesetina.
    Najjace od svega sto su mu oni auto polomili a to niko ovdje ne pominje.
    To jasno kazuje da su ljudi apologete i branitelji rezima dakle samo to,nisu oni nikakvi ni Crnogorci niti suverenisti ili legalisti ne.
    To su rezimlije i kraj svake price.
    Slomise covjeka i auto 20 gorila i ljudi se ovdje solidarisu sa njima,sramota.
    Dje mi zivimo ali neka,sami smo zakuvali ovo pa nam ga neka.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

El re, ja kolko se sjecam ta doris je cesto izjavljivala da treba ograniciti uticaj putina na Balkanu i istocnom dijelu evrope...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,820
    Thanked in
    919 Posts

Meni je potpuno jasna akcija policije u trenutku izbijanja nereda nisu dali da demostranti preuzmu incijativu vec su ih odmah razbili prije no sto bi doslo do bilo kakvog organizovanog napada.Ono sto mi nije jasno jurnjava po gradu za istima.Ako si ih razbio na buljuke iscerao iz centra grada zatvori sve blize prilaze skupstini i ne daj im da se opet sastave a ne da se po citavom gradu igraju komita i zandara i jure ljude kad vise i ne znas ko je protestant a ko nije.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    6,125
    Thanks Thanks Received 
    6,672
    Thanked in
    3,184 Posts

Kako niodkuda? Pa nije panorama snimak pa da se vidi citav bulevar. Posli dje su posli po kamenje, baklje, koktele i onda krenuli.
    Last edited by avet; 25-10-15 at 15:00.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Sve sam vidio i po 10x, grupa se stvorila odjednom, ali da niko ne reaguje nego ih puštaju lagano da prođu naprijed ka ogradi.
    Znali su i jedni i drugi, da se ovo neće završiti bez da neko, narodski rečeno, ne zag*vna.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Meni je potpuno jasna akcija policije u trenutku izbijanja nereda nisu dali da demostranti preuzmu incijativu vec su ih odmah razbili prije no sto bi doslo do bilo kakvog organizovanog napada.Ono sto mi nije jasno jurnjava po gradu za istima.Ako si ih razbio na buljuke iscerao iz centra grada zatvori sve blize prilaze skupstini i ne daj im da se opet sastave a ne da se po citavom gradu igraju komita i zandara i jure ljude kad vise i ne znas ko je protestant a ko nije.
    Vrati se par stranica unazad, Vanja je objasnio. A zašto - lomljenje izloga, gađanje PinkM tv, obijanje zlatare.

Page 247 of 373 FirstFirst ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)