Results 1 to 25 of 9009

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Da, i?...Šta s tim? To bi trebao biti razlog da se vlast preda četnicima na ulici i mimo volje većine građana?? Je li to sugerišeš?
    Onima istima koji i o Miloševiću i o Hrvatima, i o Bošnjacima i o Albancima misle isto što su mislili i onda kada su slike balkanskog kasapina nosili na ramenima.
    Narod je do sada imao 14 izbornih krugova i saopštio je što misli o svemu tome. Mislim da gotovo i da ne postoji čovjek u CG koji Đukanoviću taj dio prošlosti s pravom ne zamjera. Ali ljudi u većini nijesu slijepi. Vide ko je na drugoj strani i do sada su ipak birali mir. I uvijek će birati mir prije nego da se poubijamo među sobom. Onima koji su zbog svoje ideologije i ikonografije izgubili sve izbore do sada, ništa drugo sem nasilje i ulica nijesu preostali.
    A za nasilje dovoljna je zainteresovanost jedne strane. Oko nasilja nije neophodan dogovor. I eto - tu smo sada...
    Ne naravno. Kakvom mandicu i druzini dati bilo sta. Ali gdje je ta retorika, imate 6% podrske toliko vam se paznje i poklanja, nego udaranje na mitomaniju da se nesto ko bitno desava kod nas i da se danas u CG sukobljavaju velike sile. Zagovaras diktatiru ili gradjanski rat. Ajde molim te objani ljudima da znaju sta je ta diktatura
    zar treba da se vratimo na vrijema kada je policija privodila ili batinala narod zbog duge kose ili mindjuse u uvetu. Hvala lijepo, ja sam kroz to prosao ne mora i moje dijete. Da se vozite u landroverima i prebijte narod jer vam se nije sklonio na vrijeme(ovo se desilo u sred pg vozacu koji je razvozio novine dok su jos trafike bile u Njegosevoj). Da upadate u redakcije i privodite novinare ili oduzimate opremu
    Da privodite djecu ispred zgrade jer vas pitaju zasto moraju da se sklone sa ulice, jer vam eto moze biti i vrijedja vam ego jer vas neko nije odmah poslusao. Da naplacujete reket podgorickim lokalima svakodnevnim racijama
    je li to ono sto zelis ovom narodu? Je li to ono cemu dijete treba da mi se nada?
    Last edited by Hell Raiser; 22-10-15 at 13:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)