Ne naravno. Kakvom mandicu i druzini dati bilo sta. Ali gdje je ta retorika, imate 6% podrske toliko vam se paznje i poklanja, nego udaranje na mitomaniju da se nesto ko bitno desava kod nas i da se danas u CG sukobljavaju velike sile. Zagovaras diktatiru ili gradjanski rat. Ajde molim te objani ljudima da znaju sta je ta diktatura
zar treba da se vratimo na vrijema kada je policija privodila ili batinala narod zbog duge kose ili mindjuse u uvetu. Hvala lijepo, ja sam kroz to prosao ne mora i moje dijete. Da se vozite u landroverima i prebijte narod jer vam se nije sklonio na vrijeme(ovo se desilo u sred pg vozacu koji je razvozio novine dok su jos trafike bile u Njegosevoj). Da upadate u redakcije i privodite novinare ili oduzimate opremu
Da privodite djecu ispred zgrade jer vas pitaju zasto moraju da se sklone sa ulice, jer vam eto moze biti i vrijedja vam ego jer vas neko nije odmah poslusao. Da naplacujete reket podgorickim lokalima svakodnevnim racijama
je li to ono sto zelis ovom narodu? Je li to ono cemu dijete treba da mi se nada?

Bookmarks