Page 163 of 373 FirstFirst ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... LastLast
Results 4,051 to 4,075 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Malo korisnih informacija za one koji se narednih dana namjeravaju zadržavati u blizini državnih institucija ili nedolično ponašati na javnom mjestu...
    Malo korisnih informacija za one koji narednih dana eventualno namjeravaju primjenjivati nedozvoljenu silu prema demonstrantima:

Ukrajina: Uhapšeno 12 policajaca koji se sumnjiče za ubistva demonstranata

Dvanaest pripadnika ukrajinske rasformirane interventne policije "Berkut" uhapšeno je na osnovu sumnji za pucanje na učesnike mirnih višemjesečnih antivladinih demonstranata, rekao je u četvrtak državni tužitelj.

Više od 100 osoba je poginulo, većinom od ruku policijskih snajperista, na ulicama glavog grada uoči smjene predsjednika Viktora Janukoviča 21. februara i snage "Berkuta" se smatraju odgovornim.

- Do jutros, 12 osoba je uhapšeno, a svi se sumnjiče za masovna ubistva na ulici Institutska - rekao je glasnogovornik državnog tužitelja za Reuters.

Izuzetno poucno stivo.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Nijesam vidio šta si pitao. Pokušaću ujutru ako formiram neki stav koji odgovara sjutrašnjem datumu noćas sam završio. Mada mislim da će URA ovih dana izaći sa konkretnim stavovima a naglasio sam kratko da sam ubijeđen da su u dosluhu sa Lekić-Bečić jer se međusobno gotive, i da će pokušati da se okupe i udruže snage ako DF bude za to u šta sumnjam jer će isti tražiti lidersku ulogu u svemu tome što je nekako i logično a ovima to ne odgovara. Viđećemo narednih dana, karte se otvaraju na sve strane kao što vidite svi.
    Ka tome svi naginju,to je ovaj i nocas otvoreno rekao.Sasvim sam siguran da je medojevic za to,da li ce popustiti srpska struja tesko je reci,ako se ne ukljuce strani elementi u taj citav dogovor.Sto mi sve vise i lici na to,jer su uhvatili momenat i uspavanost vlasti...
    Sam je rudovic rekao da je on za prelaznu vladu koja treba da obezbijedi fer izbore i da narodu treba da se obezbijedi mirno i ustavno protestovanje
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

El Re, ako ti sluzba ne da povecanje plate poslije ovoga, onda ne znam kad ce.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Kako ovi policajci iz Brisela klepaju

Ovi nasi su bebice
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Kakvi manijaci ovi iz Brisela je li realno kako im ulijecu trupacke hahahahahahaha

Knezevic je ovim performansom nocas takav auto gol dao da to nije moguce.

Sent from my Samsung Galaxy S6
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Ja sam danas shvatio jedno DPS=CG.Ne idem na proteste necu ic ponavljam da me ne izmanipulise neko ali stvarno ne vjerujem sto se pise.DPS je CG jedini spas i samo je on moze spasti.Srecna nam bila takva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pitanje nad pitanjima ipak ostaje:
    da li je Lomi napravio gresku u koracima kad su makli one sa ulice,ili mu je neko to odradio iza ledja?
    1908.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Kakvi manijaci ovi iz Brisela je li realno kako im ulijecu trupacke hahahahahahaha

Knezevic je ovim performansom nocas takav auto gol dao da to nije moguce.

Sada ako ih je Milo vidio ima da uveze odmah njih 300, radni naziv će biti Sparta.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

prepoznaće se neki

She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by Beton View Post
    sto ocekujem? ocekujem da ovi ljepotani sto su se borili za slobodu bulevara podju i u ulicu radosava burica da naprave protest posto eo je grade ka skadar na bojanu i da ocekujem ono sto me i istorija naucila a to je da se svako pa i rimsko carstvo ugusilo u svojoj prljavstvini koju su sami napravili
    e vala i ja, pošto ovi očigledno čekaju izbore da bi je završili nadam se bar da će ih ovi pritegnut na ovu NATO kampanju pa da to otvore prije jer evo je "rade" skoro godinu, svaki vikend pauza naravno i za praznike
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Novinari i politicari su prevazisli i sebe kolicinom lazi koje iznose ovih dana.

To je jedino sto mi smrdi u cijeloj ovoj situaciji.

A doce naroda sigurno dosta. Mozda cak bude i 10k.
    Nikad vishe od onog legendarnog okupljanja 18/05/2006
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

E propalo se kad je došlo vrijeme da policajac ne smije nekog udariti.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Ja i dalje mislim da je Manda Medo cirkus DPS-ova kreatura i opozicija kakvu samo mogu željeti, maziti i paziti i zvati ih opasnost po Crnu Goru, a oni se izdavati za jedine licencirane "viteške" branitelje Crne Gore/SRJ/srpstva/SFRJ. Kreatura koja istina okuplja gro antievropskih i četničkih suludnjaka i koji će se naravno hraniiti tim motivima u svakom svom udisaju, ali kreatura koja je bila na neumitnom izdisaju. Po svim anketama bili su na jednocifrenom broju procenata podrške, što je brojnost u prvim danima protesta i pokazala. Onakvi protesti su bili groteskno samoubistvo vrijedno samo sprdnje i ničega drugo. Jedino je bilo potrebno strpljenje da se ionako osipajući protest ugasi usljed zime, očitog opadanja entuzijazma i siromašnih ideja animiranja a i sve većeg revolta ostalih građana. Čisto sumnjam da vlastima to nije bilo jasno. Onakva reakcija, zicer za očekivano medijsko pumpanje, samo je izazvala bunt akumuliranog nezadovoljstva i kod mnogih koji nikada u životu nisu i niti će glasati DF cirkus. Bez takvih nijedni protesti protiv vlasti nemaju niti smisla, niti izgleda na uspijeh.

E sad, ono što meni nikako ne ide u prilog dirigovanim protestima od strane Rusije su dešavanja u neđelju. Dakle, imamo nagli skok masovnosti protesta, kakav takav građanski šmek, defanzivu vlasti, atmosferu njene ugroženosti, rast entuzijazma, pokušaje izazivanja nasilja... Da se ne lažemo, pa makar i mene hapsili kao onog komentatora na Vijesti, ako je cilj smjena vlasti to se mirnim demonstracijama nikada neće postići, a tek neće ako proteste vodi grupacija koja ni nakon više mjeseci priprema ne može da dovede ni par hiljada na proteste. Dakle, izazivanje nasilja je jedini recept na koji organizatori i eventualni inspiratori moraju ići kako bi ostvarili cilj. U tom slučaju nema šanse da bi redarske službe zaustavljale bilo koga i pozivale da skine masku. I nema šanse da bi se protesti zamrzavali do sledećeg vikenda i tako kockalo sa konačno uspostavljenom energijom i davati vrijeme vlastima da se presaberu i preusmjere tok dešavanja. To mi uopšte ne izgleda kao potez nekog ko ima spreman plan i diktat. No, vidjećemo u subotu. Ja očekujem manji broj ljudi nego u neđelju i nadam se nikakva spektakularna dešavanja. Bez ostatka opozicije, sam DF nema realnu snagu da išta napravi sem kratkotrajnih lakših ili težih incidenata koji vjerujem ne bi bili dovoljni da budu fitilj za nešto opasno po društvo.

Kao što rekoh, još me ništa nije razuvjerilo da je DF DPS-ovo željeno teško oboljelo čedo, a ovi protesti pokušaj šok terapije oživljavanja. A i da griješim, i da se iza svega krije zavjera sa strane, nikad nisam i niti mogu u DPS-u vidjeti spas. Ako je Crna Gora na to spala da joj je DPS jedini spas, ili kako El Re reče, ili diktatura ili građanski rat, taman je nemalo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Piše: Slobodan JOVANOVIĆ

Zaista nije potrebno mnogo mudrosti pa shvatiti što je suština svih ovih posljednjih događanja na ulicama Podgorice. Cirkus sa šatorima je imao jednu jedinu namjenu da isprovocira reakciju vlasti, da se u sukobu sa policijom učesnici te šarade predstave žrtvama policijskog terora i da se tako, od beznačajnosti, nametnu kao novi lideri opozicije, obore Zakon o slobodi vjeroispovjesti i obore najavljeni poziv za NATO članstvo Crne Gore. Umjesto da se Parlament Crne Gore danas bavi Zakonom o slobodi vjeroispovjesti, revolucionarnim zakonom koji od Crne Gore pravi moderno, sekularno društvo i staje na put zloupotrebi religije u nacionalističke i političke svrhe, o budućnost tog zakona odlučuje ulica pod dirigentskom palicom Amfilohija Radovića. Nije bilo teško pretpostaviti da nijedna vlast na svijetu ne može dozvoliti ruglo na svojoj najprometnijoj ulici duže od mjesec – dva. Samo je trebalo izdržati i kako – tako održati te proteste da se skroz ne ugase. Reakciju policije je, čini mi se, potaklo i ono prase na ražnju, jer je vjerovatno prevladalo uvjerenje da su građani Podgorice i Crne Gore zgađenji poniženjem koje su im priredili učesnici protesta. Ima li uvrijedljivije slike za svakog normalnog čovjeka od one koja je otišla u svijet. Ali izgleda da u Crnoj Gori postoji veliki broj onih kojima ni mnogo blasfemičnije stvari ne mogu dodirnuti elementarni ljudski ponos. Za neke ne bi bio problem i da su svoje fiziološke potrebe obavljali na ulici ispred zgrade Skupštine.

Ponašanje opozicionih stranaka: Ono što me kao čovjeka čini zgađenim jeste ponašanje tzv. opozicionih stranaka, sem jedne jedine koja nosi crnogorski predznak i koja je interese države stavila ispred sopstvenog političkog interesa. Nikoga ne čudi što oni opozicioni lideri koji su dobili novog političkog lidera, Andriju Mandića, to ne vide. Ima li veće bruke za lidere i članove nekih partija, koji su se devedesetih prošlog stoljeća, borili protiv politike koju oličavaju Andrija Mandić, Bulatović, Knežević, ... da im oni danas diriguje protestima. Što traži Grigorije Đurić, episkop SPC iz Trebinja, na protestima u Podgorici i što ćete vi sa njim? I što će hercegovački Srbi na protestima u Crnoj Gori? Otkud vi na istom zadatku? Iako me primitivna svijest, na osnovu sopstvenog karaktera i spremnosti na to, naziva plaćenikom režima, vrijeme će pokazati ko je čiji plaćenik. Meni je važnije od ikakvog novca na svijetu to da me moji potomci i istorija, ako se uopšte bude bavila mojom malenkošću, pamti kao nekoga kome je Crna Gora iznad svega i čija je jedina plata ljubav prema njoj. To znaju svi moji prijatelji u Crnoj Gori.
    Neće nestati Crna Gora: Koliko god puta je bila u iskušenju uvijek se vraćala sebi. Pisaće se istorija ovih vremena jednog dana i svako će dobiti mjesto po zasluzi. Istorija pamti one koji su se borili za državne interese i one koji su ih izdali. Ko se danas bavi apsolutizmom kralja Nikole i time što je na Cetinju bilo 11 teniskih terena u siromašnoj Crnoj Gori? Kandidujete li se vi to za novog Sava Fatića? Pratim reakcije tih „ljudskih gromada“, kojima je uspjeh što su se dogovorili saAndrijom Mandićem da njegovi sljedbenici ne nose zastave osim crnogorskih. Pa ti ljudi će staviti gaće na glavu samo da onemoguće Crnu Goru da postane dio evropske civilizacije i da spriječe usvajanje Zakona o vjerskim slobodama. I treba ih poštovati samo zbog njihove riješenosti da se bore svim sredstvima za prosrpske i proruske interese. Zašto vas čovjek da poštuje? Vi ste svoje političke nazore obrnuli bar dva puta. Da vam je neko rekao 1993. da će Crna Gora biti u situaciji u kojoj je danas, objeručke bi to prihvatili. A danas vam je saborac i saveznik Andrija Mandić u borbi protiv Crne Gore koju ste sanjali u to vrijeme. Pitanje je zašto ste vi spremni da stavite gaće na glavu? Zbog svog ili interesa Crne Gore? Što je za vas interes Crne Gore? Da skinete vlast DPS-a sa bilo kim i bez obzira na cijenu koju će platiti Crna Gora? I, što je najgore, znajući strukturu DPS-a, od toga može imati najveću korist Andrija Mandić a ne vi!!! Nema ljudi u mom okruženju sa kojima sam se svih proteklih godina borio za bolju Srbiju da nije prepoznao što se dešava u Crnoj Gori. Ubijeđen sam da i vi to dobro znate, ali vama su važniji vaši sitni šićardžijski interesi. Vjerovatno biste naplatili svoje političke avanzmane, udebljali svoj konto, briga bi vas bilo što je Crna Gora propustila istorijsku šansu. Nadam se da neće. „Ako se ne uzmu u pamet (misli se na građane Crne Gore, prim. S.J.), tu može svašta da se dogodi... Nijesam baš siguran da su Rusi pomogli ovim pozivom da se nastavi destabilizacija, moguće je da okrenu većinsku Crnu Goru protiv sebe“, kaže za Pobjedu beogradski politički analitičar Dušan Janjić, vezano za uplitanje Rusije u potonje događaje.

Ko stoji iza protesta: Takvo nešto građanima Crne Gore govore svi oni u Srbiji i šire koji žele Crnoj Gori dobro i koji žele i Srbiji da pođe istim tim putem. Jasno i glasno treba reći: IZA PROTESTA NA ULICAMA PODGORICE STOJE RUSKI PLAĆENICI I PLAĆENICIAMFILOHIJA RADOVIĆA. Sami protagonisti tih protesta ne mogu izdržati da i sami ne progovore koji su njihovi motivi. Beogradska nacionalistička štampa se uveliko raduje što su ubijeđeni da će NATO odložiti poziv Crnoj Gori. Mnogi čak govore da su protesti već uspjeli sami tim, iako i ne dovedu do političkih promjena. Bravo URA, Pravedna ... i već ko je sve učestvovao u , mogu slobodno reći, anticrnogorskim protestima! Da uzmemo da nijeste sposobni od drveta da vidite šumu, zar vam nije očigledno iz pisanja većine beogradskih medija što stoji u pozadini potonjih događanja? Na vama je hoćete li biti sljedeći nosioci ordena Amfilohija Radovića i zadobiti poštovanje Vojislava Koštunice, Vojislava Šešelja, Olivera Antića, DSS-a, NSPM, Naprednog kluba, Dveri, Obraza ... i, na kraju, samog ruskog hazjajina. Ovaj potonji vam je već najavio radost zbog vašeg činodejstvija.
    Dosljednjost: I ne zanima mene DPS. Oni koji razumno čitaju ono što pišem i koji ne mjere prihvatljivost teksta brojem difamacija aktuelnog lidera DPS-a, znaju koliko je moje nezadovoljstvo učinjenim od 2006. godine. „Jeli bog dao“ da se pojavi politička stranka koja će biti reprezent bar 50% onoga kako ja vidim Crnu Goru i koja će zadobiti povjerenje građana Crne Gore. I u političkom i u nacionalnom smislu, uz obavezno poštovanje pravne države i multietničnosti Crne Gore. Vrijeme će pokazati koliko sam dosljedan u svojim političkim stavovima, bez obzira na to ko čini vlast u Crnoj Gori. Istu onu dosljednost koju imam od pojave velikosrpskog zla u Crnoj Gori skraja 80-tih godina prošlog stoljeća. Ali, dok se ne pojavi takav neko, ne pada mi na pamet da reagujem poPavlovljevom refleksu i dajem šansu malim ljudima da ostvare sebe i upropaste ovo malo što je postignutu na putu Crne Gore ka normalnosti. Ka putu da bude „mala Crna Gora u društvu moćnih država“ kako to reče Vladimir Goati, direktor „Tansparentnost Srbija“.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Hello

malo smo poostrili norme moderiranja na ovom PDFu. Najvise zato sto se od botova, chatovanja i prepucavanja ne moze doci do normalnog posta. No najvise zbog vrijedjanja i naravno tihih inuenda koji me izuzetno nerviraju, ono rat, vanredno stanje itd itd. Posebno cemo nove usere stavljati pod lupu. Njima naravno ide momentalni ban.
    You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Pa ne čudi me da tako rezonuješ. Upravo lijek protiv takve izopačene svijesti i jeste ulazak u NATO.

Policajci se u radu moraju rukovoditi isključivo zakonom i pravilima profesije (postoje pravila struke i za to se 8 godina uči i studira), a ne NIKAKO političkim odlukama.

U državama poput Putinove despotije i drugim sličnim istočnjačkim satrapijama policajci postupaju u skladu sa političkim odlukama a ne rukovodeći se zakonom.
    Mi se kao društvo nesretni, makar onaj osviješteni dio stanovništva, borimo i rukama i nogama da to promijenimo i zaboravimo vrijeme kada je Policija bila zloupotrijebljena od strane političkih centara i usmjeravana u radu njihovim odlukama.
    Da, kada postoje institucije (pa i institucija policije), no kada se ne okružuješ profesionalcima već ... nazovi lojalnima (jer je to u sistemima kao što je naš zapravo nedefinisano) onda su kiksanja vrlo moguća.

U početku sam mislio da je glavni igrač Manda (da preko njega idu poruke), te da je to mnogo naivnije što se vidi iz mog prvog komentara poslije uklanjanja šatora

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Nisu trebali dirat protestante jer ... Sami sebi su nanosili stetu.
    Ovako, ispadose zrtve, sigurno imaju preko cenzusa... Kome li odgovara da takva opozicija postoji?

P.S. Bez obzira bilo opravdanog razloga za protestima, ili ne, dok god su mirni ne treba ih dirati. Svako prekidanje istih uz pomoc policije (bila minimalna ili maksimalna primjena sile) je za osudu. Toliko o tome.
    Sada sam ubeđeniji da je to igra u samom DPS-u (Policiji), tj. da je jedna struja potpogonuta spolja, a Manda je igrač te struje. Zbog toga sam pesimista u vezi subote ...

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ne mislim da su ubaceni elementi, vec da su neki navijaci ili slicne ekstremne grupe koje su dosle da iskoriste priliku da se pobiju sa policijom. I da zato nose fantomke, kako ih ne bi prepoznali ni jedni ni drugi.
    Jel' Srbadija Barska? Samo se treba odluciti koja "SB" je autenticna, a koja je lazna. http://srbinaokup.info/?p=65250

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

POLITIKA/EU I NATO NATO: Crna Gora je stabilna država I NATO i Crna Gora su izabrali put i to je jasno. Na tom putu nema prepreka i smatramo da stabilnost Crne Gore svakako nije ugrožena protestima ili bilo kakvim porukama sa strane. Alijansa proteste i kompletnu situaciju ne vidi dovoljno ozbiljnom da bi smatrali da to može izazvati bilo kakve probleme u odnosima sa Crnom Gorom - saopšteno je nezvanično Pobjedi iz Departmana za političke odnose i bezbjednosnu politiku Alijanse.
    13
    Objavljeno: 21. 10. 2015 - 07:00 Promjenite veličinu teksta: AAAKomentari (0)- Mi ne vidimo zašto bi se Alijansa u to miješala i bilo šta saopštavala - rečeno je Pobjedi iz Brisela.StabilnostNa pitanje da li su pročitali saopštenje Ministarstva vanjskih poslova Rusije da je u Crnoj Gori prisutna ,,politička i ideološka polarizacija društva i zaoštravanje socijalnoekonomskih problema zbog puta u NATO i da se stiče utisak da usmjeravanje na ubrzano kretanje Crne Gore ka NATO istovremeno pretpostavlja gušenje alternativnih pristupa“ – iz NATO-a odgovaraju da je Crna Gora dovoljno stabilna država da situaciju oko protesta i eventualna miješanja sa strane rješava sama.- To su unutrašnja pitanja i Alijansa smatra to minorim pitanjem da bi se o njemu izjašnjavala.Protesti ne mogu ugroziti ni stabilnost, ni evroatlantski put Crne Gore - podvukli su iz Alijanse.Na pitanje da li se ovakvo saopštenje zvanične Moskve može smatrati direktnim pritiskom na Crnu Goru uoči poziva, iz Alijanse ponavljaju uvjerenje - da Crna Gora ostaje stabilna država na Balkanu.Nema razloga za briguPobjedi je i ranije iz Alijanse potvrđeno da protesti u Crnoj Gori nijesu takvog obima da bi zanimali NATO.- Uostalom u svim demokratskim državama protesti su uobičajena stvar - kazao je Pobjedi izvor iz Alijanse.On je na brifingu, u sjedištu Alijanse u Briselu, kazao da NATO prati dešavanja u Crnoj Gori iz razloga što smo najjači kandidat za članstvo.- Pratimo dešavanja i konstantno procjenjujemo progres kako bi na ministarskom samitu u decembru donijeli odluku o pozivu Crnoj Gori - kazao je izvor iz Alijanse.Izvor: PobjedaFoto: dw.com
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Jos uvijek niko da objasni zasto odlaganje do subote?

Da imaju neku potporu sa strane zar nebi bili odlucniji u potezima?
    1. Nisu ocekivali taj spontani dolazak nekoliko tisuca ljudi, koji u stvari ne zastupaju njihov stav nego su prosvjedovali protiv toga, sto je po njihovom laickom misljenju bila "policijska brutalnost". Sad ce pokusati regrutirati te spontane prosvjednike u svoje redove.
    2. Rok iznajmljivanja toliko puno crnogorskih barjaka im je bio samo jedan dan, dakle trebali su jos nekoliko vremena za produziti ugovor o najmu.
    3. Nisu im na vrijeme stigle nove direktive od "narucitelja radova".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Mene samo zanima jedna stvar.

Kad dodje ta grupa od nekoliko hiljada ljudi i njihov lider ih obavijesti da vlada nije podnijela ostavku, odnosno da je iskulirala njihov ultimatum, sta poslije toga??
    Postoje dvije opcije:
    a)pokusavanje probijanja kordona policije, sukobi, neredi itd.

b)sve sto ne podrazumijeva opciju pod a. Tu moze doci do pozivanja da dodju one tamo neke subote i odlaganja eskalacije do odluke o prijemu Kosova u Unesco, postavljanje novih satora ili pojma nemam sta vec kome moze pasti na pamet.

Volio bih da ekipa sa foruma koja je glasna u podrzavanju protesta kaze sta oni ocekuju ili podijele informacije ako ih imaju sa nama.

Mislim da bi sve trebalo live prenositi, da ne bude poslije rekla kazala.
    Last edited by kimmi; 21-10-15 at 08:11.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

u subotu je zato sto radnim danima ne mogu dovest ni 400 ljudi a ne 4000, vikendom ljudi panu na kladionicu pa nervozni krenu na skupstinu

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Evo veli knezevic da ako ne odgovore na ultimatum., da ce doci cijela CG i da ce mirnim protestom i pritiskom natjerati Mila da podnese ostavku.

Bas me zanima vjeruje li i on sam u ovo.

Neka, neka. Puno bi gore bilo, da je poceo pricati o crnogorskim "golorukim rudarima i traktoristima" na tenkovima i s protuzracnim raketnim sustavima.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Mene samo zanima jedna stvar.

Kad dodje ta grupa od nekoliko hiljada ljudi i njihov lider ih obavijesti da vlada nije podnijela ostavku, odnosno da je iskulirala njihov ultimatum, sta poslije toga??
    Postoje dvije opcije:
    a)pokusavanje probijanja kordona policije, sukobi, neredi itd.

b)sve sto ne podrazumijeva opciju pod a. Tu moze doci do pozivanja da dodju one tamo neke subote i odlaganja eskalacije do odluke o prijemu Kosova u Unesco, postavljanje novih satora ili pojma nemam sta vec kome moze pasti na pamet.

Volio bih da ekipa sa foruma koja je glasna u podrzavanju protesta kaze sta oni ocekuju ili podijele informacije ako ih imaju sa nama.

Mislim da bi sve trebalo live prenositi, da ne bude poslije rekla kazala.
    i ja isto pitah , sta ce da urade kad i zvanicno dobiju negativan odgovor na ultimatum, oni rekose sto se i vidi na snimku da knezevic cvrsto vjeruje u da je ubijedjen da ce Milo podnijeti ostavku ako ne do subote a ono onda u subotu kad ga mirnim protestima pritisne 2 miliona ljudi sto ce da dodju tamo dje ce ovi vec da se zapute....

i vise puta je ponovio ``S I G U R N O CE BITI SVE GOTOVO U SUBOTU``

kad su ga pitali a kako ce da bude gotovo kad je izvjesno da Milo nece podnijeti ostavku, jos 3 puta je rekao ja vjerujem da oce i sigurno ce biti tad gotovo.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja nesto vjerujem da ce nesoj od predsjednika SDP-a naci novi bijedni izgovor da ne raskida tu koaliciju, mada izbori se svakako blize i noga mu ne gine, ima novih privezaka koji se Milu nude.

Page 163 of 373 FirstFirst ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)