Page 160 of 373 FirstFirst ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... LastLast
Results 3,976 to 4,000 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    2,254
    Thanks Thanks Received 
    3,022
    Thanked in
    1,266 Posts

Gubi DPS. Ovi iz DFa grizu svi kukala ti majka. Da je box u pitanju kladio bi se na DF protiv aktuelnog visegodisnjeg sampiona DPSa. Uljuljkali su se dpsovci. Tako je onaj crnja sa ciroki frizurom iznabadao Rokija u Roki 3 jer se Roki bio opustio.

Sent from my GSXR1000 @ 299
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Na kraju, ne plaši se režim toga koliko će naroda biti jer u svakom slučaju ne može biti neka brojka sa kojom bi oni imali problema već toga što je DF inspirisan nekim faktorima spreman da ide do kraja koji znače izazivanje svih mogućih tenzija koji bi značili ne dobijanje pozivnice za Nato.
    Do kakvog zalosnog kraja moze ići DF? Mi imamo metiljavu i nesposobnu vlast koja kopa jamu koalicijantu, a koketira sa debilima samo da bi oni ispali pametniji i bolji ili mudonje koje mogu sve. Arogancija vlasti je tragedija, a arogancija nesposobne vlasti cista propast. Mandić i druzina ne mogu osvojiti kokosar, a ne silom zauzeti Skupstinu i najdalje dje mogu otići je da zestoko dobiju po prknu. Naravno sve po zakonu i zaslugama mada postovanje zakona kod nase vlasti je vrlo probirljivo.
    Prica da to nije to sto je već nesto drugo, ikonografija dje se jedno vece nosi kokardu, a drugi dan drzavni barjak je prica koju se nameće, a u nju ne vjeruju n pitomci ustanove u Dobroti.
    Za svu ovu zbrku je iskljucivi krivac Ranko Krivokapić i da je prije pogodine oburda nesposobnu Vladu sad bi vojvoda i vitez iz Pljevalja pjevali pjesmu " vraćaj se Milo prosto ti bilo".

Thanks Thanks Given 
    1,569
    Thanks Thanks Received 
    2,182
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    A nemoj Kneževiću duše ti nagrdi ovoga malog dzejms bonda nece mu sad dnevnicu dati.

A mali je providan kao da osnovnu nije zavrsio..

AdoPG boli li te u nedelju sto je bilo min 7hiljada.
    Od maše do mosta svih 8traka. ako se narod opametio a vidim da jeste iz prica trebalo bi min 15da izadje.
    pravo da ti kazem,boli me briga,neka izadje i 50 hiljada,ali nesto ne vjerujem da ce preko 15 hiljada,a ni toliko.

inace,da po prvi put kazem da necu podrzati ove proteste u subotu jer prave namjere protesta nisu obznanjene,mada sam ja govorio jos odavno da su ovo protesti protiv nato-a ,taman pred ovu pozivnicu do kraja godine,nekome je u interesu da nas malo prodrma(tj. malo vise).
    nadam se da nece uspjeti,vjerujem u nasu policiju da ce odraditi posao kako treba i da ce crna gora krenuti naprijed medju razvijeni i civilizovani svijet,a mila i kompaniju smijenit prvom prilikom.

samo eto
    ako je smijeni covjek koji je proglasen za cetnickog vojvodu,a znamo da je ta ideologija porazena
    ako covjek koji se zdusno zalagao za to da crna gora ne postane nezavisna i ne odlucuje sama o svojoj sudbini itd. itd.

ne ide mi to nikako.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ko je gledao emisiju vidi se u kojoj mjeri je DPS ova dva dana u nekoj pasivnoj odbrani,kontranapadu,ali sve preko nekih "saradnika"...
    Nije im svejedno rekao bih,mislim da se nedje neki dogovor promijenio u medjuvremenu,neko je izvisio i sad su neke posljedice
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Tesko da su saborci ako lobanju otvore redaru. A i vidis sa snimaka da ih napadaju ostali demonstranti.
    Pitao si zašto nose fantomke obrazložio sam ti, nisam ja rekao da su to demonstranti bili nego njihov kolega po lezanju.
    Sto se redara tiče bio je u liniji vatre, nisu ga gadjali.
    A da su bili ubačeni elementi ne bi napadali nego masakrirali od batina. Opet da ponovim, ne znam ko su momci samo sam prenio sto kaže izvjesni Knežević koji je 20 dana sa njima bio.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Дирижабл View Post
    Погрешна адреса. Ради мене, Мило може и 30 година да влада ако не подржава либералну, корпоративну, само-убилачку политику запада и међународне мафијашке картеле. То је мој минимум услова. Остало се све може поднијети у мањој или већој мјери.

Само констатујем да ваш идол влада дуже од мог.
    Ja sam reagovao na post Dirizabla koji rece nije problem Milo kao Milo nego eh taj truli Zapad. Kako je kolega dezurni branitelj lika i dijela Amfilohija Radovica napisao sam:

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Odje je sve receno.

Kad bi sad Milo promijenio pricu i umjesto EU i Nato krenuo u stvaranje neke istocno orjentisane zemlje koja tezi savezu sa Rusijom i kad bi uveli vjeronauku i pustili SPC da vaspitava djecu, vi isti koji bi ga sad rusili (i po cijenu da necija djeca ostanu bez oceva) bi izlazili na mitinge podrske.

Nista nije problem samo da smo srpska Sparta again.

Ovo tvoje pitanje uputi njemu, ne znam kakave veze ima tvoj komentar sa bilo cim.
    Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Recept RTCG. Nadju srpsku zastavu pa su protesti cetnicki. Ne nadju nijednu srpsku zastavu pa su protesti kamuflirani cetnicki. Nego se ta propaganda ofucala ocigledno, cim Ura i slicni osudise nasilje policije.
    No sam odspavao jedno 2 ure, ove tenzije izmore covjeka, sta ces, pa ne odgovorih odma.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ако неко сад блокира тај пут у НАТО је неко из власти. Буквално пробудили народ са оним у 5 ујутру да тога није било неби ни било нереда.

Thanks Thanks Given 
    1,569
    Thanks Thanks Received 
    2,182
    Thanked in
    1,045 Posts

pa morali su ih skloniti s ulice kad tad.istina,mogli su cekati taj decembar,ali je isto daleko to,jos 2 mjeseca mucenja za podgoricke gradjane...u park im niko nije branio,mada ako cemo pravo vise nisu imali ni dozvolu da protestvuju,tako da ne znam sto to treba nekoga da cudi

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by GrobarPodgorica View Post
    Ако неко сад блокира тај пут у НАТО је неко из власти. Буквално пробудили народ са оним у 5 ујутру да тога није било неби ни било нереда.
    Pisali smo o tome kad su sami sebi smjestili sa odobrenjem, da ih ne treba dirati jer su mirni protesti...Ili bar nekoliko nas ovdje..
    A sad ide tipicno crnogorsko - e nije trebalo ono, nije ovo.. sve kad prodje voz.
    Taj ko je ubijedio da treba to uraditi taj je sa momentalni otkaz u sluzbi... No, takvi su "stubovi" CG institucionalne pameti, nazalost..
    I ovi nasi sagovornici ovdje iz DPS-a su bili propjevali danima kako ne mogu na kafu u centar kroz bulevar coce, i da se trosi luksuzno gorivo na njihovim besnim masinama zbog kruzenja okolo..Treba ih ovako, onako..
    Nerazumno, bullying neizivljeno i neodgovorno.
    "Mislili" kratkoumno da ih je sacica tamo, nije bilo neke podrske, posprdavali se i sprdali sa njima - pa ajd mogu se i izivljavati nece niko od "cutologa" iz naroda reagovati..
    To samo pokazuje koliko ne poznaju CG i da zive u nekom njihovom svijetu sto ne dotice CG zemlju...

No, vazda ih vadit iz njihovih ............. kako i sa 90-tim po regionu, i od onog njihovog iz BG...
    Zabudale, pa posle qq spasavajte drzava je u pitanju.. Uffffffff . Dovedu CG do ivice pa u qqnjavu, zakon, red ovo ono.... . nije to zivota ni pameti gledalo.
    Nikad u pamet...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 20-10-15 at 21:36.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Gledao sam sad ovaj okvir, Knežević u jednom momentu naglašava kako je on branio policajca od izgrednika sa fantomkama, a noć prije se sukobio sa grdosijom od 250kg - šta su mu stavili u biber sprej da mi je znati?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    pravo da ti kazem,boli me briga,neka izadje i 50 hiljada,ali nesto ne vjerujem da ce preko 15 hiljada,a ni toliko.

inace,da po prvi put kazem da necu podrzati ove proteste u subotu jer prave namjere protesta nisu obznanjene,mada sam ja govorio jos odavno da su ovo protesti protiv nato-a ,taman pred ovu pozivnicu do kraja godine,nekome je u interesu da nas malo prodrma(tj. malo vise).
    nadam se da nece uspjeti,vjerujem u nasu policiju da ce odraditi posao kako treba i da ce crna gora krenuti naprijed medju razvijeni i civilizovani svijet,a mila i kompaniju smijenit prvom prilikom.

samo eto
    ako je smijeni covjek koji je proglasen za cetnickog vojvodu,a znamo da je ta ideologija porazena
    ako covjek koji se zdusno zalagao za to da crna gora ne postane nezavisna i ne odlucuje sama o svojoj sudbini itd. itd.

ne ide mi to nikako.
    Ahahahahahahahahah crna gora civilizovana.
    To isto kao sad sto simovic veli svaka nam cast sto smo u teskim situacijama i vremenu uspjeli da sacuvamo duvanski.
    Ahahahhaahhahahahahahha

Ali ovo je najjace cg je svajcarska pa pokusavaju da je destabilizuju..Ovo je skrivena kamera..

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Protiv ovog MMA sumo borca policajca vatrogasca od 250 kg zive vage knezevic je bio kao

I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Ja i dalje ne vjerujem da dps zaista zeli u nato...
    Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Da ih niko nije dirao lagano bi otisli kucama jer i sami znaju da nista ne mogu. Kolika glupost su ovi protesti, bez svrhe, danas je razlog ovo sjutra ono. Ka da nema precih stvari u drzavi da se radi.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    "Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Попио је ударац а ко га је ударио нзм.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Činjenica da je Policija uzmakla, de facto dozvolila okupljanje i odlučila se da se skoncentriše samo na odbranu zgrade MUP-a i kompleksa Skupština-Vlada-Predsjedništvo, bio je nedopustiv čin i ljudi su ga razumjeli kao snagu pobunjenika a nemoć sistema.
    Vlast je umjesto da blokira prilaze gradu i gradskom jezgru u 3 prstena (za šta su imali snagu i opremu) a eventualne prekršioce pohapsi prosto prepustila teren. Te većeri Policija nije vršila svoju redovnu funkciju na dobrom dijelu grada jer prosto nje fizički nije bilo. Pobunjenici su, da su htjeli ili bili raspoloženi, mogli zapaliti pola gradskog jezgra ili ne daj Bože nekog ubiti nikog ne bi bilo da to spriječi ili interveniše.

Podsjećam na bitan detalj - Mandić i pristalice koje su ga pratile nijesu ni rastjerane, ni pohapšene. Ne, oni su se sami povukli poput bande desperadosa koja se narugala lokalnom šerifu i usput mu najavila da će doći u subotu i objesiti ga na glavni gradski trg.
    Ali to nije dovoljno čelnicima vlasti da pohapse pobunjenike (da su to učinili ne bi Medojević slao poruke ispred ACER-a i manipulisao medijima i evropskom javnošću), a vidim ni treći dan još ne pomišljaju podići rezervni sastav Policije, što bi u svakoj zemlji koja se suočava sa ovakvom prijetnjom po mir i stabilnost već bilo učinjeno.

Ali bitno je da se sastanci redovno održavaju i da se razmatra koji je nasilnik mrko pogledan od strane Policije a na koga se podizao i ton...
    Ne gledamo na isti nacin.

Mislim da se realno desilo sledece: Nakon sto su u subotu ujutro, bez upotrebe prekomjerne sile, sklonili satorsko naselje doslo je do bunta isti dan, odnosno isto vece, sa povecanim brojem pripadnika DFa i sa sukobima sa policijom, jer je policija krenula da zaustavi neprijavljeni skup i setnje. Demonstranti pokusavaju da probiju kordon na sred ulice, dolazi do bacanja suzavaca i svi znamo sto je bilo. Policija je tu noc izgubila medijski rat iako je u sustini postupala u skladu sa zakonskim ovlascenjima.

Ustale NVO, cak i LGBT, skoro sva opozicija, ne kao podrska DFu vec kao odgovor na primjenu sile prema demonstrantima.

Stoga su procijenili da je pametnije da iskuliraju proteste u nedjelju vece, kako ne bi dolivali ulje na vatru, i puste da demonstranti prosetaju.

Dakle ne mislim da su se povukli jer su im klecala koljena, vec zbog toga sto bi u slucaju prstenova po gradu vjerovatno jos vise isprovocirali bunt i doslo bi do sukoba sirom grada, a sto ne bi poslalo dobru sliku u svijet pri ocekivanju pozivnice za Nato.

Ono sto je meni nejasno je sta ce se desiti u SUBOTU. Kad dodje tih nekoliko hiljada ljudi a vlada nije podnijela ostavku, sta onda???

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by jedikupus View Post
    Da ih niko nije dirao lagano bi otisli kucama jer i sami znaju da nista ne mogu. Kolika glupost su ovi protesti, bez svrhe, danas je razlog ovo sjutra ono. Ka da nema precih stvari u drzavi da se radi.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    Jel trebalo ici na Dubrovnik? Jel trebalo ostat u nepostojecoj YU, jel ovo jel ono...
    To bre arogantno, umislili, da zive na CG nebesima a ne na zemlji...
    Vazda s*** naprave od njihovih poteza umisljenih. Cus siila u CG... Oni CG uopste ne poznaju. Ne znaju gdje su bre ni u kojem vremenu.
    Sramota.
    Umjesto da diskutujemo o zdravstvu, ekonomiji, obrazovanju, buducnosti, kulturi poboljsanju normi .. Evo sad "srecni" se vozaju DPS-ovci po bulevaru i trce da provociraju da se uslikaju na slobodnoj teritoriji de...
    Strasno...Dramo*eri jedni..
    Sad smo u brigu da ko ne izaveta tamo i da neko ne profitira zbog regionalnih interesa na stetu CG i gradjana..
    Sramota.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 20-10-15 at 21:44.

Thanks Thanks Given 
    1,569
    Thanks Thanks Received 
    2,182
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post

Ahahahahahahahahah crna gora civilizovana.
    To isto kao sad sto simovic veli svaka nam cast sto smo u teskim situacijama i vremenu uspjeli da sacuvamo duvanski.
    Ahahahhaahhahahahahahha

Ali ovo je najjace cg je svajcarska pa pokusavaju da je destabilizuju..Ovo je skrivena kamera..
    ne znam sto ti je toliko smijesno.ja bih da krenemo naprijed,a ne da se vracemo u devedesete.

znam ljude koji idu na ove proteste iz cisto politickih razloga,iako dosta solidno zive,zele srusiti rezim samo zato se zaputio ka EU i NATO.
    zbog toga mi je najvise i zao one bijede sto je izasla na ulice sa iskrenim namjerama.nazalost,tu su mandic i ekipa da ih izmanipulisu na njima svojstven nacin.

dje su bili do sad s protestima,pa nije nam kriza pocela ove godine(kad,gle cuda treba da dobijemo pozivnicu za nato),nego su sad nasli da kao protestvuju zbog ekonomske situacije a uporedo s tim odrzavaju skupove protiv ulaska cg u nato.malo je providno zar ne?svjestan si i ti toga,samo neces da priznas.

ja se zalazem za iskrenost,uvijek. neka kazu,izlazimo na ulice jer necemo crnu goru u nato.to postujem,imas stav koji zelis da iskazes. i ja licno bih volio referendum o nato-u,vjerujem da bi vecina bila za ulazak,ali to ce biti odluceno u parlamentu,sve su prilike.

inace,vazda cu bit za gradjanske proteste,kad svi izadju na ulice zbog svoje teske ekonomske situacije,ali ovaj put bih ipak ostao po strani.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

kakvi su forenzičari ovi iz In4S hahahahah plač Horejšio, Cyber crime.. face and voice match... ooo jada crnoga.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Oni ne znaju sta oce...Oni su samo placeni da zavade i da destabilizuju. Ovi spolja ce vidjet sta ce i kako ce.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Pitao si zašto nose fantomke obrazložio sam ti, nisam ja rekao da su to demonstranti bili nego njihov kolega po lezanju.
    Sto se redara tiče bio je u liniji vatre, nisu ga gadjali.
    A da su bili ubačeni elementi ne bi napadali nego masakrirali od batina. Opet da ponovim, ne znam ko su momci samo sam prenio sto kaže izvjesni Knežević koji je 20 dana sa njima bio.
    I ja sam samo rekao zasto mislim da je besmislena tvrdnja da su to momci koji su sa njima bili 20 dana. Jer u tom slucaju nema poente da se fantomkama kriju od ostalih demonstranata, koji ih lako prepoznaju.

Ne mislim da su ubaceni elementi, vec da su neki navijaci ili slicne ekstremne grupe koje su dosle da iskoriste priliku da se pobiju sa policijom. I da zato nose fantomke, kako ih ne bi prepoznali ni jedni ni drugi.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Oni ne znaju sta oce...Oni su samo placeni da zavade i da destabilizuju. Ovi spolja ce vidjet sta ce i kako ce.
    Razmazeni bre.. Razmazili su tu svoju DPS omladinu pa misle da ce ih ovi ko iz DF-a trpjeti? Nesposobni da predvide sta svojim reakcijama mogu proizvesti.
    I sad mi obicni gradjani treba da se mlatimo pricom i da strahujemo sta ce bit sa CG.
    Oce buljevar, e dobise ga vidim.. Urazumit se i prizemljit ne mogu.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne gledamo na isti nacin.

Mislim da se realno desilo sledece: Nakon sto su u subotu ujutro, bez upotrebe prekomjerne sile, sklonili satorsko naselje doslo je do bunta isti dan, odnosno isto vece, sa povecanim brojem pripadnika DFa i sa sukobima sa policijom, jer je policija krenula da zaustavi neprijavljeni skup i setnje. Demonstranti pokusavaju da probiju kordon na sred ulice, dolazi do bacanja suzavaca i svi znamo sto je bilo. Policija je tu noc izgubila medijski rat iako je u sustini postupala u skladu sa zakonskim ovlascenjima.

Ustale NVO, cak i LGBT, skoro sva opozicija, ne kao podrska DFu vec kao odgovor na primjenu sile prema demonstrantima.

Stoga su procijenili da je pametnije da iskuliraju proteste u nedjelju vece, kako ne bi dolivali ulje na vatru, i puste da demonstranti prosetaju.

Dakle ne mislim da su se povukli jer su im klecala koljena, vec zbog toga sto bi u slucaju prstenova po gradu vjerovatno jos vise isprovocirali bunt i doslo bi do sukoba sirom grada, a sto ne bi poslalo dobru sliku u svijet pri ocekivanju pozivnice za Nato.
    Prvo - ja nisam ni pomislio, a kamoli rekao da su Policiji "klecala koljena", pa eto, zato nije reagovala. Gluposti. Poznajem najveći broj tih ljudi u uniformi i masovna okupljanja i sudari sa izgrednicima su njihov redovan posao. Ko nije za taj posao ("klecaju mu koljena") brzo bude udaljen, a najčešće sam zatraži premještaj i napusti jedinicu.
    Ne, naravno da je bila politička odluka da Policija ne reaguje, tj pokaže toleranciju sve do momenta neposrednog prodora kroz zaštitnu ogradu.

Drugo, ja dakle upravo i mislim da je to bila pogrešna odluka. Subota će pokazati da sam bio u pravu.
    Pazite, policijski posao je zanat kao i svaki drugi. Policajci su profesionalci. Najveći dio njihovog postupanja je u direktnoj zavisnosti od psihologije mase a ne sa tim što će reći Brisel, Šućko ombdusman ili ko zna koji iz redova te sorte koji su prije svega političari i eksponenti političkih interesa i ideologija.
    Policajac ne može i ne smije sebi dozvoliti da njegov rad dominantno definišu političke odluke jer se činjenjima ili nečinjenjima (kao u ovom slučaju) može u kasnijoj fazi stvoriti mnogo opasniji ambijent i time najdirektnije ugroziti životi policajaca.
    Ali u ovoj zemlji svako se trudi da radi tuđi posao i, nekad iz najbolje namjere, napravi veliku ili čak nepopravljivu štetu.
    Last edited by El Re; 20-10-15 at 21:55.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...

...
    Slazem se. Prva pametna odluka posle apsolutno idiotske akcije protiv vec propalih protesta, cime im je samo udahnut novi zivot.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Moze li ko da mi završi da se pobijem sa Kneževićem?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    imas li ti imunitet ili bi da terorises narodnog poslanika

Page 160 of 373 FirstFirst ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)