Kako me nervira ovo politicko balansiranje Rudovica, ufff...
Oće li ova Subota više.
Kako me nervira ovo politicko balansiranje Rudovica, ufff...
Kakvo je smeće RTCG, prikazuje snimke iz Brisela kako bi opravdali moguće batinjanje u subotu
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Svejedno
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ko je ovaj dzejms bond?
sto izigrava ovaj..
Nezavisni poslanicki analiticar.![]()
Ovaj analiticar je sve potkrijepio argumentima i vrlo konkretno sve obuhvatio. Ovaj vas pulen, mlati cijelu noc bez jednog jedinog dokaza.
Nevezano za svu ovu pricu, koliki licemjer treba da budes da kazes da ti protesti nisu anti-nato, na par mjeseci od ulaska u nato, nego ti je svrha protesta prelazna vlada a izbori su ti za nepune pola godine?!
Last edited by BiTrAtE; 20-10-15 at 20:58.
Uuuuu, kakav je djavo ovaj Knezevic![]()
Sent from my GSXR1000 @ 299
γνῶθι σαὐτόν
evo knezevic najavljuje nekoliko desetina hiljada u subotu :lolblue:
kako mu je prica neozbiljna,ovo je smijesno...
Ja ne vidim nikakve argumente sem fotografije koje Knezevic pokazao o modricima na dostinji demostranata a voditelj je cisti portparol DPS-a
Djura ce ti oprostiti da te tukao...Voditelj se smije..
Kakva je ona pjesma za "Mugijevu Podgoricu" sto je poceo da recituje?
Kako ide tekst?
Podgorica sa tri lica... nesto tako?
Hvala Lepo
Moze li ko da mi završi da se pobijem sa Kneževićem?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A nemoj Kneževiću duše ti nagrdi ovoga malog dzejms bonda nece mu sad dnevnicu dati.
A mali je providan kao da osnovnu nije zavrsio..
AdoPG boli li te u nedelju sto je bilo min 7hiljada.
Od maše do mosta svih 8traka.ako se narod opametio a vidim da jeste iz prica trebalo bi min 15da izadje.
Sta rece ovaj ispeglani desno pored g. Knezevica.. da ce policija biti na visini zadatka ko i na zutoj gredi i kao 98.. i?
Ili nisam cula dobro.. Ko je on uopste?
Hvala Lepo
Kolegijum starjesina se o tome pita koliko ja.
Ako im se kaze da cute i trpe ima da cute i trpe makar ih ovi gadjali pola dana. Kao sto su cutali i trpjeli u nedelju. Sto je, inace, jedina pametna stvar koju su uradili cijeli vikend i jedino sto nije provociralo rast broja demonstranata.
Safra,rekao bi da URA se dosta priklonila i otvoreno ovoj ideji o prelaznoj vladi,jer ocekuju da uzmu ogromni broj glasova,ako ih dps ne potisne kao sto je pozitivnu na prethodnim.
Bitrate,ne znam ozbiljno,kako ne vidis da pricaju da oce prelaznu vladu zbog fer izbora svi i ura,snp,df...Sad sto se krije iza,to jos ne mozemo svi tacno da znamo,mozemo da naslucujemo.Safra i lucas su dosta teorija razlozili i samo je pitanje vremena sta ce se desiti
Ovaj analitacar stalni gost RTCG,kakav aktivista,ahhaha meni ga je smijesno slusati sta je pricao o tome kako protesti nikad nisu ustavni do americkog hapsenja senatora i neki banalnih stvari.
Pazin obicni statista,kome se vidi da je poslat u vatru nocas
Podgorica Podgoricanima!
Hmm...ne očekujem ja batinjanje...Posebno ne na način da slike batinjanja potisnu u drugi plan sve drugo što se tog dana bude dogodilo. Ne, mislim da će se vlast toga čuvati...
Iz iskustva sa tom vrstom skupova i tom vrstom lica očekujem da će priličan broj ljudi na skup doći sa oružjem. Tako je bilo u zimu 1997. i januara 1998. tokom organizacije puča usljed nepriznavanja izbora Đukanovića za predsjednika države. Sjećam se da smo na ulazima u grad i po pristupnih saobraćajnica zaplijenili/oduzeli pun sanduk oružja. Mahom pištolja i revolvera, ali bilo je i nekoliko pušaka. Sve je to otkriveno pretresom vozila na punktovima ulaska u grad. Bilo je to vrijeme prije novog Zakona o oružju kada je nošenje oružja na javnom mjestu zabranjeno. Dakle, bilo je dovoljno da posjedujete oružni list i oružje je nakon skupa većini vraćeno. Ne svima i ne sve. Jedan broj lica nije imao legalnu dozvolu i oni su, uz ove za nošenje pušaka, uz prijavu predati tužiocu na dalji postupak.
Dakle ja očekujem da će se jedan broj lica pojaviti sa oružjem. To je sasvim sigurno.
Da li će to oružje biti upotrijebljeno, kada i na koji način, niko ne može da predvidi u ovom trenutku uključujući i one koji ga budu nosili.
Ako do okupljanja dođe njegov epilog će sasvim sigurno biti nasilje, ali ja ne očekujem da Policija krene palicama. Posebno ne prije nego se javna površina dobro natopi suzavcem tako da se od dima ne bude vidjelo ni u radijusu širem od 10 m.
Policija, u takvoj situaciji, neće imati drugi način za djelovanje sem taj. Prije svega on je efikasan, znatno reducira potrebu za upotrebom sredstava prinude i pritom daje prostor policiji da pod okriljem dima mnogo slobodnije upotrijebi palicu.
Klasično nastupanje Policije u kordonu ne očekujem jer ipak će to biti zadatak prvenstveno povjeren Posebnoj jedinici (čija je osnovna svrha tretiranje izgreda tokom masovnih okupljanja) a za razliku od vremena predsjedničkih izbora MUP sada na raspolaganju nema 5 PJP (sa isturenim četama bilo ih je i duplo više) već svega jednu jedinicu.
Ipak, ja još uvijek vjerujem da skup neće biti dozvoljen i da će sve biti sasječeno prije nego se dogodi.
Prosto, nipošto ne isključujem mogućnost da bi neko iz mase mogao otvoriti vatru ili baciti bombu na Policiju, a to čitavu stvar diže na jedan potpuno novi nivo. Nivo sa kog povratka na staro više neće biti.
Last edited by El Re; 20-10-15 at 21:26.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks