Погрешна адреса. Ради мене, Мило може и 30 година да влада ако не подржава либералну, корпоративну, само-убилачку политику запада и међународне мафијашке картеле. То је мој минимум услова. Остало се све може поднијети у мањој или већој мјери.
Само констатујем да ваш идол влада дуже од мог.
O nije samo Kole od uglednijih niksicana na protestu.
Danas vidjeh iza mandica gospodina iz nk,poznati kamatas,vidjeniji pripadnik sedmog bataljona,eto bi on mogao biti ministar mupa,ili finansija.
![]()
Odje je sve receno.
Kad bi sad Milo promijenio pricu i umjesto EU i Nato krenuo u stvaranje neke istocno orjentisane zemlje koja tezi savezu sa Rusijom i kad bi uveli vjeronauku i pustili SPC da vaspitava djecu, vi isti koji bi ga sad rusili (i po cijenu da necija djeca ostanu bez oceva) bi izlazili na mitinge podrske.
Nista nije problem samo da smo srpska Sparta again.
Last edited by kimmi; 20-10-15 at 18:06.
Nije srpska nego SRBSKA.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Evo knezevic objasni kako se borio NEnasilnim metodama.
Nije koristio noge I ruke,kaze!!
Samo se gurao.....
Znaci ako nekoga zviznem glavom, nenasilno sam ga nokautirao?
Uglavnom prva faza protesta odrzhavala se pod sloganom Sloboda trazhi ljude. Kad je u nedjelju veche narod izashao u malo vecem broju ljudi su nadjeni pa je otpochela druga faza pod sloganom Sloboda ili nishta. Poslije subote veche pochinje treca faza protesta pod sloganom Nishta.
Ridin' on the black train
Gledam nešto ove vijesti...
--------------------------------------------------
Odbor i sjutra o bezbjednosnoj situaciji
Sjednica Odbora za odbranu i bezbjednost, na kojoj su razmatrane informacije povodom aktuelne bezbjednosne situacije u Crnoj Gori, završena je poslije pet sati rasprave i biće nastavljena sjutra. Skupština će takođe sjutra razmatrati aktuelnu bezbjednosnu situaciju u državi u vezi sa protestima DF-a.
Odbor je od Ministarstva unutrašnjih poslova zahtijevao preipsitivanje, u propisima predviđenoj proceduri, zakonitosti određenih preduzetih mjera i radnji pojedinaca, u cilju utvrđivanja eventualnih prekoračaenja ili zloupotrebe službenih ovlašćenja i sankcionisanje počinilaca.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Nevjerovatno...Već drugi dan ide a oni su još u defanzivi i bave se navodnim prekoračenjima u radu Policije time sugerišući javnosti da ih je najvjerovatnije bilo...
Nemam riječi... Ako se ovako bude nastavilo i narednih dana pa njima neprijatelji neće ni trebati. Sami će sebe srušiti... Družino, Hannibal ante portas!... Oni sastanče i zagledaju se među sobom ...No comment...
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Who is Ilona?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Aha, znaci tako, to je nenasilno?Na pitanje kako komentariše pokretanje postupka protiv njega zbog napada na službeno lice tokom vršenja službe, on je rekao da tom prilikom nije koristio nasilne metode.
“Nijesam upotrebljavao ni ruke, ni noge. Samo sam se gurao sa policajcem koji ima 200 kilogramma i 30 kilograma okopa, koji me je sve vrijeme provocirao i za kojeg znam da se radi o istaknutom aktivisti DPS-a”, kazao je Knežević.
http://www.vijesti.me/forum/protest-u-15-tacaka-856721
Od "Vidimo se u subotu" do "Politicki rijaliti lidera DF koji se brukaju besmislenim izjavama" za samo 12 sati. A josh Zheljkov tekst morash da platish a Branov na izvolte da svi vide. Zvali Mitja i Megi ili...![]()
Ridin' on the black train
I meni je nelogično ovo što se dešava.
Bili su i komentari juče nekih njihovih članova kako ovaj zadnji protest nije bio protest DF-a već narodna solidarnost i bunt prema policijskoj brutalnosti i da to ovi iz DF-a moraju da shvate.
Naravno, ja u spontani revolt prema policijskom djelovanju ne vjerujem. Bilo je mnogo većih prekoračenja policijskih ovlaštenja pa se nije niko nalazio da se buni.
Međutim, ako iz URA-e stvarno misle ovo što govore vezano za protest, da to više nije protest Mandića, zašto mu se dozvolilo da on ide u sredini, na čelu kolone i da se on obraća demonstrantima i postavlja ultimatume vladi i određuje datume budućih okupljanja?
Zašto mu je prepuštena uloga lidera na ovom najmasovnijem protestu?
Ne očekujem nužno odgovore. Samo razmišljam.![]()
Last edited by ASC; 20-10-15 at 18:37.
Cisto me interesuje....gledam ove slike sa protesta. Zasto u CG zene/djevojke ljudi u nekom primjetnom broju nikad ne izadju na proteste ?
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zar ne znas da su Crnogorke pametnije od svojih sunarodnika![]()
Kaze Knezevic policajac imao 250 kila i plus 30 kila oklopa
Jak je on kad je moga da ga gura onako.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks