Zedd, ne mogu ti odgovoriti na pitanje koje si mi postavio preko PM-a jer ti je pun inbox.
Не знам што значи дестабилизација ЦГ. Мало су вам чудновати аршини. Дестабилизација је легитимна политичка борба, а није дестабилизација транспорт наркотика из Колумбије преко Рожаја, путем широм зјапећих шверцерских канала.
Што се приступању НАТО тиче, ви се ионако уздате у вашу парламентарну већину, па што је не потегнете ? Ето вам ДПС, СДП, УРА, Позитивна, мањине, сви живи. Јес све се не може у НАТО због Срба...
Zedd, ne mogu ti odgovoriti na pitanje koje si mi postavio preko PM-a jer ti je pun inbox.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
A sto,da je pricano o platama ti i El Re bi se kao prikljucili protestima?Kao vi branite drzavu,a vlast vam je nebitna?
Pa legendice moja,ti ces glasati Svetozara Marovica bez obzira sta opozicija rekla.Promjena vlasti je prirodna stvar,zasto komplikujete?Kakvo vas je rusenje drzave spopalo? Ionako je Vucic vas veliki prijatelj.Prazna vam je prica.
Crna Gora je clanica UN,i cak sve da je 100% ljudi za zajednicu sa Srbijom,moralo bi tehnicki proteci 5 godina dok se ne izvrsi ujedinjenje.Takvu drzavu ni svijet ne bi priznao,to bi znacilo okupaciju.U CG trenutno ni 10% ne bi glasalo za zajednicu sa Srbijom.Znas ti ovo vrlo dobro,nego se foliras.
Last edited by kapiten; 20-10-15 at 17:15.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ne pripadam ni ja DF-u kao sto ti mislis. Ne bih ih u ludilu glasao ali u svemu ovome vidim priliku da se promijeni nesto . Da je srece da se svakih godinu dana mijenja strukura vlasti . Treba pokazati ne samo ovog garnituri vlasti nego i buducoj da nijedna grupica ljudi ne smije da misli da je jaca i mocnija od citavog naroda. Kao sto ovi sad misle da je sve njihovo i da mi je to djed ostavio.
Ravnogorci Republike Srpske podržali „braću“
Otadžbinska uprava „Ujedinjenog Ravnogorskog pokreta Republike Srbske“, uputila je podršku organizatorima protesta u Podgorici, saznaje Portal RTCG. Otadžbinska uprava je održala vanrednu sjednicu u Banja Luci sa koje je organizatorima i učesnicima višednevnih protesta uputila „bratsku podršku“.
„Imate našu bratsku podršku u rušenju fašističkog protivsrbskog i nenarodnog režima Mile Đukanovića. Samo napred braćo do pobjede“, zaključili su Ravnogorci Srpske Republike, naveo je predsjednik tog pokreta, vojvoda Motajički Slobodan M. Marić.Uz „bratsku“ podršku, uputili su i „bratski pozdrav braći iz Srbske Sparte“.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Ispravljam se, na brzaka sam preletio izjavu Danilovica. Pogresno sam procitao. Medjutim, poenta se ne mijenja. Samo Danilovic sebi daje na vaznosti i doprinosi haosu ovih prepucavanja vlast i opozicija za koja svi znamo kao ce se zavrsit.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Дестабилизација су протести, а нису бобмашки напади и убиства широм ЦГ?
Дестабилизација су протести, а није дипломатско шверцовање дроге?
Дестабилизација су протести, а није то што нас власт опљачкала 10милиона?
Дестабилизација су протести, а није то што људи просе по улицама и копају по контејнерима?
Дестабилизација су протести, а није то што је просјечна плата 400е а потр.корпа 800?
Дестабилизација су протести, а није то незапосленост све већа и већа?
Ama ne zanima me sve i da si Papin rođeni brat, ali nemoj mene da svrstavaš i kategorišeš ako se ne slažem sa tvojim stavovima, na kraju krajeva moje je pravo koliko i tvoje.
Vlast koje je dovela ulica, posle 20 i kusur godina teško da će se i skinuti sa ulice, a tek sa kadrom iz DF-a.
Rekoh onom Nimfi avetnom, ne treba praviti kompromis i izabrati manje zlo po svaku cijenu, da bi se skinulo veće.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Rece covjek kom je u potpisu Slava Putinu.
Pfff.
Sta to hvali putinu,domacin je to
Evo srbi pisu
http://www.srbijadanas.com/clanak/zn...ava-16-02-2015
evo knezevic veli da se borio sa policajcem koji je tezak 200 kila i ima jos 30 kila oklopa ahahahahahahah
Last edited by goldfinger; 20-10-15 at 17:41.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks