Aha, pa dobro onda.
Ne vidim kako DPS pokusava da izazove takve sukobe kad su uvijek bili okrenuti Zapadu. Sa druge strane su sve pro-srpske partije koje su ujedno i pro-ruske. Jedini "sukob" postoji zbog tih ljudi koji nisu u stanju da prihvate visedecenijsku cinjenicu da je nase opredjeljenje uvijek bilo Zapad. Jos za vrijeme Tita. Stvarno ne znam odakle dolazi ta rusofilija i cime su zasluzili bezuslovnu ljubav pojedinih.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
URA i DF zajedno danas na RTCG gostuju,nesto se desava kazem ja...
Podgorica Podgoricanima!
Jedno je sigurno,forumasi koji podrzavaju vlast se vise ne sprdaju sa protestima.Sada im se tresu gace od protestanata.
Gore sam naveo da sami razmislite, procitate sve ponovo, i tekst koji je napisan jos 10 puta, mozda ukapirate, ako ne ukapirate vas problem. Boli me tuki za Knezevica, nisam pristalica ni jedne partije. To sto sam ga branio u smislu da nije samo poprskan sprejom nego da je i udaren, to bih isto uradio za bilo kojeg drugog covjeka.
@kapiten
Od tebe, sigurno. Neka si registrovao vala, da se i ti čuješ glasnije.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Српски језик у најмању руку мора бити равнопрван са црногорским у уставу Црне Горе.
српски језик 42,88% црногорски језик 36,97%
Evo ja priznajem da moj um nije na tom nivou da moze da poveze da je otac jednako obraz i da u toj korelaciji objasni dio koji glasi tvoja ili moja djeca mogu da ostanu bez oca. najljubaznije te molim da pojasnis.
Oko fantomki, pa ko govori istinu ti ili Knezevic? Ili ako Knezevic brani ubacene elemente i on je u stvari igrac DBa?
Da nije ove utakmice Arsenal - Bajern, ovdje bi veceras bilo bar 50 clanova+cca 60 voajera![]()
Ovdje je bolja utakmica nego Arsenal-Bajern.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Moze li prica ,, padaju,, zadnjih 20godina svaki put prije izbora.
f6
Ja bih samo jednu konstataciju oko kontramitinga.
Sjećam se kad su DPS-ovci dobili direktivu da se prešaltuju i postanu Crnogorci i počeli da idu po mitinzima, to su bile karikature od ljudi. Zamislite gnjidu koja liže anus onome ko je u hijerarhiji iznad njega samo da ne ostane bez posla i sl, takvi ne idu na mitinge. Ja lično mislim da neće biti ništa jer je opšte poznato da su
građani CG većinski operisani od građanske hrabrosti, smatrali se oni Crnogorcima ili Srbima svejedno je.
Da nas, hipoteticki pisem, npr Rusi okupiraju i daju im odriješene ruke e onda bi bilo crnih trojki i klanja po kućama, kad su u većini, lagano se povećaju mošnjice.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks