Page 150 of 373 FirstFirst ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... LastLast
Results 3,726 to 3,750 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Separatista View Post
    Iskreno dok god na protestu dominiraju crnogorske zastave a ne Putin, Srbadija i anti-NATO poruke, dok god se protestuje mirno i ne prave se incidenti (shto u nedjelju ipak nije bio sluchaj) i dok god nema shatorijada pechenja prasadi blokiranja saobracajnica i slichnih budalashtina koje ometaju zhivot gradjanima shto se mene tiche slobodno protest svaki dan. Chak i nije loshe da ti protesti podsjete ovu vlast da nije svemocna. Medjutim na prvi pokushaj izazivanja incidenata upadanja u institucije dalje radikalizacije i slichno skup treba razjuriti bez vece milosti i zabraniti dalja okupljanja. Bilo taj u subotu odma bilo neki buduci ako taj prodje mirno.
    Cilj te igre (sa naprasnim isticanjem crnogorskih zastava i sl..) i jeste da se stvori naklonost kod javnog mnjenja da upad u institucije države i ne primi kao nešto loše. Već kao nešto pozitivno.
    Čitava ta farsa preinteligentna je da bi je Mandić mogao osmisliti. Da je on autor takav gest dogodio bi se još jako davno, a najkasnije u momentu početka i trajanja okupljanja pred skupštinom. Svi znamo šta se tamo događalo i u sjenci čijih barjaka je skup proticao.

Uglavnom, kada se krene na institucije, tada je već kasno reagovati i sasvim je svejedno da li ćeš ti to tada kao građanin odobriti ili ne.
    Igra sa prevratima je zapravo jako jednostavna i traje još od kada postoje moderne države. Tehnika i tehnologija je ista. Mijenjaju se samo akteri i sponzori.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

sto ocekujem? ocekujem da ovi ljepotani sto su se borili za slobodu bulevara podju i u ulicu radosava burica da naprave protest posto eo je grade ka skadar na bojanu i da ocekujem ono sto me i istorija naucila a to je da se svako pa i rimsko carstvo ugusilo u svojoj prljavstvini koju su sami napravili

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Cilj te igre (sa naprasnim isticanjem crnogorskih zastava i sl..) i jeste da se stvori naklonost kod javnog mnjenja da upad u institucije države i ne primi kao nešto loše. Već kao nešto pozitivno.
    Čitava ta farsa preinteligentna je da bi je Mandić mogao osmisliti. Da je on autor takav gest dogodio bi se još jako davno, a najkasnije u momentu početka i trajanja okupljanja pred skupštinom. Svi znamo šta se tamo događalo i u sjenci čijih barjaka je skup proticao.

Uglavnom, kada se krene na institucije, tada je već kasno reagovati i sasvim je svejedno da li ćeš ti to tada kao građanin odobriti ili ne.
    Igra sa prevratima je zapravo jako jednostavna i traje još od kada postoje moderne države. Tehnika i tehnologija je ista. Mijenjaju se samo akteri i sponzori.
    Zato ja napisah prvo razjuriti pa ne odobriti tj zabraniti.
    Ridin' on the black train

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

http://balkans.aljazeera.net/vijesti...-je-ruska-ruka

Nikolaidis na nivou.. njegovom.. pljuc
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

„Želim reći da ljudi koji su sinoć pokušali "napraviti incident" nisu huligani, niti ubačeni elementi kako mediji i javnost tvrde, već samo momci koji su proveli 20 mirnih dana u kampu ispred Skupštine, a potom preživjeli strah i napad od strane "naše" policije tog jutra kada je 1000 specijalaca, došlo da ih rastjera iz istog tog kampa, a povrh toga sjutri dan opet pretrpjeli strah, suzavac, udarce i gumene metke u Hercegovackoj ulici, tako da sinoć taj osjećaj nepravde je eskalirao u nalet emocija i kratkotrajno gubljenje kontrole. Hvala redarima i ostalim ljudima koji su naše revoltirane saborce, koji su preživjeli teror policije, smirili zbog njih samih i svih nas“, napisao je Knežević na ovoj Fejsbuk stranici, koja je poznata kao žestoki podržavalac protesta.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Je li ovo zeljko ivanovic podrzao proteste,placa se clanak pa ne vidim?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Je li ovo zeljko ivanovic podrzao proteste,placa se clanak pa ne vidim?
    Kurir platio da kosta koliko kosta za tekst... Sto li...

http://www.kurir.rs/region/crna-gora...clanak-1983911

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    http://balkans.aljazeera.net/vijesti...-je-ruska-ruka

Nikolaidis na nivou.. njegovom.. pljuc
    Kako je taj (ne)covjek odvratan majko mila, mislim da malo ko i za manje pare moze da proda obraz od njega.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

.. Ako bude zainteresovanih za razgovor na temu pobune u Crnoj Gori, možda se kasnije uključim...
    Do tada, evo jedno pitanje za ove što (i dalje) vjeruju kako El Re uvijek pretjeruje i nešto govori u prilog nekome (ne razumijem samo kome?), a šta vi očekujete u subotu? Hmmm??...Šta??

Imate dio opozicije koji je objavio otvorenu pobunu i ultimatum vlastima da do subote padne Vlada ili će se suočiti sa gnijevom "naroda" spremnog da istraje do kraja i po svaku cijenu.
    Odbili su i pozive vlasti i pozive Zapada (EU i SAD) da se vrate u Skupštinu i tamo "dijalogom" rješavaju svoje frustracije. Dobili su političku i operativnu podršku Moskve. Medijski su podržani artiljerijskom vatrom iz srpskih medija (koje je Đukanović puštio da u CG zadominiraju) i koji ne odustaju. Pitam vas - šta očekujete? Da se kad im je već saopšteno da od pada Vlade nema ništa, da će oni.--šta? Održati koncert? Sjesti na ulicu i zaplakati? Poći organizovano kućama?
    Pitam vas - da li bi vi sada odustali? Sada kada vam toliko toga ide na ruku?...Hmmm, ja ne bih...
    Očekujete da se Policija skloni i omogući da se pobunjenici obrate iz državnih institucija kao nova vlast??...Očekujete? Ne uznemiravajte se. Samo razgovaramo,..Bilo bi mi baš zanimljivo pročitati šta je to što vi očekujete...želim čuti zaista...

Koliko ja znam obije srpske televizije u Crnoj Gori su na strani DPS-a. Ponekad im ni RTCG nije ravan
    Last edited by chucknorris; 20-10-15 at 14:08.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

huligani su od početka skupa bili huligani i jasno su se svojim grupisanjem i maskiranjem odvajali od mase, jesu li ubaceni elementi ili to rade iz ljubavi prema DF-u ili zbog pretrpljenog straha, danas ne može niko tvrdit, ali je jasno da nista te noci nisu radili spontano vec unaprijed planirano.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Policija je pod budnim okom svjetske javnosti, a narod skoro da ima odriješene ruke... tek sad ispratih svjetske medije po pitanju ovoga što nam se svima događa.

Neko je tu ozbiljan propust napravio!
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

eo i Medo otišao u Brisel po instrukcije Moskve

"Član Predsjedništva DF-a i predsjednik PzP-a Nebojša Medojević održače sjutra ujutru press konferenciju u Briselu povodom naslinog razbijanja mirnih protesta od strane Đukanovićevog režima.PRESS CONFERENCE - EUROPE’S FORGOTTEN AUTOCRACY: VIOLENCE IN MONTENEGRO AS THE DJUKANOVIC REGIME CRUSHES PEACEFUL PROTESTS"

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    18 Posts

ocete da kazete da svi oni ljudi koji su zakazali svadbe za nedjelju sirom Crne Gore, nece stici oda ovjekovece ljubav?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Po tvojoj procjeni koja je vjerovatnoća građanskog rata? U procentima.

Sent from my GSXR1000 @ 299
    Ne mogu ti to sada egzaktno reći jer čekam da vidim poteze vlasti. Oni su na potezu. Ne znam šta rade i da li nešto rade, ali na površini ne primjećujem ništa novo sem što se otvoreno pokazalo u Rusiju kao kulinara ove situacije. To je svakako dobar ali nedovoljan potez. to je trebalo učiniti mnogo ranije i mnogo otvorenije. Ali i ne samo to. Od referenduma u CG dogodio se ćitav niz katastrofalnih promašaja ove vlasti.

1. 2006 nije zabranjen rad partijama koje ne priznaju rezultate referenduma i nezavisnost zemlje izborenu na tom referendumu. Nijedna uređena država to ne bi dozvolila.

2. 2009 pri izradi Zakona o nanjinama izbjeglo se definisati Srbe kao nacionalnu manjinu, iako oni i po Ustavu i po svim međunarodnim konvncijama to jesu. Na taj način ne samo da im je dato pravo državotvornosti jednako Crnogorcima, već su drugi narodi (Bošnjaci, Albanci i Hrvati) de facto oglašeni za drugorazredne narode. Narodi koji su Crnogorcima pomogli da dođu do države i slobode. Neviđen faul!

3. 2010 pravi se famozni dogovor o jeziku koji je i Ustavni sud proglasio za neustavan. Tim dogovorom Srbima je de facto priznato da je njihov jezik ravnopravan sa crnogorskim jer se jezik formulisao šizofreno kao crnogorski-srpski, dok su jezici drugih naroda potisnuti iza zareza kao nešto, eto, dozvoljeno ali ne jednako bitno.

3. 2011 događa se prva proba ovog što sada gledamo i to na Svetom Stefanu kada grupa militanata na čelu sa srpskim popovima ne samo državni objekat i bivšu katoličku crkvicu, proglašava za svoju i insistira da se svi radovi unutar kompleksa zaustave dok oni ne urede objekat po uzoru na crkve uz Moravu i dovedu tu igumana. Vlast je pokazala sramnu snishodljivost.

4. 2013 događa se pakt Đukanović-Vučić kojim se Srbija obavezuje da neće podsticati i pomagati domaće snage Srba, a zauzvrat da Đukanović prihvati SPC kao državnu Crkvu CG, dozvoli ulazak srpskim medijima u CG i vrati CG u srpsku kulturološku, a dijelom i političku orbitu. 7. oktobra 2013, visoki državni službenici iz DPS-a idu Amfilohiju na noge, aplaudiraju mu dok otvara hram u Momišićima i pljuje po crnogorskoj baštini držeći slovo sa istorijskim falsifikatima. Sve to protiče uz neviđenu pompu (sve prati državna TV uz srceparajuće komentare) i sve u koreografiji bez ijedne crnogorske zastave. Ko je htio tada je imao sve razloge shvatiti šta se događa i kuda to vodi. Amfilohije je promovisan u vjerskog poglavara CG i pride čuvara naših moralnih i tradicionalnih vrijednosti. Da nije istinito i tragično bilo bi pretužno...

5. 2014. i 2015. vlast pokazuje da nije u stanju istjerati iz zemlje ni jednog običnog popa koji, sem što je stranac bez ikakve veze sa CG i prava da boravi u njoj, još je u toj Crkvi jedan od glavnih političkih službenika, inspiratora i ideologa, te lice zaduženo da upravo koordinira grupama za pritisak koje pod okriljem SPC postoje i vršljaju po CG.

6. u aprilu se događa famozna afera "Depeše"...Vlast pokazuje potpuno bunilo. Krivci nijesu ni ozbiljno traženi, a kamoli sankcionisani. Poruka koja je poslata javnosti je - vlast je unutar sebe puna ko zna kakvih sve izroda, špijuna i neprijatelja. Poruka inostranstvu - mi smo jedna neozbiljna družina i vodite računa kad nam šaljete neki povjerljiv dokument jer ga može čitati i objaviti neki Milačić.

E sad smo tu đe jesmo... Kako sada ispraviti sve greške iz prošlosti a da se za to ne plati prilično visoka cijena?
    Na žalost, to je cijena zablude da je moguće ne samo živjeti mirno uz klero-fašističke velikosrpske političke snage u političkom životu, već posebno magnovenja da je iste moguće upotrijebiti za interese vlasti.
    Nije i nikada neće biti moguće. Da je to bilo moguće komunisti bi četnicima dozvolili povratak kućama maja 1945. Ulje i vodu još niko smiješao nije.

Dakle, čekam da vidim poteze vlasti narednih dana...Da vidim da li će dozvoliti skup i, što je važnije, šta planiraju učiniti sa pobunom, te unutar svojih redova.
    Ono što posebno zabrinjava jeste što vlast, makar je takav moj utisak u ovom trenutku, iščekuje da im Brisel i Vašington povedu verbalni rat sa Moskvom. To je stupidno. Naravno da se to neće desiti. Zapad svo vrijeme traži od ove vlasti da poveća podršku javnog mnjenja NATO-u (čitaj: Zapadu), a vlast s druge strane preko medija u njihovoj kontroli navija za Putinov rat u Siriji i marljivo gradi njegov kult u CG. Nek sada izvole i spreme se da plate cijenu toga.
    Last edited by El Re; 20-10-15 at 14:24.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Ja ne znam šta El Re čeka. U najavi sjajna prilika za batinjanje, kartu u ruke i pravac Podgorica.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Postovani El Re , ja znam dosta crnogoraca koji su se pridruzili protestu u nedelju. Crnogoroca koje ne hrani dps, naprotiv, naziva ih izdajicama i pocetnicima.
    Ne bih ni ja volio da mi cetnici revolucijom dodju na vlast.
    Imas li neki predlog da mi crnogorci nesto ucinimo i ne dozvolimo ovo sto se moze desiti ALI ne kroz dps i njihove prljave akcije ?
    Ja sam davno pisao da ako nezadovoljni crnogorci budu gledali i dozvoljavali vlast dps-u , nečinjeli nista da se vlast promijeni - onda ce to uraditi ovi sto su krenuli. Ja dps-u zelim isto sto i svaki demonstrant. Jesmo li lijeni i dozvolili da dps cuva ljushturu od drzave a u medjuvremenu je cijelu opljacka ? Jesmo.

Ako gledas da samo treba odbraniti himnu i zastavu onda se mozda prvi put ne slazem sa tobom.
    Mislim da je vec kasno, cak mislim da svako kome je stalo do Crne Gore treba da zauzme mjesto u rusenju vlasti kako bi nakon toga imao pravo da brani sve ono sto Cg treba da bude - nezavisna , zapadno orjentisana drzava, clanica Nato.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by Xerxes View Post
    Policija je pod budnim okom svjetske javnosti, a narod skoro da ima odriješene ruke... tek sad ispratih svjetske medije po pitanju ovoga što nam se svima događa.

Neko je tu ozbiljan propust napravio!
    ili je neko to namjerno uradio,ujutro u cik zore kao namjerno.Sve im osjecaja da se ovo sve planiralo duze vrijeme i bas tajminzi se poklapaju odlazak onog stoltenberga,pozivnica,rusi...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E koliko ljepse sve izgleda kad se gleda izdaleka. Nek ugasi svijetlo ko poslednji izadje...
    ...Sve su srpske zemlje vezane u čvore
    A biće još teže i biće još gore...

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

I dalje mi nije jasno kako ljudi misle da,ako odu na proteste podrzavaju automatski onu dvojicu.Pa ljudi da dodje do prelazne vlade i izbora,opet vi birate,nemojte staviti meda i mandica.Ja sam ubijedjen od svih scenarija,nikako njih dvojica ne mogu dobiti da vode drzavu,mogu mozda u nekim scenarijama dobiti neka bzv mjesta,ali nikako da nam kreiraju buducnost....Ne znam kako ne mozete to da shvatite...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    Postovani El Re , ja znam dosta crnogoraca koji su se pridruzili protestu u nedelju. Crnogoroca koje ne hrani dps, naprotiv, naziva ih izdajicama i pocetnicima.
    Ne bih ni ja volio da mi cetnici revolucijom dodju na vlast.
    Imas li neki predlog da mi crnogorci nesto ucinimo i ne dozvolimo ovo sto se moze desiti ALI ne kroz dps i njihove prljave akcije ?
    Ja sam davno pisao da ako nezadovoljni crnogorci budu gledali i dozvoljavali vlast dps-u , nečinjeli nista da se vlast promijeni - onda ce to uraditi ovi sto su krenuli. Ja dps-u zelim isto sto i svaki demonstrant. Jesmo li lijeni i dozvolili da dps cuva ljushturu od drzave a u medjuvremenu je cijelu opljacka ? Jesmo.

Ako gledas da samo treba odbraniti himnu i zastavu onda se mozda prvi put ne slazem sa tobom.
    Mislim da je vec kasno, cak mislim da svako kome je stalo do Crne Gore treba da zauzme mjesto u rusenju vlasti kako bi nakon toga imao pravo da brani sve ono sto Cg treba da bude - nezavisna , zapadno orjentisana drzava, clanica Nato.
    Ma vala cu je branit od Mandica,jer bi on nas "satro" (Crnogorce) da moze.
    Da je sad stari LSCG,da se krene sa Cetinja i Iz Niksica,jedino bi tako mogli izaci,ali izlaziti a mandic i knezevic ti na celu kolone,je suludo,zar ne?!
    1908.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Ne mogu ti to sada egzaktno reći jer čekam da vidim poteze vlasti. Oni su na potezu. Ne znam šta rade i da li nešto rade, ali na površini ne primjećujem ništa novo sem što se otvoreno pokazalo u Rusiju kao kulinara ove situacije. To je svakako dobar ali nedovoljan potez. to je trebalo učiniti mnogo ranije i mnogo otvorenije. Ali i ne samo to. Od referenduma u CG dogodio se ćitav niz katastrofalnih promašaja ove vlasti.

1. 2006 nije zabranjen rad partijama koje ne priznaju rezultate referenduma i nezavisnost zemlje izborenu na tom referendumu. Nijedna uređena država to ne bi dozvolila.

2. 2009 pri izradi Zakona o nanjinama izbjeglo se definisati Srbe kao nacionalnu manjinu, iako oni i po Ustavu i po svim međunarodnim konvncijama to jesu. Na taj način ne samo da im je dato pravo državotvornosti jednako Crnogorcima, već su drugi narodi (Bošnjaci, Albanci i Hrvati) de facto oglašeni za drugorazredne narode. Narodi koji su Crnogorcima pomogli da dođu do države i slobode. Neviđen faul!

3. 2010 pravi se famozni dogovor o jeziku koji je i Ustavni sud proglasio za neustavan. Tim dogovorom Srbima je de facto priznato da je njihov jezik ravnopravan sa crnogorskim jer se jezik formulisao šizofreno kao crnogorski-srpski, dok su jezici drugih naroda potisnuti iza zareza kao nešto, eto, dozvoljeno ali ne jednako bitno.

3. 2011 događa se prva proba ovog što sada gledamo i to na Svetom Stefanu kada grupa militanata na čelu sa srpskim popovima ne samo državni objekat i bivšu katoličku crkvicu, proglašava za svoju i insistira da se svi radovi unutar kompleksa zaustave dok oni ne urede objekat po uzoru na crkve uz Moravu i dovedu tu igumana. Vlast je pokazala sramnu snishodljivost.

4. 2013 događa se pakt Đukanović-Vučić kojim se Srbija obavezuje da neće podsticati i pomagati domaće snage Srba, a zauzvrat da Đukanović prihvati SPC kao državnu Crkvu CG, dozvoli ulazak srpskim medijima u CG i vrati CG u srpsku kulturološku, a dijelom i političku orbitu. 7. oktobra 2013, visoki državni službenici iz DPS-a idu Amfilohiju na noge, aplaudiraju mu dok otvara hram u Momišićima i pljuje po crnogorskoj baštini držeći slovo sa istorijskim falsifikatima. Sve to protiče uz neviđenu pompu (sve prati državna TV uz srceparajuće komentare) i sve u koreografiji bez ijedne crnogorske zastave. Ko je htio tada je imao sve razloge shvatiti šta se događa i kuda to vodi. Amfilohije je promovisan u vjerskog poglavara CG i pride čuvara naših moralnih i tradicionalnih vrijednosti. Da nije istinito i tragično bilo bi pretužno...

5. 2014. i 2015. vlast pokazuje da nije u stanju istjerati iz zemlje ni jednog običnog popa koji, sem što je stranac bez ikakve veze sa CG i prava da boravi u njoj, još je u toj Crkvi jedan od glavnih političkih službenika, inspiratora i ideologa, te lice zaduženo da upravo koordinira grupama za pritisak koje pod okriljem SPC postoje i vršljaju po CG.

6. u aprilu se događa famozna afera "Depeše"...Vlast pokazuje potpuno bunilo. Krivci nijesu ni ozbiljno traženi, a kamoli sankcionisani. Poruka koja je poslata javnosti je - vlast je unutar sebe puna ko zna kakvih sve izroda, špijuna i neprijatelja. Poruka inostranstvu - mi smo jedna neozbiljna družina i vodite računa kad nam šaljete neki povjerljiv dokument jer ga može čitati i objaviti neki Milačić.

E sad smo tu đe jesmo... Kako sada ispraviti sve greške iz prošlosti a da se za to ne plati prilično visoka cijena?
    Na žalost, to je cijena zablude da je moguće ne samo živjeti mirno uz klero-fašističke velikosrpske političke snage u političkom životu, već posebno magnovenja da je iste moguće upotrijebiti za interese vlasti.
    Nije i nikada neće biti moguće. Da je to bilo moguće komunisti bi četnicima dozvolili povratak kućama maja 1945. Ulje i vodu još niko smiješao nije.

Dakle, čekam da vidim poteze vlasti narednih dana...Da vidim da li će dozvoliti skup i, što je važnije, šta planiraju učiniti sa pobunom, te unutar svojih redova.
    Ono što posebno zabrinjava jeste što vlast, makar je takav moj utisak u ovom trenutku, iščekuje da im Brisel i Vašington povedu verbalni rat sa Moskvom. To je stupidno. Naravno da se to neće desiti. Zapad svo vrijeme traži od ove vlasti da poveća podršku javnog mnjenja NATO-u (čitaj: Zapadu), a vlast s druge strane preko medija u njihovoj kontroli navija za Putinov rat u Siriji i marljivo gradi njegov kult u CG. Nek sada izvole i spreme se da plate cijenu toga.
    Sve tacno ali sve su radili iskljucivo zbog sire podrske vlasti. SAMO DA VLADAJU, i sad im se to rusi. Ne znam zasto ocekujes da spasu Cg kad su je oljushtili i sve na njenu stetu uradili

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Evo vele u kladionicu ne daju da igras ako nisi Srbin. Ihaaa pocelo je. Moracu se uclanjivat u SNP.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    „Želim reći da ljudi koji su sinoć pokušali "napraviti incident" nisu huligani, niti ubačeni elementi kako mediji i javnost tvrde, već samo momci koji su proveli 20 mirnih dana u kampu ispred Skupštine, a potom preživjeli strah i napad od strane "naše" policije tog jutra kada je 1000 specijalaca, došlo da ih rastjera iz istog tog kampa, a povrh toga sjutri dan opet pretrpjeli strah, suzavac, udarce i gumene metke u Hercegovackoj ulici, tako da sinoć taj osjećaj nepravde je eskalirao u nalet emocija i kratkotrajno gubljenje kontrole. Hvala redarima i ostalim ljudima koji su naše revoltirane saborce, koji su preživjeli teror policije, smirili zbog njih samih i svih nas“, napisao je Knežević na ovoj Fejsbuk stranici, koja je poznata kao žestoki podržavalac protesta.
    Cekaj majku mu.

Zar iz Nove nisu rekli da su u pitanju ubaceni provokatori od strane DBa.

Evo ih sad Knezevic demantuje.

Jos jedno prosipanje??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Sa fb stranice "Sloboda trazi ljude"
    Upuceno policajcima.
    "Prije nego odeš za Titograd dobro razmisli šta radiš. Možda moja, a možda i tvoja djeca ostanu bez oca. "
    Vascijeli tekst...
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Не може трећина становништа бити мањина у држави у којој нико нема 50%. Не може црногорски језик бити у предности над српским, кад српски говори више људи,требају бити равноправни.
    Не могу се забранити људи ако различито мисле. Ти медији који помињеш су листом за ДПС чак више од РТЦГ.
    И да Ел Ре овавке твоје идеје једном поражене прије 70 година.
    Last edited by GrobarPodgorica; 20-10-15 at 14:47.

Page 150 of 373 FirstFirst ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)