Pazi, vrlo je lako protumaciti pogresno nekoga citajuci nekakve poruke ma forum nekakvi. Niti me vidis, niti me cujes, ne znas ni ko sam ni sto sam.
Ali evo gore sam pojasnio jer vidim da sam se pogresno izrazio. Naveo sam referendum za nato samo kao jedan od primjera kako bi slobodna volja funkcionisala u CG ili ti svako moze da zaokruzi sta misli da nam je u interesu kao drzavi.
Kad se vecina ostvari svi cemo je postovati. To je to, i bez uzimanja rijeci iz konteksta, jer je to ruzno.
Druze pokusao sam da ti objasnim, nije mi uspjelo, ocigledno ja do sjutra mogu odje pisati romane, ti ces jos uvijek misliti da je meni nato u glavi jer sam ga , greske li moje pomenuo, jednostavno tako je to, ogorceni smo i uzimamo bilo koju pogresno uklopljenu rijec jedni protiv drugih. Razumijem ja tebe, nije nam cudo.
Ja sam pokusao u normalan razgovor s tobom da udjem a ti mi pricas da sam neuvjerljiv. Nemam sto nastavljati onda
Nije slučajno što je baš ta "greška" napravljena. Nemaš što nastavljat, kontekst se na pravi na osnovu jednog posta, nego na osnovu kontinuiteta pisanja.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja mislim da odje nema što da se reče više,ne može se u Crnu Goru ništa mijenjati ako za to nije sva Crna Gora. Nije sva Crna Gora ,iljadu, dvije ,pet pa i petnaest. Ne može Crnu Goru u promjene voditi četnik koji noćas daje izjavu a iza njega stoji trobojka druge države a boriti se za interese ove države,bezobrazluk.
Očigledno je da su ovo anti nato protesti a ja bih dodao i anti crnogorski iako nevješto pokušavaju to da sakriju.
Ova gospoda poslanici se nadaju da još neku godinu zasjednu zajedno sa pozicijom još koju godinu.
Sad kontam ono sto je receno "napustio je CG"... Tako su slomili CG kad je Kraj Nikola odleprsao .... Jel stvarno toliko lose misljenje imaju o Crnogorcima da kao nemaju svoj stav i misljenje, pa ako objave "otisao", sad ce svi na ulicu? Preko koga su objavili tu ciljanu dezinformaciju? Kazu preko TV Bjeljina? Tacno? Ko trazi Sutorinu? Ko hoce cjepkanje CG? CG nema vojsku, nema odbranu, lakse je manipulisati sa sakom jada bez odbrane, i svako ce svoj kolac CG? Maaaaaaaa... I CG ima hiljadu savjetnika? ... E strava..
Zalosno.. to je princip dna "ratne propagande za okupaciju".. Ako iko zna o cemu pisem..
Ljudski bre nek objave to je zbog NATO-a, i nek vide ko ce im doci, a ne na prevaru : "mi to zbog onoga za sta nikog nismo za 20 god na sud odveli sa svjedocima i dokumentima, iako smo pod imunitetom, nismo legalno mrdnuli prstom", nego eto ajde "to sad zbog naroda kao, ali u stvari On smeta za NATO"...
Totalno sam razocarana....
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 19-10-15 at 19:01.
BG: Protest podrške demonstracijama u Crnoj Gori
Oko 100 ljudi okupilo se ispred ambasade Crne Gore u Beogradu na protestu protiv nasilja policije nad demonstrantima u Podgorici.Okupljeni su nosili transparente "Dio smo revolucije", "Milo, izrode" i "Sloboda srpskoj Sparti" i uzvikivali "Gotov je" i "Milo, lopove".
U ime okupljenih, protestnu notu i peticiju podrške protestu "Sloboda traži ljude" predali su bvši lider Dveri Vladimir Glišić i analitičar Đorđe Vukadinović.
Peticiju je potpisala i predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić koja je prisustvovala protestu.
Glišić je rekao da oni moraju da predaju protestnu notu jer Vlada Srbije prećutno podržava vlast Mila Đukanovića.
Vukadinović je naveo da Crna Gora ne može biti slobodna dok se ne oslobodi Srbija i istakao da građani Srbije treba da podrže i da se ugledaju na one koji protestuju u Crnoj Gori tražeći ljudska prava i slobodne izbore
http://www.b92.net/info/vesti/index....nav_id=1053205
Always,forever and beyond ...
Kako ste slatki familije mi, 150 strana oko sacice ********Ne vjerujem da bi drvenu kolibu mogli da obalite da se svi sastavite, a ne vladu od 27 godina
![]()
Mora milu doci kraj, kad tad, ali ga nece biti sad, niti ce to uraditi ovi gambori iz satora![]()
Ima li kladionice da se kladis oce li pasti vlada? ALI OZBILJNO VAS PITAM?
Kvota da ce opozicija sledecu izjavu da baci neku masnu laz - 1.04
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Kakav pad vlade kakvi bakraci? Mogu slobodno uz ove zahtjeve ispostaviti dva nova: povratak Janukovica na vlast u Ukrajini i ostavku Obame.
Klasican anti NATO protest koji ce zacementirati stvar da Crna Gora dobije poziv u decembru.
Da li ce organizatori dugorocno imati kakvih beneficija od ovog pokazace izbori.
Svaka zastava je prisutna ,ne izvlacite se pricom o trobojkama,ne znate vise sto cete od jada pa vam trobojka bije oci inace bi bili na skup. Sve govori kakvi ste ljudi .
Bilo je sinoc i muslimana i srba i crnogoraca . Dzabe vam je ,subota ce vam zacepit usta . zna sta je cilj demonstracija ,dzabe izvrcete price . Znam ljudi koji imaju sve u zivotu i ne treba im nista da dolaze i protestuju ,al osjecaju moralnu poterebu,nece niko da trpi ovaj nesojluk i mafiju . Nece niko da gleda premijera kojeg okruzuje 40 momaka naoruzanih i tupih pogleda .
Znam ja ,promijenicete brzo pricu . Ljubim vas
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Ne znam, nisam pratila danasnje izjave.. Ovo skontah kad sam povezala ovo sa TV Bjeljina i sto je napisao g. nimfa...
Sramota bre, bijedno da bjednije ne moze biti. Nisu mogli ljudski reci za sta u stvari protestvuju, za sta dobijaju podrsku od Rusije i raznih "interesenata" iz regiona..
Pa ono juce sa Kurirom je bilo kao medijska "objava rata" i direktno plasenje i huskanje naroda u CG.. Bez mjere, bez postovanja prema razumu svakog gradjanina CG. CG je tanana MALA drzavica bez odbrane.. Nema ni medije, nista.. I na vjetrometini za svaciji "Zub"..
A i ovi nasi bravi da padaju na provokacije onaj dan sa glupostima, i neodgovorni huskaci sa bullyingom, balafurdija bez mjere i sa zeljom za dokazivanjemm coce.. Sile i budalastina.. Strasno.
Da ti strani elementi sa geostrateskim interesima bacaju kosku u CG na stetu naroda, drzave i suvereniteta.. Sram ih bilo, no za sram ne znaju.
Ljuta sam... uffffffff
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 19-10-15 at 19:13.
Kaže Sadiković.
Obećaće oni fabrike/radna mjesta ^ daće i bubreg ako narodu treba sve ce im dati ali samo da im ne traze fer izbore.
Ali diktator svaki jednom mora pasti.
A da se ova tema spoji sa temom NATO - da ili ne?
Ispostavilo se ono sto se vec znalo, da je ovo anti NATO skup.
Ono što će da bude posledica ovih događanja:
-Podizanje rejtinga DF
-Podjela naroda na ove što su za proteste i one koji nisu i samim tim jačanje DPS-a.
Ja ne znam,ali dosad sam naisao samo na jednu zvanicnu izjavu posle protesta,da medojevic i mandic se zalazu za referendum u vezi nato-a.ALi sto se toga tice,ja ne znam nijednog srbina iz crne gore(sve rusofili) da su za nato...
Podgorica Podgoricanima!
Ja tipujem na zadnju varijantu.
Masu različitih sukobljenih ali i ispreplitanih intresa. Teško je pohvatat konce. Možemo samo da pretpostavljamo.
Širu podršku i solidarnost sa protestima u slučaju policijskog suzbijanja istih sam očekivao:
Međutim, stvarno mi je čudan ovaj totalni preokret u vidu jake medijske podrške Vijesti i Monitora, dijela URA-e...
Totalna promjena ikonografije sa dosta državnih crnogorskih zastava i krstaša, a koliko sam mogao da vidim bez i jedne jedine srpske zastave mi je vrlo čudan.
Je li moguće da su svi oni Srbi koji su prethodnih dana barjačili srpskim i ruskim zastava rekli sebi: "Noćas ne nosim zastavu"? Ne vjerujem. Mislim da je neko morao to da iskontroliše i suzbije.
Ipak, teško mi je da zamislim glavešine DF-a kako govore svojim pristalicama da ni slučajno ne donose srpske i ruske zastave a da ovi to lagano prihvate.
Sa druge strane ako su oni sposobni da tako utiču na svoje pristalice, zašto to nisu uradili od početka protesta?
Zašto su dozvolili da se gomilom zastava Srbije, Rusije, četničkim pjesmama, raznim transparentima, prasetinom i ostalom koreografijom diskredituje navodno građanski skup, prethodnih 20 dana?
Stvar je jako zamršena...
Sa druge strane, intresovanje Rusije za dešavanja u Crnoj Gori, i izjave njihovih zvaničnika i članci medija su isto van normalnog.
Volio bih da pročitam šta misli El Re o svemu ovome, pošto on ipak ima insajderskog iskustva a i dalje zna ljudi koji su po raznim bezbjednosnim službama, ali ga nema na forumu evo pola godine.
Potražih da vidim šta je zadnje pisao i (intresantno) to bijahu najave nestabilnosti, nereda, protesta i sličnog uz podršku Rusije, još u aprilu ove godine.
A priču vezanu za Ruse bih nastavio ovdje:
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...12#post4216912
Evo na Atlas Tv
Ubiše markovica sa svih strana pitaju ga jedno on odgovara drugo..
Ko je dao ovlascenje da se krene na narod / da se micu satori itd. On odgovara kako su sjutra vjetar najavili.
Kaze Markovic da su 150 osoba od strane Sahat Kule krenulo ka skupstini u Subotu ima li koji br. Da se zovne ovdje.
CG nije Libija, da prostite.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Protesti opozicionog Demokratskog fronta su anticrnogorski, anti-NATO i antidemokratski, rekao je premijer Milo Đukanović. A cilj protesta je, kaže, da se mimo demokratskih pravila, vaninstitucionalno promijeni vlast u Crnoj Gori.
Jasno i glasno kao sto inace radi Milo britva.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks