Page 138 of 373 FirstFirst ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... LastLast
Results 3,426 to 3,450 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    1,465
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Vi to dirigujete ljudima na forumu sta da rade i da to rade da ne bi CG usla u NATO? Ko sisa probleme naroda, nego su bitni neciji strani u znali 25 god sta se radi, nego im sad kao zasmetalo pa tu "ranu" u narodu izrovariti da bi reagovali u stvari za to oko NATO-a? I sad jos proglasavate g. Djukanovica kao stub koji ce dovesti do NATO, a bez njega nema nista?
    Ako je onda ovdje ista ljudski i posteno...

Hvala Lepo
    Pazi, vrlo je lako protumaciti pogresno nekoga citajuci nekakve poruke ma forum nekakvi. Niti me vidis, niti me cujes, ne znas ni ko sam ni sto sam.

Ali evo gore sam pojasnio jer vidim da sam se pogresno izrazio. Naveo sam referendum za nato samo kao jedan od primjera kako bi slobodna volja funkcionisala u CG ili ti svako moze da zaokruzi sta misli da nam je u interesu kao drzavi.
    Kad se vecina ostvari svi cemo je postovati. To je to, i bez uzimanja rijeci iz konteksta, jer je to ruzno.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Thanks Thanks Given 
    1,465
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Pa i poenta je to što si prvi put nato pomenuo sad. U tome je tvoje licemjerje, sve oko čega naričeš manje ti je bitno od nato priče, prvi put kad si osjetio "šansu" da protesti uspiju, prvo što ti je na pameti je nato. Znaš li ti uopšte koliko ti sad ova priča zvuči uvjerljivo? Na čiju priču od organizatora tvoja priča liči? Poptuno mi je nevjerovatno da neko emulira Mandića.
    Druze pokusao sam da ti objasnim, nije mi uspjelo, ocigledno ja do sjutra mogu odje pisati romane, ti ces jos uvijek misliti da je meni nato u glavi jer sam ga , greske li moje pomenuo, jednostavno tako je to, ogorceni smo i uzimamo bilo koju pogresno uklopljenu rijec jedni protiv drugih. Razumijem ja tebe, nije nam cudo.

Ja sam pokusao u normalan razgovor s tobom da udjem a ti mi pricas da sam neuvjerljiv. Nemam sto nastavljati onda

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,688
    Thanked in
    3,847 Posts

Nije slučajno što je baš ta "greška" napravljena. Nemaš što nastavljat, kontekst se na pravi na osnovu jednog posta, nego na osnovu kontinuiteta pisanja.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    1,465
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Nije slučajno što je baš ta "greška" napravljena. Nemaš što nastavljat, kontekst se na pravi na osnovu jednog posta, nego na osnovu kontinuiteta pisanja.
    Па ово је смијешно. Управо си ми извукао ријеч из контекста, или дио реченице и на основу тога знаш и да сам лицемјер и како размишљам итд.

Свака ти част, вјероватно си особа која има страшно високо мишљење о себи.

Sent from my HTC One_M8
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ja mislim da odje nema što da se reče više,ne može se u Crnu Goru ništa mijenjati ako za to nije sva Crna Gora. Nije sva Crna Gora ,iljadu, dvije ,pet pa i petnaest. Ne može Crnu Goru u promjene voditi četnik koji noćas daje izjavu a iza njega stoji trobojka druge države a boriti se za interese ove države,bezobrazluk.
    Očigledno je da su ovo anti nato protesti a ja bih dodao i anti crnogorski iako nevješto pokušavaju to da sakriju.
    Ova gospoda poslanici se nadaju da još neku godinu zasjednu zajedno sa pozicijom još koju godinu.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Sad kontam ono sto je receno "napustio je CG"... Tako su slomili CG kad je Kraj Nikola odleprsao .... Jel stvarno toliko lose misljenje imaju o Crnogorcima da kao nemaju svoj stav i misljenje, pa ako objave "otisao", sad ce svi na ulicu? Preko koga su objavili tu ciljanu dezinformaciju? Kazu preko TV Bjeljina? Tacno? Ko trazi Sutorinu? Ko hoce cjepkanje CG? CG nema vojsku, nema odbranu, lakse je manipulisati sa sakom jada bez odbrane, i svako ce svoj kolac CG? Maaaaaaaa... I CG ima hiljadu savjetnika? ... E strava..
    Zalosno.. to je princip dna "ratne propagande za okupaciju".. Ako iko zna o cemu pisem..
    Ljudski bre nek objave to je zbog NATO-a, i nek vide ko ce im doci, a ne na prevaru : "mi to zbog onoga za sta nikog nismo za 20 god na sud odveli sa svjedocima i dokumentima, iako smo pod imunitetom, nismo legalno mrdnuli prstom", nego eto ajde "to sad zbog naroda kao, ali u stvari On smeta za NATO"...
    Totalno sam razocarana....

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 19-10-15 at 19:01.

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    132 Posts

BG: Protest podrške demonstracijama u Crnoj Gori

Oko 100 ljudi okupilo se ispred ambasade Crne Gore u Beogradu na protestu protiv nasilja policije nad demonstrantima u Podgorici.Okupljeni su nosili transparente "Dio smo revolucije", "Milo, izrode" i "Sloboda srpskoj Sparti" i uzvikivali "Gotov je" i "Milo, lopove".

U ime okupljenih, protestnu notu i peticiju podrške protestu "Sloboda traži ljude" predali su bvši lider Dveri Vladimir Glišić i analitičar Đorđe Vukadinović.

Peticiju je potpisala i predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić koja je prisustvovala protestu.

Glišić je rekao da oni moraju da predaju protestnu notu jer Vlada Srbije prećutno podržava vlast Mila Đukanovića.

Vukadinović je naveo da Crna Gora ne može biti slobodna dok se ne oslobodi Srbija i istakao da građani Srbije treba da podrže i da se ugledaju na one koji protestuju u Crnoj Gori tražeći ljudska prava i slobodne izbore

http://www.b92.net/info/vesti/index....nav_id=1053205
    Always,forever and beyond ...

Thanks Thanks Given 
    256
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    44 Posts

Kako ste slatki familije mi, 150 strana oko sacice ******** Ne vjerujem da bi drvenu kolibu mogli da obalite da se svi sastavite, a ne vladu od 27 godina

Mora milu doci kraj, kad tad, ali ga nece biti sad, niti ce to uraditi ovi gambori iz satora

Ima li kladionice da se kladis oce li pasti vlada? ALI OZBILJNO VAS PITAM?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kvota da ce opozicija sledecu izjavu da baci neku masnu laz - 1.04

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    "Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.

Thanks Thanks Given 
    9,671
    Thanks Thanks Received 
    6,007
    Thanked in
    2,291 Posts

Sad kontam ono sto je receno "napustio je CG"... Tako su slomili CG kad je Kraj Nikola odleprsao .... Jel stvarno toliko lose misljenje imaju o Crnogorcima da kao nemaju svoj stav i misljenje, pa ako objave "otisao", sad ce svi na ulicu? Preko koga su objavili tu ciljanu dezinformaciju? Kazu preko TV Bjeljina? Tacno? Ko trazi Sutorinu? Ko hoce cjepkanje CG? CG nema vojsku, nema odbranu, lakse je manipulisati sa sakom jada bez odbrane, i svako ce svoj kolac CG? Maaaaaaaa... I CG ima hiljadu savjetnika? ... E strava..
    Zalosno.. to je princip dna "ratne propagande za okupaciju".. Ako iko zna o cemu pisem..
    Ljudski bre nek objave to je zbog NATO-a, i nek vide ko ce im doci, a ne na prevaru : "mi to zbog onoga za sta nikog nismo za 20 god na sud odveli sa svjedocima i dokumentima, iako pod imunitetom", nego eto ajde "to zbog naroda kao ali On smeta za NATO"...
    Totalno sam razocarana....

Hvala Lepo
    Kao što već rekoh, jutros je vojvoda stavio tačku na proteste... Čekalo se malo duže, ali je ipak otkrio pozadinu svega (potvrdio ono što je većina pretpostavljala)...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Kakav pad vlade kakvi bakraci? Mogu slobodno uz ove zahtjeve ispostaviti dva nova: povratak Janukovica na vlast u Ukrajini i ostavku Obame.
    Klasican anti NATO protest koji ce zacementirati stvar da Crna Gora dobije poziv u decembru.
    Da li ce organizatori dugorocno imati kakvih beneficija od ovog pokazace izbori.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka zastava je prisutna ,ne izvlacite se pricom o trobojkama,ne znate vise sto cete od jada pa vam trobojka bije oci inace bi bili na skup. Sve govori kakvi ste ljudi .
    Bilo je sinoc i muslimana i srba i crnogoraca . Dzabe vam je ,subota ce vam zacepit usta . zna sta je cilj demonstracija ,dzabe izvrcete price . Znam ljudi koji imaju sve u zivotu i ne treba im nista da dolaze i protestuju ,al osjecaju moralnu poterebu,nece niko da trpi ovaj nesojluk i mafiju . Nece niko da gleda premijera kojeg okruzuje 40 momaka naoruzanih i tupih pogleda .
    Znam ja ,promijenicete brzo pricu . Ljubim vas

Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,688
    Thanked in
    3,847 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Па ово је смијешно. Управо си ми извукао ријеч из контекста, или дио реченице и на основу тога знаш и да сам лицемјер и како размишљам итд.

Свака ти част, вјероватно си особа која има страшно високо мишљење о себи.
    Prije će bit da misliš da smo svi mi zlatne ribice.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Kao što već rekoh, jutros je vojvoda stavio tačku na proteste... Čekalo se malo duže, ali je ipak otkrio pozadinu svega (potvrdio ono što je većina pretpostavljala)...
    Ne znam, nisam pratila danasnje izjave.. Ovo skontah kad sam povezala ovo sa TV Bjeljina i sto je napisao g. nimfa...
    Sramota bre, bijedno da bjednije ne moze biti. Nisu mogli ljudski reci za sta u stvari protestvuju, za sta dobijaju podrsku od Rusije i raznih "interesenata" iz regiona..
    Pa ono juce sa Kurirom je bilo kao medijska "objava rata" i direktno plasenje i huskanje naroda u CG.. Bez mjere, bez postovanja prema razumu svakog gradjanina CG. CG je tanana MALA drzavica bez odbrane.. Nema ni medije, nista.. I na vjetrometini za svaciji "Zub"..
    A i ovi nasi bravi da padaju na provokacije onaj dan sa glupostima, i neodgovorni huskaci sa bullyingom, balafurdija bez mjere i sa zeljom za dokazivanjemm coce.. Sile i budalastina.. Strasno.
    Da ti strani elementi sa geostrateskim interesima bacaju kosku u CG na stetu naroda, drzave i suvereniteta.. Sram ih bilo, no za sram ne znaju.

Ljuta sam... uffffffff

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 19-10-15 at 19:13.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,001
    Thanked in
    722 Posts

Kaže Sadiković.

Obećaće oni fabrike/radna mjesta ^ daće i bubreg ako narodu treba sve ce im dati ali samo da im ne traze fer izbore.

Ali diktator svaki jednom mora pasti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A da se ova tema spoji sa temom NATO - da ili ne?

Ispostavilo se ono sto se vec znalo, da je ovo anti NATO skup.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Ono što će da bude posledica ovih događanja:

-Podizanje rejtinga DF
    -Podjela naroda na ove što su za proteste i one koji nisu i samim tim jačanje DPS-a.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    3 Posts

Ne znam, nisam pratila danasnje izjave.. Ovo skontah kad sam povezala ovo sa TV Bjeljina i sto je napisao g. nimfa...
    Sramota bre, bijedno da bjednije ne moze biti. Nisu mogli ljudski reci za sta u stvari protestvuju, za sta dobijaju podrsku od Rusije i raznih "interesenata" iz regiona..
    Pa ono juce sa Kurirom je bilo kao medijska "objava rata" i direktno plasenje i huskanje naroda u CG.. Bez mjere, bez postovanja prema razumu svakog gradjanina CG. CG je tanana MALA drzavica bez odbrane.. Nema ni medije, nista.. I na vjetrometini za svaciji "Zub"..
    A i ovi nasi bravi da padaju na provokacije onaj dan sa glupostima, i neodgovorni huskaci sa bullyingom, balafurdija bez mjere i sa zeljom za dokazivanjemm coce.. Sile i budalastina.. Strasno.
    Da ti strani elementi sa geostrateskim interesima bacaju kosku u CG na stetu naroda, drzave i suvereniteta.. Sram ih bilo, no za sram ne znaju.

Ljuta sam... uffffffff

Hvala Lepo
    Svaka cast kad ti nemogu opet udarit reputaciju makar ovako da ti napisem aferim .

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ja ne znam,ali dosad sam naisao samo na jednu zvanicnu izjavu posle protesta,da medojevic i mandic se zalazu za referendum u vezi nato-a.ALi sto se toga tice,ja ne znam nijednog srbina iz crne gore(sve rusofili) da su za nato...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    1,853
    Thanks Thanks Received 
    5,404
    Thanked in
    2,080 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Nama ovdje nijesu pristpacne diplomatske depese niti mozemo znati sta se zaista desava. Ali mozemo ponuditi opcije pa odaberite koja vam se najvise svidja :
    - Crna Gora nece biti pozvana u NATO pa DPS u protestima trazi krivca
    - DF gura Rusija zbog NATO pozivnice
    - Njemacka daje podrsku procrnogorskoj opoziciji I DF-u uz laganu podrsku Rusije dok SAD daje podrsku DPS-u
    - Laganije varijante, DF hvata zadnju slamku spasa pred proljecnje izbore
    - DPS, koristeci se podjelama ucvracuje poziciju pred izbore
    - Borba u vladajucoj koaliciji (bespotrebna I glupa greska policije)
    - Kombinacija vise ovih teza koje sam naveo.

Politika jeste svojevrstan vid teorije zavjere I ne treba bjezati od toga. Politika je sahovska partija.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    Ja tipujem na zadnju varijantu.
    Masu različitih sukobljenih ali i ispreplitanih intresa. Teško je pohvatat konce. Možemo samo da pretpostavljamo.

Širu podršku i solidarnost sa protestima u slučaju policijskog suzbijanja istih sam očekivao:
    Quote Originally Posted by ASC View Post
    Kada je počeo Euromajdan u Ukrajini prvih 10 dana je bilo uglavnom oko 10,000 ljudi od čega je na najvećem skupu bilo 50,000.
    Policija je 30. novembra 2013. u 4 ujutro rasturila 400 demonstranata koji su noćili na trgu. Bukvalno ih je ugazila od batina(sve sa žestokim pendrečenjem i cipelanjem onih na zemlji) i koristila šok bombe. 79 demonstranta je povrijeđeno od čega je 10 hospitalizovano. Troje se još uvijek vode kao nestali.
    Idući dan, 1. decembra, demonstracije su eksplodirale i na ulice je izašlo 500,000-800,000 ljudi. Vlasti nisu znale što ih je snašlo.

Mislim da bi DF volio da ih policija ispendreči.
    Svjesni su da su se prosuli sa ovim protestima ali bi to u slučaju nekog sukoba sa policijom palo u drugi plan.
    Kad bi policija počela da ih mlati ispali bi žrtve/disidenti/buntovnici i onda bi na kartu revolta prema eventualnoj policijskoj brutalnosti pokušali da prikupe simpatije i solidarnost ljudi koji njih generalno ne podržavaju.

Ne vjerujem da bi narod izašao radi njih da se bije sa policijom ali bi DF počeo da ubire političke poene na priču kako su oni pokušali "da donesu demokratske promjene ali da ih je silom spriječio diktatorski režim koji se prepao od njihovih demonstracija."
    Scenarijo u kojem bi "pali u borbi za demokratiju" je manje ponižavajuć od toga da se samo pokupe i odu doma.
    Međutim, stvarno mi je čudan ovaj totalni preokret u vidu jake medijske podrške Vijesti i Monitora, dijela URA-e...
    Totalna promjena ikonografije sa dosta državnih crnogorskih zastava i krstaša, a koliko sam mogao da vidim bez i jedne jedine srpske zastave mi je vrlo čudan.
    Je li moguće da su svi oni Srbi koji su prethodnih dana barjačili srpskim i ruskim zastava rekli sebi: "Noćas ne nosim zastavu"? Ne vjerujem. Mislim da je neko morao to da iskontroliše i suzbije.
    Ipak, teško mi je da zamislim glavešine DF-a kako govore svojim pristalicama da ni slučajno ne donose srpske i ruske zastave a da ovi to lagano prihvate.

Sa druge strane ako su oni sposobni da tako utiču na svoje pristalice, zašto to nisu uradili od početka protesta?
    Zašto su dozvolili da se gomilom zastava Srbije, Rusije, četničkim pjesmama, raznim transparentima, prasetinom i ostalom koreografijom diskredituje navodno građanski skup, prethodnih 20 dana?

Stvar je jako zamršena...

Sa druge strane, intresovanje Rusije za dešavanja u Crnoj Gori, i izjave njihovih zvaničnika i članci medija su isto van normalnog.

Volio bih da pročitam šta misli El Re o svemu ovome, pošto on ipak ima insajderskog iskustva a i dalje zna ljudi koji su po raznim bezbjednosnim službama, ali ga nema na forumu evo pola godine.
    Potražih da vidim šta je zadnje pisao i (intresantno) to bijahu najave nestabilnosti, nereda, protesta i sličnog uz podršku Rusije, još u aprilu ove godine.

A priču vezanu za Ruse bih nastavio ovdje:
    http://www.forum.cdm.me/showthread.p...12#post4216912

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,001
    Thanked in
    722 Posts

Evo na Atlas Tv

Ubiše markovica sa svih strana pitaju ga jedno on odgovara drugo..

Ko je dao ovlascenje da se krene na narod / da se micu satori itd. On odgovara kako su sjutra vjetar najavili.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,001
    Thanked in
    722 Posts

Kaze Markovic da su 150 osoba od strane Sahat Kule krenulo ka skupstini u Subotu ima li koji br. Da se zovne ovdje.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

CG nije Libija, da prostite.
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Protesti opozicionog Demokratskog fronta su anticrnogorski, anti-NATO i antidemokratski, rekao je premijer Milo Đukanović. A cilj protesta je, kaže, da se mimo demokratskih pravila, vaninstitucionalno promijeni vlast u Crnoj Gori.

Jasno i glasno kao sto inace radi Milo britva.

Page 138 of 373 FirstFirst ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)