Policija ne odredjuje pritvoR. Policija ga samo izvrsava na osnovu naloga tuzioca. Pritvor se odredjuje kad se vec ulazi u vodjenje krivicnog postupka. Procitaj malo taj Ustav sto si citirao. E to poslanik ne moze bit, pritvoren, jer se tu vec ulazi u krivicni postupak, dje se on poziva na imunitet ako za djelo nije propsiana kazna veca od 5 godina. Ali uvijek moze biti priveden, doveden, zadrzan. Tek u dodiru sa tuziocem ili sudijom on se poziva na imunitet.
Jer ne mozes ga samo na osnovu toga sto je poslanik pustit da radi sto oce. Jer postoji jedan ogroman prostor u kome moze da se izvrsi mnogo radnji koje treba sprijeciti i sankcionisati, a da se jos uvijek nije doslo do pritvora i krivicnog postupka.
Na kraju krajeva, njega imunitet stiti za djela do 5 godina. Treba li onaj svaki policajac na ulicu, da zna napamet krivicni zakonik i da ima vjestine i isksutvo tuzioca i sudije pa da procijeni u momentu ( sto je potpuno nemoguce) kolika ga kazna sleduje za to sto radi i da li na osnovu toga treba da ga hapsi ili ne. Ne brajko moj. Nego cu ja tebe da savladam ako cinis pizdariju pa nek ti tuzilac kvalifikuje pomaze li ti imunitet ili ne.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Bookmarks