Page 131 of 373 FirstFirst ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... LastLast
Results 3,251 to 3,275 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Protest koji je sinoc bio revitalizovan gradjanskim karakterom skupa i porukama protiv brutalnosti i prekorachenja ovlascenja policije Mandic je jutros (i sinoc na kraju protesta) opet sahranio anti-NATO izjavama i povratkom na staru prichu prelazna vlada ostavke izbori itd koja osim njegovih najostrashcenijih pristalica ne zanima nikoga. Iako mrzim konspirativne teorije stvarno se mora postaviti pitanje za koga organizatori protesta u stvari rade jer sve shto su do sad napravili ide na ruku iskljuchivo vladajucoj koaliciji. Vec se danas vidi kochenje i povlachenje krugova oko Vijesti, URA i opoziciono nastrojenih NVO koji su poslije intervencije policije zdushno podrzhavale protest a i Milic iz SNPa je na protest doshao inkognito da ga niko ne vidi . Mislim da u subotu mozhemo ochekivati konachan kraj ove priche bilo mirno razilazhenje kao poslije predsjednichkih izbora bilo nerede razbijanje mase od strane policije i zabranu daljih skupova koja ce se isposhtovati kao poslije priznanja Kosova. Istina je da Rusija zheli da malo chachne i zamuti situaciju u CG u posljednjem pokushaju da odlozhe NATO pozivnicu ali u CG ima i suvishe ruskog kapitala da bi i njima odgovarala neka veca destabilizacija jer pare nece da gubi niko. A za takvu destabilizaciju nema ni raspolozhenja u narodu chak ni sa ovim povecanim brojem demonstranata kao sinoc to je daleko od dovoljnog plus policija i drzhava su ochigledno spremne za takav scenario shto je i razumljivo jer Demokratski front proteste najavljuje skoro godinu dana.

Ono shto se takodje mozhe ochekivati su ponovni protesti po dobijanju NATO pozivnice tj novi pokushaj da se oko anti-NATO platforme okupi narod i to sa slichnim scenarijom ultimativno trazhenje referenduma kao shto sad ultimativno trazhe ostavke vlade. Tu se takodje mogu ochekivati neredi kao i veci angazhman Amfilohija i SPC takodje slichno kao posle priznanja Kosova a to ce samo galvanizovati pro-NATO i procrnogorsku opciju i mozhe lako dovesti do toga da na izborima DPS pobijedi bez koalicionih partnera ili samo sa manjinama.
    Last edited by Separatista; 19-10-15 at 09:48.
    Ridin' on the black train

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Crka View Post
    Druze tvoje ne razumjevanje te ogranicava na vjerovatno minimalni IQ i diskreditujete za dalje bistvovanje!

Mozemo ovako do ujutro...

Neutralnost? U danasnjem svijetu neutralnost?! 650.000 ljudi sa zemljistem na balkanu okruzen komsijama koji svaki ima pretenzije jedan prema drugome? Zajebavas li se? Pa tebi se ni ne moze IQ izmjerit jbt!

Aj neka mi neko objasni kako mi realno mozemo bit neutralni? Aj neka mi neko kaze neku neutralnu zemlju?

Nemoj ko da mi je pomebu svajcarsku jer oni su samo ba papiru neutralni!!!

Ako si predavanja o NATO-u preskocio kao maternji u osnovnu....blago nama
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    6,205
    Thanks Thanks Received 
    13,814
    Thanked in
    5,234 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Nzm koji su to 55.5?
    Zabolje me za Milica/Mandica i ostale a tek me zabolje da be kazem ove prevarante...

Ja nemam nikakvu potrebu da izlazim na proteste (mojima nisu dali ni jedni ni drugi) ali mi je zao mrceni narod..

Zao mi je kad znam sto su sve radili i na sto su bili spremni..(ovi iz dps^)
    Vidis, ja nemam nikakav problem s promjenom vlasti (na izbore svakako ne izlazim odavno) ali da biram dal da ostane ovako kako je ili da dodje Andrija Mandic na vlast, ne bi razmislja sekunda

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Aaaa kakvi nemiri bijahu nacas. Pucahu glave kao tikve. Bas onako kako je veliki dio internet zajednice najavio i prizeljkivao.
    A kakvi crni nemiri. Dostina ovdje ne razmislja uopste da mi imamo sluzbe cija je nadleznost da preduprijedi ne nemire no bilo kakvu pomisao o njima. I da su te sluzbe dio zapadne obavjestajne zajednice koja konstantno pruza ispomoc. Nema nemira.

Sto je bilo ovo nocas? Neprijavljen skup. Izgrednici narusavaju javni red i mir i stete javnu i privatnu imovinu. Isti ti izgrednici napadaju i povredjuju pripadnike policije. Ovlascene policijske sluzbenike. Podvlacim ovo ovlascene. Znaci na osnovu svega ovoga stekli su se zakonski uslovi da policija preduzme aktivnosti za koje je ovlascena, odnosno da upotrijebi sredstva prinude. I to u znacajnijem obimu. Policija je iskulirala. Isto kao sto juce nisu prekoracili ovlascenja iako pola CG bruji o brutalnim prebijanjima. Dakle policija izbjegava sukob jer se ne zeli dati demonstrantima znacaj, koji im realno ne pripada.

Takodje, Mandic je protestante pozivao na mir i dostojanstvo, ( reka bih da mu je to uza specijalnost politicke karijere; ja da znam ovako na blic, ovo mu je treci put da to radi) Demonstranti su u svojim redovima sankcionisali ove izgrednike sa kapuljacama, bar po prici. Dakle ni oni nisu zeljeli sukob. Izasli su u vecernju setnju, prosetali, ufatili krug i vidimo se opet za vikend.
    Zluradi cinici bi rekli: Eh kako i opozicija i vlast slusaju direktivu usa ambasade koja poziva obje strane na uzdrzanost i nenasilje. Prosto su divni. Zaboga jel to slucajno?.

Vlast ne zeli da se demonstranti osjete vaznim a demonstranti ne zele u vecoj mjeri da razljute vlast. Kakva idila.
    Pazite sad ovu transformaciju.
    Dvades dana se tu skupljaju cetnici, srbadija, pece se prase (izvanredni primjer udbine koreografije), dara sa smokovca, sve redom autogolovi demokratskog fronta, njihove lazi i prevare, stupidne, maloumne price i govori. Uvece ih ostane po 50, lideri uredno spavaju kuci, predvece ih bude po 200-300.
    Najednom nocas, par hiljada ljudi, neki ce rec i 6 do 7 hiljada, samo crnogorske zastave bez ikakve druge koreografije.
    Taj obrt se ne desava sam od sebe, niti preko noci. Taj obrt izvodi sluzba.
    Kao sto je citava ova skalamerija oko protesta planirana, organizovana i izvedena od strane vlasti i Sluzbe. A narod neka prica kako se i druge partije dizu na protest. A to samo udba filtrira, sad pusti ovoliko, sad izvedi onoliko.

Andriji Mandicu, na 6 vatri da sjedne, ne bih vjerova. On je u dobroj mjeri prezren i u samoj svojoj partiji. Prije cu ja dobit na kladionicu 30 iljada no sto ce on poves narod u borbu za vlast. Lik koji moze ladno da izjavi da je Lomi odletio iz drzave, pritom znajuci da je to debela laz i da ce uskoro biti demantovan, ne moze biti iskreni vodja protesta. Toliki nivo svjesne autokompromitacije, automatski srozava neciji kredibilitet. No to je taj tip licnosti, gazi me slobodno sve dok mi koristi.

Reakcije policije u dodiru sa demonstrantima u tri navrata, bih ocijenio ovako:
    Uklanjanje satora i demonstranata sa bulevara: Blamaza. Zna se kako policija reaguje, i kkao je ovlascena da reaguje, i sto joj sve zakon daje za pravo. Koji si ti kurcev nacelnik kad moras da se preganjas sa nekakvim protestanticima oces, neces, guraj, piljkaj, drs ne daj, umjesto da iskoristis svoje zakonsko pravo i da pometes to sa ulice. Nego to je svjesna blamaza. U politickom smislu to je dobar potez, minimalnom silom si ih sklonio, istrpio uvrede i fizicke nasrtaje i nisi im dao na vaznosti da oni budu neka ugrozena vrsta, izdevetana od policije. U profesionalnom smislu, to je udar na principe sluzbe i na pojedinacne pripadnike sluzbe.

Susret sa demonstrantima sinoc - Elegantno umjerena reakcija policije. Prvo su ih minimalnim odgurivanjem sklonili sa strane a kasnije blago koskanje kolko da ih poceraju.

Vecerasnja setnja - Kuliranje do bola - Ponavljam, policija je veceras imala pravo da ih raznese. Samo na osnovu toga sto skup nije prijavljen, da ne idemo dalje u setnju i sukobe koji su bili. Jednostavno ne postojite u svoj toj svojoj nebitnoci. Setajte do ujutro, necemo vam pruzit to zadovoljstvo da vas izdevetamo.

Prema tome, nakon svega ovoga, ne moze da se govori o ozbiljnosti protesta i iskrenosti lidera istih. Niti oni prave praaave probleme, niti ih policija degenja a znaju mnogi kako ona to radi u ''redovnim'' okolnostima.
    Miodrag Lekic imao 155 hiljada glasova na predsjednickim izborima a njima na protest dolazi po 300 ljudi. Pa dje su im ti glasovi, dje nestade to? Sto se neko od vajnih novinara ne nadje da pita to Mandica i kompaniju. Pa da ga time nacera da prizna fijasko protesta. Posto su Lekica podrzavali SNP i Pozitivna neka bude Frontovo eto samo i pola toga broja. Zamisli ti kad oni od 70 hiljada glasova ne mogu na protest doves ni 10% toga. Zamisli kad ni 10% clanstva ne mozes izves na protest. Ne 10 no ni 5. Pa koja si ti kurceva partija i koji sti krasni lider? Eee, onaj koji radi za vlast i izvodi onoliko koliko mu vlast kaze, jer niko nije toliko nesposoban.

E sad se treba micat sa ulice, pa da ne ispanu bas toliki debili i smokljovi (Ono jesu no je narod kratke pameti) daj da se malo kao za***** pa da odemo kao napaceni heroji i sa par hiljada ljudi, (sto je za cg protestne prilike dosta) iza sebe na ulici. Nista vam ove dva dana kao navodnih sukoba nisu, nego samo nacin da ovi izadju iz svega ovoga sa sto manje sramote. Da taj Mandic oce ozbiljno da rusi vlast, pa ne bi reka vidimo se za 7 dana, ka da je u pitanju emisija na televizor. Smijesno, Radenka mi.

Isto kao sto su smijesne price, ovo je nacin DF-a da se izbori za cenzus. Znate li vi sto je cenzus i koliko je to malo glasova? Jeste li zaboravili da je taj Front imao 1/4 poslanickih klupa? Jeste li zaboravili da je to udbaska tvorevina i da kao takva ce imati prodju sve dok od njih bude bilo koristi srazmjerno potrebama u datom momentu. Ako mislite da od 20 poslanika moze naprasno da se spane na 2-3 grdno se varate. E vec, 6-7 to je njihova buducnost.A za to ne moraju da se bore. I na kraju postoji mnogo efikasnijih pozadinskih nacina borbe no ovo blamiranje po ulica. Ako su Dara luda, Vukcevic iz Dakica koji veli: Recu ja Milu kad ga vidim, Dragan Grand prodaksn Koprivica i ini, metodi borbe za skupstinska mjesta onda nek propane Diznilend, pa dodjite ovamo.

Na kraju, prica o Rusiji. Samo prepadanje naroda. Mislite da Putin ne zna koliko su Medo i Manda sposobni da izvedu drzavni udar? Mislite da bi za to angazovali Srbadiju barsku? Mislite da bi druga strana sjedjela skrstenih ruku i da NATO ne bi poslao jedinice da sprijece sve te subverzivne djelatnosti.
    Da vi ja recem. Mikas i Putin su se dogovorili. Ja odoh ovamo ali ti brate Putke nista ne brini, cuvamo mi ovo sto imamo, ja cu se ovamo kezit ovima a s tobom sam i dalje prijatelj ispo stola. Isto kao sponzorusa koja se uda za nekoga glavonju ali isto ostane da se s vremena na vrijeme cepa sa svojom prvom ljubavlju.
    Ne mogu da ti dam rep ali bolju analizu odavno ne pročitah.
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Thanks Thanks Given 
    9,278
    Thanks Thanks Received 
    6,747
    Thanked in
    2,658 Posts

Je li realno da se jos ljudi pale pricom da ako pane milo se gubi drzava :-) I da se mora birat ili nato ili rusija :-) pa kakve smo mi budale majko moja

Inace sam potpuno ubijedjen da milo ni ne zeli da udje u nato

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,001
    Thanked in
    722 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Vidis, ja nemam nikakav problem s promjenom vlasti (na izbore svakako ne izlazim odavno) ali da biram dal da ostane ovako kako je ili da dodje Andrija Mandic na vlast, ne bi razmislja sekunda
    To sto ne izlazis glas si dao ovako ili onako dps^u.
    I ja ne bi' razmisljao nego bi glasao za nekoga marsovca samo da nije dps i da se maknu vise sa vlasti..Ti ne razmisljas za druge nego samo za sebe ako imas dobar posao i platu700/800e..

A kad pomenu Srbija izlaz na more..Znas li ove sezone da nije bilo tih Srba / ne znam kako bi to nazvao..Jesu li dosli sto su vidjeli kako smo im pomogli kad su bili poplavljeni..

Ali mikica je uveo rusima sankcije..Tako da Srbiji / narodu ovo necu zaboraviti da nije njih bilo ove sezone...........

Thanks Thanks Given 
    6,205
    Thanks Thanks Received 
    13,814
    Thanked in
    5,234 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Je li realno da se jos ljudi pale pricom da ako pane milo se gubi drzava :-) I da se mora birat ili nato ili rusija :-) pa kakve smo mi budale majko moja

Inace sam potpuno ubijedjen da milo ni ne zeli da udje u nato

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
    Je li realno da ljudi jos misle da je stvar izbora biti neutralan danas?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Pa ne boli vas sto je milo tu ni sto je priznao kosovo i uveo sankcije rusiji, da ne pominjem referendum i nezavisnost
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Pratim komentare od juče i moram da priznam kako se pojedini malo sprdaju u smislu eto vam sad Crnogorske zastave a vi ništa,ajde izlazite Crnogorci itd.
    Tačno je da su sinoć bile samo Crnogorske zastave makar na slikama i video zapisima koje sam ja vidio. Takodje se vidi da su iz paka izvadjene. Da li to znači da ste najzad shvatili da je ovo jedina država koju imate i za koju se kako kažete borite da se bolje živi. Evo od referenduma nikako da priznate državnu zastavu,himnu i ustav (znamo svi na koga mislim) i sada u toku jedne noći na sve ste pristali.
    Da li su to sinoć bile pristalice df-a to jeste nove,snp a pzp neću da u ovo petljam jer oni ni nemaju 20 ljudi koji bi zza njih izašli bilo dje a kamo li na proteste ili su ovo kako vi kažete gradjani cijele Crne Gore koji nijesu vaši glasači jer vaše glasače lako prepoznamo po raznim zastavama i tome slično. Onda da se zapitamo dje su vam sinoć bile vaše pristalice jer je istina da sti vi naprasno zavoljeli Crnu Goru kao što je istina kako reče manda da je premijer pobjegao.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

O ovome ja pricam, ne valja kad su srpske, ne valja kad su crnogorske zastave. Ima taj neodredjeni stalez kojem sve smeta i koji soli pamet svakom i nikakve konkretne korake ne preduzima, tu je samo da kritikuje
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

"Hajdemo da odmah srusimo Vladu ... ali malo kasnije, u subotu. Dok sad hajdemo da se svi razidemo"
    Sto sve to znaci?

Thanks Thanks Given 
    6,205
    Thanks Thanks Received 
    13,814
    Thanked in
    5,234 Posts

To sto ne izlazis glas si dao ovako ili onako dps^u.
    I ja ne bi' razmisljao nego bi glasao za nekoga marsovca samo da nije dps i da se maknu vise sa vlasti..Ti ne razmisljas za druge nego samo za sebe ako imas dobar posao i platu700/800e..

A kad pomenu Srbija izlaz na more..Znas li ove sezone da nije bilo tih Srba / ne znam kako bi to nazvao..Jesu li dosli sto su vidjeli kako smo im pomogli kad su bili poplavljeni..

Ali mikica je uveo rusima sankcije..Tako da Srbiji / narodu ovo necu zaboraviti da nije njih bilo ove sezone...........
    Najjaci ste mi vi likovi koji se izjasnjavate ka Srbi (postujem svakako) a onda pricate kako je bilo ko bolji no ovi sto su sad. Ja ne dajem godinama glas nikome jer sam razocaran u komplet nasu politicku scenu, sto se mene tice svi su oni ista *****, neko manje neko vece i Bogu hvala sto ne zavisim ni od pozicije ni opozicije, sto sam privatnik i sto sam krojim svoju sudbinu.

Ali kako i ti i bilo ko ko se ne izjasnjava ka Crnogorac, ocekujete da ja dam glas vojvodi Mandicu koji prije svega ne postuje ovu drzavu, ne priznaje je uopste, ne priznaje nas jezik, zastavu, crkvu niti ista sto ima veze sa Crnom Gorom. I nemojte mi kako su juce bilo masu CG zastava, kako ovo kako ono, to je takav profil coeka da bi Mirasa u ruku poljubio i velica, samo ako ce mu to donijet potrebnu masu. I Milas bi isto sve radio, kazem, sve je to slican profil ljudi, zato i ne glasam kazem ti odavno. Jedina razlika je sto su ovi prosrpski/ruski orijentisani a Milas je naklonjen Nato-u, s obzirom da sam po nacionalnosti Crnogorac a prave opozicije na veliku zalost jos nema, da nisam odusevljen nato-u uopste, da se i ja isti vrlo dobro sjecam te 1999-e, ali da je moj stav da neutralni jednostavno ne mozemo biti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    O ovome ja pricam, ne valja kad su srpske, ne valja kad su crnogorske zastave. Ima taj neodredjeni stalez kojem sve smeta i koji soli pamet svakom i nikakve konkretne korake ne preduzima, tu je samo da kritikuje
    Ja ne kritikujem već sam naveo činjenice koje su očigledne. Zar da sva Crna Gora prati i podržava vodju i glavnog planera protesta koji je polu ili cijeli vojvoda ne znam više i to četnički. Koji drobi evo 20 godina znamo već o čemu ili je i on sam odjednom zaboravio što je i što obećava glasačima svaki put. Svi smo pratili evo dvije nedjelje što se brčkalo na protestima i sad odjednom nije se to ni desilo.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Sta se trazi? Da se zakazu novi izbori? Da se uvede kontrola glasaca ili nesto slicno?
    Pa ne znam sta je tu problem uopste...
    Lijepo se sluzbeno zakazu izbori za Januar, februar, mart.. ili kad vec (za to treba vremena valjda - organizacija bla bla)... i ok...
    p.s. ja ne znam sto me ne slusa niko van moje kuce..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 19-10-15 at 10:25.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,944
    Thanked in
    1,459 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Narod jeste glup ali nije bas toliko glup. Kad 20 dana masu srpskim zastavama a onda odjednom se nadje neko da mase crnogorskim samo ce budala da povjeruje da to nisu isti ljudi koji su promijenili taktiku.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    2,924
    Thanks Thanks Received 
    3,555
    Thanked in
    1,597 Posts

Jel ovo neki nas forumas?

Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Sta se trazi? Da se zakazu novi izbori? Da se uvede kontrola glasaca ili nesto slicno?
    Lijepo se sluzbeno zakazu izbori za Januar, februar, mart.. ili kad vec (za to treba vremena valjda - organizacija bla bla)... i ok...

Hvala Lepo
    Problem je sto 3 godine ne moze da se donese Novi Izborni Zakon i DPS to blokira da bi mogao da lagano pobijedi na izborima. Da glasaju mrtvi i nepostojeci gradjani, da se kupuju licne i sprovode ostale malverzacije.

Sad da se raspisu izbori i da budu u nedjelju DPS bi opet pobijedio jer oni u startu imaju bar 15 poslanika na osnovu malverzacija. Vidjelo se sta su uradili na pre$ednickim.

Ako se ne promijeni izborni zakon nema smjene DPS-a
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,821
    Thanked in
    920 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post

Hvala Lepo
    Redovni izbori su u svakom slucaju u martu sledeće godine čini mi se tako da ovi protesti nisu tome usmjereni ovdje se igraju neke druge igre.Što se tiče izbornog zakona zar se nisu prepucavali dvije tri godine dok ga zajednički nisu donijeli jer je bio uslov za otvaranje pregovora sa EU i takođe sam čuo da je taj zakon napisan onako kako su ga predstavnici EU diktirali
    Last edited by goldfinger; 19-10-15 at 10:41.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Djigavi ove face. I ovo treba da ti bude poslanik u nekom narednom periodu. A fejspalma ovoga.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,715
    Thanked in
    3,868 Posts

Znači, tebi je dokaz da nije tačno da Srbija želi izlaz na more taj što svejedno imaju izlaz na more kad dolaze da se brčkaju njihovi turisti? Ima li pilota u avionu?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Policija laze za imunitet poslanika, kao i za toliko drugih stvari.

Imunitet Član 86
    Poslanik uživa imunitet.Poslanik ne može biti pozvan na krivičnu ili drugu odgovornost ili pritvoren za izraženo mišljenje ili glasanje u vršenju svoje poslaničke funkcije.Protiv poslanika ne može se pokrenuti krivični postupak, niti odrediti pritvor, bez odobrenja Skupštine, osim ako je zatečen u vršenju krivičnog djela za koje je propisana kazna u trajanju dužem od pet godina zatvora.Imunitet, kao i poslanik, uživaju: predsjednik Crne Gore, predsjednik i članovi Vlade, predsjednik Vrhovnog suda, predsjednik i sudije Ustavnog suda, vrhovni državni tužilac.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,715
    Thanked in
    3,868 Posts

Veze nemaš. Niđe ne piše da ne može biti priveden. Postoji razlika između privođenja sa jedne strane, i određivanja pritvora i vođenja krivičnog postupka ili pozivanja na krivičnu odgovornost sa druge strane.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Mandic ubacio NATO u prichu i posrao se po svima koji izadjoshe na proteste... Bravo sluzhbeniche... O prokleta zemljo...

Sent from tapatalk
    http://www.cdm.me/politika/ruska-ruka-nad-crnom-gorom

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,821
    Thanked in
    920 Posts

Ovo što je kolega NHM rekao razlikujte privodjenje od hapšenja.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Problem je sto 3 godine ne moze da se donese Novi Izborni Zakon i DPS to blokira da bi mogao da lagano pobijedi na izborima. Da glasaju mrtvi i nepostojeci gradjani, da se kupuju licne i sprovode ostale malverzacije.

Sad da se raspisu izbori i da budu u nedjelju DPS bi opet pobijedio jer oni u startu imaju bar 15 poslanika na osnovu malverzacija. Vidjelo se sta su uradili na pre$ednickim.

Ako se ne promijeni izborni zakon nema smjene DPS-a
    Zasto DPS ne zeli da izglasa predlog izbornog zakona? Jesu li rekli sta je sporno u tom predlogu? Ne moze se na silu radi sile izglasavati nesto ako postoji greska u predlogu zakona?
    Ko te greske pravi? Jel to neznanje ili namjerno insistiranje na gresci od strane predlagaca radi donosenja pokresnog zakona uz stetnost predloga za neke licne ili .... interese?
    To nije bas naivno.. Mislim..

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Redovni izbori su u svakom slucaju u martu sledeće godine čini mi se tako da ovi protesti nisu tome usmjereni ovdje se igraju neke druge igre.Što se tiče izbornog zakona zar se nisu prepucavali dvije tri godine dok ga zajednički nisu donijeli jer je bio uslov za otvaranje pregovora sa EU i takođe sam čuo da je taj zakon napisan onako kako su ga predstavnici EU diktirali
    Dobro, EU birokratija nije sveto Trojstvo ili sta slicno.. Nisu bezgresni. Onda nek se to malo objasni oko predlozenog izbornog zakona i razlozi.. A izbore mogu i sad najaviti za kad god zele.. Nista ih ne sprecava.

Hvala Lepo

Page 131 of 373 FirstFirst ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)