Page 130 of 373 FirstFirst ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... LastLast
Results 3,226 to 3,250 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Nole ozraci se..PoVasBijeliDanSiNaCDM

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Evo bilo je i Albanaca ovaj sto je snimao bice da je Rookie

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Valjda je čovjek iz DF-a koji je pogođen kamenom u glavu u kritičnom stanju, tako reče Radunović
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Aaaa kakvi nemiri bijahu nacas. Pucahu glave kao tikve. Bas onako kako je veliki dio internet zajednice najavio i prizeljkivao.
    A kakvi crni nemiri. Dostina ovdje ne razmislja uopste da mi imamo sluzbe cija je nadleznost da preduprijedi ne nemire no bilo kakvu pomisao o njima. I da su te sluzbe dio zapadne obavjestajne zajednice koja konstantno pruza ispomoc. Nema nemira.

Sto je bilo ovo nocas? Neprijavljen skup. Izgrednici narusavaju javni red i mir i stete javnu i privatnu imovinu. Isti ti izgrednici napadaju i povredjuju pripadnike policije. Ovlascene policijske sluzbenike. Podvlacim ovo ovlascene. Znaci na osnovu svega ovoga stekli su se zakonski uslovi da policija preduzme aktivnosti za koje je ovlascena, odnosno da upotrijebi sredstva prinude. I to u znacajnijem obimu. Policija je iskulirala. Isto kao sto juce nisu prekoracili ovlascenja iako pola CG bruji o brutalnim prebijanjima. Dakle policija izbjegava sukob jer se ne zeli dati demonstrantima znacaj, koji im realno ne pripada.

Takodje, Mandic je protestante pozivao na mir i dostojanstvo, ( reka bih da mu je to uza specijalnost politicke karijere; ja da znam ovako na blic, ovo mu je treci put da to radi) Demonstranti su u svojim redovima sankcionisali ove izgrednike sa kapuljacama, bar po prici. Dakle ni oni nisu zeljeli sukob. Izasli su u vecernju setnju, prosetali, ufatili krug i vidimo se opet za vikend.
    Zluradi cinici bi rekli: Eh kako i opozicija i vlast slusaju direktivu usa ambasade koja poziva obje strane na uzdrzanost i nenasilje. Prosto su divni. Zaboga jel to slucajno?.

Vlast ne zeli da se demonstranti osjete vaznim a demonstranti ne zele u vecoj mjeri da razljute vlast. Kakva idila.
    Pazite sad ovu transformaciju.
    Dvades dana se tu skupljaju cetnici, srbadija, pece se prase (izvanredni primjer udbine koreografije), dara sa smokovca, sve redom autogolovi demokratskog fronta, njihove lazi i prevare, stupidne, maloumne price i govori. Uvece ih ostane po 50, lideri uredno spavaju kuci, predvece ih bude po 200-300.
    Najednom nocas, par hiljada ljudi, neki ce rec i 6 do 7 hiljada, samo crnogorske zastave bez ikakve druge koreografije.
    Taj obrt se ne desava sam od sebe, niti preko noci. Taj obrt izvodi sluzba.
    Kao sto je citava ova skalamerija oko protesta planirana, organizovana i izvedena od strane vlasti i Sluzbe. A narod neka prica kako se i druge partije dizu na protest. A to samo udba filtrira, sad pusti ovoliko, sad izvedi onoliko.

Andriji Mandicu, na 6 vatri da sjedne, ne bih vjerova. On je u dobroj mjeri prezren i u samoj svojoj partiji. Prije cu ja dobit na kladionicu 30 iljada no sto ce on poves narod u borbu za vlast. Lik koji moze ladno da izjavi da je Lomi odletio iz drzave, pritom znajuci da je to debela laz i da ce uskoro biti demantovan, ne moze biti iskreni vodja protesta. Toliki nivo svjesne autokompromitacije, automatski srozava neciji kredibilitet. No to je taj tip licnosti, gazi me slobodno sve dok mi koristi.

Reakcije policije u dodiru sa demonstrantima u tri navrata, bih ocijenio ovako:
    Uklanjanje satora i demonstranata sa bulevara: Blamaza. Zna se kako policija reaguje, i kkao je ovlascena da reaguje, i sto joj sve zakon daje za pravo. Koji si ti kurcev nacelnik kad moras da se preganjas sa nekakvim protestanticima oces, neces, guraj, piljkaj, drs ne daj, umjesto da iskoristis svoje zakonsko pravo i da pometes to sa ulice. Nego to je svjesna blamaza. U politickom smislu to je dobar potez, minimalnom silom si ih sklonio, istrpio uvrede i fizicke nasrtaje i nisi im dao na vaznosti da oni budu neka ugrozena vrsta, izdevetana od policije. U profesionalnom smislu, to je udar na principe sluzbe i na pojedinacne pripadnike sluzbe.

Susret sa demonstrantima sinoc - Elegantno umjerena reakcija policije. Prvo su ih minimalnim odgurivanjem sklonili sa strane a kasnije blago koskanje kolko da ih poceraju.

Vecerasnja setnja - Kuliranje do bola - Ponavljam, policija je veceras imala pravo da ih raznese. Samo na osnovu toga sto skup nije prijavljen, da ne idemo dalje u setnju i sukobe koji su bili. Jednostavno ne postojite u svoj toj svojoj nebitnoci. Setajte do ujutro, necemo vam pruzit to zadovoljstvo da vas izdevetamo.

Prema tome, nakon svega ovoga, ne moze da se govori o ozbiljnosti protesta i iskrenosti lidera istih. Niti oni prave praaave probleme, niti ih policija degenja a znaju mnogi kako ona to radi u ''redovnim'' okolnostima.
    Miodrag Lekic imao 155 hiljada glasova na predsjednickim izborima a njima na protest dolazi po 300 ljudi. Pa dje su im ti glasovi, dje nestade to? Sto se neko od vajnih novinara ne nadje da pita to Mandica i kompaniju. Pa da ga time nacera da prizna fijasko protesta. Posto su Lekica podrzavali SNP i Pozitivna neka bude Frontovo eto samo i pola toga broja. Zamisli ti kad oni od 70 hiljada glasova ne mogu na protest doves ni 10% toga. Zamisli kad ni 10% clanstva ne mozes izves na protest. Ne 10 no ni 5. Pa koja si ti kurceva partija i koji sti krasni lider? Eee, onaj koji radi za vlast i izvodi onoliko koliko mu vlast kaze, jer niko nije toliko nesposoban.

E sad se treba micat sa ulice, pa da ne ispanu bas toliki debili i smokljovi (Ono jesu no je narod kratke pameti) daj da se malo kao za***** pa da odemo kao napaceni heroji i sa par hiljada ljudi, (sto je za cg protestne prilike dosta) iza sebe na ulici. Nista vam ove dva dana kao navodnih sukoba nisu, nego samo nacin da ovi izadju iz svega ovoga sa sto manje sramote. Da taj Mandic oce ozbiljno da rusi vlast, pa ne bi reka vidimo se za 7 dana, ka da je u pitanju emisija na televizor. Smijesno, Radenka mi.

Isto kao sto su smijesne price, ovo je nacin DF-a da se izbori za cenzus. Znate li vi sto je cenzus i koliko je to malo glasova? Jeste li zaboravili da je taj Front imao 1/4 poslanickih klupa? Jeste li zaboravili da je to udbaska tvorevina i da kao takva ce imati prodju sve dok od njih bude bilo koristi srazmjerno potrebama u datom momentu. Ako mislite da od 20 poslanika moze naprasno da se spane na 2-3 grdno se varate. E vec, 6-7 to je njihova buducnost.A za to ne moraju da se bore. I na kraju postoji mnogo efikasnijih pozadinskih nacina borbe no ovo blamiranje po ulica. Ako su Dara luda, Vukcevic iz Dakica koji veli: Recu ja Milu kad ga vidim, Dragan Grand prodaksn Koprivica i ini, metodi borbe za skupstinska mjesta onda nek propane Diznilend, pa dodjite ovamo.

Na kraju, prica o Rusiji. Samo prepadanje naroda. Mislite da Putin ne zna koliko su Medo i Manda sposobni da izvedu drzavni udar? Mislite da bi za to angazovali Srbadiju barsku? Mislite da bi druga strana sjedjela skrstenih ruku i da NATO ne bi poslao jedinice da sprijece sve te subverzivne djelatnosti.
    Da vi ja recem. Mikas i Putin su se dogovorili. Ja odoh ovamo ali ti brate Putke nista ne brini, cuvamo mi ovo sto imamo, ja cu se ovamo kezit ovima a s tobom sam i dalje prijatelj ispo stola. Isto kao sponzorusa koja se uda za nekoga glavonju ali isto ostane da se s vremena na vrijeme cepa sa svojom prvom ljubavlju.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Thanks Thanks Given 
    9,290
    Thanks Thanks Received 
    6,757
    Thanked in
    2,661 Posts

Ljudi bilo je minimum 5k ljudi I omladine masala.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by γνῶθι σεαυτόν View Post
    Izbori su ubrzo, ako je toliko naroda protivu vlasti, nek ih na izbore obori.
    Na izbore da ih obori? Smijeh.
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    9,681
    Thanks Thanks Received 
    6,010
    Thanked in
    2,292 Posts

Mandic ubacio NATO u prichu i posrao se po svima koji izadjoshe na proteste... Bravo sluzhbeniche... O prokleta zemljo...

Sent from tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Imam teoriju da je Maja sijamska blizankinja, kao na slici ispod. I onda ruke slušaju istovremeno obje glave i zato postovi ispadaju onako konfuzni i haotični.

Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Reci iskreno koliko vjerujes u ovo sta si napisao?

Ja ne mogu da vjerujem koliko su ljudi u CG obuzeti nekim svojim idealima da ne vide nista oko sebe. Zar je sve postalo marketing i ko ce bolje prodati ideju? Zar su ideali na prodaju? Udji na facebook nalog sloboda trazi ljude, 2/3 njihovih postova je gola laz. Prva izjava na protestu predvodnika protesta je laz. Cijela ekipa koja je ispred predvodila setnju nema demokratski kapacitet ni minimum a tek o gradjanskom kapacitetu ni da pricamo.

Narod se opametio
    Koji narod?

Cekaj, znaci DF ti nema demokratski kapacitet a DPS ti je odlican i on ima?

Zbog takvih smo gdje jesmo, nismo zbog pristalica DPS-a, nismo zbog pristalica DF-a, nego ljudi koji nisu ni tamo ni ovamo a svi su im krivi
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    9,681
    Thanks Thanks Received 
    6,010
    Thanked in
    2,292 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Cekaj, znaci DF ti nema demokratski kapacitet a DPS ti je odlican i on ima?

Zbog takvih smo gdje jesmo, nismo zbog pristalica DPS-a, nismo zbog pristalica DF-a, nego ljudi koji nisu ni tamo ni ovamo a svi su im krivi

Ne, tu smo đe jesmo zbog ljudi koji ne kontaju da postoji sredina... Da postoji normalan narod koji ne želi da ga iskorišćavaju političari, radi svojih ličnih interesa... Da postoji narod kojemu nijesu bitne partije, nego boljitak svih građana...

Dok god postoje ljudi, koji ako nijesi s njima, si im automatski zakleti neprijatelj, do tada će ova prokleta zemlja biti u go*nima...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ne, tu smo đe jesmo zbog ljudi koji ne kontaju da postoji sredina... Da postoji normalan narod koji ne želi da ga iskorišćavaju političari, radi svojih ličnih interesa... Da postoji narod kojemu nijesu bitne partije, nego boljitak svih građana...

Dok god postoje ljudi, koji ako nijesi s njima, si im automatski zakleti neprijatelj, do tada će ova prokleta zemlja biti u go*nima...
    Moj medo, to nije nikakva sredina, to su nikad zadovoljni ljudi. Mozes da im das djevicu, naci ce joj 300 mana.

Ja isti ne gotivitim ni poziciju ni opoziciju, ali sam zagovornik da je smjenjivost vlasti dobra, i da se 300 govana izmijene na vlasti to je bolje nego jedno ***** da smrdi cijeli zivot
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svi ste vi krasni i bajni sa zeljom da smjenite vlast pa bilo ko da dodje jer eto to je dobro za drzavu da vlast bude smjenjiva... A da vas pitam nesto?
    Zasto cekaste oktobar? Dje ste bili svih ovih godina? Zasto bas sad kad treba da se dobije poziv za nato?

Ne glumite! Stanite iza svojih ideala ka musko a ne ka pi...

Ja sam za ovu vlast dok me ne uvedu u nato! Necu vise da bude moja drzava poligon za rusko-srpske zajebancije.

Ocu da obezbjedimo sebi relativan mir u narednih 50-100god kako bi mogla svijest naroda da se promjeni iz 90tih u malo ljepse razmisljanje. Da mu nije normalno da baca sa prozora smece da pisa i sere dje mu se prohtije...

Kad se obezbijedi nato... Onda ce vec u cg bit na politickoj sceni i zvanicno treca pro crnogorska partija URA za koju se nadam da ce nesto ucinjet i da se nece prosut ko pozitivci... U suprotnom nam nema ljeba dok iz naroda ne izadje neka gradjanska partija bez ijednog poznatog politicara.

Mozete da serete o nekoj demokratiji ali postoje samo dvije opcije odje ili ste za ulazak u nato ili nijeste! Ne glumite i ne moralisite sa tudjim parama i tudjim idejama!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Уколико Мило не прихвати ултиматум, а све су прилике да неће, слиједи нова фаза протеста, односно коначно морамо видјети шта су из ДФ-а наумили.
    Помињу како ће народ доћи у Подгорицу и скинути Мила са власти, односно да се креће у отворену радикализацију.

Могуће да смо пред новим периодом озбиљне безбједносне нестабилности у Црној Гори, по чијем плану и договору, остаје да се види.
    Мада док год ДПС не почне са организацијом контрамининга знајте да ствари још теку неким за њих повољним током.
    Mislim da od kontramitinga nema ništa, ali sa ostalim se slažem. Čini mi se da situacija usložnjava, a nije moralo biti tako. Činjenica je da je u greška napravljena na samom početku, kad im se dozvolilo postavljanje bine i šatora na bulevaru, da je bina bila na drugom mjestu mogli su ih puštiti da se sami ugase kao što je i bilo krenulo sa slabim odazivom.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Crka View Post
    Svi ste vi krasni i bajni sa zeljom da smjenite vlast pa bilo ko da dodje jer eto to je dobro za drzavu da vlast bude smjenjiva... A da vas pitam nesto?
    Zasto cekaste oktobar? Dje ste bili svih ovih godina? Zasto bas sad kad treba da se dobije poziv za nato?

Ja sam za ovu vlast dok me ne uvedu u nato! Necu vise da bude moja drzava poligon za rusko-srpske zajebancije.

Ocu da obezbjedimo sebi relativan mir u narednih 50-100god kako bi mogla svijest naroda da se promjeni iz 90tih u malo ljepse razmisljanje. Da mu nije normalno da baca sa prozora smece da pisa i sere dje mu se prohtije...

Kad se obezbijedi nato... Onda ce vec u cg bit na politickoj sceni i zvanicno treca pro crnogorska partija URA za koju se nadam da ce nesto ucinjet i da se nece prosut ko pozitivci... U suprotnom nam nema ljeba dok iz naroda ne izadje neka gradjanska partija bez ijednog poznatog politicara.

Mozete da serete o nekoj demokratiji ali postoje samo dvije opcije odje ili ste za ulazak u nato ili nijeste! Ne glumite i ne moralisite sa tudjim parama i tudjim idejama!
    Ti si za ovu vlast samo dok te ne uvede u NATO ?
    Neces da budes poligon za rusko-srpske zajebancije a oces za NATO zajebancije?
    To sto bi usli u nato ce doprinijeti da ljudi ne bacaju smece sa prozora? ahahhahahhahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahhahah ahahhahahhahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahhahah ahahhahahhahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahhahah ahahhahahhahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahhahah ahahhahahhahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahhahah ahahhahahhahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahhahah ahahhahahhahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahhahah ahahhahahhahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahhahah ahahhahahhahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahhahah ahahhahahhahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahhahah

Koliko ti imas godina drug? Znas li ti sta je NATO uopste?
    Nije to savez za upravljanje kucnim savjetima
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    1,466
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

E pa ljudi moji, kuda ide ovaj brod kad se u NATO ovolike nade polazu, zar ovi botovi po portala sto reklamiraju NAATO stvarno uspijevaju da isperu ljudima mozak.

Ovo je nerealno sto procitah gore.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Plitkim glavama treba crtat i pojasnjavat svaku. Ko je svatio svatio je...

Trenutno imaju dvije opcije. Ili se priklanjamo zapadu ili se priklanjamo istoku. I svim sto nose te dvije kulture.

A bili smo u zagrljaju ruskih i srpskih interesa pa pogledajte dje smo?

Vitalno pitanje za Crnu Goru i balkan skupa... Tako da nemojte da zamagljujete ovu temu glupostima...

Nato je skup zemalja koje se po svemu vodece zemlje... Na drugu stranu imamo RUSIJU SAMU koja nece da joj se iko mjesa na balkan... Dok recimo Kina ima odlicne odnose sa cg nezavisno od ulaska u nato ili ne...

Mora se vec jednom rec konkretno sta nam je plus a sta minus od ulaska ili ne ulaska... Manite mi proteste i mandica udbaskog sina...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Kako reče milo davno.
    Da živimo bolje.
    ahahahahahahahahahahahahahahahahah

Ako Bog da neće dugo mogu i vanzemaljci biti na vlasti gore nam nmz biti.

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,756
    Thanked in
    1,580 Posts

jel dolazio milo iz inostranstva?
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Neko posvjećuje značajne resurse i kreativnost u osmišljavanju buđenja svih marginalizovanih ljudi zadnjih 25 i kusur godina u ovoj državi. Ta lavina je krenula spolja iznutra, oprobanim i utabanim putem svjetske javnosti, mimo nenamjetljivog fokusa pažnje (šizi bizi koncerata i okupljanja) - udarna igla je bila sukob policije i starijih građana, mediji su odradili ostalo.

Iako sam po ovom pitanju bio žešći skeptik, ostaću nadalje po strani... ovoliki uspjeh nezadovoljnih ljudi nisam mogao ni zamisliti!
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Plitkim glavama treba crtat i pojasnjavat svaku. Ko je svatio svatio je...

Trenutno imaju dvije opcije. Ili se priklanjamo zapadu ili se priklanjamo istoku. I svim sto nose te dvije kulture.

A bili smo u zagrljaju ruskih i srpskih interesa pa pogledajte dje smo?

Vitalno pitanje za Crnu Goru i balkan skupa... Tako da nemojte da zamagljujete ovu temu glupostima...

Nato je skup zemalja koje se po svemu vodece zemlje... Na drugu stranu imamo RUSIJU SAMU koja nece da joj se iko mjesa na balkan... Dok recimo Kina ima odlicne odnose sa cg nezavisno od ulaska u nato ili ne...

Mora se vec jednom rec konkretno sta nam je plus a sta minus od ulaska ili ne ulaska... Manite mi proteste i mandica udbaskog sina...
    Drug, od momenta kad si rekao da oces u nato da se ovaj narod opameti i ne baca smece preko prozora, ti si diskretivoan i treba da prestanes da pises jer ti o NATO-u veze nemas a za trecu soluciju neutralnosti ni ne znas jer samo znas za dvije opcije s kojima su ti isprali mozak.
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    6,208
    Thanks Thanks Received 
    13,833
    Thanked in
    5,241 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Kako reče milo davno.
    Da živimo bolje.
    ahahahahahahahahahahahahahahahahah

Ako Bog da neće dugo mogu i vanzemaljci biti na vlasti gore nam nmz biti.
    Vama koji Crnu Goru vidite samo ka izlaz na more Srbiji, moze bit samo bolje, to sigurno. Ali nama 55.5% moze bit jos i gore no sto je sad

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Drug, od momenta kad si rekao da oces u nato da se ovaj narod opameti i ne baca smece preko prozora, ti si diskretivoan i treba da prestanes da pises jer ti o NATO-u veze nemas a za trecu soluciju neutralnosti ni ne znas jer samo znas za dvije opcije s kojima su ti isprali mozak.
    Druze tvoje ne razumjevanje te ogranicava na vjerovatno minimalni IQ i diskreditujete za dalje bistvovanje!

Mozemo ovako do ujutro...

Neutralnost? U danasnjem svijetu neutralnost?! 650.000 ljudi sa zemljistem na balkanu okruzen komsijama koji svaki ima pretenzije jedan prema drugome? Zajebavas li se? Pa tebi se ni ne moze IQ izmjerit jbt!

Aj neka mi neko objasni kako mi realno mozemo bit neutralni? Aj neka mi neko kaze neku neutralnu zemlju?

Nemoj ko da mi je pomebu svajcarsku jer oni su samo ba papiru neutralni!!!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Vama koji Crnu Goru vidite samo ka izlaz na more Srbiji, moze bit samo bolje, to sigurno. Ali nama 55.5% moze bit jos i gore no sto je sad
    Nzm koji su to 55.5?
    Zabolje me za Milica/Mandica i ostale a tek me zabolje da be kazem ove prevarante...

Ja nemam nikakvu potrebu da izlazim na proteste (mojima nisu dali ni jedni ni drugi) ali mi je zao mrceni narod..

Zao mi je kad znam sto su sve radili i na sto su bili spremni..(ovi iz dps^)

Page 130 of 373 FirstFirst ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)