Page 129 of 373 FirstFirst ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... LastLast
Results 3,201 to 3,225 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    1,023
    Thanks Thanks Received 
    4,115
    Thanked in
    2,318 Posts

Уколико Мило не прихвати ултиматум, а све су прилике да неће, слиједи нова фаза протеста, односно коначно морамо видјети шта су из ДФ-а наумили.
    Помињу како ће народ доћи у Подгорицу и скинути Мила са власти, односно да се креће у отворену радикализацију.

Могуће да смо пред новим периодом озбиљне безбједносне нестабилности у Црној Гори, по чијем плану и договору, остаје да се види.
    Мада док год ДПС не почне са организацијом контрамининга знајте да ствари још теку неким за њих повољним током.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,715
    Thanked in
    3,868 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Da mi je samo znati kako su pojedini izdržali pod sve ove Cg zastave, da li su morali da skrenu u sporedne ulice dok ne prođu ovi sa zastavama, ili su nosili sunčarice?
    Neki će se pop već naći da prođe i okadi te ulice.

Potpuno mi je jasno zašto je Milo tu đe je, čovjek dobija izbore evo skoro 30 godina. Nije mi baš jasan mentalni sklop ljudi koji podržavaju Mandića i, pogotovo, Bulatovića recimo. Pa ljudi gube izbore skoro 20 godina. Da li bi iko od podržavalaca ove dvije karikature zaposlio nekog čovjeka u svoju firmu i trpio da 20 godina ne postiže zacrtane rezultate? Siguran sam da ne bi. Isto tako, svi ti likovi koji su bezbroj puta dosad dokazali da ne mogu, ne umiju ili jednostavno nisu sposobni da pobijede dps morali bi da batale da se bave politikom. Naravno, ako prosječan njihov glasač misli da im je cilj smjena vlasti. Ako je to cilj, oni više nemaju kredita da ikoga pozivaju na bilo šta. Ako je narodu prihvatljivo da se njihov uspjeh mjeri time jesu li oni opet zasjeli u poslaničke klupe i sebi obezbijedili sve beneficije koje idu uz to, onda oni i jesu uspješni.

Mh, kakvi su to Brnović i Luka Pavićević politike...
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Na svakom većem protestu u ostalim zemljama, pored opozicije protestuju i oni koji su za vlast, protiv ovih drugih.
    @Lucke uspavali ste se mnogo, koja je muka?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Neki će se pop već naći da prođe i okadi te ulice.

Potpuno mi je jasno zašto je Milo tu đe je, čovjek dobija izbore evo skoro 30 godina. Nije mi baš jasan mentalni sklop ljudi koji podržavaju Mandića i, pogotovo, Bulatovića recimo. Pa ljudi gube izbore skoro 20 godina. Da li bi iko od podržavalaca ove dvije karikature zaposlio nekog čovjeka u svoju firmu i trpio da 20 godina ne postiže zacrtane rezultate? Siguran sam da ne bi. Isto tako, svi ti likovi koji su bezbroj puta dosad dokazali da ne mogu, ne umiju ili jednostavno nisu sposobni da pobijede dps morali bi da batale da se bave politikom. Naravno, ako prosječan njihov glasač misli da im je cilj smjena vlasti. Ako je to cilj, oni više nemaju kredita da ikoga pozivaju na bilo šta. Ako je narodu prihvatljivo da se njihov uspjeh mjeri time jesu li oni opet zasjeli u poslaničke klupe i sebi obezbijedili sve beneficije koje idu uz to, onda oni i jesu uspješni.

Mh, kakvi su to Brnović i Luka Pavićević politike...
    Kako si smijesan i ogranicen . Grdno se varas ako znas zasto je milo tu dje je . Ne znm jesi li pao s marsa. Zao mi te je

Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by Pljaka View Post
    Momak gadje i poce da bjezi .sve mi je jasno .

Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
    Da ne bude zabune respekt prema demonstrantima koji su sprijecili ove momke je iskren.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Kurir veli da su oni luca slobodarske Crne Gore

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/mu...clanak-1981853

Kakvu su ovo naruceni tekstovi na Kuriru. Smijurija.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,715
    Thanked in
    3,868 Posts

Quote Originally Posted by Pljaka View Post
    Kako si smijesan i ogranicen . Grdno se varas ako znas zasto je milo tu dje je . Ne znm jesi li pao s marsa. Zao mi te je
    Zanimljivo kako jedna grupica forumaša ne umije da ukapira ono što se piše, a svima vam je retorika ista... Ako misliš da je prihvatljivo da se neuspjeh za neuspjehom nagrađuje zadržavanjem istih pozicija, srećne ti bile te promjene koje očekuješ. Pa ti sam viđi ko je za žaljenje.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Jesu li bili Milić Jonica Damjanović i ekipa na protest? Valjan podatak za dalju analizu, ako neko zna nek podijeli samnom ...
    sa mnom* se pise pravilno...

nisam ih primijetio nocas na protestima...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne no ti je Jonica bila kod Mikelija na Vijece za NB
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Bilo je masu ljudi iz URA-e sad gledam slike.A evo i izvjestaj jednog od prisutnih.Primjeticu da je ovo jedan od rijetkih protesta dje smo imali navijace i Gej aktiviste na istoj strani

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Kako saznajemo oko 700 do 740 ljudi je prisustvovalo nocas sa Srpskim zastavama i pjesmama CG je Srbija..
    Vise su vam providne fore..Ovo i tako vise nema veze sa DF.

Narod se vise opametio..

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    18 Posts

uuu sWatko. :watermelon::love_heart::strawberry::love-struck::oops:

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Могуће да смо пред новим периодом озбиљне безбједносне нестабилности у Црној Гори, по чијем плану и договору, остаје да се види.
    pa rekao bih da je ovo plan dpsa da se podigne rejting dfu njihovoj omiljenoj opoziciji, e sad posto se izgleda i ostali polako prikljucuju talasu uprkos barskoj srbadiji i četničarenju fora bi bila da ovo postane vrlo ozbiljan neplanirani problem za njih
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dokle god su protesti mirni i ne ometaju narod u normalnom životu (blokiranjem saobraćajnica, uništavanjem imovine itd) meni ni najmanje ne smetaju. Svako odstupanje od ovoga treba kazniti suzavcem, pendrecima, elektrošokerom, gumenim mecima i vodenim topovima. U suprotnom se svakoj grupi može svrsnuti da lomi i uništava da bi išćerao svoje zahtjeve.

Izbori su ubrzo, ako je toliko naroda protivu vlasti, nek ih na izbore obori.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

žao mi je novinarke ali da su im prostorije bile prazne sa zadovoljstvom bih postao izgrednik -.-
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    pa rekao bih da je ovo plan dpsa da se podigne rejting dfu njihovoj omiljenoj opoziciji, e sad posto se izgleda i ostali polako prikljucuju talasu uprkos barskoj srbadiji i četničarenju fora bi bila da ovo postane vrlo ozbiljan neplanirani problem za njih
    Kakvi su to protesti kad sledeće zakazuješ za nedelju dana? Pa ima narod da se oladi do tada totalno.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Kako saznajemo oko 700 do 740 ljudi je prisustvovalo nocas sa Srpskim zastavama i pjesmama CG je Srbija..
    Vise su vam providne fore..Ovo i tako vise nema veze sa DF.

Narod se vise opametio..

Reci iskreno koliko vjerujes u ovo sta si napisao?

Ja ne mogu da vjerujem koliko su ljudi u CG obuzeti nekim svojim idealima da ne vide nista oko sebe. Zar je sve postalo marketing i ko ce bolje prodati ideju? Zar su ideali na prodaju? Udji na facebook nalog sloboda trazi ljude, 2/3 njihovih postova je gola laz. Prva izjava na protestu predvodnika protesta je laz. Cijela ekipa koja je ispred predvodila setnju nema demokratski kapacitet ni minimum a tek o gradjanskom kapacitetu ni da pricamo.

Narod se opametio
    Koji narod?

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Gledam sad neke privatne snimke i slike bilo je odje glat 6000 ljudi.Tripleta sa foruma vidjen u masi
    Last edited by PrijekiLijek; 18-10-15 at 23:42.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Odprilike to ide ovim tokom:
    Ujehara: mister prime minister ...
    Milo : Jes maj dir frend ... hau ar ju tunajt ...
    Ujehara : Aur satelit data šoving large motorkejd is near kapital taun from ol mejdzor ruts ... vi ar suspišent is going to protest ... ju mast go in gavarment bildings and send as ol data from polis investigejšon ... end of converzejšon ...
    Milo : jes , jes ... gudbaj maj dir frend ...
    Milo dolazi u vladu i dobja informacije od Konjevića i Stojanovića i obavlja telefonski poziv
    Mandić: Alo ... zzzzzz uuuuuuuuu aaaaaaaaaaaa ... slabo te čujem ... ko je to ...
    Milo : Šef odje konju ... što je to da me zovu ovi iz ambasade ... ko se to okupio tamo ... pričaj ...
    Mandić : zzzzzzz uuuuuuaaaaaaaaa ... a ti si šefe ... evo me idem sa ovim ljudima ... pojma nemam ko su ovi oko mene ... nema mice sa Bioča ... nema četnika ... sve neki nepoznati ljudi ... ovo su mora tvoji ... tako mi djeluju ...
    Milo : Koji moji druže ... moji su u policiju to što je bilo spremno da izadje na mitinge ... ovi drugi što sam pozapošljava ne mogu ulicom ić a ne da burdikuju ... vidji ... razbijaj ovo večeras ili ti obustavljam nadoknadu i gasim firmu ... jesi me čuo ...
    Mandić : uuuuuuaaaaaa ... evo ja ću probat sad i zovem da ti rečem jesam li što napravio ...
    Milo : reci da se razidju svi kući pa ćeš , ka fora , opet organizovat za mjesec dana ... jesi me čuo ...
    Mandić: važi šefe
    Milo: i još nešto ... reci da nisam u Crnu Goru ... aj vozdra ...
    Mandić: Slušaj vamo ... Milo nije u Crnu Goru ... opet se okupljamo za nedjelju dana do konačne pobjede ... razidjite se sad kući ...
    Milo dobija informaciju da se skup razbio i okreće telefon :
    Vešović: dobro veče šefe ,kako ste , mi radimo odje sve da sačuvamo državu ...
    Milo: reci da je laž što ovaj klipan od Mandića priča i da sam u vladu ...

I tako to funkcioniše samo što nemam pojma kako se pravdaju USA ambasadi što je narod uopšte izašao na proteste
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    1,691
    Thanks Thanks Received 
    1,257
    Thanked in
    836 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Gledam sad neke privatne snimke i slike bilo je odje glat 6000 ljudi.Tripleta sa foruma vidjen u masi
    Ne seri brate, daj šibni sliku na pm da vidim jesam li baš to ja I uopšte nisam bio u masi nego sa strane, čisto da vidim oće li biti akcijanja
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

hshahaahah tako je night
    ne znam koje je opravdanje sto im je odjednom dao 7 dana kao?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Ahaaahahahaahha pa dobro bio si na protest ,vidis da nam nista ne moze promaci Nemam ja fotku gledao na tudji komp

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

dosta je mladih ure bilo,interesantno.
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Odprilike to ide ovim tokom:
    Ujehara: mister prime minister ...
    Milo : Jes maj dir frend ... hau ar ju tunajt ...
    Ujehara : Aur satelit data šoving large motorkejd is near kapital taun from ol mejdzor ruts ... vi ar suspišent is going to protest ... ju mast go in gavarment bildings and send as ol data from polis investigejšon ... end of converzejšon ...
    Milo : jes , jes ... gudbaj maj dir frend ...
    Milo dolazi u vladu i dobja informacije od Konjevića i Stojanovića i obavlja telefonski poziv
    Mandić: Alo ... zzzzzz uuuuuuuuu aaaaaaaaaaaa ... slabo te čujem ... ko je to ...
    Milo : Šef odje konju ... što je to da me zovu ovi iz ambasade ... ko se to okupio tamo ... pričaj ...
    Mandić : zzzzzzz uuuuuuaaaaaaaaa ... a ti si šefe ... evo me idem sa ovim ljudima ... pojma nemam ko su ovi oko mene ... nema mice sa Bioča ... nema četnika ... sve neki nepoznati ljudi ... ovo su mora tvoji ... tako mi djeluju ...
    Milo : Koji moji druže ... moji su u policiju to što je bilo spremno da izadje na mitinge ... ovi drugi što sam pozapošljava ne mogu ulicom ić a ne da burdikuju ... vidji ... razbijaj ovo večeras ili ti obustavljam nadoknadu i gasim firmu ... jesi me čuo ...
    Mandić : uuuuuuaaaaaa ... evo ja ću probat sad i zovem da ti rečem jesam li što napravio ...
    Milo : reci da se razidju svi kući pa ćeš , ka fora , opet organizovat za mjesec dana ... jesi me čuo ...
    Mandić: važi šefe
    Milo: i još nešto ... reci da nisam u Crnu Goru ... aj vozdra ...
    Mandić: Slušaj vamo ... Milo nije u Crnu Goru ... opet se okupljamo za nedjelju dana do konačne pobjede ... razidjite se sad kući ...
    Milo dobija informaciju da se skup razbio i okreće telefon :
    Vešović: dobro veče šefe ,kako ste , mi radimo odje sve da sačuvamo državu ...
    Milo: reci da je laž što ovaj klipan od Mandića priča i da sam u vladu ...

I tako to funkcioniše samo što nemam pojma kako se pravdaju USA ambasadi što je narod uopšte izašao na proteste
    Možda si promašio koje slovo, al' otprilike je tako bilo

Page 129 of 373 FirstFirst ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)