Odprilike to ide ovim tokom:
Ujehara: mister prime minister ...
Milo : Jes maj dir frend ... hau ar ju tunajt ...
Ujehara : Aur satelit data šoving large motorkejd is near kapital taun from ol mejdzor ruts ... vi ar suspišent is going to protest ... ju mast go in gavarment bildings and send as ol data from polis investigejšon ... end of converzejšon ...
Milo : jes , jes ... gudbaj maj dir frend ...
Milo dolazi u vladu i dobja informacije od Konjevića i Stojanovića i obavlja telefonski poziv
Mandić: Alo ... zzzzzz uuuuuuuuu aaaaaaaaaaaa ... slabo te čujem ... ko je to ...
Milo : Šef odje konju ... što je to da me zovu ovi iz ambasade ... ko se to okupio tamo ... pričaj ...
Mandić : zzzzzzz uuuuuuaaaaaaaaa ... a ti si šefe ... evo me idem sa ovim ljudima ... pojma nemam ko su ovi oko mene ... nema mice sa Bioča ... nema četnika ... sve neki nepoznati ljudi ... ovo su mora tvoji ... tako mi djeluju ...
Milo : Koji moji druže ... moji su u policiju to što je bilo spremno da izadje na mitinge ... ovi drugi što sam pozapošljava ne mogu ulicom ić a ne da burdikuju ... vidji ... razbijaj ovo večeras ili ti obustavljam nadoknadu i gasim firmu ... jesi me čuo ...
Mandić : uuuuuuaaaaaa ... evo ja ću probat sad i zovem da ti rečem jesam li što napravio ...
Milo : reci da se razidju svi kući pa ćeš , ka fora , opet organizovat za mjesec dana ... jesi me čuo ...
Mandić: važi šefe
Milo: i još nešto ... reci da nisam u Crnu Goru ... aj vozdra ...
Mandić: Slušaj vamo ... Milo nije u Crnu Goru ... opet se okupljamo za nedjelju dana do konačne pobjede ... razidjite se sad kući ...
Milo dobija informaciju da se skup razbio i okreće telefon :
Vešović: dobro veče šefe ,kako ste , mi radimo odje sve da sačuvamo državu ...
Milo: reci da je laž što ovaj klipan od Mandića priča i da sam u vladu ...
I tako to funkcioniše samo što nemam pojma kako se pravdaju USA ambasadi što je narod uopšte izašao na proteste

Bookmarks