Usao Gordic da dobije utakmicu![]()
Sta radi Maric jbt... Ali Subotic 3 trojke, ma ovo moramo da dobijemoBtw ovaj Jaramaz je klasicni škart, coek veze s vezom nema.
bravo za Budućnost
![]()
Em su dobili em mi donijeli pare na kladionicu![]()
Last edited by iggy:); 18-10-15 at 00:38.
Meni se učinilo da su pjevali **** šiptare.
Opet kažem učinilo mi se.
Ja nisam iz PG, ali idem na utakmice Budućnost i od kad su se povukli ova stariji Lazar, Čaka, Aco itd odnosno kad su ovi mlađi preuzeli trbinu, nije to to. Baš se vidi razlika. Ko zna do kada ćemo gledati tugu od tribine....
A šta kakva je situacija po tebi?
Na fudbal nas ima 100njak, na košarku idemo na svaku 10tu, eto jedino rukomet što ispoštujemo. I jednostavno sve je krenulo odlaskom Konikčana, pa evo počela politika da se vrti po tribini. Generalno od kad su pošli stariji, sve tribina nekako sve lošija stoji. Naravno ima dosta toga u FK i u smjeni generacije na tribini, jer se klub raspada ali ne bi trebalo to da utiče. Po meni.
To je moje viđenje.
Ja moram napisati da sam iznenadjen, i da uprkos ovom festivalu cigli na obje strane Buducnost je zasluzeno dobila nocas.Meni se svidjelo kako su nocas odigrali Sead,Cook i Subotic.Cook po meni igrac utakmice, ona presjecena lopta pred kraj kad je Cedevita zvala TO dok su se vracali je po meni prelomilo utakmicu u nasu korist.Maric je imao nekoliko dobrih poteza u odbrani, izdrzao je dosta igrajuci dobro sa 4 penala i to nas je spasilo.Da je kojim slucajem Rikic morao da igra u 4/4 vjerovatno bi izgubili, neko je onog tipa slagao da je kosarkas.U svakom slucaju vazna pobjeda i samo da se nastavi ovim ritmom u nastavku sezone, odigrali su u ubitacnom tempu prvu polovinu mjeseca, igrali sa 2 najjace ekipe u ligi i imali polovican ucinak, za mene dovoljno.
Cedevita ima dosta oscilacija u igri, i ne izgleda da u svakom trenutku znaju sto hoce.Nije Jasko neka vrhunska klasa trenera ali je za ABA klasa, ovaj im novi trener (meni) ne uljeva povjerenje.Gordic nekim cudom nije uspio sam da nas dobije, Bilan je odigrao i uzeo svoje, ostatak ekipe se uklopio u to neko sivilo oko loseg suta(u vecem dijelu zbog dobre odbrane Buducnosti), mimo Pullena koji je imao nekoliko bas lijepih poteza.Cedevita je vjerovatno bila umorna sto od utakmice sa Olimpijakosom, sto od puta sa Kipra.Ne znam oce li se ove oscilacije i nastaviti zbog igre na 2 fronta sto bi moglo da utice da im se dese neki neocekivani porazi tokom sezone.
Moram pofalit i Jovovica koji konacno zove TO u pravo vrijeme a ne ka prosle sezone kad je zaboravlja da na to ima i pravo.
Kuk će noćas na infuziju...
Pod hitno se mora naći igrač koji će moći da ga odmijeni, makar nekih desetak minuta po meču.
In vino veritas
ka što rekoh neđe, zvižduci su uticali na Kukovu igru
http://www.sansasport.com/kosarka/ab...a-sam-omar-kuk
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
lijepo je viđet punu salu noćas, budućnost-cedevita postaje ono pravo sportsko rivalstvo. dobra partija subotića noćas koji je gađao kad je najvažnije. ona prva trojka što je promašio mi malo bači flešbek na njegov šut iz majstorice, ali je poslije gasio. kad se namjesti na onu njegovu poziciju za trojku, tu nema promašaja, sa iste pozicije odakle je dobljević nekad pogađao dok je igrao za budućnost. defanzivno vrhunska partija, bilan ispreuziman odlično nakon piken rola sa gordićem.
a što se tiče varvara, napravili su dobru feštu noćas, pogotovo kad su došli oni sa svadbe
bilo bi dobro da malo civilna publika osjeti momenat kad da se izviždi protivnik ili da se pogura ekipa, ali opet zadovoljan sam što su barem došli u većem broju. češćim dolaženjem će se i oni malo privić na košarkaškije navijanje.
Fali nam rotacija... Cook ne može ovako da se opuča cijele sezone. Krenulo ga sad, odličan je!
Jaramaz i Joseph su očajni i ako Bokan ima mozga, gledaće nove igrače kod Miška.
Marić opet nejasan, umjesto da zakuca, on šalje loptu u aut?!?!
Cedevita van forme... Pullen je za ABA dobar, drugi crnja tuga. Repeša je bio njihovo najveće oružje prošle god.
dobar je pogled s vrha
pa da ostanemo duze vrijeme
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Samo ne znam čemu to. Igrači su više nego fer i ne vidim ni jedan razlog jesu li bili isprovocirani il tako nešto.
Mladost-ludost...
Da je srece to se ne bi tolerisalo a ne svaki put izio vuk magarca.
Kako nikolaj gazi, 25 poena a nije ni gotova treća četvrtina
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Ista meta, isto odstojanje:
http://www.sansasport.com/kosarka/ab...rug-u-evrokupuKoji su ciljevi u sezoni?
”Plasman među četiri tima ABA lige i prolazak u drugu rundu Evrokupa“, rekao je Jovović.
In vino veritas
ima li ko stream za evrokup?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks