Iznenađujuće dobro noćas.
Cook povremeno podsjeti na stare, slavne dane.
Bitna pobjeda protiv ozbiljne ekipe, bez padova velikih. Treci mec zaredom konstantno dobre igre! Odlicno.
Iznenađujuće dobro noćas.
Cook povremeno podsjeti na stare, slavne dane.
Shit has hit the fan !
Predobra igra nocas...samo da se nastavi ovako protiv Cedevite.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Kao sto kritikujem tako sad moram priznati bila je ovo jedna od boljih predstava Buducnosti.Kontrolisali su situaciju od pocetka do kraja fino rasporedili poene solidno odigrali odbranu.Nema se sto vece zamjeriti u ovom mecu.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ne valja tadija, ne
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
sve dobijamo sa dvocifrenom razlikom....
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Evo i ja da pofalim. Odavno nismo zreliju i bolju utakmicu odigrali i to još protiv veoma kvalitetnog protivnika.
I utakmica je odlično vođena s klupe.
Ako nastavimo da rastemo, može bit bolje no što smo se nadali.
Postojaće Crna Gora...
Mora se priznat da je ovo malo veci nivo igre nego sto smo ocekivali od Jovovica. Ono sto je bitno jeste da smo konacno imali kakav takav protok lopte - sto me zacudilo moram priznat.
Moram povhalit i Marica i Tadiju kojeg smo svi pljuvali u prethodnim mecevima.
Ali moramo nabavit novog pleja, Carapic je odlican za svoje godine, ali opet ne moze da potegne potreban nivo igre. Jedini nacin je da igra mnogo vise u ABA ligi, jer ne moze Cook da nosi 35 minuta svaki mec.
Cook koliko god da je dobar ove dvije utakmice mislim da ce se brzo umorit ovim tempom.
Ali eto da ne bude sad preuvelicavamo ovu igru, Banvit je iskreno odigrao veoma lose. Izgledali su totalno divlje - Radnicki s Mutom
Sad je bitno da ispijemo Cedevitu, vjerujem da momci to mogu.
Banvit je djelovao mnogo gore nego prošle godine. Sad da li je to jer budućnost igra masu bolje ili je zato što nijesu uigrani, ne znam. Bitno je da forma ne padne kako sezona bude išla, svi znamo da je budućnost gazila sve protivnike prošle godine u ovo doba
Ljudi....
Ajmoo da NAPUNIMO MORACU U SUBOTUUUU !!!
Da vratimo dug onim majmunima na celu sa Gordicem posranim
F.C.F.
Mjesta su numerisana?
In vino veritas
Jesu, ali to se ne poštuje niti ima potrebe da se poštuje kada je dvorana do sada bila poluprazna..
Inače numerisane su sezonske i od 50e i od 30e(30e su ona 2 sektora do "navijačkog" i 2 sektora što su na krajevima) ako je ko mislio da kupuje... I nije klasična sezonska već se dobije paket ulaznica za sve utakmice aba lige i EC
Last edited by chucknorris; 17-10-15 at 14:17.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Noćas će rikić da igra specijaku u odbrani nad bilanom, ima da ga stavi u džep. Baš ne znam što da očekujem od utakmice, biće dobar meč uglavnom
Dajte link ljudi?
budućnost vs cedevita http://www.hitbox.tv/mnecaffe da vidimo kako ide jer youtube blokirao kanal za stream
Odlicno je ovo, zahvaljujem![]()
Ajmo tadija junace, ajmo.maricu pojacanje, dje si jaramaze znas li
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Sto se ovo pjevalo? Ooo jebbi ...? Koga? Mala grupica, jedva se culo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A odavno to nije naša tribina, zato ni ne idem s Varvarima a ranije se nisam skidao sa sjeverne tribine. Apolitični veli.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks