ovi ladno krenuli na banku, kakvi butici crniTok događaja:20:54 Grupa demonstranata pokušala je da priđe poslovnici Prve banke u ulici Vuka Karadžića, ali ih je u tome spriječila policija.![]()
Da ce uhapsit Milacica radi nekog sranja no sve radi ležanja na ulicuLadno tip ima 10-ak hapsenja sve radi ležanja na ulicu
![]()
ovi ladno krenuli na banku, kakvi butici crniTok događaja:20:54 Grupa demonstranata pokušala je da priđe poslovnici Prve banke u ulici Vuka Karadžića, ali ih je u tome spriječila policija.![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Meni nije jasno sto ga hapse i daju mu medijski prostor onda.
Nejasan i nebitan lik.
Inace jel ima neko od vas ko je imao bliski susret sa suzavcem , jel moguce da je onaj zalega u bolnicu radi suzavca?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Molim vas gif knezevica dje se zalijece u policajca 5 puta a ovaj se smije. Neka napravi neko
f6
Vec sam pisao o tome. Posto su dozivjeli fijasko, ovo im je dobro doslo da naprave zrtve i mucenike od sebe. Pogotovo od Milana KnezevicaZato se nasrce na policiju i provocira da bi upotrijebila silu.. Stvari se desavaju potpuno neprirodno.. A da su jutros svi posli kuci.. onda bi bilo veliko razocarenje srbadije i ostalih cetnika i tu bi i ono malo jada od glasova izgubili. Oni jednostavno moraju da nastave sa protestima da preokrenu u svoju korist i da motivisu sto vise ljudi.. Oni drugu opciju za politicko prezivljavanje nemaju.
Nisam vidio slomljene izloge, mada nisam mogao da prodjem od hotela CG do mimoze. Taj blok i do vlade je sve zatvoreno. Kad ide po 2-3 mozes lagano da prodjes ali kad krene grupa odmah vracaju nazad.
Taman sam stigao do hotela CG kad se zalecese specijalci, isprovocirani prozivkama, ne znam je li bilo 20 ljudi tu. Sacerali nas u dio pored ajzerbedzanskog parka. Taman smo krenuli da se penjemo uz ogradu, pozvase ih nazad.
Ostalo mirno, nisam nidje kroz centar i parkove vidio veca okupljanja.
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Covjek nema normalan blic
![]()
Podgorica Podgoricanima!
Koliko gladnog naroda kukala....
Zao mi je ovaj narod nocas pogotovo ljudi 40+ bilo je 70+ sto govore nemojte djeco ja ovo radim za sve vas ja sam se nazivjeo spustite to..
Jad/Tuga = mozda nekad bude bolji zivot u cg.
Kad se puste psi iz veza...
Podgorica Podgoricanima!
Knezevic kao da mu nije nista bilo
![]()
Podgorica Podgoricanima!
Nije u pravu. Ovo su anti NATO protesti, a skoro 2/3 parlamentaraca je ZA NATO, a te ljude bira narod i program tih partija se nije mijenjao posle izbora.
Mozda je licno njega glad natjerala, i ako je tako, to je tuga, ali ovo nisu protesti zbog gladi i siromastva, već anti NATO protesti. Narod gladuje 25g, pa nisu protestvovali. I baš pred decembar i odluku o ulasku u Nato se sjetili okupiti.
E zato mi ih nije žao i zato živjela policija, pendrek je iz raja izašao.
Evo kako su obojeni ovi protesti
![]()
Podgorica Podgoricanima!
Bole previse si jadan..
Imas li druga ili drugaricu da izadjes na pice...
Ako nemas dacu ti ja 20/30e i auto ako nemas da iskocis malo....
Ozraci se..
Nikad ne vidjeh djukanovica a da mu faca nije kao da je na wc-skoljki
Eo ga Knezevic na sliku sa sve kacketom da natakne na oci kad krenu da ga prskaju, po principu prevari me jednom sram te bilo...
Kako se brzo stigne od intezivne njege do ponovnih protesta nevjerovatno
P.S. nesto tuzno Knele izgleda, indisponiran totalno, ambivalentan sto bi Combe rekao![]()
Last edited by lucke91; 17-10-15 at 20:58.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ufatise ih na prepad kad nikog bilo nije i opuvase im satore i binu hahaha. Tolko o tome da ima naroda... Zive duse bilo nije kad su poskidali binu i satore
Циљ је двоструки.Један је да ДФ изгуби што мање посланичких мјеста а други изазивање дестабилизације ради спријечавања уласка ЦГ у НАТО.
Ја од првог дана вјерујем да велика већина протестаната тамо протестује због уласка ЦГ у НАТО.
Видиш како су се читава антиНАТО екипа дигла данас, и Чмарко, Куљак и Принцип.Само им још фали неко из СПЦ у колони или колонама, што наредно вече не бих искључио и доживљај би био потпун.
Црногорце је одржало црногорско срце.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks