Evo 50-100 ljudi prave frku kroz podgoricu,lome sve,ne daju da se izadje konacno na lijepo vece,ja ne znam sto je sa ovim narodom.Sto ste ih glasali,sto uzimate 50 onda svaki put pa sad haos pravite kao namjesteni izbori
Izloge su slomili ubaceni ljudi anb-a!!
Elem, jedna sok bomba, dva suzavca i malo spreja, kako se rascisti masa![]()
f6
Evo 50-100 ljudi prave frku kroz podgoricu,lome sve,ne daju da se izadje konacno na lijepo vece,ja ne znam sto je sa ovim narodom.Sto ste ih glasali,sto uzimate 50 onda svaki put pa sad haos pravite kao namjesteni izbori
Podgorica Podgoricanima!
Nocas ce tek peglanja da bude. Samo da ne uleti ovaj odbornik sa kakvim biciklom u masu
f6
Da nisu slomili izlog na Replay?![]()
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Ja ne vjerujem ovo za izloge dok ne vidim.Inace u ovu ekipu ljudi dje je Milacic i ovu sto je ispred DF-a lise ove Srbadije znam da nema navijaca i neke takve ekipe.Tako da sto se te strane tice cisto sumnjam da oni imaju neko ljudstvo za frku.Vecinom su to neki članovi DF-a njihove familije i ovi neutralni i Alternativa..
Jesu poceli kao kroz njihovo glavnu filijalu,da lome izloge i obijaju malo
Podgorica Podgoricanima!
Kad krene rulja, onda pravila nema. Sve vojnici garavog vojvode i pukovnika rista.
Kupujem markiranu robu i patike upola cijene kad vec lome izloge, ponude u inbox![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
То јунаци бијете старе људе.
Na ovaj snimak sto si izbacio grobaru, ako nadjes da je neko udario nekog svaka cast![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Izgleda da je to neka strategija uz slogan "slavaputinu". Meni kao Rusu bode oci ono spominjanje naseg "Suncolikog" kao opravdanje za ma koji gradjanski nered u ma kojoj europskoj zemlji ...
Last edited by A+A; 17-10-15 at 19:41.
kako unesoše ovoga đeda ka badnjak
Не него их мазе.
Ovo nije policija koju ja pamtim iz doba mitingovanja.
Naravno, ali kad se okupljeni pozovu na nacin kako to radi garavi, kad prkose policiji i sami traze incident.. sto tu ocekivat? Tu ima svakakvih ljudi koji uzivaju u ovome i gledaju neku sitnu korist. Sa druge strane ne treba biti puno pametan pa znati sto sve rulja moze da napravi. U tom slucaju su garavom ruke u go*nima. Ali on ce to protumaciti kao svoju pobjedu isto kao sto je protumacio kad se policija povukla prije par dana.. Odje demagogije ne fali.
Milacic je jedva docekao,kakvih ljudi ima sto je ovo
Podgorica Podgoricanima!
Ja ne znam što čine ove babe i djedovi odje,neka idu kući i neka odmaraju. Nije odje niko tukao nikoga,nastavlja se cirkus zvani df protesti
Impresivan broj obozavatelja snage drzave i primjene sile veceras, vidim :-)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks