Ražanj sa sve paradnim obilježjima uz pokoju trenerku je jedan od jačih autogolova što viđeh u zadnje vrijeme, AKO nisu ubačeni igrači.
A ako su autentični, onda SVAŠTA!!!
Ražanj sa sve paradnim obilježjima uz pokoju trenerku je jedan od jačih autogolova što viđeh u zadnje vrijeme, AKO nisu ubačeni igrači.
A ako su autentični, onda SVAŠTA!!!
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Lako je neradnicima i onima koji ne zive u PG da odje prosipaju pamet kako to nista nije, kako je to samo jedna ulica, kako je to sto su jedan gradski park otrovali mala stvar, kako ovo kako ono. Samo cu vam rec dao vam Bog pa vama u vasem gradu bila neka ovaka gadost, pa vi kasnili na posao zbog guzve, pa vi kasnili kad vam je hitan slucaj u bolnicu zbog guzve, pa vama zatrovali park i sve sto ovi ne-demokratski protesti stvaraju.
Hvala lepo :*
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Odlično je društvo izabrao, ako se čujete reci mu nek oplete jedno kolce sa Kostom iz Nk...
#fakenews
Evo ja se osjecam kao srbin i volim crnu goru nista manje no "vi"samo sto ja crnu goru ne stavljam MILO=CRNA GORA sportske dogagadjaje ne poistovjecujem MILO =BUDUCNOST MILO =AJKULE DPS=SPORT ...i volim i vrtice i skole i kamen kojim gazim jer ja drugi niti zelim niti volim...e sad sto volim da mi je srbija najbliza.ni ja muslimanima ne spocitavam sto navijaju za tursku ili albaniju ili bosnu i sto se klanjaju alahu koji nije(crnogorski alah)nego boze moj iz njihove svete zemlje ili katolicima sto nemaju crnogorsku katolicki crkvu nego oce da im je vatikan svetinja....pametnome dosta
sa mog note-@ 🕓
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Mene licno boli uvo, ka i vecinu naroda iritira me haos i guzve u saobracaju nastali zbog doticnih ali dako preteknemo. Sto se tice tih teorija zavjere u vezi organizatora protesta, licno mislim da je to previse cak i za DPS, mislim u smislu da ipak ni oni ne kontrolisu sve.
To što pominjete Boksite, prije desetak godina kad su iz te iste firme uzimali i kapom i šakom (nafta, djelovi itd) + plate koje su uvijek bile među najvećim u državi, nisu se ni okretali na ostale "obične" smrtnike. A tako je rađeno i u većini drugih državnih preduzeća.
Koliko se god ova vlast nakrala, toliko je i ovaj narod zaslužan za ovo stanje. Ne računajući glasanje.
Dobro neko reče, nije sve crno i bijelo.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Evo nam se i B92, i Blic i Kurir sprdaju zbog ovog praseta, pa iako je njihova "srbadija" u pitanju.
Ne mogu da vjerujem da ima takvih ograničenih i maloumnih ljudi koji su spremni da ponize državu a prije svega sebe, okrećući prase ispred parlamenta.
Nijesu mi do sad smetali, ali posle ovoga bih stvarno volio da policija izađe i rašćera ono ruglo što prije.
Da se zastidiš sa kim sve dijeliš državu.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Kome smeta jako prase?!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ljudi, oni su prase ispekli na trg. HAHAHAHAHAHAHAAHHAHHAHAHHAHHAHAHHHHHHAHAHHAHHAHAAH AHHHHHHAAHAHHAH
Inače da si bolje pročitao, odgovorio bih ti, ovako nemam snage. Samo ću reći da nijesam rekao da je onakav slučaj sa svima, nego sa određenim, ali i dalje velikim procentom. Pogotovo sam naglasio na kraju posta o kakvima se uglavnom radi. Opet u sledećem postu sam naveo pojedinima. Eto, da navedem tih par stvari makar. Inače većina ljudi koje poznajem, a da pretjerano srbuju (na ovaj način) imaju takva razmišljanja, sklopio sam mišljenje iz iskustava sa ljudima i razgovorom sa njima.
Dalje, ti si nastavio da govoriš kako ja ne priznajem da se neko po ustavu izjašnjava kao Srbin, ne znam odakle si to uopšte izvadio, takoreći pripisuješ mi nešto na svoju ruku. Neću uopšte dalje da polemišem, jer me ne zanima. Pozz
Last edited by Albatros; 16-10-15 at 11:57.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Kako su buknule procjene tj ankete zadnjih dana pa sve je smijesno. Nema te kampanje koja bi nam donijela ovoliko glasova i neocekivanih procenata a da prstom ne mrdnemo kao ovaj auto gol DF-a...
Njima se podrska smanjila prakticno za 2/3 ...
Snp biljezi blagi rast u odnosu na period prije mjesec dana zanimljivo...
Mnooogi ispod cenzusa...
Sent from my Samsung Galaxy S6
Last edited by lucke91; 16-10-15 at 11:54.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Cu ne valja im Milo, a oni prase obrcu. Ja ih svake godine glasam, a promaja mi kroz frizider![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ali ima razloga da shvati da su sve stranke u CG smece, i da ne glasa ni za koga. Onda u relativnom odnosu DPS raste. I neka raste.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks