A jeste i ovima cergarima, samo ih blam sad da se maknu![]()
Kad dosadi. Nevjerovatno da još uvijek nije.
Last edited by aLaPaCha; 15-10-15 at 13:05.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
A jeste i ovima cergarima, samo ih blam sad da se maknu![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Razumijem da neko moze da mrzi Mila i DPS ili bilo koju drugu stranku zbog nekih razloga, ali neko da podrzava ovaj sljam to razumjet ne mogu nikako.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Neka oslobode bulevar pa do ljeta neka protestuju. Niko im branit neće. Posebno kad je kiša ne može se proć kroz grad. Pih
Nema oslobodjanja bulevara ,trpite jos malo do konacne pobjede .
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Prije neki dan rece neko na forum da poznaje jednoga demonstranta ,nekog lopova sto je Cetinje najade od njega . A danas vidjeh na slike iz Vijesti jednu stariju podgoricanku koja je vjerni danonocni protestant a znam da je prevarant prve klase koja je mnoge zapalila na razne nacine za prilicne svote novca. Da je zakona u Spuz bi bili ,a umjesto toga oni nam kampuju usred grada i zatvaraju saobracaj.
Pod hitno treba da svi gradjani koji su protiv ovog cirkusa uzmu telefon u ruke ,zovu i vrse pritisak na policiju i na opstinu da nam oslobode ulice .Jednostavno grad je u haosu ,svi trpimo i ispastamo .
A gospoda iz DF su izvrsili politicko samoubistvo ovim protestom .
Last edited by podgor; 15-10-15 at 21:44.
Ima li ih koliko večeras, tj jesu se skupljali u opste
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Rijetko kome oni smetaju u periodu kad oce da drze govore i kad se skupi tih par stotina ljudi sa sve poslancima, odbornicima, aktivistima i njihovim familijama.
Neka ih brate svaki dan od 18h do 20h nek izadju i na bulevar ako tako misle da je bolje. Al zasto da je blokiran saobracaj 24 sata zbog praznih satora i bine. Mislim da se desava da ima i ispod 10 ljudi, sa sve redarima, u odredjenim periodima dana.
nemojte ljudi... ovo je samounistenje...
http://www.vijesti.me/vijesti/pece-se-prase-ispred-skupstine-856022
Nije problem da blokiraju bulevar ili cio grad 2-3h dnevno ali blokirat bulevar 24h a nema svega 20 osoba (sa sve policajcima sto cuvaju Vladu) je sramota. Nije problem cio grad od 18h do 23h nek je blokiran zabranjen za saobraćaj al najprometniji dio blokirat 24h je van svake pameti.
Zivote pruzi mi ruke i sto prije me odvuci iz ove rupe.Mene je strah ovoga.
Сними им маскирне...тренерке.Људи ово не може...које су ово будале мајко света...
Црногорце је одржало црногорско срце.
Neko reče, još samo prase da zavrte...
![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Zumirajte ovoga lijevo u crnu majicu
http://www.barinfo.me/text.php?kategorija=1&id=6752
Who let the dogs out
Црногорце је одржало црногорско срце.
Zivjeli gradjanski protesti! Bravo Medojevicu, bravo Koca Pavlovicu, uspjesno unistavate svaku opozicionu ideju. Ne da Bog da vi pomislite da date ostavke, samo popljujete udbasi ovo ono. Sve sto se iskreno rodilo u zadnju deceniju na fonu opozicionog udruzivanja, tolerancije i promjena uspjeli ste da razbijete sa svojim teorijama zavjere i svedete na svoj nivo.
Nece jos dugo![]()
Sent from my Samsung Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Samo ne znam kako ih nije sramota zbog ovog praseta...
Last edited by Petronas; 15-10-15 at 22:45.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ne znam zbog cega nekog ko vrti prase ispred skupstine, nosi sajkacu, kokardu, maskirne pantalone i natpis srbijada barska, smatrate da ne voli crnu goru?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Mislim da su ga potpisali sad s ovim prasetom.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks