E jadna li si CG i CG opozicijo kad ti lopovcine i kriminalci lekcije ocitavaju.
http://www.vijesti.me/vijesti/dps-df...pacitet-855840
Za vecinu su u pravu...
Podgorica Podgoricanima!
E jadna li si CG i CG opozicijo kad ti lopovcine i kriminalci lekcije ocitavaju.
Jel vam losa opozicija sad kad je oborila sramnu odluku vlade za gorivo ?? A poltroni? Pozz do sledece blamaze DRPS-a
Kad cetnicki vojvoda ciji sin bode narod po ulicama Mila naziva Britvom, kako nazvati taj fenomen...
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
+ je to izdejstovala ekipa koja veze nema sa ovim protestima. Nebitno kako god, tesko da ce nam to ista znacit kad ce gorivo skocit odma.
Маневар за избјегавање оштрице напада.Ништа више.Били пар вечери, констатовали да су протести "успјели" и отишли.
Нису их џабе четврту или пету вече пљували са бине.
Него ја већ неко вријеме врло похвално пишем о раду СНП-а и мислим да је то прави пут којим тај дио опозиције треба да се креће.Што мање србовања, а што више конкретног рада.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Naravno, to je tvoje pravo, trazi predstavnicima naroda tj opoziciji da ti zbog primjene neustavnog zakona zbog pretrpljene stete omoguce obestecenje zato postoje u skupstini i zato primaju platu.Takodje mozes od njih traziti i da u parlamentu pokrenu tu odgovornost zbog neustavnog zakona
SNP je konstantno na udaru DF, nema sta im nisu radili i cime ih nisu nazivali. Od javnih do kafanskih prica da je doslo do toga da Milic pozove da DF opozove svoje 'alapace' da ne bi on sam poceo da zbori o njima direktno a ne preko saptaca udruzenih oko Fronta.
SNP ima pravnika i ekonomista i ljudi od struke mozda vise nego sve opozicione stranke zajedno i njihovi ozbiljni i utemeljeni predlozi i kritike naidju najprije od DF otpor. Tako da sve ovo mozda nisi pravilno adresirao.
Samo neka grupacija koja je samu sebe nazvala istinskom i pravom opozicijom kao sto je DF moze promovisati one gluposti od svojih programa kao sto je onaj o oprastanju dugova koji vise i ne pominju.
Ovakav DF i ovakvi protesti su pojas za spasavanje ovog rezima jer ovolika kolicina gluposti i neozbiljnosti ne moze biti slucajna.
Nije upitno nezadovoljstvo naroda, upitan je bolesni karijerizam par vjecitih opozicionara koji su svojim egzibicionizmom srozali svaku opozicionu ideju i kako se danas pokazuje da svoje opozicionarstvo i konstruktivnost ne mogu prodati vise nikome.
Pametnjaković.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Tako je. Milic za koga Medojevic i Mandic su sto puta rekli da je sta?! @#ba... Sto ce reci da je @#ba... podrzala proteste. Takodje, Damjanovic za kog su isti gore navedeni ljudi rekli da je pije kafu sa $@%& i da... Sto ce reci da je i taj covjek podrzao proteste.
Sve adresirano kako treba, samo markicu da stavis i posaljes golubom.
Trazi od onoga kome si dao glas na izborima to je tvoj predstavnik u parlamentu ti si ga doveo da u ovakvim i slicnim slucajevima zastupa tebe i svoje glasace jel to opozicija ili vlast zavisi kome si dao glas vrlo jednostavno, valjda znas zasto si glasao ne samo da bi doveo poslanika u parlament kaka bi mlatio praznu pricu unedogled i uzimao platu za nista vec i da digne glas kad vlast napravi ovakvu gresku i pritisne je da promjeni odluku.
Ако сам ја био присебан и прозрео зло какво јесте Мило Ђ, и не гласао једног лопова и покушам да га држим даље од власти а ти (не мислим на тебе искључиво) му дао моћ да ме терорише па но што ћу но да покушам да ти укажем које зло чини и да те убиједим да то не радиш више.
А ти ми на то кажеш Окрени се својима, па ја јесам него због "твојих" ја не могу људски да живим
Uopste ne , ja samo kazem da im je kao ljudima koje je narod izabrao kao svoje predstavnike u opisu posla,radnog mjesta da rade ovo sto su uradili sa ovim zakonom.Uradili su samo ono zasto su placeni da rade a to je da kao opozicija preispituju i kritikuju odluke vlasti koje stete narodu ni vise ni manje.Zato im ne treba praviti hvalospjeve i kamo srece da se cesce kroz instiucije drzave obaraju ovakvi stetni zakoni a eto iako mnogi pricaju kako ne moze izgleda da ipak moze.
Panem et circenses.
Ako si sachuvao rachune moci cesh, bar tako prochitah juche...
Sent from tapatalk
#fakenews
Mogu li se vratit pare ako sam placao karticom, izvucu listing iz banke.
Ko ima firmu i ko je prijavljivao troskove goriva i nabijao ih namjerno moze povratitit pare... Huehuehue
One Ring to Rule them all...
Sve bi daaa za njuuuuuuuuu
moju nevojuuuuuuu
što mi nosi booool srca moooog
i kada noooć nestane
i kad se dan probudiiii
onda shvatim da sam je izgubijaaa
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kad ce ova tema pod LOCK ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks