Jedno pitanje, produzih ugovor sa ETV na jos dvije godine, dadose mi tri mjeseca besplatna. Sestrina koleginica produzi ugovor isto, ona dobi otkljucane sve Pinkove kanale, i jos neke, nemam pojma. Wtf? Je li ko produzavao ugovor skoro?
Ja sam osudjen na njih. Ustvari mogu Total, ali mi se ne svidja i tanjire po kuci da kacim.
Tanjiri, sa CS-om naravno, (total tako i tako), nijesu losa stvar.
Ono, nije ni CS idealan, ali ipak prilichno je ljepse gledat u HD-u kakvu utakmicu, atletski miting, itd, nego u UHD kvalitetu RTCG-a, sa retardiranim shofrom kao tresnjom na vrhu.
A i generalno, kako mozete da trpite te uzase i da im placate jos?! Izbor kanala smijesan (za pare koje se traze -smijesan za medalju), 2ipo HD kanala i to iskljuchivo uz optiku, zamrachivanja svako malo, nebitno sto je, recimo, na programu utakmica koju ne prenosi "ovalasceni", ali je iz tog eventa, pa ne moze, sto je smijesno. Ili gledate seriju neku recimo, koja preskochi 5-10 min preko termina, sto se gotovo svima dogadja, blackout ide bez blama po satu, jer sadrzaj koji slijedi, iako jos nije pocheo, je otkupila lokalna.. I to se ponavlja iz dana u dan. Autentichni VIP tretman, reklo bi se.
Ajde sto to uvaljuju nepismenom narodu, to razumijem, ali nekom ko je iole tech pismen, wth?
Nego, ko jos gleda, lishe baba i djedova, TV uopste..
><
A šta ti gledaš svega ti, ako ne gledaš TV?
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Neka ne kritikuj extra jer ces odmah ispanut totalov secret agent :-)
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
"Sila" igra protiv "sile"....Sto ce tu bit ista zanimljivo? Vise ce ta utakmica biti upamcena (ako i bude) po ispadima seljadina iz srbijanskih i albanskih cuka i dolina, nego po fudbalskom nadmetanju.... Mogu mislit kakvi ce ispadi biti na tribinama, sto od jednih a sto od drugih... Drago mi je sto to necemo gledati na ETV-u!
Vjerovatno je ETV lider od skoro 40%, jer "svi raskidaju"? Ako ovako rezonujes svugdje i na svakom mjestu, a pritom se ne foliras, onda ti je IQ negdje oko 50 (prosjek je 120). Sto ti ubuduce moze biti veliki teret. Zao mi je.
Jel to presuda Vrhovnog suda? :lolblue:
Koje si krivicno djelo izvrsio?
A sto mislis, da nije mozda ETV superiorniji u odnosu na ostale matrake, bas i u estetskom izgledu samih instalacija?
Gleda, cim komentarise... Ali je generalno nezadovoljan sto se daje na TV kanalima, sto na neki nacin se i ja sa njim slazem!
Zavisi ko komentarise i iz kojih namjera... Takvi ce se svakako prepoznati, a sto je moja misija na ovom topicu dala presudne zasluge!
Nijesi mi poslao "trik" za izbjegavanje obaveza... A tvrdis kako se to moze...?
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Sto mi jos ne rade food, amc i ovi novi kanali, zamraceni su? Neki dan kad sam bio u posovnicu bar 5 risivera je bilo vraceno...
Tu es mon héro!
Dje bi ovaj svijet bio da je prosjecni IQ 120![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Prosjecan IQ 120 ahahahaahahahaahahahahaahahahahahahaahahahahahahah ahahaha
ahahhaahahahaahahahahahahahahahaahahahahahahahahah ah
hahaahahahahahahahahahahaahahahahah
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Nemamo svi ista interesovanja, a jos prije, isto godina.
Najbolje kad bi se cheljade obrtalo za nesretnim nepomenicima koji se rade na market share nekakvog servisa, dicheci se lopovsko-monopolskim-podmicivachkim ostvarenjem. (roll-eyes)
No dobro, zivimo dje zivimo..
Sto se extra smeca tiche per se, imao sam ga (mnogo duze nego sto volim da se sjetim) i znam odlichno kakvo je to blago. Nazalost i ostali vrli provideri su tu negdje, nema tu mnogo razlike, so "going rogue" (CS), da to tako nazovem, je jedino sto preostaje chovjeku.
><
@ Raulio & Jakuza, 120 je prosjecan IQ. Tacnije do priblizno toj vrijednosti....
Dakle u cemu sam izazvao vase podsmijavanje? Nego odosmo u offtopic...
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Over 140 - Genius or almost genius
120 - 140 - Very superior intelligence
110 - 119 - Superior intelligence
90 - 109 - Average or normal intelligence
80 - 89 - Dullness
70 - 79 - Borderline deficiency in intelligence
Under 70 - Feeble-mindedness
Vjerovatno si mislio na prosjek u T-Comu, tamo stvarno rade superiorna bica
A nemoj da se vredjas, pa ti si rekao strausu da mu je IQ 50, a on je rekao samo istinu, jer ETV nije lider, a i dozivio je blagi pad kao sto znas. A pad ce biti sve veci i veci, jer Telemach + Total ce sad i sa M-Kablom imati apsolutnu vecinu(kako ovo izborno zvuci), a tu je i Mtel koji ce imati isti servis kao ETV, s tim sto ce imati sve Arene i Pinkove u osnovnom paketu, kao i Fox kanale, pa ce uzeti veci dio korisnika Telekoma. Tek cemo da vidimo i kakve ce internet usluge ponuditi Telmach. Gotovo je prezlo, kraj za T-Com je stigao.
od 14.108 novih prikljucaka 1031 kod telekoma vjerovarno ovih 13000 sve budala do budale![]()
Bitno je da imaju iq odličan![]()
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Iha Total ih sam stigao, uz BBM i M-Kabl potpuna dominacja. Jos je ovo za avgust, ko zna kakva je situacija u septembru, mozda ih je Total sam i prestigao.
Oci cijele fudbalske Evrope su danas u Albaniji Prezlo, ali bez prenosa na ETV. Podji kod nekog ko ima Total da gledas, ne zaboravi u 20:45
20:45 Kvalifikacije za EP: Albania – Serbia DIREKTNO
stvarno su kraljevi,zamracice rts,a nemaju sk...nista,bice stream na kompljuter,dobro je i to...
Treba konsultovati nekog advokata, može li se na osnovu ovog raskinuti ugovor sa njima. Mislim na ova zamračivanja i ostalo na tu temu.
Pa koji k.... dajemo pare za kanale koji se zamračuju i ne možemo da gledamo ono što cijela Evropa gleda.
Nebitno ko god da igra tu utakmicu, govorim uopšteno.
Mislim da je svaka platforma dužna da ima u ponudi kanale koji imaju prava prenosa!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Znaci po tebi je isto IQ 111 i IQ 130 ili 140?? Jer ne vidim neku sustinsku razliku izmedju "superior" i "very superior"...
Batali ti sto sam JA drugima nesto rekao, OK? Sve sto sam rekao, sve stoji i ima uporiste.
Superiorna bica mozda nijesu, ali su ozbiljniji i transparentniji od ostalih...
Sto se tice buducnosti, polako sa tim! Jer sve pricas u stilu "ce", a sto je nevjerovatno, ovdje nas ubjedjujes kako Total "ima najvise"???? Ja jos donekle imam vijuge i mogu da sam vidim koliko ko ima udjela na trzistu, i mogu ti reci da ce Total SANJATI poziciju koju sada ima Telekom!
To je sto se tice udjela, a sto se tice samog servisa, Total i ostali buckuris mogu samo da....
Dobro sada vas SAMO drzi SK, ali..... I vodokotlic drzi vodu, ali ne dovijeka!Ostao je novembar i decembar 2015, pa.....
Oni imaju, a seljadini i kerovodje svakako nemaju! Bez spama i laznih informacija ubuduce?! Kad iznosis podatke, OBAVEZAN si da ih izneses onakvima kakvi zaista jesu, a ono sto si napisao.... Jer cu stvarno pomisliti da si sve, samo ne mudar i pametan... Razumjeli smo se?
Ja bi da nemam obaveze isao u Tiranu, pa fino da gledam uzivo.... Samo sto umjesto fudbala cete gledati nesto sasvim drugo.... Ko misli da ce ta utakmica proci BEZ incidenata, taj ima IQ manji od forumasa "straus"!!!
Jel vam je sad jasno? Ovo vam je Balkan, gdje je SVE politika!
Opet kazem, drago mi je sto ce korisnici Extra TV-a biti postedjeni tog spektakla!
Uostalom gledacemo news portale i nase domace TV stanice, pa cete se uvjeriti da sam u pravu!
Ne moze se raskinuti Ugovor, jer je istim definisan pravo operatera da zamraci odredjeni programski sadrzaj....
Vjeruj mi, neces nista propustit!
Nista se tu od fudbala nece vidjet...
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Sta je KDS,MMDS i DHT?
@Prezla, @Emill dva pitanja
I - Šta je sa sinestar kanalima koji se već nalaze na spisku programske šeme etv aplikacije za android, a nema ih na etv-u?
II - SK od januara 2016 u etv ponudi? Je li to nešto insajdersko, ili samo na osnovu pomena o zakonu, koji će vjerovatno proći kao i onaj u BiH?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks