"Sila" igra protiv "sile"....Sto ce tu bit ista zanimljivo? Vise ce ta utakmica biti upamcena (ako i bude) po ispadima seljadina iz srbijanskih i albanskih cuka i dolina, nego po fudbalskom nadmetanju.... Mogu mislit kakvi ce ispadi biti na tribinama, sto od jednih a sto od drugih... Drago mi je sto to necemo gledati na ETV-u!
Vjerovatno je ETV lider od skoro 40%, jer "svi raskidaju"? Ako ovako rezonujes svugdje i na svakom mjestu, a pritom se ne foliras, onda ti je IQ negdje oko 50 (prosjek je 120). Sto ti ubuduce moze biti veliki teret. Zao mi je.
Jel to presuda Vrhovnog suda? :lolblue:
Koje si krivicno djelo izvrsio?
A sto mislis, da nije mozda ETV superiorniji u odnosu na ostale matrake, bas i u estetskom izgledu samih instalacija?
Gleda, cim komentarise... Ali je generalno nezadovoljan sto se daje na TV kanalima, sto na neki nacin se i ja sa njim slazem!
Zavisi ko komentarise i iz kojih namjera... Takvi ce se svakako prepoznati, a sto je moja misija na ovom topicu dala presudne zasluge!
Nijesi mi poslao "trik" za izbjegavanje obaveza... A tvrdis kako se to moze...?

Sto ce tu bit ista zanimljivo? Vise ce ta utakmica biti upamcena (ako i bude) po ispadima seljadina iz srbijanskih i albanskih cuka i dolina, nego po fudbalskom nadmetanju.... Mogu mislit kakvi ce ispadi biti na tribinama, sto od jednih a sto od drugih... Drago mi je sto to necemo gledati na ETV-u!

Reply With Quote
Bookmarks