Quote Originally Posted by ivan007 View Post
zna li se hoce li biti zasticen rts1 kada sjutra bude igrala srbija protiv albanije?

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
"Sila" igra protiv "sile".... Sto ce tu bit ista zanimljivo? Vise ce ta utakmica biti upamcena (ako i bude) po ispadima seljadina iz srbijanskih i albanskih cuka i dolina, nego po fudbalskom nadmetanju.... Mogu mislit kakvi ce ispadi biti na tribinama, sto od jednih a sto od drugih... Drago mi je sto to necemo gledati na ETV-u!

Quote Originally Posted by straus View Post
Rijetko ko produzava ugovor sa njima, svi raskidaju

Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Vjerovatno je ETV lider od skoro 40%, jer "svi raskidaju"? Ako ovako rezonujes svugdje i na svakom mjestu, a pritom se ne foliras, onda ti je IQ negdje oko 50 (prosjek je 120). Sto ti ubuduce moze biti veliki teret. Zao mi je.

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
Ja sam osudjen na njih. Ustvari mogu Total, ali mi se ne svidja i tanjire po kuci da kacim.
Jel to presuda Vrhovnog suda? :lolblue:

Koje si krivicno djelo izvrsio?

A sto mislis, da nije mozda ETV superiorniji u odnosu na ostale matrake, bas i u estetskom izgledu samih instalacija?

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
A šta ti gledaš svega ti, ako ne gledaš TV?
Gleda, cim komentarise... Ali je generalno nezadovoljan sto se daje na TV kanalima, sto na neki nacin se i ja sa njim slazem!

Quote Originally Posted by Manu View Post
Neka ne kritikuj extra jer ces odmah ispanut totalov secret agent :-)
Zavisi ko komentarise i iz kojih namjera... Takvi ce se svakako prepoznati, a sto je moja misija na ovom topicu dala presudne zasluge!

Nijesi mi poslao "trik" za izbjegavanje obaveza... A tvrdis kako se to moze...?