Page 665 of 830 FirstFirst ... 165565615655661662663664665666667668669675715765 ... LastLast
Results 16,601 to 16,625 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Jedno pitanje, produzih ugovor sa ETV na jos dvije godine, dadose mi tri mjeseca besplatna. Sestrina koleginica produzi ugovor isto, ona dobi otkljucane sve Pinkove kanale, i jos neke, nemam pojma. Wtf? Je li ko produzavao ugovor skoro?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    559
    Thanked in
    402 Posts

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
    Jedno pitanje, produzih ugovor sa ETV na jos dvije godine, dadose mi tri mjeseca besplatna. Sestrina koleginica produzi ugovor isto, ona dobi otkljucane sve Pinkove kanale, i jos neke, nemam pojma. Wtf? Je li ko produzavao ugovor skoro?
    Rijetko ko produzava ugovor sa njima, svi raskidaju

Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Ja sam osudjen na njih. Ustvari mogu Total, ali mi se ne svidja i tanjire po kuci da kacim.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Ja sam osudjen na njih. Ustvari mogu Total, ali mi se ne svidja i tanjire po kuci da kacim.
    Tanjiri, sa CS-om naravno, (total tako i tako), nijesu losa stvar.
    Ono, nije ni CS idealan, ali ipak prilichno je ljepse gledat u HD-u kakvu utakmicu, atletski miting, itd, nego u UHD kvalitetu RTCG-a, sa retardiranim shofrom kao tresnjom na vrhu.

A i generalno, kako mozete da trpite te uzase i da im placate jos?! Izbor kanala smijesan (za pare koje se traze -smijesan za medalju), 2ipo HD kanala i to iskljuchivo uz optiku, zamrachivanja svako malo, nebitno sto je, recimo, na programu utakmica koju ne prenosi "ovalasceni", ali je iz tog eventa, pa ne moze, sto je smijesno. Ili gledate seriju neku recimo, koja preskochi 5-10 min preko termina, sto se gotovo svima dogadja, blackout ide bez blama po satu, jer sadrzaj koji slijedi, iako jos nije pocheo, je otkupila lokalna.. I to se ponavlja iz dana u dan. Autentichni VIP tretman, reklo bi se.

Ajde sto to uvaljuju nepismenom narodu, to razumijem, ali nekom ko je iole tech pismen, wth?
    Nego, ko jos gleda, lishe baba i djedova, TV uopste..
    ><

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    68
    Thanked in
    48 Posts

A šta ti gledaš svega ti, ako ne gledaš TV?
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    67 Posts

Neka ne kritikuj extra jer ces odmah ispanut totalov secret agent :-)
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ivan007 View Post
    zna li se hoce li biti zasticen rts1 kada sjutra bude igrala srbija protiv albanije?

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
    "Sila" igra protiv "sile".... Sto ce tu bit ista zanimljivo? Vise ce ta utakmica biti upamcena (ako i bude) po ispadima seljadina iz srbijanskih i albanskih cuka i dolina, nego po fudbalskom nadmetanju.... Mogu mislit kakvi ce ispadi biti na tribinama, sto od jednih a sto od drugih... Drago mi je sto to necemo gledati na ETV-u!

Quote Originally Posted by straus View Post
    Rijetko ko produzava ugovor sa njima, svi raskidaju

Vjerovatno je ETV lider od skoro 40%, jer "svi raskidaju"? Ako ovako rezonujes svugdje i na svakom mjestu, a pritom se ne foliras, onda ti je IQ negdje oko 50 (prosjek je 120). Sto ti ubuduce moze biti veliki teret. Zao mi je.

Jel to presuda Vrhovnog suda? :lolblue:

Koje si krivicno djelo izvrsio?

A sto mislis, da nije mozda ETV superiorniji u odnosu na ostale matrake, bas i u estetskom izgledu samih instalacija?

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
    Gleda, cim komentarise... Ali je generalno nezadovoljan sto se daje na TV kanalima, sto na neki nacin se i ja sa njim slazem!

Quote Originally Posted by Manu View Post
    Zavisi ko komentarise i iz kojih namjera... Takvi ce se svakako prepoznati, a sto je moja misija na ovom topicu dala presudne zasluge!

Nijesi mi poslao "trik" za izbjegavanje obaveza... A tvrdis kako se to moze...?
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    2,873
    Thanks Thanks Received 
    3,473
    Thanked in
    1,556 Posts

Sto mi jos ne rade food, amc i ovi novi kanali, zamraceni su? Neki dan kad sam bio u posovnicu bar 5 risivera je bilo vraceno...
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    "Sila" igra protiv "sile".... Sto ce tu bit ista zanimljivo? Vise ce ta utakmica biti upamcena (ako i bude) po ispadima seljadina iz srbijanskih i albanskih cuka i dolina, nego po fudbalskom nadmetanju.... Mogu mislit kakvi ce ispadi biti na tribinama, sto od jednih a sto od drugih... Drago mi je sto to necemo gledati na ETV-u!

Vjerovatno je ETV lider od skoro 40%, jer "svi raskidaju"? Ako ovako rezonujes svugdje i na svakom mjestu, a pritom se ne foliras, onda ti je IQ negdje oko 50 (prosjek je 120). Sto ti ubuduce moze biti veliki teret. Zao mi je.

Jel to presuda Vrhovnog suda? blue:

Koje si krivicno djelo izvrsio?

A sto mislis, da nije mozda ETV superiorniji u odnosu na ostale matrake, bas i u estetskom izgledu samih instalacija?

Gleda, cim komentarise... Ali je generalno nezadovoljan sto se daje na TV kanalima, sto na neki nacin se i ja sa njim slazem!

Zavisi ko komentarise i iz kojih namjera... Takvi ce se svakako prepoznati, a sto je moja misija na ovom topicu dala presudne zasluge!

Nijesi mi poslao "trik" za izbjegavanje obaveza... A tvrdis kako se to moze...?
    Hahaha kako se vadis sad,"utakmica nece biti zanimljiva", bas me zanima da li je i utakmica ls srijedom isto tako nezanimljivo, botino

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    1,128
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    515 Posts

Dje bi ovaj svijet bio da je prosjecni IQ 120
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Prosjecan IQ 120 ahahahaahahahaahahahahaahahahahahahaahahahahahahah ahahaha

ahahhaahahahaahahahahahahahahahaahahahahahahahahah ah

hahaahahahahahahahahahahaahahahahah
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Nemamo svi ista interesovanja, a jos prije, isto godina.

Quote Originally Posted by Manu View Post
    Najbolje kad bi se cheljade obrtalo za nesretnim nepomenicima koji se rade na market share nekakvog servisa, dicheci se lopovsko-monopolskim-podmicivachkim ostvarenjem. (roll-eyes)
    No dobro, zivimo dje zivimo..

Sto se extra smeca tiche per se, imao sam ga (mnogo duze nego sto volim da se sjetim) i znam odlichno kakvo je to blago. Nazalost i ostali vrli provideri su tu negdje, nema tu mnogo razlike, so "going rogue" (CS), da to tako nazovem, je jedino sto preostaje chovjeku.
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ Raulio & Jakuza, 120 je prosjecan IQ. Tacnije do priblizno toj vrijednosti....

Dakle u cemu sam izazvao vase podsmijavanje? Nego odosmo u offtopic...
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Over 140 - Genius or almost genius
    120 - 140 - Very superior intelligence
    110 - 119 - Superior intelligence
    90 - 109 - Average or normal intelligence
    80 - 89 - Dullness
    70 - 79 - Borderline deficiency in intelligence
    Under 70 - Feeble-mindedness

Vjerovatno si mislio na prosjek u T-Comu, tamo stvarno rade superiorna bica

A nemoj da se vredjas, pa ti si rekao strausu da mu je IQ 50, a on je rekao samo istinu, jer ETV nije lider, a i dozivio je blagi pad kao sto znas. A pad ce biti sve veci i veci, jer Telemach + Total ce sad i sa M-Kablom imati apsolutnu vecinu(kako ovo izborno zvuci), a tu je i Mtel koji ce imati isti servis kao ETV, s tim sto ce imati sve Arene i Pinkove u osnovnom paketu, kao i Fox kanale, pa ce uzeti veci dio korisnika Telekoma. Tek cemo da vidimo i kakve ce internet usluge ponuditi Telmach. Gotovo je prezlo, kraj za T-Com je stigao.

Thanks Thanks Given 
    2,519
    Thanks Thanks Received 
    1,163
    Thanked in
    527 Posts

od 14.108 novih prikljucaka 1031 kod telekoma vjerovarno ovih 13000 sve budala do budale

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    559
    Thanked in
    402 Posts

Bitno je da imaju iq odličan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post

A nemoj da se vredjas, pa ti si rekao strausu da mu je IQ 50, a on je rekao samo istinu, jer ETV nije lider, a i dozivio je blagi pad kao sto znas. A pad ce biti sve veci i veci, jer Telemach + Total ce sad i sa M-Kablom imati apsolutnu vecinu(kako ovo izborno zvuci), a tu je i Mtel koji ce imati isti servis kao ETV, s tim sto ce imati sve Arene i Pinkove u osnovnom paketu, kao i Fox kanale, pa ce uzeti veci dio korisnika Telekoma. Tek cemo da vidimo i kakve ce internet usluge ponuditi Telmach. Gotovo je prezlo, kraj za T-Com je stigao.
    ti ka da formiras prelaznu vladu...
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Iha Total ih sam stigao, uz BBM i M-Kabl potpuna dominacja. Jos je ovo za avgust, ko zna kakva je situacija u septembru, mozda ih je Total sam i prestigao.

Oci cijele fudbalske Evrope su danas u Albaniji Prezlo, ali bez prenosa na ETV. Podji kod nekog ko ima Total da gledas, ne zaboravi u 20:45

20:45 Kvalifikacije za EP: Albania – Serbia DIREKTNO

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

stvarno su kraljevi,zamracice rts,a nemaju sk...nista,bice stream na kompljuter,dobro je i to...

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    68
    Thanked in
    48 Posts

Treba konsultovati nekog advokata, može li se na osnovu ovog raskinuti ugovor sa njima. Mislim na ova zamračivanja i ostalo na tu temu.
    Pa koji k.... dajemo pare za kanale koji se zamračuju i ne možemo da gledamo ono što cijela Evropa gleda.
    Nebitno ko god da igra tu utakmicu, govorim uopšteno.
    Mislim da je svaka platforma dužna da ima u ponudi kanale koji imaju prava prenosa!
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Over 140 - Genius or almost genius
    120 - 140 - Very superior intelligence
    110 - 119 - Superior intelligence
    90 - 109 - Average or normal intelligence
    80 - 89 - Dullness
    70 - 79 - Borderline deficiency in intelligence
    Under 70 - Feeble-mindedness

Vjerovatno si mislio na prosjek u T-Comu, tamo stvarno rade superiorna bica :grin:

Znaci po tebi je isto IQ 111 i IQ 130 ili 140?? Jer ne vidim neku sustinsku razliku izmedju "superior" i "very superior"...

Batali ti sto sam JA drugima nesto rekao, OK? Sve sto sam rekao, sve stoji i ima uporiste.

Superiorna bica mozda nijesu, ali su ozbiljniji i transparentniji od ostalih...

Sto se tice buducnosti, polako sa tim! Jer sve pricas u stilu "ce", a sto je nevjerovatno, ovdje nas ubjedjujes kako Total "ima najvise"???? Ja jos donekle imam vijuge i mogu da sam vidim koliko ko ima udjela na trzistu, i mogu ti reci da ce Total SANJATI poziciju koju sada ima Telekom!

To je sto se tice udjela, a sto se tice samog servisa, Total i ostali buckuris mogu samo da....

Dobro sada vas SAMO drzi SK, ali..... I vodokotlic drzi vodu, ali ne dovijeka! Ostao je novembar i decembar 2015, pa.....

Quote Originally Posted by straus View Post
    Bitno je da imaju iq odličan

Oni imaju, a seljadini i kerovodje svakako nemaju! Bez spama i laznih informacija ubuduce?! Kad iznosis podatke, OBAVEZAN si da ih izneses onakvima kakvi zaista jesu, a ono sto si napisao.... Jer cu stvarno pomisliti da si sve, samo ne mudar i pametan... Razumjeli smo se?

Iha Total ih sam stigao, uz BBM i M-Kabl potpuna dominacja. Jos je ovo za avgust, ko zna kakva je situacija u septembru, mozda ih je Total sam i prestigao.

Oci cijele fudbalske Evrope su danas u Albaniji Prezlo, ali bez prenosa na ETV. Podji kod nekog ko ima Total da gledas, ne zaboravi u 20:45
    Ja bi da nemam obaveze isao u Tiranu, pa fino da gledam uzivo.... Samo sto umjesto fudbala cete gledati nesto sasvim drugo.... Ko misli da ce ta utakmica proci BEZ incidenata, taj ima IQ manji od forumasa "straus"!!!

Jel vam je sad jasno? Ovo vam je Balkan, gdje je SVE politika!

Opet kazem, drago mi je sto ce korisnici Extra TV-a biti postedjeni tog spektakla!
    Uostalom gledacemo news portale i nase domace TV stanice, pa cete se uvjeriti da sam u pravu!

Treba konsultovati nekog advokata, može li se na osnovu ovog raskinuti ugovor sa njima. Mislim na ova zamračivanja i ostalo na tu temu.
    Pa koji k.... dajemo pare za kanale koji se zamračuju i ne možemo da gledamo ono što cijela Evropa gleda.
    Nebitno ko god da igra tu utakmicu, govorim uopšteno.
    Mislim da je svaka platforma dužna da ima u ponudi kanale koji imaju prava prenosa!
    Ne moze se raskinuti Ugovor, jer je istim definisan pravo operatera da zamraci odredjeni programski sadrzaj....
    Vjeruj mi, neces nista propustit!

Nista se tu od fudbala nece vidjet...
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    Ne moze se raskinuti Ugovor, jer je istim definisan pravo operatera da zamraci odredjeni programski sadrzaj....
    Vjeruj mi, neces nista propustit!

Nista se tu od fudbala nece vidjet...
    Kojim članom Ugovora?
    Last edited by luka hn; 08-10-15 at 17:28.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    134
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Sta je KDS,MMDS i DHT?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by luka hn View Post
    Kojim članom Ugovora?

Quote Originally Posted by fanste View Post
    Sta je KDS,MMDS i DHT?
    KDS je obicna kablovska kao sto je mkabl, MMDS je ex.BBM sadasnji telemah a DTH je Total (SBB) kao i obicne satelitske antene.
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

@Prezla, @Emill dva pitanja
    I - Šta je sa sinestar kanalima koji se već nalaze na spisku programske šeme etv aplikacije za android, a nema ih na etv-u?
    II - SK od januara 2016 u etv ponudi? Je li to nešto insajdersko, ili samo na osnovu pomena o zakonu, koji će vjerovatno proći kao i onaj u BiH?

Page 665 of 830 FirstFirst ... 165565615655661662663664665666667668669675715765 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)