Page 13 of 14 FirstFirst ... 391011121314 LastLast
Results 301 to 325 of 341

Thread: Teisti i Ateisti da objasne

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,458 Posts

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    Imaju oni foru razradjenu. Napanu te, vrijedjaju, lazu i ako te izbace iz takta da im odgovorish banuju te.

i tako oni ostanu sami sa sobom srecni i radosni do kraja svog zivota. Sto je za mene licno horror da budem karakterom slican sa takvim ljudima koji ne prezaju ni od cega nit im rijec vrijedi pisljiva boba.

Nek svako cini sto hoce. Samo ovoliko vjernika banovanih na ovaj pdf potpuno obesmisljava diskusiju.

Vjerovatno im je lakse zivjet tako sasobom.

A ovamo pričaju o slobodi govora(a to je njima sloboda vrijedjanja) svi su oni čarli ... I sl...

koliko su samo postovali odje na forum uvredljivih i videa i slika(onih bisera sa neta) a kad im se citira Knjiga koja ih osudjuje u nekom njihovom ponašanju bi oci da ti izvade.

Dvostrukost njihovih aršina nije ocigledna samo ćoravom.
    Kad naucite da se ponasate necete morati da brinete o banovanju. Ali kako nauciti ponasanju nekoga ko iskreno vjeruje da je sasvim opravdano da njegove neistomisljenike osude na smrt ili nekoga poput tebe ko se smije dok prica o vjecnom rostiljanju neistomisljenika. Sjecam se da si jednom prilikom bas BBQ pomenuo.
    Da tragedija ironije bude jos veca, ponasanje koje ste ti i pojedini vjernici ovdje demonstrirali u vise navrata je direktno osudjeno u vasim svetim knjigama koje ignorisete svaki put kad vam ne odgovara. Ali ste previse licemjerni i narcisoidni da bi primijetili tu malu sitnicu.

I daj. Ovo je forum a ne drzava. I ti si odrastao covjek. Mogao bi da naucis sta znaci sloboda govora.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ne ne, tragedija je to tvoje rezonovanje.

Jer da vjerniku je milo sto je spremljeno nevjerniku, on rijec jednu nebi progovorio no bi likovao dok cita kako cete bit posipani uljem u paklu i kako ce vi kako vi jedna koza izgori druga izrast da ponovo izgori i tako u nedogled.- no bi vas pustio da sami sebe upropastite sa vasim nevjerovanjem i rijec vam jednu nebi uputio o tome.

A koliko sam vam samo puta ponovio da to nisu nase rijeci, no rijeci od Boga opomena svim ljudima da paze sta rade.

Ali ti to nisi zapamtio ali si BBQ zapamtio.

Potpuno si naopak, a kome ce to steta bit sam cesh saznati.
    Last edited by Ego_and_his_own; 21-09-15 at 23:32.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,458 Posts

Ne ne, tragedija je to tvoje rezonovanje.

Jer da vjerniku je milo sto je spremljeno nevjerniku, on rijec jednu nebi progovorio - no bi vas pustio da sami sebe upropastite sa vasim nevjerovanjem.

A koliko sam vam samo puta ponovio da to nisu nase rijeci, no rijeci od Boga opomena svim ljudima da paze sta rade.

Ali ti to nisi zapamtio ali si BBQ zapamtio.

Potpuno si naopak, a kome ce to steta bit sam cesh saznati.
    Zapamtio sam nacin na koji si to rekao. Jer si dodao i smijeh izmedju ostalog. Covjece, ti nisi upozoravao niti si sirio "rijec bozju". Ti si se nasladjivao jer vise nista drugo nisi imao da kazes. Pokazao si pravo lice i sta ti je stvarno u srcu. Gdje Isus kaze "oprosti im oce ne znaju sta rade" ti kazes nesto tipa "hahaha, przicete se bice pravi BBQ". Ne sjecam se tacnih rijeci ali se tona sjecam itekako. Dobar covjek tako nesto ne bi rekao. A tebi se desilo par puta.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Evo gledajte istinu u oci:

Meni samo nije jasno kako ovoga Vanju"theMan"-a nije sramota.... a i neka ostane da mi nije jasno.

Ja sam njega odavno stavio na ignore, no ga citiraste.

Vanja"TheMan".... patoloski lazov, sa kojim sam poceo pricu prije ko zna koliko godina kad je ustvrdio da "zna da Boga nema" i do dan danas uskrati to svoje "znanje". Rijec po rijec, slovo po slovo, me je uvjerio koliko nekome takve stvari mogu biti bezvrijedne.

A Istina je da se vama nevjernicima prijeti ne od Ega, Mabusa i ostalih (sto bi bila zaista slaba prijetnja), no od Boga i to vi je vrlo detaljno obecan BBQ. A mi smo vam to spomenuli da bi se opametili, da ni je milo bilo da nastradate mi bi sigurno precutali. Jer to rade oni koji ma je milo tako nesto, bash ko shejtanima i onima koji su sa njima sto je milo da ljudi nastradaju pa neistine pricaju i sprdaju se ljudima i pokusavaju da ih izvrnu poruzi.

A nama je naredjeno da vas opomenemo,a vi ste njih odavde sve iscerali, a mene i njih ste blatili i vrijedjali a ja sam vi preko mnogo cega prelazio a oni nisu no su vi, sa pravom na odbranu, uzvratili.

Da mi nije bilo toga iskustva i jasnog uvidjanja ovog tvog ponasanja, ja bi u Boziji sud doista posumnjao - jer je mene ljude zao.

A ti nisi covjek uopste i nikakvu osobinu ljudsku nemash bez mozda fizicki oblik za obmanu onih koji neznaju ko si.
    http://www.forum.cdm.me/showthread.p...-ledjima/page8

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Nek svako cini sto hoce. Samo ovoliko vjernika banovanih na ovaj pdf potpuno obesmisljava diskusiju.
    Banovani ste u tolikom broju jer ste manijaci koji ne poštuju tekovine 20 ni 21 vijeka, jer pozivate na mučenja neistomišljenika, jedan debil je čak i iskazao divljenje onima koji ubijaju ateiste.
    Normalni(uslovno rečeno) vjernici poput forumaša Raulio pišu svakakve gluposti ali ne pozivaju na krv, dok su likovi kao što su ti Ego, Brutaile, Dawud, SpongeBob... teški manijaci.
    Meni je bilo ugodno diskutovati sa likovima poput Mabusa, Israphela pa čak i tobom dok vam ne klikne fanatični živac ili dok ne počnete sa trolovanjem jer ste se zapleli
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,458 Posts

I sta ovo treba da dokaze? Citirao si jedan od postova u kojem si pomenuo BBQ. Ne onaj zbog kojeg si banovan.

A drago mi je sto si postavio taj post. Pogledaj dobro sta si napisao.

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own
    A ti nisi covjek uopste i nikakvu osobinu ljudsku nemash bez mozda fizicki oblik za obmanu onih koji neznaju ko si.
    Last edited by VanjaTheMan; 22-09-15 at 00:07.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Da nema pomenutih ja bih se smorio na ovaj forum (i vas naravno), a iskreno otkad nema Mabusa da pise mnogo mi je dosadnije. Svaka cast svakome, ali mi je najgore nesto kad pocnu da se izvrcu rijeci i ide u offtopic kao sto su sad otisli Vanja i Ego i nakon ovoga se ova tema zavrsava. Milion puta su ovo medjusobom rekli, ali mora opet da se vrati prica na isto. infinite loop

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

A sto ću brate, oci na oci laze.

ali znam ja da je tamo društvo totalno otislo do djavola. Svako moze da optuzuje i opanjkava koga oce, ne gubi kredibilitet (no cak sta vise vidimo sto bi sa aferama u novinama takvi josh napreduju - aludiram na direktora instituta za evroatlanske integracije bješe li se tako zove).

ne aludiram ja da si ti takav, ali ne vidjeh ni obzira ikakvog.

nevalja to nista tebra, takvo društvo nevalja nista.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,458 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Da nema pomenutih ja bih se smorio na ovaj forum (i vas naravno), a iskreno otkad nema Mabusa da pise mnogo mi je dosadnije. Svaka cast svakome, ali mi je najgore nesto kad pocnu da se izvrcu rijeci i ide u offtopic kao sto su sad otisli Vanja i Ego i nakon ovoga se ova tema zavrsava. Milion puta su ovo medjusobom rekli, ali mora opet da se vrati prica na isto.
    Ego je davno prestao da vodi diskusiju sa bilo kime. Valjda je i sam shvatio da za to nije u stanju. Ovih dana mu se sva prica svodi na izigravanje zrtve, izbjegavanje odgovoara i povremeni citat sa ili bez slike. Mabus valjda nije banovan da ja znam. Mozda je zauzet covjek.

ali znam ja da je tamo društvo totalno otislo do djavola. Svako moze da optuzuje i opanjkava koga oce, ne gubi kredibilitet (no cak sta vise vidimo sto bi sa aferama u novinama takvi josh napreduju - aludiram na direktora instituta za evroatlanske integracije bješe li se tako zove).

ne aludiram ja da si ti takav, ali ne vidjeh ni obzira ikakvog.

nevalja to nista tebra, takvo društvo nevalja nista.
    Mnogo toga nije u redu sa crnogorskim drustvom i mislim da ces tesko nac nekoga ko se sa time nece slozit. Ali da se ne lazemo Amerika je sto puta gora a donekle i odgovorna za pojedine probleme svuda u svijetu. Demokratija u Americi postoji samo kao misaona imenica. Najveci izvoz su im rat i smrt. Vlast spijunira sve gradjane, Republikanci sve vise i vise postaju otvoreno fasisti i rasisti, policija ubija nevine i nenaoruzane ljude na ulici i prolaze skoro uvijek nekaznjeno, Donald Trump se kandiduje za predsjednika i trenutno je vodeci Republikanski kandidat itd. Mogao bih ovdje do prekosjutra da nabrajam idiotluke koji dolaze iz "zemlje slobodnih".
    Last edited by VanjaTheMan; 22-09-15 at 00:24.

Thanks Thanks Given 
    1,183
    Thanks Thanks Received 
    721
    Thanked in
    524 Posts

i tako oni ostanu sami sa sobom srecni i radosni do kraja svog zivota.
    Sumnjam. Vjernik i ako što progovori da ne valja kasnije kapira da je pogriješio i da je isprovociran bio. Ja sam se često pokaja što sam nešto napisao. Antiteista je pun nekakve pizme, uživa u tome ali samo ako ima s kime da je podijeli, on te uvrijedi i merak mu je pet minuta ali kad tad ostane sam. Jel ti misliš da oni u stvarni život ovako komuniciraju s ljudima. A zanimljivi su samo kad se pomame, inače su dosada velika.
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Tačno i precizno linkuj post u kojem je neko nešto lagao

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Quote Originally Posted by Raulio View Post
    Sumnjam. Vjernik i ako što progovori da ne valja kasnije kapira da je pogriješio i da je isprovociran bio. Ja sam se često pokaja što sam nešto napisao. Antiteista je pun nekakve pizme, uživa u tome ali samo ako ima s kime da je podijeli, on te uvrijedi i merak mu je pet minuta ali kad tad ostane sam. Jel ti misliš da oni u stvarni život ovako komuniciraju s ljudima. A zanimljivi su samo kad se pomame, inače su dosada velika.
    Njima treba druga sorta "vjernika", koji su, na njihovu zalost, zbog medjuvjerskog konsenzusa odje koji smo postigli, onemoguceni da prisustvuju na teme odje kao takvi.

Njima se sigurno sve ovo njihovo ponasanje reflektuje u zivotu, u to nema sumnje. A da im to ne daje rezultate, nebi oni bili uvjereni da tako treba da rade.

Samo fundamentalna razlika odje, ko gleda na kratke staze a ko na duge.

Niko od Vjernika nikad odje nije rekao njima, spasa vi nema, vec upravo suprotno. Poziv upucen na promjenu.

A oce li ga imat to ne zavisi od nas. Oni su na potezu, a potez im je potpuno iracionalan. Odbaciti kritiku bez razmisljanja i zacepit usi i zatvorit oci.

I ja citam sto pishe: Mi smo njima stavili mrenu preko ociju da ne vide i pricinili im ono sto rade lijepim."

Znaci kad je neko pokvaren do te mjere, Bog takvog nesrecnika kazni josh vise(kaze: "njihova strca su bolesna, a Bog njihovu bolest povecava" zbog toga sto su tvrdovrati i glavu su svaki put okrenuli kad su trebali da obrate paznju.)

Mi se svi mozemo poperit odje na vrh glave, sa svim molitvama mogucim, takvome nesrecniku pomoci nema. Eto koliko se mi pitamo.
    Last edited by Ego_and_his_own; 22-09-15 at 01:57.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Raulio View Post
    Jeste, čim iznesemo argument ili tražimo od vas još uvjek nepostojeći argument odmah smo zli, lažovi i puni pizme

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Jeste, čim iznesemo argument ili tražimo od vas još uvjek nepostojeći argument odmah smo zli, lažovi i puni pizme
    Pa sad, ali teorije zavjera, zamjena identiteta, proračunato laganje, to već vam ide od ruke.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,458 Posts

Njima se sigurno sve ovo njihovo ponasanje reflektuje u zivotu, u to nema sumnje.
    Sto ti je mozak vjernika. Konstantno projektovanje pustih zelja i pokusaj da ih predstavi kao cinjenice. Cujes, nema sumnje.

Niko od Vjernika nikad odje nije rekao njima, spasa vi nema, vec upravo suprotno. Poziv upucen na promjenu.
    Vidim da bas obracas paznju na diskusije ovdje. Cak ni na svoje rijeci ne pazis a ne na tudje. Ili kao i sundjer mislis da mozes da slazes. Znaju svi koji su prisustvovali tome zasto si banovan da nijedna rijec koju si sad rekao nije istina.

A oce li ga imat to ne zavisi od nas. Oni su na potezu, a potez im je potpuno iracionalan. Odbaciti kritiku bez razmisljanja i zacepit usi i zatvorit oci.
    Da, mi smo iracionalni i odbacujemo kritiku. Nije ovo jos jedna projekcija. Kakvi. Podsjeti me samo ako mozes, koji argument imas da si u pravu ili da mi nismo?

I ja citam sto pishe: Mi smo njima stavili mrenu preko ociju da ne vide i pricinili im ono sto rade lijepim."
    Aha. A kako znas da se to ne odnosi na tebe?

Znaci kad je neko pokvaren do te mjere, Bog takvog nesrecnika kazni josh vise(kaze: "njihova strca su bolesna, a Bog njihovu bolest povecava" zbog toga sto su tvrdovrati i glavu su svaki put okrenuli kad su trebali da obrate paznju.)
    Ista stvar kao iznad. Kako znas da se bas na tebe i tebi slicnima ove rijeci ne odnose?

Mozes li da odgovoris na pitanje koje je sundjera izbezumilo? Tj. da osporis mogucnost da su bogu drazi ateisti i agnostici od vjernika i da je namjerno stvorio religije da bi vidio ko je stvarno dostojan "carstva nebeskog". Ili mogucnost da je bog zao i da sve ovo radi iz zabave i ustvari mu ne pada na pamet da posalje bilo koga u raj.

Mi se svi mozemo poperit odje na vrh glave, sa svim molitvama mogucim, takvome nesrecniku pomoci nema. Eto koliko se mi pitamo.
    Postoji vrlo jednostavno objasnjenje za ovo. Bog ne postoji i molitve ne znace nista. Od vas se ovdje godinama trazi da dokazete suprotno i u tim pokusajima toliko nisko padate da vas svako malo banuju kad pokazete pravo lice.

A slicnu stvar mogu i ja za tebe da kazem. Jer izgleda da si toliki "nesrecnik" (da tvoje rijeci iskoristim), da cak ni najocigledniji i najlogicniji dokaz da nisi u pravu ne moze da ti otvori oci.

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,988
    Thanked in
    1,247 Posts

Ne pratih ovo sa banovima kako valja ali ovo mi djeluje kao iskra fanatizma kod ateista. Ili se to samo meni cini? Mislio sam da ta dva termina ne kolociraju ali evo... Svaki oblik fanatizma je natkompezovana sumnja.

Sent from my Lenovo S820 using Tapatalk
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Ne pratih ovo sa banovima kako valja ali ovo mi djeluje kao iskra fanatizma kod ateista. Ili se to samo meni cini? Mislio sam da ta dva termina ne kolociraju ali evo... Svaki oblik fanatizma je natkompezovana sumnja.

Fin pokušaj, ali,
    svak ko se navikne da vidi greške kod drugih je fanatik.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,458 Posts

Ima fanatika, ali to nisu ateisti. Samo pojedini vjernici koji prije ili kasnije popuste sa zivcima kad maska pocne da ih gusi. Skinu je i pokazu ko su. A mislim da su svi mogli da vide kakvim lazima se doticni kojeg su banovali sluzio mjesecima. Sve sto se trazi od njih je da govore istinu i da priznaju kad ne znaju nesto i da pokazu minumum volje da nauce nesto novo. Kao ljudi. Ali ne zele, ili ne znaju kako. U tom slucaju ne znam sta traze ovdje. Stavise, doticni je odlucio da odbaci nove informacije koje su provjereno i dokazano tacne u korist prethodno prihvacene dogme, bjezao je od pitanja i od sopstvenih rijeci i pokusavao neistine da predstavi kao cinjenice. Cak se i sprdao nekim od najvecih umova covjecanstva. Na primjer za Ajnstajna je rekao da je pacijent. Onda je pokazao i da je obicni primitivac kad je izjavio cestitku drzavama u kojima ateistima prijeti smrtna kazna zbog ateizma. Pokusao je lazima da se izvuce od toga sigurno na vise od 20 stranica. Onda je priznao da bi smrtnu kaznu zamijenio zatvorskom. Zar nije takvo ponasanje karakteristika fanatizma? A sve sto je trebalo da uradi je da govori istinu, da prizna kad nesto ne zna, da pita ako mu nesto nije jasno i da argumentovano iznese svoje stavove.
    Sve sto se ovdje desilo je veoma lako predvidiva posljedica tipicnog ponasanja forumskih vjernika. Zato sam i rekao u vise navrata da SpongeBob nije drugaciji od ostalih forumskih vjernika na koje sam nailazio. On je prakticno stereotip.

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,988
    Thanked in
    1,247 Posts

Vidji, kad siris mrznju, zabranjujes misao, ubijas i mucis u ime svog ubjedjenja, e to je fanatizam. Dvije su stvari uradjene ovdje. Zabranjeno je misljenje i pucao je neko. Sve je to uradjeno sa ovim banom. Pucanj u misao. Kako god ona nakaradna bila.

Imao sam par konverzacija sa njim i uvijek je bio uctiv, a ne dijelimo misljenja skoro pa ni po nijednom pitanju. To ako laze, vrijedja naucnike, pise opsirno... Da, i ono sa 13 zemalja. Neoprostivo.

Velika greska je napravljena.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Onaj stav sa 13 zemalja je legitiman, podržati institucionalno ustrojstvo određenih država...

Koliko je društveno prihvatljiv je druga stvar.

Kad već govorimo o legitimnosti.

Ali ovo za vrijeđanje naučnika...stvarno HAOS hahahahahaha - koliko glupost i pakost mogu da budu čudne rabote.
    Last edited by gaul; 22-09-15 at 23:04.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,458 Posts

Vidji, kad siris mrznju, zabranjujes misao, ubijas i mucis u ime svog ubjedjenja, e to je fanatizam. Dvije su stvari uradjene ovdje. Zabranjeno je misljenje i pucao je neko. Sve je to uradjeno sa ovim banom. Pucanj u misao. Kako god ona nakaradna bila.

Imao sam par konverzacija sa njim i uvijek je bio uctiv, a ne dijelimo misljenja skoro pa ni po nijednom pitanju. To ako laze, vrijedja naucnike, pise opsirno... Da, i ono sa 13 zemalja. Neoprostivo.

Velika greska je napravljena.
    To ne mozemo da znamo dok admin ili moderator ne kazu sta je tacno receno jer ne znamo. Ne znamo ni da li je imao prethodne infrakcije. Znamo samo da je po misljenju nekoga sa "vlasti " prekrsaj bio dovoljno tezak. Ne znamo ni koliko dugo traje ban. Pretpostavljam da nije duzi od 30 dana, ako i toliko. Cisto da se momak malo smiri.

Osim toga ovo je privatni forum. Niko od nas nema nikakva prava ovdje. Ne postoji sloboda misli, govora i izrazavanja na privatnom forumu. Isto kao sto ne mozes nekome u kucu da udjes i da pricas sta hoces i da ocekujes da te ne izbaci iz kuce, tako ne mozes ni na privatnom forumu da pricas sta hoces bez posljedica. I na kraju, pravo slobode misli i izrazavanja u Evropi je ograniceno. Govor mrznje je zabranjen. Interesantan podatak je da u Americi takvih ogranicenja nema. Makar zvanicno ako ne u praksi.

Quote Originally Posted by gaul View Post
    Ali ovo za vrijeđanje naučnika...stvarno HAOS hahahahahaha
    Ne radi se o vrijedjanju naucnika, genije. Neka vrijedja koga hoce sto se mene tice. Poenta je u tome koliko je lik konstantno demonstrirao negativan stav prema znanju i ljudima koji znaju vise od njega. Prakticno se dicio neznanjem. Nazvati Ajnstajna pacijentom je samo jedan od detalja koji ilustruje njegovo ponasanje koji mi je zapeo za oko jer je tako bizaran.
    Last edited by VanjaTheMan; 22-09-15 at 23:06.

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,988
    Thanked in
    1,247 Posts

Tu si u pravu. Kad dodjem na carinski terminal i ako me vrate, nema rasprave no na lijevo krug. Diskreciono pravo.

γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    I na kraju, pravo slobode misli i izrazavanja u Evropi je ograniceno..
    To je to, gasi sve.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,458 Posts

Quote Originally Posted by Ulix View Post
    To je to, gasi sve.
    Hoces li da kazes da nije? Bukvalno jeste nazalost. Direktna posljedica Drugog svjetskog rata. Moglo je najbolje da se vidi posle napada na Charlie Hebdo kad su po internetu isplivali svi primjeri licemjerja kod politicara koji su osudili taj napad a nekoliko godina unazad su i sami pokusali da cenzurisu medije. Tako da danas u Evropi nazalost neki politicari koriste tu malu cinjenicu da ucutkaju politicke neistomisljenike i cak i neke novinare.
    Last edited by VanjaTheMan; 22-09-15 at 23:20.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja ne znam kako imaš drskosti i dalje da komentarišeš na tu temu.

Page 13 of 14 FirstFirst ... 391011121314 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)