One Ring to Rule them all...
ili u prevodu
![]()
Last edited by SpellStealer; 20-09-15 at 10:52.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Ај дајбогда да форумаши потрефе као са анектама за изборе.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Veto je samo glas protiv od strane bilo koje od pet stalnih članica i znači da rezolucija ne prolazi. Da bi bilo šta prošlo, njih pet moraju glasati za ili biti uzdržane. Uzdržanost, kao i inače, znači da prihvataš rezultat glasanja kakav god bude. Ovdje jeste bilo pet uzdržanih, ali niko nije bio protiv.
Naravno da njihovo tumačenje nije zvanično tumačenje NATO-a, tamo sjede ozbiljni ljudi, a ne đeca od pet godina kojoj nije jasno kakve posljedice ima "intervencija" po civile. Pobunjenicima je lako reći da ne prihvataju nikakve dogovore i primirja koji podrazumijevaju da je pukovnik i dalje na vlasti, kada na svojoj strani imaju NATO avijaciju i neiscrpne izvore oružja. Isto kao što je NATO silom otjerao Gadafija, mogao je i silom natjerati pobunjenike da prihvate neki kompromis i time spasiti mnogo više civila. Tako da ovakva intervencija blage veze nema sa zaštitom civila. I naravno da im je to prošlo. Da im neće neko možda uvesti sankcije? Sami sebi sigurno neće, a mi ostali možemo, pa onda da skapamo od gladi i bolesti. O bombardovanju da ne govorim, iako bi njihovom logikom bilo sasvim opravdano.
★
Editovao sam post da bih bio jasniji, što često radim pa makar da je u pitanju slovo. Bitno je da sam ga editovao prije nego što je neko odgovorio na njega (ovo sam editovao)
Naime, i ja imam neki dupli nalog koji sam napravio prije godinu-dvije da dokažem poentu oko slaganja na PDF-u "Religija" (čini mi se da se zvao BravoRakune ili tako nešto, u svakom slučaju je banovan)
Last edited by Rakun; 20-09-15 at 17:10.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Neka admini provjere i uporede IP adrese svih koji su glasali, i neka banuju sve account-e ljudi koji su glasali vise puta, sa tobom se po tom pitanju potpuno slazem. Na ostalo ti necu odgovarati, jer moj odgovor nebi bio primjeran, i u skladu sa pravilima ovog foruma.
Hahahahahahh kako ste vi jbt dokoni![]()
![]()
![]()
Ako je neko novoregistrovan, trol je. A koliko je trolova sa 1000+ komentara koji vjerovatno uporedo koriste dva i više naloga godinama?
Dajte ljudi, ne budite toliko plitki. Tu sam od maja, znači prije ove teme, komentarisao sam nekoliko puta na nekoliko tema, ali ni jedan komentar mi nije objavljen vjerovatno zbog nekog sigurnosnog razloga, valjda je trebalo da prodje dovoljno vremena od registracije prije nego dozvole.
Ovdje sigurno ima moderatora i administratora koji to mogu potvrditi. Cak sam pisao i na CDM topic da pitam zasto kad nesto napisem preko Tapatalk-a samo ja vidim i niko drugi. Posle sam odustao i nedavno vidio da mi je komentarisanje dozvoljeno.
Tako da se sigurno nisam registrovao da bih povećao ovdje glasove.
P.S. Gori ste od DPS-a, i oni kad su izbori popisuju ko je izasao i za koga glasao. Nisko![]()
Last edited by MCMLXXXIV; 20-09-15 at 18:00.
Nijesam glasao i necu glasati na ovoj ko zna kojoj po redu anketi, naravno da svoje ispravno misljenje nijesam mijenjao ja sam protiv ulaske Crne Gore u bilo kakve vojne alijanse.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Četvrtoj.
Ovo su prethodne ankete na forumu:
Oktobar 2008
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...53-NATO-anketa
Novembar 2010
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...8-Da-li-u-NATO
Septembar 2014
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...-u-NATO-2-krug
Boginjo mozes li da nam objasnis sta je to neutralna zemlja ?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
To nije poenta bila, vec je pitao zbog chega podrzhavash ulazak u uniju chija vecina chlanica su ujedno i chlanice "zlochinachkog saveza"... To ti dodje isto kao "nema veze shto je ubica, dobar je za druzhenje, a i punpara josh"... Pretpostavljam takodje da ne putujesh u zemlje chlanice NATO-a, tamo se svakako nema shta vidjeti sem vojne baze...
Sent from tapatalk
#fakenews
Odgovorila bi ona, ali ne zna sto i kako
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks