Vi ste pogrešno pročitali i shvatili. Ja sam veoma jasno napisala da izbor da li je neko za NATO ili protiv NATO-a nije stvar političke pripadnosti, vjerske , nacionalne ili neke druge podjele.
Što jasno implicira, da se narod CG dijele na one koji ne podržavaju NATO i koji podržavaju, svako iz svog razloga, a ne da li je taj pripadnik DPS-a ili neke druge partije, i svih podjela na čijem temelju predug niz godina manipulušu širim narodnim masama.
To je bila poenta.
Poštovani, Vi i dalje ne shvatate da Rimsko carstvo i sve Vaše nabrojano nema direktni uticaj na sadašnje vrijeme u kojem živimo, a mi smo za Vašu informaciju trenutno u 2015 godinu, gdje je svijest čovjeka daleko promijenjena.
Mogu da uvažim Vaš stav da želite 'ruku pod ruku' sa najvećim zlotvorima u svojim navodnim "mirovnim misijama" , koji u SADAŠNJEM vremenu uništavaju bogate žemlje iz najprimitivnijih razloga.
Shvatite , ja ne želim da budem dio tog zla, ja ne želim da se sjutra stidim što mi kao potencionalna članica takvog pakta, postajemo dio tog zla.
Za svoju CG u kojoj živim i za koju sam se na referendumu izjasnila, želim bolje, ne ovo. Bilo ko, ko ima i najmanju dozu savjesti jasno zna šta NATO radi i koje su njihove funkcije u svijetu. (ONI NISU RADILI U PROŠLOSTI NAJVEĆE ZLOČINE ONI IH SADA RADE!)
Igra je to sa velikom vatrom, a davati sve veću moć njima je mač sa dvije oštrice.
Za CG i vidim rješenje u NEUTRALNOSTI , jer mi biramo da nismo sa njima ili bilo kim drugim, a opet nismo protiv nikoga - to je za mene mudrost.

Bookmarks