Neki GTI kralj
Pu jbm vam majku obojici trkaca! Koji retardi! Trkali se GOLFOM; u preticanju furnuli momke ni krive ni duzne niz 30 metara da izginu! Degenerici retardirani!
Elmedin Tutić (17), Faris Šemsović (20) i Mervan Džanković (21) poginuli su u stravičnoj nesreći koja se u nedjelju, petnaest minuta pred ponoć, dogodila na putu Novi Pazar - Ribariće. Nesreća se dogodila kada je „mercedes“ u kojem su bili sletio sa mosta i upao u provaliju.
Za život dvojice njihovih drugova, vozača „mercedesa“ Almira Hajrovića (21) i Alema Smajovića (23), ljekari se još bore.
Zbog sumnje da je izazvao udes uhapšen je državljanin Crne Gore Enis Kajević (39), koji je bio za volanom „golfa“.
Kako tvrde svjedoci nesreće, „golf“ je velikom brzinom, prilikom nepropisnog preticanja, udario u „mercedes“ i praktično ga izgurao s puta. Prema izjavama očevidaca, koji juče nisu željeli da komentarišu u policiji i tužilaštvu, tragediji je prethodila trka dva automobila iz pravca Novog Pazara ka Ribarićima.
“Uzroci nesreće se još utvrđuju, ali je najvjerovatnije riječ o neprilagođenoj brzini s obzirom na uslove na putu, kao i o nepropisnom preticanju” izjavio je za “Kurir” portparol Osnovnog tužilaštva u Novom Pazaru Jovan Milanović.
Prema nezvaničnim informacijama, vozač „golfa“ Enis Kajević, u mjestu Kruševački most, na samom mostu udario je u „mercedes“, koji je izletio s puta, probio zaštitnu ogradu i survao se u provaliju duboku 30 metara! Drugi automobil ostao je u krajnjoj desnoj traci.
“Vozaču 'golfa' određeno je zadržavanje do 48 sati i on bi danas trebalo da bude priveden na saslušanje u Osnovno tužilaštvo. Nije povrijeđen, a u krvi nije imao alkohola. S njim u automobilu bila je i Mirjana A. (24), koja je lakše povrijeđena”, kazao Milanović.
Za volanom „mercedesa“ najvjerovatnije je bio teško povrijeđeni Almir Hajrović, koji je transportovan u Klinički centar u Kragujevcu. Alen Smajović nalazi se u novopazarskoj bolnici.
“Policajci koji su vršili uviđaj na licu mjesta uzeli su DNK uzorak sa volana kako bi sa sigurnošću tokom dalje istrage bilo utvrđeno ko je vozio automobil”, objasnio je Milanović. U daljem toku istrage biće urađena obdukcija stradalih.
Prema riječima portparolke KC Kragujevac Vanje Đorđević, Almir Hajrović ima teške povrede.
“On ima povrede glave, grudnog koša, trbuha i ekstremiteta. Životno je ugrožen, na aparatu je za disanje. Pod stalnom je kontrolom ljekara specijalista KC Kragujevac”, izjavila je Vanja Đorđević.
Gradsko vijeće Novog Pazara donijelo je odluku da utorak bude dan žalosti u tom gradu zbog pogibije trojice mladića. Organi i organizacije, kao i druga pravna lica, dužna su da zastavu Srbije spuste na pola koplja, kao i da sve sadržaje zabavnog karaktera prilagode danu žalosti, piše "Kurir".
Last edited by .:.; 15-09-15 at 16:06.
Neki GTI kralj
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
danas vozim preko draca, i nailazim na semafore onamo dje sad osnovna skola. ja iz grada prolazim lezeci koji je ostecen tako da se moze proci bez stajanja, nailazim na zeleno i ladno neki penal na motor kroz crveno iz one ulice sto prolazi preko Draca...i nastavlja prema starom aerodromu....
da je makar izletio uz ivicnjak, nego je prosao na crveno, presjekao moju traku i nastavio da vozi lijevom trakom.... onda smo dosli do kruznog toga, ja lijevom trakom lazim u kruzni, a on izmedju mene i jos jednoga auta ulijece ispred mene tak oda sam morao da stanem u kruzni bukvlano da ga ne ubijem...
e onda me dobro cuo iz kola.... i jos meni veli polako... ne znam koji **** je nosio uospte kacigu kad oce da se ubije...
Primjećujem novu praksu na semaforu kod T-coma u bulevaru Sv. Petra Cetinskog (preko puta od Maxima). Svaki dan tuda idem iz pravca Bloka u pravcu centra. Tamo su 3 trake: lijeva za lijevo, srednja za pravo i desna za desno. Dešava se sljedeće: ja stojim na crveno u srednjoj traci u namjeri da produžim pravo (moje auto prvo u koloni), a pored mene u lijevoj i desnoj traci isto stoje auta. Upali se zeleno, ja dajem gas i krećem, a ona obojica sa obije strane ulijeću ispred mene preko reda i nastavljaju pravo presijecajući mi put (lijevi udesno, a desni ulijevo, kao obrnuto slovo V). Pri čemu je to momenat u kojem ja dodajem gas, što povećava rizik za kontakt.
I samo da napomenem da nisam od onih koji se jedva nakane da ubace u brzinu kad se upali zeleno, nego i na žuto krećem.
Redovna pojava,kroz citav grad.
Meni je najmrzinije cekati zeleno na semafor ispred Sicilije,na Zabjelo,traka za pravo i desno,logicno,i lijeva put dva pendreka.
Jutros bas cekam,kad krenes pravo,treba zaobici onu izbocinu,od sahte cega li,a gospodja,citoen bijeli,dvoje djece na prednjem sjedistu,lagano iz "lijeve trake" produzava pravo,i jos mi svira,u smislu dje ces idiote..,
Prilicno sam siguran da je tu desna traka isto za pravo. i da je fino iscrtano da se iz desne u raskrsnicu ulazi u srednju u nastavak bulevara, a iz srednje u lijevu. E mene nervira kad mi neko iz srednje nastavi pravo samo. Ista stvar i iz drugog pravca , prema bloku 5...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Danas kod westpub-a djevojka vozi suprotnim smjerom u kruzni i prica na telefon... Tacno od sjutra kacim gopro i snimam dje god da vozim...
Jeste od strane t com ali ka njemu ne.
A meni se u ovoj drugoj redovno desava da mi upanu ispred mene.
Isto tako namrtvo glupa raskrsnica je kod venoma,ako ces pit sutjeske.
Dbije trake imaju prolaz za prabo u jednu traku,pa se fatas ko ce prvi upanut'.
Ali nidje kao lod przione kafe na zabjelo.Ono je luda kuca o amo svaki dan.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Od Maxima put Pobjede je lijeva traka za pravo i lijevo, a desna samo za desno (prema Bloku 5)
Od Pobjede put Maxima je lijeva traka za pravo i lijevo a desna samo za desno (prema centru)
Od Bloka prema centru su 3 trake: lijeva samo za lijevo, srednja za pravo i desna za pravo i desno (srednja i desna traka se "krive" u raskrsnici)
Od centra prema Bloku 5 su 3 trake: lijeva samo za lijevo, srednja za pravo i desna za pravo i desno (srednja i desna traka se "krive" u raskrsnici).
E, i sto rece CVX - lijeva traka bulevarom je "odlicna". Svaki saht su zajebali i spustili za ~10tak cm u odnosu na nivo asfalta. Neko je ovdje kacio video kako se to radi u DE - nivo sahta steluju libelom da bude perfekrno poravnata
Last edited by .:.; 17-09-15 at 08:39.
Pazi, da bih došao recimo od fabrike 19 decembar do krivog mosta, moram da prejašem 4 ležeća policajca, dva duboka kanala po sred ulice koje su raskopali, i jedno 4-5 rupa i udubljenja u asfaltu koje je nemoguće izbjeć.
I onda se čudimo što nam kvačilo traje po 50000 km, i što radimo trapove svake godine.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Stavili su lezece kod fabrike, duple. Prije i posle raskrsnice. Gamad!
TAKUMI
You sending The Wolf?
You feel better motherfucker?
Najbolji, ever.
TAKUMI
To su oni morali "spuštit duboko" da ih romi s kombijem rasječenog patosa ne bi "kupili" .
A nisu ih oni spuštali sigurno, nego su propale od kvaliteta asfalta i "sposobnosti" izvođača
jos gore - svojevremeno su dodali novi sloj asfalta na strai i sahte nijesu izmjestali... to im je jedno vrijeme bila boljka kroz grad... samo ga svedu 'fino' pa upadajte
a evo oko ccega se sjekiraju u neke tamo nebitne divljacke zemlje... budale... koje vrijeme i are trose na gluposti
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks