Page 176 of 701 FirstFirst ... 76126166172173174175176177178179180186226276676 ... LastLast
Results 4,376 to 4,400 of 17520

Thread: Degenerici...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pu jbm vam majku obojici trkaca! Koji retardi! Trkali se GOLFOM; u preticanju furnuli momke ni krive ni duzne niz 30 metara da izginu! Degenerici retardirani!

Elmedin Tutić (17), Faris Šemsović (20) i Mervan Džanković (21) poginuli su u stravičnoj nesreći koja se u nedjelju, petnaest minuta pred ponoć, dogodila na putu Novi Pazar - Ribariće. Nesreća se dogodila kada je „mercedes“ u kojem su bili sletio sa mosta i upao u provaliju.

Za život dvojice njihovih drugova, vozača „mercedesa“ Almira Hajrovića (21) i Alema Smajovića (23), ljekari se još bore.

Zbog sumnje da je izazvao udes uhapšen je državljanin Crne Gore Enis Kajević (39), koji je bio za volanom „golfa“.

Kako tvrde svjedoci nesreće, „golf“ je velikom brzinom, prilikom nepropisnog preticanja, udario u „mercedes“ i praktično ga izgurao s puta. Prema izjavama očevidaca, koji juče nisu željeli da komentarišu u policiji i tužilaštvu, tragediji je prethodila trka dva automobila iz pravca Novog Pazara ka Ribarićima.

“Uzroci nesreće se još utvrđuju, ali je najvjerovatnije riječ o neprilagođenoj brzini s obzirom na uslove na putu, kao i o nepropisnom preticanju” izjavio je za “Kurir” portparol Osnovnog tužilaštva u Novom Pazaru Jovan Milanović.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač „golfa“ Enis Kajević, u mjestu Kruševački most, na samom mostu udario je u „mercedes“, koji je izletio s puta, probio zaštitnu ogradu i survao se u provaliju duboku 30 metara! Drugi automobil ostao je u krajnjoj desnoj traci.

“Vozaču 'golfa' određeno je zadržavanje do 48 sati i on bi danas trebalo da bude priveden na saslušanje u Osnovno tužilaštvo. Nije povrijeđen, a u krvi nije imao alkohola. S njim u automobilu bila je i Mirjana A. (24), koja je lakše povrijeđena”, kazao Milanović.

Za volanom „mercedesa“ najvjerovatnije je bio teško povrijeđeni Almir Hajrović, koji je transportovan u Klinički centar u Kragujevcu. Alen Smajović nalazi se u novopazarskoj bolnici.

“Policajci koji su vršili uviđaj na licu mjesta uzeli su DNK uzorak sa volana kako bi sa sigurnošću tokom dalje istrage bilo utvrđeno ko je vozio automobil”, objasnio je Milanović. U daljem toku istrage biće urađena obdukcija stradalih.

Prema riječima portparolke KC Kragujevac Vanje Đorđević, Almir Hajrović ima teške povrede.

“On ima povrede glave, grudnog koša, trbuha i ekstremiteta. Životno je ugrožen, na aparatu je za disanje. Pod stalnom je kontrolom ljekara specijalista KC Kragujevac”, izjavila je Vanja Đorđević.

Gradsko vijeće Novog Pazara donijelo je odluku da utorak bude dan žalosti u tom gradu zbog pogibije trojice mladića. Organi i organizacije, kao i druga pravna lica, dužna su da zastavu Srbije spuste na pola koplja, kao i da sve sadržaje zabavnog karaktera prilagode danu žalosti, piše "Kurir".
    Last edited by .:.; 15-09-15 at 16:06.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Neki GTI kralj
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    868
    Thanks Thanks Received 
    2,941
    Thanked in
    1,360 Posts

danas vozim preko draca, i nailazim na semafore onamo dje sad osnovna skola. ja iz grada prolazim lezeci koji je ostecen tako da se moze proci bez stajanja, nailazim na zeleno i ladno neki penal na motor kroz crveno iz one ulice sto prolazi preko Draca...i nastavlja prema starom aerodromu....
    da je makar izletio uz ivicnjak, nego je prosao na crveno, presjekao moju traku i nastavio da vozi lijevom trakom.... onda smo dosli do kruznog toga, ja lijevom trakom lazim u kruzni, a on izmedju mene i jos jednoga auta ulijece ispred mene tak oda sam morao da stanem u kruzni bukvlano da ga ne ubijem...
    e onda me dobro cuo iz kola.... i jos meni veli polako... ne znam koji **** je nosio uospte kacigu kad oce da se ubije...

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Primjećujem novu praksu na semaforu kod T-coma u bulevaru Sv. Petra Cetinskog (preko puta od Maxima). Svaki dan tuda idem iz pravca Bloka u pravcu centra. Tamo su 3 trake: lijeva za lijevo, srednja za pravo i desna za desno. Dešava se sljedeće: ja stojim na crveno u srednjoj traci u namjeri da produžim pravo (moje auto prvo u koloni), a pored mene u lijevoj i desnoj traci isto stoje auta. Upali se zeleno, ja dajem gas i krećem, a ona obojica sa obije strane ulijeću ispred mene preko reda i nastavljaju pravo presijecajući mi put (lijevi udesno, a desni ulijevo, kao obrnuto slovo V). Pri čemu je to momenat u kojem ja dodajem gas, što povećava rizik za kontakt.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

I samo da napomenem da nisam od onih koji se jedva nakane da ubace u brzinu kad se upali zeleno, nego i na žuto krećem.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

Redovna pojava,kroz citav grad.
    Meni je najmrzinije cekati zeleno na semafor ispred Sicilije,na Zabjelo,traka za pravo i desno,logicno,i lijeva put dva pendreka.
    Jutros bas cekam,kad krenes pravo,treba zaobici onu izbocinu,od sahte cega li,a gospodja,citoen bijeli,dvoje djece na prednjem sjedistu,lagano iz "lijeve trake" produzava pravo,i jos mi svira,u smislu dje ces idiote..,

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ctrl+alt+delete View Post
    Primjećujem novu praksu na semaforu kod T-coma u bulevaru Sv. Petra Cetinskog (preko puta od Maxima). Svaki dan tuda idem iz pravca Bloka u pravcu centra. Tamo su 3 trake: lijeva za lijevo, srednja za pravo i desna za desno. Dešava se sljedeće: ja stojim na crveno u srednjoj traci u namjeri da produžim pravo (moje auto prvo u koloni), a pored mene u lijevoj i desnoj traci isto stoje auta. Upali se zeleno, ja dajem gas i krećem, a ona obojica sa obije strane ulijeću ispred mene preko reda i nastavljaju pravo presijecajući mi put (lijevi udesno, a desni ulijevo, kao obrnuto slovo V). Pri čemu je to momenat u kojem ja dodajem gas, što povećava rizik za kontakt.
    Prilicno sam siguran da je tu desna traka isto za pravo. i da je fino iscrtano da se iz desne u raskrsnicu ulazi u srednju u nastavak bulevara, a iz srednje u lijevu. E mene nervira kad mi neko iz srednje nastavi pravo samo. Ista stvar i iz drugog pravca , prema bloku 5...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

kod t koma desna je za desno i pravo.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Danas kod westpub-a djevojka vozi suprotnim smjerom u kruzni i prica na telefon... Tacno od sjutra kacim gopro i snimam dje god da vozim...

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by NightY View Post
    Prilicno sam siguran da je tu desna traka isto za pravo. i da je fino iscrtano da se iz desne u raskrsnicu ulazi u srednju u nastavak bulevara, a iz srednje u lijevu. E mene nervira kad mi neko iz srednje nastavi pravo samo. Ista stvar i iz drugog pravca , prema bloku 5...

Vecina ih nastavi samo pravo iako je sve fino iscrtano jos gore kad stanu onamo na 4 zmigavca...

Thanks Thanks Given 
    1,807
    Thanks Thanks Received 
    1,714
    Thanked in
    1,142 Posts

obrati paznju sto kaze coek, e istinu zbori
    tu se ukose prestrojava kroz raskrsnicu...

taj s lijeve ti strane je debil, ali tom desnom ti ulijeces u traku kako si opiso
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Kako se trap lomi u lijevu traku u odvodne šahte... To je ljepota

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    9 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    kod t koma desna je za desno i pravo.
    Jeste od strane t com ali ka njemu ne.
    A meni se u ovoj drugoj redovno desava da mi upanu ispred mene.
    Isto tako namrtvo glupa raskrsnica je kod venoma,ako ces pit sutjeske.
    Dbije trake imaju prolaz za prabo u jednu traku,pa se fatas ko ce prvi upanut'.
    Ali nidje kao lod przione kafe na zabjelo.Ono je luda kuca o amo svaki dan.

Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Od Maxima put Pobjede je lijeva traka za pravo i lijevo, a desna samo za desno (prema Bloku 5)

Od Pobjede put Maxima je lijeva traka za pravo i lijevo a desna samo za desno (prema centru)

Od Bloka prema centru su 3 trake: lijeva samo za lijevo, srednja za pravo i desna za pravo i desno (srednja i desna traka se "krive" u raskrsnici)

Od centra prema Bloku 5 su 3 trake: lijeva samo za lijevo, srednja za pravo i desna za pravo i desno (srednja i desna traka se "krive" u raskrsnici).

E, i sto rece CVX - lijeva traka bulevarom je "odlicna". Svaki saht su zajebali i spustili za ~10tak cm u odnosu na nivo asfalta. Neko je ovdje kacio video kako se to radi u DE - nivo sahta steluju libelom da bude perfekrno poravnata
    Last edited by .:.; 17-09-15 at 08:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Shiiiieeeet nigro, that's all you had to say.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Pazi, da bih došao recimo od fabrike 19 decembar do krivog mosta, moram da prejašem 4 ležeća policajca, dva duboka kanala po sred ulice koje su raskopali, i jedno 4-5 rupa i udubljenja u asfaltu koje je nemoguće izbjeć.

I onda se čudimo što nam kvačilo traje po 50000 km, i što radimo trapove svake godine.
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Stavili su lezece kod fabrike, duple. Prije i posle raskrsnice. Gamad!
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

Shiiiieeeet nigro, that's all you had to say.
    Bow bow rofl , svidja mi se, svidja , dobar izbor sadrzaja .
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

You sending The Wolf?
    You feel better motherfucker?

Najbolji, ever.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Quote Originally Posted by Petronas View Post
    Pazi, da bih došao recimo od fabrike 19 decembar do krivog mosta, moram da prejašem 4 ležeća policajca, dva duboka kanala po sred ulice koje su raskopali, i jedno 4-5 rupa i udubljenja u asfaltu koje je nemoguće izbjeć.

I onda se čudimo što nam kvačilo traje po 50000 km, i što radimo trapove svake godine.
    Ada đe god da kreneš ista te muka čeka, pa nama je svaka moguća šahta kao udarna rupa, obratite neđe pažnju, jednu jedinu šahtu normalnu nemamo kroz grad, jedino ona 2 što su "renovirali" na skretanju od union bridge-a prema sportskom...

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

To su oni morali "spuštit duboko" da ih romi s kombijem rasječenog patosa ne bi "kupili" .

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

A nisu ih oni spuštali sigurno, nego su propale od kvaliteta asfalta i "sposobnosti" izvođača

Thanks Thanks Given 
    1,807
    Thanks Thanks Received 
    1,714
    Thanked in
    1,142 Posts

Quote Originally Posted by AR156 View Post
    Jeste od strane t com ali ka njemu ne.
    A meni se u ovoj drugoj redovno desava da mi upanu ispred mene.
    Isto tako namrtvo glupa raskrsnica je kod venoma,ako ces pit sutjeske.
    Dbije trake imaju prolaz za prabo u jednu traku,pa se fatas ko ce prvi upanut'.

Ali nidje kao lod przione kafe na zabjelo.Ono je luda kuca o amo svaki dan.

Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
    ovo su promijenili sa zadnjim 'precrtavanjem' asfalta... sad je samo jedna za pravo (naravo, po staroj navidci i dalje narod grabi

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    1,807
    Thanks Thanks Received 
    1,714
    Thanked in
    1,142 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    A nisu ih oni spuštali sigurno, nego su propale od kvaliteta asfalta i "sposobnosti" izvođača
    jos gore - svojevremeno su dodali novi sloj asfalta na strai i sahte nijesu izmjestali... to im je jedno vrijeme bila boljka kroz grad... samo ga svedu 'fino' pa upadajte

a evo oko ccega se sjekiraju u neke tamo nebitne divljacke zemlje... budale... koje vrijeme i are trose na gluposti

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Stavili su lezece kod fabrike, duple. Prije i posle raskrsnice. Gamad!
    mislim da po zakonu ne bi smjeli to stavljat na put magistralne kategorije al ko jebe zakon
    She is only here to annoy herself!

Page 176 of 701 FirstFirst ... 76126166172173174175176177178179180186226276676 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks