Da
Ne
Poslije danasnje Bajdenove konferencije za stampu, ova tema slobodno moze lock.
Crna Gora dobija poziv u decembru, to je zavrsena stvar.
Nadam se da ce se posle ovoga ove neke stranke protivnice uclanjenja primiriti i vise nece pucati same sebi u noge, nego naci neku konstruktivniju temu za napadanje vladajuce stranke.
Oli pokazat to dje je on rekao? Ja evo trazim sve medije i zvanicnu press izjavu iz DC-a i nidje to nije receno kao gotova stvar vec uslovljena. U Decembru ce 28 ministara oidlucivati o tome. A mnoge smo culi sto su rekli (isto sto i Biden).
Aj nemoj me cerat da ti vjerujem na rijec no link neki ali orginalni Bidenov a ne onaj iz milove kancelarije.
Najaci biznis.
Usta se vi upetljavate.
ma nek vi je sa srecom kako god izabrali.
Last edited by Ego_and_his_own; 15-09-15 at 22:53.
99% Crnogoraca hoće braniti Crnu Goru, ali to ne podrazumjeva 99% građana
Hipotetički
Ako nas napadne Srbija u obranu će da stanu Crnogorci, svi Albanci i Bošnjaci dok će poosrbice kao značajni dio Crne Gore ponovo dat' guzice
Ako nas napadnu Bošnjaci u odbranu Crne Gore će stati Crnogorci, Poosrbice, Srbi i Malisori dok će naši "Bošnjaci"izdati svoju zemlju
Ako nas napadnu Albanciu odbranu Crne Gore će stati Crnogorci, Poosrbice, Srbi i veći dio Malisora
Jedina konstanta su Crnogorci i Malisori.
A i što se Crnogoraca oni koji su prekjuče bili Crnogorci, juče Srbi pa danas ponovo Crnogorci nisu pravi Crnogorci. Dostina takvih će se samriti u mišiju rupu
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Jeste zaboravili vi da su Hrivatima Natovci prodali oruzije a Srbima Rusi?
Neznam koliko ste stari, ali ja se sjecam. KOS je pustao javno na TV tajne snimke kupovine oruzija od NATO-a.
Ao brate, necemo sad o Spegelju valjda.
Vidi se da si u VJ radio/sluzio.
Taman smo malo spustili loptu i ti sad o ovim balkanskim medjusobnim kasapljenjima.
Mogao bih i ja Rauliu objasnit kako su to gorjeli Zviceri, posto je pitao, al svjesno preskacem odgovor jer cemo se uvuc opet u pricu o tome ko je kome o glavi radio.
Da da, dje su god budale koje ce da se biju. Tu je dobra zarada.
Ne desava se to dje je narod jedinstven.
https://en.wikipedia.org/wiki/Yemeni_Civil_War_(2015)
Studiram vam za Americko drzavljanstvo i istrazivao sam predsjednike AMericke i nadjem aferu koju je imao Regan.
Pazi ovo sad. CIA je preko Izraela je prodala oruzije Iranu i sa tim parama finansirala civilni rat u Nikaragvi. Izrael prodao oruzije Iranu, svome neprijatelju?
Pa ovo je Show!
https://en.wikipedia.org/wiki/Iran%E...3Contra_affair
Ako nastavis ovako da pises Q-rac ces dobit to USA drzavljanstvo.
Kad CIA izvijesti kako ti siris antiamericku propagandu po zemlji cije je se stanovnistvo lomi dal u Nato ili ne. :-D
Pa onaj mis i slicni su ti sve provokatori, navuku te da im das rep i odma udjes u arhive Cia kao problematicni element :-D, a onda cao viza a kamo li drzavljanstvo. Jos ako pises sa androida ili IP adrese u Americi, ugasio si
Last edited by kimmi; 15-09-15 at 23:15.
А ови га употребили против Садама исто непријатеља Израела.
Бизнис је бизнис.
Југа је својевремено снадбијевала и Иран и Ирак.Има легеда о томе да су осамдесетих у Луци Бар у исто вријеме товарили оружје и ирачки и ирански брод, али да се нису видјели од магле (коју лука пушта када се претовара наоружање).
И дан данас фабрике стрељачке муниције у Србији и БиХ раде у три смјене.
Црногорце је одржало црногорско срце.
A samo podji u bratonozice ili cevo, ma dje god po ovija cuka pobio bih ih e bi crkli pokusavajuci da doceraju tu skalameriju do gore.
Izgleda da su se koncentrisali na orizije koje ce se koristit na cistinu, pustinje i sl.
I oni rade istrazivanja sigurno prije no sto proizvode oruzija. Dje ocekuju da ce bit potraznja najveca.
Svi zhele da shkoluju djecu na zapadu i da im djeca uche zapadne vrijednosti, ali kad taj zapad treba da dodje u CG, digne se i kuka i motika... Shta tek reci za ove koji uzhivaju sve blagodeti u zemlji koja je personifikacija NATO-a, a sole pamet glupim crnogorcima...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
#fakenews
Opet da se plašimo manjine ? Dosta je bilo zaista.
U ostalom zbog čega se uopšte upuštamo u diskusiju sa nekim ko je sklonio guzicu u najgoru NATO članicu koju često ne podržavaju ostale članice.
Zamislite lika koji ima tako debeo obraz da iz NATO članice koja je počinila daleko najviše zločina u kojoj živi i plaća oružje kojim USA ubija braon ljude prosipa nekakav humanizam. Trebaju se praviti kopačke od takvog obraza
Vidim ja da će tebe ponovo u Gvantanamo
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
Last edited by Rakun; 15-09-15 at 23:23.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Narod nije sigurno manjina, no cjelina.
I nosilac sudbine Drzave Crne Gore.
М84 је ишао за Кувајт.Дан данас га имају у својим ОС и тенк се по својим карактеристикама показао као доста добар за пустињски терен, иако није видио неке веће акције због сличности са ирачким Т-72 совјетске производње, на основу кога је произведен.
Прича се да су посљедњу серију намјењену за Кувајт, заједнички завршилe Србија и Хрватска у фабрици у Славонском Броду, иако је већ увелико почео рат.
Бизнис је бизнис.
Last edited by BAR; 15-09-15 at 23:31.
Црногорце је одржало црногорско срце.
PayPal ti dovedi. Zakone o postovanju ljudskih prava, vizije covjeka kao bica sa dostojnim zivotom. Nivo Edukacije, Slobode Govora, Slobode Vjere, Slobode rada, Neposrednu demokratiju, sudjenje pred narodom i svjedocima i vaznost gradjanina i njegovih potreba, to trebate da uvezete To je ono sto bi vam valjalo i koristilo.
A ne uplekavanje u globalne konflikte.
Last edited by Ego_and_his_own; 15-09-15 at 23:32.
Racunaj da si pao,kao da NSA nece ovo malo istraziti sta ti radis :applause:
Inace ovo nije nista novo,kao da ne rade ovo svudje,izmisljaju protivnike,al kaida,isis i ostala cuda
A sto se toga tice ratna industrija je jaca od svake i naftne i farmaceutske i droga i alkohola i duvana..Zbog toga i ovo rade
Last edited by .Bole; 15-09-15 at 23:34.
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks